Valborgsmässoafton!

Glad vår på er alla!!! Ja idag är väl ändå dagen då man får säga att det är vår på riktigt :) Detta oavsett väder!!! Men är faktiskt riktigt fint sista april väder här i Uppsala idag!! Hoppas alla människor som är ute o firar har det himlarns skojsigt men tar det lite piano med alkoholhaltiga drycker så ni står på benen hela dagen =)

Här hemma då?! Ja här hemma har det varit mest middagsförberedelser :) Får finbesök av Madde och Richard idag till lite grillmiddag :) O istället för att behöva stå i köket hela tiden då de är här så har jag & Magnus förberett det som går att förbereda! Så vi liksom kan umgås istället för o stå o grisa i köket. De är väl på ingång om en halvtimme ungefär och jag tror det är alldeles utmärkt tid till när Melvin kommer vakna från sin efteriddagsnap. PErfekt så han är pigg o glad samt vill busa!! Hela familjen mår alldeles utmärkt....trötta av böket med Bamse men är iaf friska o krya och det känns fantastiskt =) Nu blir det en liten kort stund i soffan och slappa med älsklingen innan våra fina gäster kommer.

Kram kram på er alla!

Uppe med tuppen....

...japp så är det!! Sitter här i soffan o har nå tokigt barnprogram på på tv:n i brist på annat. Melvin sitter så fnt o leker på sin lekmatta =) Han är tapper lillskrutt även om han blev väckt 06.20 av Bamse. Sen somnade han om och fick kanske sova 10 minuter innan Bamse tog ton igen och har sedan dess skrikit =( Blir man knäpp? Svar; JA! En sak är säker och det är att jag ska ha första shing på att natta Melvin på förmiddagen, jag behöver också sova en stund!

Annars då!!! Ja annars så är det strax över 6 grader varmt ute trots att klockan är så lite =) Träden rör sig lite men ser ut att vara betydligt mindre än igår samt att himmeln är ljusblå och solen skiner så fint. Hoppas att vädret fortsätter så för då kommer det bli en underbar dag!
Vad bjuder då dagen på? Ja det är väl lite oklart...Magnus vill ju fortfarande att jag & Melvin ska åka med på fotboll....jag är inte lika entusiastikt men vi får väl se...fortsätter vädret vara fint så får vi kanske åka med, mest för att få umgås med Magnus! Sen är det handboll på tv i eftermiddag och Ystad - Sävehof är huvudmatch så den måste ju ses! Då är tv;n min! Då tänker jag lägga beslag på tv-dosan!!

Imorn är det åter måndag! Men det gör inget för det är valborgsmässoafton och Magnus har tagit ledigt =) Har väl inga direkta super planer för dagen mer än att fina vänner från Stockholm kommer o grillar med oss!
Valborg är ju hur stort som helst i Uppsala, det är champagnefrukost. forsränning, sillalunch, chapagnegalopp, grillningar och världens partykväll. Ja fast oftast så hinner många decka långt innan det är kväll. Jag har kört hela det här racet ett år och det var 2008. Visst var det roligt att ha gjort det ett år men jag skulle aldrig göra om det. Jag tycker det är väldigt överdrivet....speciellt de som även har hittat på skvalborg(igår) och kvalborg(idag) som rent ut sagt super skallen i bitar tre dagar i rad. Nääää, jag börjar väl helt enkelt bli gammal som inte tycker det är så värst skojigt längre. Perfekt att ha Melvin nu för skulle ju aldrig bege mig ut på en sådan heldag med honom. Innan har man ju nästan skämts för o tycka att valborg inte är något att "fira".

Ha nu en fin söndag mina vänner.

Kram kram!

Det jag trodde....

.....skulle bli en ganska tråkig dag imorse när jag vakna blev alldeles underbar! Skickade ett impulsivt sms till fina vännen Frida och hörde vad hon o hennes familj gjorde idag och undra om jag & Melvin fick komma på besök då Magnus jobba! Men så blev det inte utan det blev lite tvärtom...Frida, Henrik och Meja kom hit istället :) Vi har haft en jätte mysig dag o start på kvällen innan de for. Melvin sov då de kom men vaknade efter ca 40 minuter. Då fick han mellis och vi andra fikade :) Mumsig glass och goda kladdkaksmuffins var på fikamenyn :) Sen blev det fortsatt mys och lek med barnen!! Såå mysigt och kul att se hur fin Meja är mot Melvin. Hon hämtade massa leksaker till honom och sen gick vi allesammans in i Melvins rum och titta i böcker samt lyssna lite när Henrik & Meja spela o sjöng lite :) super mysigt!
Sen blev det middagsdags för barnen och vi pratade med Magnus om att han kunde köpa med sig ngt ätbart till mddag hem åt oss alla! Så det blev en riktigt härlig dag alla sätt o vis. Nu är det fyrtiofem minuter sedan mina underbara gäster for iväg. Jag sitter och ser på "smartare än en femteklassare" och spelar in "kvällen är din" så jag och Magnus kan se det tillsammans när han jobbat klart!!
Puss o kram mina fina vänner!
Glöm inte att titta på bilden under det här inlägget:) Henrik hade det så mysigt med båda barnen i knät i eftermiddags <3

Myys!

foto0396 (MMS)

Henrik hade super mysigt med Meja & Melvin tidigare idag =)


En vanlig lördag....

...hos familjen Klarin! Ja det är precis som vanligt här hemma. Magnus är hemma lite nu på förmiddagen innan han efter lunch ska iväg och jobba och sen jobbar resten av dagen plus kvällen. Jag är typ alltid sportänkling på lördagarna och det är faktiskt riktigt tråkigt. När alla andra har en massa mys hela familjen tillsammans så har vi oftast inte de :( Tråk tråk, men så är Magnus jobb.

Just nu tror jag bestämt att båda mina grabbar sover! Hihi, Magnus skulle gå o lägga Melvin men det är väldigt tyst i sovrummet så är ganska säker på att Magnus också tar en liten nap. Själv har jag både hunnit dammsuga och baka =) Jag & Melvin får besök av fina familjen Westberg/Sjödin idag! Det är verkligen på tiden....jätte länge sedan vi sågs! Så lite mys med dem står på schemat idag när Magnus jobbar.
Imorn har Magnus dock mindre med jobb....men han undrade om inte jag & Melvin skulle följa med på Hinden-matchen som är imorn. Vi får väl se.....jag tycker ju inte det är speciellt roligt att se på div 5 fotboll. Vi får väl se vad det är för väder.

Men nu blir det frukost....!

Sista piffet!

Ja, äntligen är jag nöjd :) Nu tycker jag att Melvin har ett såååå fint barnrum. Det enda jag har saknat där inne var ngt fint på väggarna, dvs nå färg/tapet. I övrigt tycker vi har gjort det fint där inne men det har känts så trist på väggarna eftersom de "bara" är vita. O så har han vita möbler. Ja det har varit vääääldigt vitt o tråkigt. Förutom att vi satt färg där inne med hjälp av gardiner och en jäääätte stor matta över hela golvet.
Men idag så hände det! Idag fick jag upp så kallade "wall deco" på två av Melvins väggar!!! Magnus var så söt och hade åkt o köpt dem i onsdags när han ändå var i stan. Vi såg dem nämligen för ett tag sedan men då blev det inte av att vi köpte dem för vi hade lite andra saker att prioritera då. Men nu så =)

Det är väl ungefär det roliga jag gjort idag. Annars har det mest varit lite matlagning till Melvin och vila. Det känns som att jag inte sovit på evigheter så inte haft så mkt ork att göra nåt! Ikväll blir det en lugn fredagsmys-kväll.

