Trodde jag glömt ge honom mat...

Idag när jag vaknade så trodde jag för en sekund att vi hade glömt o ge lillkillen mat inatt....jag tittade nämligen på klockan och den var 07.10 och jag hade då sovit sedan strax innan 24. Men nejdå, Magnus lugnade mig att han hade varit vaken då Melvin hade vaknat inatt o velat ha mat så han hade matat honom!!! Jag hade helt enkelt inte hört dem =) Det kallar jag att slappna av o sova gott när jag i mitt undermedvetna visste att Magnus var uppe o jobba inatt. Tack älskling för att jag fick sova <3<3<3

Idag var första gången Magnus har varit på kontoret i Stockholm sedan Melvin föddes. Så han