Måste ju tacka kusin Helen!!! Vi ska få två biljetter av henne till hockey-vm matchen mellan Sverige - Norge i globen nästa fredag =) Tack tack kusin!!

Nu bildbombning!!!


Morotsdryck, mums!      Mys med farfar!     Kvällsmys <3

Melvins rum före;


Det hängde dock en tavla på väggen, som nu får hänga ovanför sängen!

Melvins rum efter;


Väggen bredvid fönstret!


Långa väggen!!!

Är extra nöjd med mitt påhitt med aporna i palmerna =)

Fredag!!

Så har ytterligare en arbetsvecka snart passerat :) Iaf för alla som jobbar och för mig betyder det att det snart är familjetid!!! Ska bli sååå skönt att få lite morgonhjälp av Magnus för fyyy så trött jag är efter den här veckan.

Idag har jag & Melvin inget speciellt på agendan :) Kanske en promenad om regnet håller sig borta och jag ska laga äppel päpplig rotfruktsgryta åt lilleman!!

I övrigt så är det mycket tankar på Bamse....börjar allt mer fundera på om det snällaste mot honom är att få somna in....han kan ju inte må 100% bra eftersom han har det beteende han har. Och de gånger han fått vara ute har han ju skrikit som en tok vid altandörren istället. Ja, i helgen får det bli ett hundra procentigt beslut.

Nu hör jag att lillskrutt vaknat så ska gå till honom! Ha en fin dag alla :)


Melvins nya jacka och mössor =)

foto0392 (MMS)

Melvins nya jacka och mössor =)


En heldag i stan!

Ja igårkväll så bestämde jag tillsammans med Jessica och Jessica från mammagruppen att vi skulle ta och ses idag =) Tanken var en vända till svandammen samt en fika/lunch.
Vi träffades upp på stationen vid klockan 11 idag och tog sedan en promenix till stadsparken och tittade på hur de hade förnyat lekparken där. Sen fortsatte vi en sväng förbi svandammen innan vi sökte oss till ett café för att både ge oss själva och barnen lunch! Melvin hann tyvärr bli så där galet hungrig att hans mindre trevlig "jag är hungrig-humör" kom fram. Men så är livet. Jag var inte riktigt med på noterna idag då morgonen var lite kajko och därför visste jag inte exakt när han skulle vilja ha lunch! Men det löste sig fint, först åt barnen lunch och sedan vi mammor! Jag beställde en sallad som inte alls var någon höjdare :( Så det ska jag inte köpa där någon mer gång. Efter att vi ätit klart så plockade vi ihop och lämnade fiket. Det var en aning trötta och gnälliga barn så tror nog vi störde varenda kotte på caféet plus att en servitris dessutom kom och plocka bort våra tallrika innan man knappt hade hunnit äta klart. Nje, jag var inte helt nöjd idag....ja Café 018 är det jag pratar om, har alltid varit nöjd där förut men idag fick de ett litet minus. Efter lunchen så traska Jessica & Elsa hem för att hämta Elsas storebror på förskolan, o jag, Melvin, Jessica och Maximilian traskade mot Himla butiken i librobäck. Det var bannemej längre än jag trodde...känns ju inte så långt när man åker bil :P Men dit kom vi och duktiga var vi som promenerade hela vägen! Sen däremot tog vi stadsbussen tillbaka till stan. Då blev det lite snabba vändor in i några butiken och mellis för smågrabbarna innan vi sklijdes åt och vi for hem.
Hittade en super härlig knallgul lite fodrad fleecejacka åt Melvin idag med svarta sömmar på. Jätte fin, plus två mössor. Jag kan liksom inte förstå....innan hade vi tre mössor åt Melvin men två av dem är puts borta. Har letat överallt så vi måste ha tappat dem eller nåt. Men nu har lillskrutt både en bra vårjacka om han åker vagn plus mössor att variera med! Han var ju så galet varm idag i vagnen i sin jacka så tillslut bara skrek han av missnöje. Så han fick åka hem utan jacka och blev tack och lov nöjd då! Annars hade det blivit en vääääääldigt lång bussresa hem.

Nu ikväll så har vi busat lite och ätit middag!!! Nu sover Melvin som en liten gris i sin säng....tog väl typ 2 minuter för honom att somna idag. Han var helt slut.

Själv ska jag inte göra ett jota mer idag. Jag är sååå trött. Har liksom inte fått sova en enda natt ordentligt i vecka då Bamse har skrikkalas. Jag tycker synd om oss människor för att vi inte får sova ordentligt, men jag tycker faktiskt minst lika synd om Bamse. För något är ju fel i psyket på honom eftersom han fortsätter hela tiden. Så just nu är jag faktiskt ganska inne på om vi kanske trots allt måste avliva honom för det är inte snällt att låta honom ha det så här.....det får bli o gnugga huvudet ordentligt och ta ett beslut på vad som ska göras. För även om vi släpper ut honom så hoppas jag ju att han kommer in om nätterna....annars kommer jag aldrig kunna sova. Japp ni får kalla mig fjantig, men han är ju som ens lilla barn han med.

Nu blir det tankeverksamhet samt mys i soffan!!!

See ya!

Nya färdigheter eller tur?!

Så var det en ny dag! O inte vilken dag som helst, det är löningsonsdag samt att solen skiner så fint från en ljusblå nästan molnfri himmel :)

Det har varit en lite tokig morgon. Melvin har haft VM i att ha läskiga drömmar. Han har vaknat ledsen o sen somnat o vaknat o somnat. Ja så har han hållit på sedan 6 imorse. Stackars liten. Tillslut så fick han komma in till mig och mysa :) Då han låg där bredvid mig och som vanligt ska dra en lite i näsan och allmänt undersöka ansiktet. Då valde jag att blunda så man inte får ett finger rakt i ögat. Efter en kort stund sluta han pilla i ansiktet men var alldeles tyst så jag trodde han hade slutit ögonen o höll på att somna. Men icke, i ett naffs så satt lillskrutt upp. Han lyckades alltså ta sig från o ligga på rygg o "leka" i mitt ansikte till att sitta upp i vår säng!!!! Nu är frågan om det var en turlig händelse eller om han faktiskt snart kommer att resa sig helt obehindrat! Vi får väl se :) Han har ju börjat resa sig "själv" om han får en hand att hålla i! Stora, duktiga Melvin!!!

Nu ska jag och Melvin ta o äta frukost!!!

Ha en underbar dag :)


Vår!!

foto0381 (MMS)

Vår!!


Våååår!!!

Ja nu säger tom jag att det verkligen är vår :) Idag när jag och Melvin var på promenad i en timme så kunde jag gå utan jacka hela tiden, vi såg två fasaner, en ekorre och massor av blå- och vitsippor!! Det var verkligen en vårpromenad!! Och nu så blev det världens skyfall, det fullkomligt vräker ner o solen skiner samtidigt. Typiskt vårväder :)

Melvin tar en liten nap just nu och Magnus jobbar! Men så fort Magnus slutat jobba ska vi ta en snabb tur till ica kvantum för att handla välling o så till Melvin. Hans mjölkfria produkter finns ju inte överallt nu. Sen blir det hem och grann-Anna kommer över. Vi ska se om vi kan lyckas få ihop ett litet brev!

Kram kram!


Kvällsupdate!

Då har det blivit kvällning denna måndag!

Jag fick prata med en sköterska på husläkarmottagningen idag och hon förstod helt o hållet. Hon sa precis som de på barnsjukhuset....att vi ska komma dit till en läkare så att de kan remittera Melvin vidare till barnspecialisterna vid Samariterhemmet. Det är tydligen där man ska hålla hus med allergibarn! Så på onsdag i nästa vecka ska vi till läkarn på husläkarmottagningen. Känns toppen. Är så glad att jag framför allt lyssnade på min kusin att göra som de på ackis sa, hon o hennes man fick nämligen hålla på i cirkus 6 månader för o få svar på mitt kusinbarns allergi. Nu har vi fått en läkartid som är 3,5v efter att Melvin blev dålig :) Hejja ackis!!

Sitter här ensam i soffan, Magnus kom hem o åt middag och han mysa lite med lilleman innan han åter for iväg o jobba. Tråk tråk. Jag, tvn och katterna får helt enkelt umgås ikväll.

Ha en skön kväll alla!!!


Måndag igen!

Då var det ny vecka och den har börjats med att jag tog en dusch medans Melvin satt o lekte på badrumsmattan! Sen mumsade vi en smaskig grötfrukost tillsammans innan det var Melvins tur att få bada :) När allt detta var gjort så var lilleman jätte trött och deckade! Så nu har han sovit sedan 40 minuter och jag hoppas han sover en stund till!

Idag har jag och Melvin inga speciella planer. Ska ta o lyfta luren och ringa hans läkare o ge besked om hur det är med hans mage nu och få veta hur vi ska gå vidare. Annars så ska vi väl bara vara hemma o leka o busa till vår älskade pappa/make kommer hem från jobbet runt 17 :) Ja, jag ska nog se om jag kan ta en liten tupplur på eftermiddagen med Melvin för är trött som ett as. Hade en Bamse som agera terrorist tidigt imorse så jag blev galen. Jag har noll tålamod med honom längre om nätterna. Stackars oss alla.

Måste ta o bestämma middag oxå! Spagetti & köttfärssås eller falsk gulashgryta är frågan. Nu, ringa Melvins läkare!


Känner mig duktig!

Ja vart tog den här helgen vägen?! Jag har hunnit med massor men ändå så känns det som att helgen inte ens har börjat men ändå så är det typ slut snart. Ja jag fattar då inte vart tiden tar vägen.....plus att det inte riktigt känts som helg för Magnus har jobbat hela helgen. Kom nyss hem och ska ha lite matpaus men sen är det fortsätta jobba för honom.
Vad har då hänt i helgen? Ja igår så vet jag inte riktigt på vilken sida jag vakna....jag hade nå spurt i kroppen och hann både bädda rent i alla sängarna, ha en underbart mysig familjefrukost samt sedan gå loss i badrummet på nedervåningen och tokstäda det inklusive avloppsrensning i både handfatet och duschen. O när allt det var klart så var klockan typ 11 eller nåt i den stilen. Sen blev det lite slappa i soffan och busa med Melvin innan Carro kom på besök vid halv 3 och stannade ända till kvart i tio igår kväll. En jätte mysig eftermiddag och kväll var det!! =) När Carro hade åkt så satt jag och Magnus uppe en liten stund och tittade på en film på tv men tillslut gick ögonen i kors så då var det bara o besöka sängen, natti natt på fem sekunder.

Idag var det lite samma spurt när familjen Klarin hade vaknat till liv! Jag hade ju bestämt mig för att göra mjölkfria rosenbullar åt Melvin få han börjat få mysig helgfrukost dels i form av gröt men sen sitter han o mummsar lite på smörgås medans jag och Magnus äter våran frukost! Det är verkligen hur mysigt som helst! Så nu finns det 30 bular åt honom i frysen :) Sen vart det lite mys i soffan för oss alla innan Melvin tog en tupplur och innan Magnus åkte iväg på jobb.
När Magnus åkt iväg så var jag redan uttråkad den här dagen....inte hade man någon lust att gå ut när regnet bara öset ner. Så jag bestämde mig för att städa istället =) Så det har resten av dagen bestått av. Städning. Har både dammsugit (hela huset), torkat golv(hela huset), städat badrummet där uppe, tvättat en maskin tvätt, tagit hand om disken efter morgonens bak och röjt tvättstugan i eftermiddag....Nu sitter jag i soffan och är trött men härligt trött och känner mig duktig!!! Lilla Melvin har varit jätte duktig han också! Han har fått hänga med upp där uppe och satt o lekte med sina leksaker när jag höll på där och har suttit här nere o lekt när jag varit här! Nu studsar han runt i sin gå-stol och gör sitt yttersta för att hjälpa Magnus med middagen :) Japp, middag på bordet ska jag få! Underbart <3

Så efter middagen tänker jag inte göra ett jota mer än mysa med Melvins tills han ska sova och sen ska jag krypa upp i soffan och lata mig! Imorn är det måndag och ny vecka. Hoppas den bjuder på bättre väder =)

Ha en underbar söndagskväll alla kära!

Mums med varmchoklad!

foto0377 (MMS)

Det blev en choklad med skummad mjölk a la laktosfritt!


Dumma laktos.

Då var det åter fredagskväll! Det är postkodmiljonären på tv nu och efter det så blir det nog o titta på let's dance! Detta medans Magnus kollar på basket på datorn. Sociala hemmet idag med andra ord :S
Idag har det varit en lite småjobbig dag här hemma. Melvin har inte velat sova mer än en timme på hela dagen. Det är en aning för lite när man är 7,5 månad gammal. Men trots detta så visade han sig från sin bästa sida då farfar kom på besök med gammelfarmor på eftermiddagen! Då blir man bra stolt. Hade man själv varit så trött som han var då så hade man väl knappt orkat säga hej. Men Melvin busade på precis som vanligt :) Han är verkligen tillbaka nu och är vår glada goa lilla kille!!!!! Dock så slocknade han hav sju ikväll....helt färdig!
Idag har vi inte varit utanför dörren.....det har varit riktigt skitväder. Snöat massor så det säkert låg uppemot en decimeter snö på marken. Men snöandet har övergått i regn ju närmare kväll det blev. Jäkla skitväder...jag vill ha sol o värme ute nu, riktig skön vår. Men ser sådär ut med den saken. Vad jag såg på väder imorse så såg det ju inge vidare ut på hela helgen. Kan hoppas det är fel.
Tror jag ska ta o göra mig en stor kopp varm choklad! Blev så sugen på choklad och det är ju typ den enda choklad jag kan mumsa! Förutom om man bakar ngt med kakao. Jäkla laktosintolerans :(
Han en skön fredagskväll mina vänner!!!

Min lilla röda är inte längre trogen

Just nu blir jag lite tokig! Min dator vill inte starta *morr* den startar i felsäkert läge men inget annat. Gahhh min söta lilla röda dator som är en så trogen vän är inte så trogen längre. Istället har jag lagt vantarna på ipaden i hushållet men tycker det är lite smådrygt att blogga och överhuvudtaget att surfa på den. Jag är väl gammal eller nåt som gillar min dator! Speciellt när inte msn heller vill starta på ipaden. Jaja, i-lands problem egentligen. Har fått en massa gjort idag till Melvin iaf. Har gjort 14 burkar fruktpuré :) Dessutom två nya smaker kiwi/päron och äpple/banan/apelsin. Gjorde som så att jag gick in på sempers hemsida och kollade vad det fanns för nya spännande smaker från 8 månader. Galet att lillskrutt snart är just 8 månader!!! Sen har vi haft en massa bus och så tog vi en härlig tupplur tillsammans på eftermiddagen.
Hade två kissemissar som hade rally till halv4 imorse så var inte den bästa sömnen inatt.
Apropå katterna, usch vad jag inte känner att jag är redo att släppa ut dem :( Samtidigt som jag vet att det är sista utvägen för Bamse. Har iaf köpt en kattringklocka så vi ska veta när de är utanför och vill komma in! Det hjälper mitt hjärta litegranna :) Får se om mitt lilla psyke är redo i helgen att börja släppa ut dem lite försiktigt!

Just nu sitter Magnus och ockuperar tvn med slutspelshockey. Jag är mest less på det då det varit hockey heeeela tiden nu känns det som. Längtar till det är slut, så ur den synvinkeln hoppas jag Brynäs vinner idag! Annars bryr jag mig egentligen inte om vilket av lagom som vinner.

Så vad kan då passa bättre än att man gör sig en smarrig kopp te och kryper ner under en filt i soffan! Kanske rent av hämta min bok på nattduksbordet och läsa lite :) Ja så får de bli!!!

Kram på er!!!


Äntligen bokat tid!

Gud så skönt det var att komma utordentligt idag och se folk!! Ja vi var tvungna att åka till kvantum o handla hem lite mat! Var liksom ekande tomt i kylen! Men nu är ordningen återställd och vi har handlat hem mjölkfria basvaror så jag kan laga massa mat åt Melvin =) Tror det får bli ett projekt för morgondagen!
   Efter att vi hade handlat och kommit hem så var Melvin helt slut. Han mumsade lite mellis snabbt och sen deckade han i 1,5h. Det märktes att det var länge sedan han var ute så bland mycket folk! Men han var tapper vår lilla skrutt =)

Vad har mer hänt idag då? Ja inte sådär värst mycket....eller ja det beror väl på hur man ser det! Jag har äntligen bokat tid för min tatuering jag velat göra sedan Melvin föddes! Så den 7 maj är det dags! Har även ringt farfar Pelle och frågat om han kunde tänka sig passa Melvin på eftermiddagen den dagen. Dvs fram tills Magnus slutat jobba eftersom jag ska vara på plats hos tatueraren klockan 15. Det gjorde han så gärna så kommer bli en alldeles utmärkt dag! Jag längtar så.

Nu ska jag ta o göra mig en kopp te o gosa ner mig under en filt innan det är dags för bygglov på tv! Men kan inte svika datorn heller....förljer YIF - Sävehof på nätet och YIF leder i paus, hejja hejja!!


Snart är vi redo.

Jahoppsan sa! Onsdagen är här :) En dag som började lite för tidigt för min smak! Melvin vaknade redan strax efter 7 o tyckte att det var dags att fylla blöjan och ville sen givetvis ha en ny blöja. Magen fortsätter gå på rätt håll och det känns fantastiskt!!! Inte lika fantastiskt att han vaknade till så pass mycket att han tyckte att nä, mamma! Nu villjag inte sova mer! Men lite morgonmys gick han med på så vid 8snåret masade vi oss upp och lekte! Så kan det vara....men oj så trött man är när man inte alls är van vid att stiga upp sådär "tidigt". Men ibland observera IBLAND skulle jag vilja att han vaknade sådär tidigt....till exempel när det är dags mammagruppsmys! För det verkar som att alla de andra är så mycket mer morgonpigga än lilla Melvin! haha jag får ju alltid väcka honom för att vi ska hinna iväg och då brukar vi typ ses runt halv 11-11. Galet!

Men än så länge ligger jag och melvin lite lågt. Hans mage är ju nästan helt hundra nu men tror vi håller oss till små utflykter på sin höjd så vi får ordning på hans mat ordentligt och att hans mage blir återhämtad! Men från och med nästa vecka då vill vi ha nya roliga äventyr att hitta på med!!!

Nu vaknade lillskrutt från sin förmiddagsvila så nu ska vi ha bustajm!!!

Ha en underbar dag kära ni!


Glada tisdag!

Ja  men visst är det fantastiskt att man från o vara trött o önska att lillskrutt ska vilja sova lite till kan gå till att bli hur glad somhelst och det var så enkelt att stiga upp!!!! Vad är det då som hänt?
   Jo det är en bajsblöja som har förgyllt denna dag! Haha det trodde jag väl aldrig någonsin att jag skulle skriva/säga. Men dagen började med en Melvin som vaknade och bajsa! Det bästa av allt....nu är det nästan helt normalt igen!! Det är så fantastiskt att lillskrutt äntligen får behålla den mat vi ger honom och att magen börjar återgå till det normala. Så nu känns det som att världen återigen är öppen för mig och Melvin. Nu kan man åter ha honom i vagnen och bilstolen utan att vara rädd att det ska bli förstört =)
  Så vad ska man då hitta på med idag?! Ja jag blev ju genast lite sugen på att bege mig till stanför att byta mina jeans jag köpte på MQ i mars som har spruckit i rumpan. Väldigt snyggt *not* Eller omman bara ska ta en långpromenad och njuta av att få komma ut.....ja, jag får nog fundera lite! Någon som kanske vill sällskapa på något av alternativen!?! =)

Ha en alldeles underbar tisdag mina vänner!!!


Kanske...

...att det händer grejer nu!!! Är det kanske för att alla ni bloggläsare är så gulliga och skickar krya på er hälsningar till Melvin? Det tror jag. Det är iaf fantastiskt....Melvin har bara bajsat en enda gång efter klockan 06 idag. Visst hade han en tuff natt med många blöjor. Men känns som att efter den här natten så har han lyckats tömma magen så bra och inte har han fått några mjölkprodukter alls sedan igår eftermiddag så verkat ju som att hans mage blivit gladare redan. Vi håller tummarna för att det fortsätter såhär! han har ju tom lekt en massa idag och varit en glad kille som satt o "prata" en massa på sin pusselmatta medans han lekte :) Så fortsätt håll tummarna för attt det äntligen blivit en lösning på hans dåliga mage.

I eftermiddag har jag varit iväg själv hemifrån medans Magnus fick ha pappatid själv med Melvin! Jag blev upphämtad av min fina kollega Therese så åkte vi hem till nästa fina kollega Jenny och hälsade på!! O träffade Jennys lilla Elsa på 4v :) Det var jätte mysigt och välbehövligt för mig att komma hemifrån utan Melvin efter att ha varit hemma innanför husets 4 väggar i 8 dagar med honom. Melvin och Magnus hade också haft det mysigt! De hade åkt en tur till affären o handlat middag och varit en liten tur hem till farmor o farfar! Jag kom hem strax efter 19 ikväll och då sov Melvin gott. Det är lite konstigt att komma hem när han redan har somnat o man inte kan ge honom en gonattpuss! Hihi han får en extra godmorgon puss imorn istället =) Sen har jag ätit och duschat och nu tänkte jag göra mig en kopp te och bara lata mig i soffan! Se upplösningen i innebandyn som Magnus tittar på kanske, är avgörande match mellan Storvreta - Falun där Storvreta leder med 6 - 3 och det är ca 10 minuter kvar av matchen!


Nytt samtal med Ackis.

Ja efter den något förvirrade morgonen och jag kände att bvc lyssnar inte på mig så tog jag och Magnus beslutet att återigen ringa till Ackis.
  Sagt och gjort och fick prata med en kollega till tjejen som jag fick prata med igår eftermiddag. Återigen en mycket trevlig person som lyssnade och ställde relevanta frågor om hur Melvin mår. Återigen tryckte han på att fortsätt med vätskeersättningen tills Melvin får behålla lite mat och GE mjölkfritt. Han sa rent ut sagt att vi skulle skita i bvc i den här frågan. Så ska vi se hur lillskrutts mage reagerar på detta och på måndag ska vi åter kontakta läkare. Antingen för att dokumentera att det är mjölkallergi alternativt om han inte blivit bättre så fortsätta utredningen och se vad det då kan vara! Men han i tele idag från ackis var precis som hon igår ganska säkra på att det är någon allergi och inget virus eftersom han är inte deckad eller skriker konstant, utan att det jämt kommer efter måltiderna. Så tack snälla ni på Ackis för eran hjälp!! Nu känner jag mig genast lugnare och håller tummarna att Melvins mage gillar mjölkfri mat  :)


En favorit i repris!!! Vår glada lilla kille i farfars keps!!!


Blir skvatt galen....

...på sjukvården just nu. Blev ju igår ordinerad att ge Melvin vätskeersättning och mjölkfri gröt o välling samt mjölkfri kost i övrigt också. Sagt o gjort...Magnus åkte o köpte mjölkfri gröt och välling. Har vi märkt någon skillnad? Inte på diaréen...det är samma och ofta fortfarande. Men däremot så sov han lite bättre idag efter att han fått välling....visst kanske var för att han tömmde ur sig alltihop och sen somnade 2h efter de! Det är ju svårt att säga. Men iaf så ringde jag bvc nu på morgonen som sköterskan igår sa till mig eftersom det nu är de som får kontrollera vidare. Då får jag istället ordination att enligt bvc så ska diarén fortgå i 10 dagar under vanlig kost innan man ska ändra något. Så de menar att vi ska fortsätta ge Melvin hans ordinarie gröt o välling till onsdag samt att han ska äta som vanligt....fast utan grönsaker för att dra ner på fibrerna nu när hans mage är i uppror. SUCK. Varför säger inte folk lika?????? Vad gör vi nu liksom? Vem ska man lyssna på? Jag blir GALEN. Stackars vår lille skrutt som är i mitten av det här.

Nu vill Melvin ha grötfrukost!!! Men vilken gröt ska jag ta då?

Stackars stackars Melvin.


Nu fick vi nog.

Ja i eftermiddag så fick vi nog av o gå i ett vaccum och inte veta vad som är fel på vår lilla son. Så vi tog och ringde till 1177 och jag hade sådan tur att de koppla mig till en barnsjuksköterska på barnsjukhuset!! Förklarade hela Melvins situation sedan i måndags då trasslet med hans mage börja fram till nu. Att han inte får behålla nåt plus att han nu på en vecka (tur i oturen att vi vägde honom förra helgen!) tappat drygt 4hg. Så efter hennes ordination då hon även pratade med en kollega har vi nu börjat ge honom vätskeersättning samt helt mjölkfri kost. Så från och med idag, då Melvin äter eftermiddags mellis har han inte fått några mjölkprodukter alls. Så nu hoppas vi att han blir bättre. Ska ändå ringa bvc imorn för att informera dem om allt detta och kolla om vi ska ta o komma in för ett blodprov på honom för att ev utesluta/fastställa något. Detta på uppmaning av sköterskan i tele. Hon sa ju det att vi kunde komma in till barnakuten redan idag om vi ville men då skulle vi få sitta där i evigheter. Så tror nog Melvin har det bättre i sin säng här hemma så ringer vi bvc imornbitti!!!
   Just nu hoppas jag att det är mjölkallergi och inget annat så vi är på rätt spår nu och han blir kry.

Ikväll efter att Melvin somnat så ringde jag grann-Anna och frågade om enliten prommis! Sagt o gjort och även token Himla (en hund!) hade äran att följa med :) Tack för sällskapet!

Nu blir det soffhäng =)


Bvc

Imornbitti blir det jag som ringer till bvc. Japp, jag har redan bestämt mig för det eftersom Melvins mage inte är nå bättre. Tycker så oerhört synd om lillskrutt. Det är ingen ordning alls påsovklockan härhemma just nu närmagen hela tiden bråkar på honom. Det enda som funkar bra är att han somnar somvanligt på kvällen men har svårt att somna nå mer efter morgonvällingen....då sätter ju allt fart i magen igen. Stackarn. Mår som bäst på natten när han tömt magen innan han somnar. Usch vad jobbigt det är o vara mamma när hanär så här...det finns ju liksom inget man kan göra för att hjälpa honom.

Vi har nyss haft besök av Ivan! Han har varit i Uppsala nu några dagar och hade lite tid även för oss! Så Magnus åkte inoch hämtade honom vid 10 imorse  och har nyss åkt in med honom till stan igen! Magnus behövde ändå handla på byggmax så det passade utmärkt att han skjutsa Ivan :) Kul att han kom på besök!! Synd i synd att Pernilla inte också var med.

Nu ska jag lägga mig ned på soffan o slöa lite, förhoppningsvis hinner jag slumra några minuter. Melvin sover så gott :)


Äntligen...

ÄNTLIGEN har Melvin typ blivit kvitt sin förkylning!!! Så himlarns skönt :) Dock kvarstår magbesvären och det i värre grad än tidigare. Nu har han på två dygn inte lyckats äta ett enda mål mat utan att bli dålig efter. Så det är ett väldans pendlande i hans humör här hemma! Allt från pigg o glad o leker tills att allt bara är super besvärligt. Ja att det ska gå över under helgen i hans mage börjar jag misstro....inte mkt av mig som tror att han ska bli bra. O isf blir det till att ringa bvc direkt på måndagsmorgon när de öppnar, så vi kan få svar på om det är nå allergi eller magåkomma. Men snälla alla ni, håll tummarna för det bästa.

Utöver lillskrutts besvär så har det varit en skön dag idag! Jag bakade kladdkaksmuffins i förmiddags så blev alldeles perfekta =) Så de mumsade vi på till fikat när H & H kom hit o hälsa på! En mysig eftermiddag med en massa babbel och så hämtade de ju Melvins förra vagn som H's bästa kompis köpt av oss!!! Toppen! Massa plats i klädkammaren ledig igen. Nu ikväll har vi alldeles nyss ätit en smaskig grillad middag :) O nu sätter Magnus pricken över i:et och jobbar. Det är så tråkigt att det är så sena matcher på lördagarna. Magnus kommer typ inte ha jobbat helt klart från vid halv10-10 ikväll. Trååååk. Även om han inte kommer sitta och skriva konstant hela kvällen utan lite till o från.

Nu ska jag ta hand om disken efter middagen och sen ska jag inte göra ett jota mer idag! Ha en skön lördagskväll allesammans!

Freeeeedag!

Och det är typ underbart!!! Just för att då har jag Magnus hjälp med Melvin i 2 dagar =)

Imorn äre lördag och få får vi finfrämmande på dagen av fina familjen Ö :) ska verkligen bli super mysigt att ses...har liksom blivit någon sjuk varje gång vi planerat in dejter den senaste månaden. Så imorn får ingen bli mera sjuk än att Melvin är lite snorig än. ska bli jätte mysigt att ses!

Annars då....ja annars så varnas känsliga läsare att sluta läsa nu!
   Vi har ju vår lille skrutt som inte alls är sig själv och kanske börjar vi hitta förklaringen på detta nu. Han har ju verkligen varit tokdålig i magen sedan i måndags...det liksom bara rinner ur honom *Stckarn* det skumma är att det bara är på natten och fram till lunch ungefär. O till lunch omiddag får han ju heltlaktosfri mat eftersomvi bara har sånmat här hemma. Mendåhan får i sig lunch så verkar magen lugna sig lite och han bajsar inte alls! Hmm, vad kan då detta vara....ja eftersom det pågått sedan i måndags så ringde jag idag bvc för att kolla lite med dem. Vad man kan göra utöver att ge honom blåbär,banan o morot som ska stoppa upp lite i magen. De frågade lite hur han var o sådär och vad de kunde säga per telefon idag är att antingen så är det hans förkylning som är i magen och bråkar också. Alternativt så är det någon allergi. O då troligast mjölkallergi. så just nu ska alla ni (som fortsatt läsa!) hålla tummarna att Melvins mage blir bättre i helgen så vi inte behöver påbörja någon utredning om allergi. Jag har ju gått o väntat på att det ska uppkomma något Melvin inte tål...detta eftersom jag själv är laktosintolerant och det finns både den ena och andra allergin inom familj och släkt. Men nu håller jag alla fingrar o tår för att det bara är en dum förkylningsbakterie som är i hans mage o bråkar. Dock säger mig magkänsla annorlunda :S

Ikväll så är det inga planer alls på schemat....det känns som att jag kommer somna på soffan. Är verkligen jätte trött efter dagliga kamper med Melvin nu då hanmest skrikit o varit på dåligt humör. Så får väl se hur länge ögonen kan hålla sig uppe. Men nu är det dags att göra middag!!! Ska göra lax o potatis åt mig o lillskrutt medans Magnus ska mumsa hemlagad pizza! 


Snigelpost!

Ytterligare en snörvlig dag för lillskrutt är till ända. Iofs för ett antal timmar sedan för hans del men ändå! Håll tummarna hårt att den där förbaskade förkylningen är bättre på honom imorn!
   Det har varit en ny hemmadag med tanke på Melvins dunderförkylning. Skulle själv bara velat vara hemma o dega om det varit jag som var sådär förkyld, så låter honom få vara hemma och krya på sig! Jag har alltid saker jag kan göra när han väl sover! Har till empel fått huset både dammsugit och golven våttorkade i veckan! Imorn ska jag attackera badrummet här nere om han tänker sova nå längre sammanhängande tid!

Fick hem alla foton idag som jag beställde i förrgår,närmare bestämt 226 st :) Så ikväll har jag sysselsatt mig med att sortera dem i ordning och satt i dem i album, samt skrivit om bilderna! Det har tagit sin lilla tid men det känns väldigt bra att det är gjort. Jag tycker ju själv om att titta på foto från när jag var barn så tänker detsamma åt Melvin, att han ska få ha bilder o titta på. Dock är jag väldigt noga med att skriva hur gammal han är på bilderna så han får veta det också =)
Känner mig lite extra duktig idag att jag äntligen ficktummen loss och skriva ett litet brev till min mormor samt skicka lite bilder till henne på Melvin. Har inte skickat en ända bild tillhenne sedan han föddes *skäms på mig* Men nu har jag som sagt både skrivit ett litet brav och skickat lite foto med den hederliga snigelposten =) Tror hon kommer få bilderna efter helgen för den brevlåda jag tog en kvällsprommis till töms kl 10 imorn förmiddag. Tror säkert hon kommer bli glad! Är bara till henne jag framkallar bilder, eftersom hon inte har någon dator där hon kan titta på alla bilder vi lägger ut på honom! O jag vet att pappa min har gett min farmor lite bilder =)

Imorn äre fredag!!!!! Ska somsagt försöka hinna med att storstäda badrummet här nere och så skulle jag gärna hinna baka något =) O givetvis så blir det fredagsmys imorn kväll!!! Men nu ska jag faktiskt gå o lägga mig....är rysligt trött idag.

Kram på er alla!


Provsvar.

Ja idag vid 15 ringde så veterinären upp mig. Jag hade deckat tillsammans med Melvin så jag flög välen meter upp i sängen när den börjar burra under min arm. Så jag studsa upp och ut ur sovrummet och svarade i telefonen. Samtidigt höll jag tummarna för att Melvin inte vaknade av mitt studsande! Tack o lov gjorde han inte det.
   Vad sa då veterinären? Ja hon sa det som vi alla trodde. Att det är inget medicinskt fel på Bamse. Så nästa steg för vår lilla fyrbenta vän är att ge honom Frontline - fästingmedel, få ett halsband om han kommer bort så enev upphittare vet vart han bor. O så ska vi önska lite finare väder så vi kan ta itu med att låta de gå i lite koppel först =) Just de, se över försäkringarna för missarna måste också göras innan de får gå ut. Ja lite småpyssel....hihi så hinner jag ochMagnus o bearbeta tanken på detta också! Så är det bara o hålla tummarna att Bamses maniska beteende försvinner när han även får vara ute. Usch känns ju jobbigt att mina (våra) små fyrbenta älsklingar ska få gå ut i den stora vida världen.

Idag onsdag så har det inte hänt många knop i övrigt. Det är en fortsatt väldigt förkyld liten Melvin :( Så han sover väldigt mycket om dagarna och idag passade jag som sagt också på att sova lite när han sov då jag var väldigt trött. Idag efter middagen så kom Pelle & Monica på en liten visit. Pelle hade lånat våran spikmatta och jag ville ha den tillbaka för min nacke så de kom o lämna den och passade på att busa lite med Melvin tills han somna.
   Just nu blev jag serverad en kopp te av min älskade make <3<3<3 Så ska avnjuta den framför tv:n tillsammans med honom!


Veterinärbesöket avklarat...nu väntar vi.

Men varför är det som så att när man väntar på besked av något slag så går tiden i snigelfart....
   Tycker det är evigheter sedan vi kom hem, men det är ynka 1h o 20 min sedan. Melvin sover dessutom så ingen som håller låda här. Vad väntar jag på då? Jo väntar på att veterinären ska ringa upp och berätta om Bamses blodprov visar något eller ej. Veterinären trodde inte det var ngt medicinskt på honom eftersom han är en så glad o pigg kissemiss. Han försökte hoppa upp i fönstret i undersökningsrummet för att titta ut...problemet var bara att där fanns ingen fönsterbräda..så det sa dunk ner i golvet direkt.Tokkatt!!
   Hehe den knäppkatten gjorde det inte lätt hos veterinären...hon skulle lyssna på hans hjärta men det var inte det lättaste då Bamse bara spann hela tiden!!! Andra bullar blev det dock när han blev fasthållen o de rakade av pälsen på benet på honomför o ta blodprov. Då var han arg som ett bi. Men det gick bra! Som sagt än så länge har de inte hittat ngt fel på vår lilla Bamse. Både skönt o inte. Man vill ju veta vad det är som gör att han kissar och skriker. Däremot verkar det finnas en anledning....alla katter som stryker runt vårt hus och står och jäklas i våra fönster med Skuttan & Bamse. Så finns inte så många alternativ nu på vad vi kan göra....avliva den lille skrutten eller låta honom (och Skuttan om hon vill!) få lov att både vara ute och inne. Detta för att se om problemet försvinner. Det är väl mest jag och lite Magnus som tycker det är pest att släppa ut dem....Tänk om de råkar illa ut liksom. Visst nu får jag ju tänka som så att ger vi honom inte den här chansen så är det ju somna in som gäller för Bamse, om nu inte provsvaren visar något. För det är ju helt ohållbart att ha det som det är nu. Så högst troligast kommer de får undersöka världen utanför husets fyra väggar. Tänker dock vänta tills det inte är en regnigdag och lite finare väder! Detta för att man kan låta dem gå lite i koppel på tomten först för att stärka deras vetskap att här bor vi, här får vi mat och trygghet. Men usch vad det skär i mitt hjärta att manska släppa ut dem...mina små fyrbenta godingar som varit vid min sida i 6,5 respektive 6 år. Men får ju hålla tummarna för att det hjälper Bamse iaf!

Men detta är ju om blodproverna på Bamse inte visar något. Visar de att han faktiskt är sjuk på något sätt så får vi ju ta tag i problemet därifrån. Så vi fortsätter helt enkelt vänta på blodprovsresultaten som ger oss svar på levervärde, njurvärde och röda/vita blodkroppar.


Kan man checka ut sig själv?

Ja kan man det? Bara för en dag? Isf så gör jag en beställning på det tills imorn.
   Imorn är det dags för Bamse att åka till veterinären. Jag vet inte vad jag hoppas på att få veta. En sak är säker och det är att han mår ju inte bra eftersom han antingen skriker hela nätterna alternativt kissar i sängen. Det är liksom det ena eller det andra....är han (som nu) i en period då han kissar, då skriker han inte hela nätterna. Men då vi hade en lååång tid här när han inte kissade då skrek han hela nätterna så vi inte fick sova. Ja det är typ pest eller kolera. Snälla alla ni läsare....HÅLL TUMMARNA IMORN, 8,50 ska vi vara hos veterinären.


Pärltavlan!

Pärltavlan jag skrev mycket om i förra veckan är ju både klar och överlämnad :)

Här är både orginal fotot och bild på hur tavlan blev!!




Snörvel snörvel.

Ja jösses så det låter om lillskrutt. Han har verkligenblivit super förkyld. Tack o lov är han på gott humör ändå och äter som han ska men det låter så jobbigt för honom att andas. Framför allt när han sover. Trodde att natten som nu var skulle bli katastrof eftersom han är så förkyld...men en enda gång var jag upp till honom och det var vid 02 då han drömde, skönt att han kan sova...då blir hansäkert kvitt den dumma förkylningen snart igen!

Det blir helt enkelt en hemmadag för mig och Melvin idag så han får krya på sig. Jag ska se till att göra lite ny mat åt honom samt moppa golven! Får väl se om jag får det jag vill gjort...allt beror ju på lillskrutts humör! Men just nu sover han så jag ska ta o passa på att moppa golven :)

Over and out.


Annandag påsk!

Dagen idag inleddes medfamiljemys deluxe =) Tror vi låg och myste och busa med Melvin i sängen säkert en timme innan vi tog oss i kragen och steg upp! Det var så härligt. Var ju familjen trött här igår kväll och som man har sovit inatt när man är i sin egna säng. Jag sov bra i Halmstad också, men det är ju så när man är borta att man vaknar av alla nya ljud. Hörde en polisbil flera gånger under påskaftonsnatten....den var väl ute o letade efter nå halländska busar!

Idag så har det gjorts lite av varje! Det var plaskdax för Melvin då vi väl klev upp ur sängen. Sen frukost för hela familjen!!!
   Efter det så masade Magnus sig ut i trädgården och har plockat och burit sten i backen. Detta för att göra en mur av dem! Så man liksom ramar in trädgården =) Kommer bli toppen när det blir klart :) Han var så duktig min älskade make som kämpade på i fyra timmar där ute....hehe han kan i gengäld knappt hålla i telefonen ikväll :P Jag då....jag och snabeldraken tog en dans på bottenvåningen. Har röjt disk och tvättat enmaskin tvätt!!! Har även haft fina Anna på besök!! Det hjälpte inte ens att Melvin är superförkyld så sken han upp somen sol när han såg att Anna var här då han vaknade och sen skrattade han hej vilt ända tills han var så trött att han inte orkade längre! Anna är verkligen Melvins idol! Vad harMelvin gjort hela dagen då? Ja han har busat och lekt lite från och till men han har faktiskt sovit en hel del då han blivit väldigt förkyld :( Hoppas det är bättre imorn.

Imorn är det vardag igen...vilket innebär att Magnus ska jobba. Tråkbråk. 



     

  

Tyvärr blir det inga fler bilder idag! Dessa bilder har tagit  1,5h att ladda upp :S


Home sweet home.

Hemma i jumjum igen!

Helgen (torsdag - söndag) i Halmstad har varit hur mysig och trevlig som helst! Torsdagen gjorde vi iofs inte så många knop då det var en seg familjen Klarin som kom fram vid halv2 på dagen! Fredagen har jag ju skrivit om tidigare...den tillbringades i ett kaos på GeKås :)
   Igår var det påskafton! Vi hade en lugn start på dagen....Papporna fick agera lekkompisar till Agnes medans jag och Fian gickut på en prommis med Melvin i förhoppning om att han skulle sova lite. Men det blev inte så mkt sömn då det storma ute så hanblev nog mest förblåst i sin vagn. Men istället så åkte vi ner till havet lite o spejja lite så då sovlillskrutt i bilen!!! Runt 16 kom vi hem till Fians föräldrar Helen och Thomas dit vi var bjudna på påskmiddag! Det var en super trevlig eftermidag och kväll. Melvin vissade upp sin bästa sida och lekte o hade skoj:) Och för att sysselsätta barnen medans vi skulle äta middag så fickde mumsa gurka. Det var första gången som Agnes fick testa det och så de båda små trollen mummsa!! De är ju så söta :)

Idag klockan 10 lämnade vi Halmstad och kom hem här vid halv fem i eftermiddag. Det har varit sååååå kul att träffa min älskade Fian igen och självklart var det underbart att träffa lilla Agnes (självklart trevlkigt att träffa Seb också :) )!! En så go liten tjej Agnes är! Ser redan fram emot sommaren då vi allihop ses igen =)

Kommer lite bilder imorn från helgen! Känner mig mer död än levande just nu. Är så sanslöst trött :S


GeKås!

Så har vi tillbringat 1,5 dygn här i fina Halmstad och fina familjen Persson/Hofvander!!! Gårdagen gick i grinighetens tecken hos Melvin....han var så trött efter bilresan och komma till ett helt nytt ställe med nya människor o allt! Men så kan det vara och han somnade duktigt i "sin" säng igår kväll!! Dock så vaknade han halv ett inatt och var kall som en isbit. Men det löste vi med dubbla täcken och mamma o pappa på vars en sida om Melvin i vår stora säng som vi har här. Så när han blivit varm igen så somna han som en stock :) Agnes och Melvin spanar på varandra men har inte hunnit leka så mycket eftersom igår var de tröttmössor båda två och idag har de suttit i sin vagnar på GeKås. Mer bus på schemat imorn innan det bär av hem till Helen & Thomas på påskmiddag.

Jahaja! Så var Melvins premiärtur till GeKås avklarad som sagt :) Han bjöd på alla humör från glad till grinig och vaken till sovandes!! Men det gick bra! Vi hittade det som vi hade på vår lista plus moms!!!
Ikväll så har vi mumsat tacos, Melvin tokdecka klockan halv7 medan Agnes var pigg som en lärka ikväll och somnade för sisådär en tjugo minuter sedan! Men nu sover båda kidsen och Buster!!!

Glad påsk på er alla!!!


6 års saknad.

Ja då är vi på väg. Passerar Södertälje nu, Melvin sover där bak och vi har fått i oss vår frukost!! Gick fint att komma igenom Stockholm så nu bör det väl inte bli några bekymmer på vägen ner till Halmstad! Räknar med nå korta stopp då Melvin behöver äta bara :) men vi är på väg och det känns toppen!!!!

Igår var det en lite jobbig dag. Det är det alltid den fjärde april. Det är datumet då min ängel Elin lämnade mig och hennes familj :( Det är så sjukt att det är sex år sedan....saknar henne så mycket. Tror aldrig saknaden kommer ta slut, jävla sjukvård som inte kunde hjälpa henne inte rättvist att en 22:åring ska lämna livet. Men jag vet att hon är min ängel nu och vakar över alla vänner o familj <3

Nu ska jag återgå till att vara social med Magnus! Även om ipaden säkert kommer fram då o då under resan :)


Sprudlande glad!

Dagen idag började ju inte så positivt. Ringde ju veterinären å Bamses vägnar. På onsdag i nästa vecka får vi veta vad som händer o fötter med honom.

Men det hann bara gå cirkus 2h efter denna dystra start på morgonen så blev jag genast en mycket gladare person! Min bror har fått lämna sjukhuset idag. Han är absolut inte frisk....fortfarande lite var kvar i lungan men läkarna hoppas och tror att en 14 dagars antibiotika kur ska ta hand om detta. Så nu ska han vara hemma och krya på sig i två veckor innan han ska på återbesök och kolla lungorna igen. Så nu är det bara att hålla tummarna att det inte blir några fler bakslag för det orkar vi inte med. Det sov var fantastiskt var att idag lät min bror som min bror i telefon, det är typ första gången sedan mitten av februari som han lät så pass kry!!! *Glad*!!
Annars då?! Ja idag har Magnus varit ledig så vi har haft en jätte härlig familjedag! Vi var en tur till ikea för att köpa en ram åt pärltavlan som jag gjort! Så nu är den inramad och klar, jag är helnöjd! Lägger upp bild på den då jag överlämnat den till Fian & Seb =) När vi kom hem från stan så tog Magnus och Melvin en tupplur tillsammans. Stackars Magnus kom ju hem halv4 imorse från Borås. Sen blev det middag innan en trädgårdsarkitekt som Pelle känner kom och spana på vår trädgård och ska rita upp den med lite idéer på vad man kan plantera var o så!!! Ska bli spännande att se!
   Nu ikväll har Magnus sett på hockey och är dessvärre lite butter nu då det är klart att Leksand inte går upp i elitserien, jag monterade pärltavlan och hade Anna här på en snabbvisit=) Anna kom in för att spana in vart vi har kattmat o sånt för hon och Tomas ska vara så snälla o goa o titta till våra små 4-benta vänner i helgen!

Nu blir de soffmys innan sängen ropar!


Bamse till veterinär.

Ja nu har vi kommit till en ny punkt i Bamse-frågan.

Igårkväll upptäckte jag en ny grej på vår lilla håriga kompis. När han hade vari på kattlådan så var han plaskblöt i pälsen i rumpan. Det är något som inte stämmer....anntingen så är han stressad eller nåt o har så bråttom när han går på lådan eller så är det något med hans urinblåsa/njurar ja allt vad det kan vara. Samt att det har blivit mycket sämre med kissandet i sängen igen....det gickju jätte bra här typ mellan oktober fram till mars började men nu har det blivit ganska många olyckor senaste 2-3 veckorna :( Det är helt ohållbart detta....innan har jag verkligenblivit super ledsen av o bara tänka tanken på att det kan vara nå tok med vår lilla kissemiss men nu börjar det bli ganska såjobbigt. Så nu är en veterinärtid bokad åt Bamse. De får helt enkelt göra en sista undersökning av honom, om det är nå fel på honom som vikan hjälpa honom med eller om det helt enkelt är psykiskt. Är det psykiskt och det inte går något att göra åt så finns det nog tyvärr bara enda utväg :( Så alla håll tummarna på onsdag i nästa vecka. Det var första lediga bokningsbara tiden som fanns, och jag känner inte att vi behöver åka in akut med honom eftersom han leker, äter och dricker somhan ska! O har vi stått ut så här länge kan man stå ut en vecka till.


Vår lilla Bamse som älskar solen!


Klantigt!

Idag har jag varit så fruktansvärt trött.....hade jätte svårt att sova igår kväll då jag låg och tänkte väldigt mycket och fällde en och annan tår. Men tillslut så somnade jag men då hade Melvin en något sämre natt så han vaknade redan klockan 02,50 och ville ha käk. GAHH. Då kände jag mig mer död än levande. Tur som så sov han typ i samma sekund som jag lade ner honomi hans säng igen :)
   Sen har jag och Melvin varit ensamma hela dagen. Magnus är i Borås och har tittat/skrivit om basket. Så han kommer väl hem runt 04 eller nåt sånt inatt.

Idag var min mamma klantig!! Vilket man kan vara ibland.
   Det hela började med att jag kommenterade en väns foto på hennes dotter där hon så sött satt i diskhon o lekte :) Detta syns ju sedan i min logg (eller vad det nu kallas) att jag gjort detta så att mina vänner kan se det! Sagt o gjort....Då har ju min mamma sett att jag kommenterat min väns foto och då delade hon det och skrev att det var hennes barnbarn som satt i diskhon. Lite klantigt att inte se att det absolut inte var Melvin på bilden! Så blev lite pinsamt det där så jag fick skriva till till min vän och be om ursäkt att ett foto på hennes dotter blivit delat av någon hon inte har en aning om vem det är och så bad jag henne ta bort delningen eftersom det var fel info under bilden också. Verkar som om hon lyckats för jag hittar den inte ikväll på mammas facebooksida. Så allt har nu löst sig även om det blev en lite pinsam situation :)

Ikväll blev jag färdig med pärlandet av pärltavlan som liknar Agnes :) Imorn ska jag montera och rama in den!

Natten inatt kan bli en spännande historia. Bamse har varit allmänt dryg ikvälloch gått runt och "städat" som han gör ibland. Men snälla ni håll tummarna att han bestämmer sig för att sova och vara en snäll katt :)

Nu ska jag ta o krypa till kojs så timmarna går fort tills min älskling kommer hem.


RSS 2.0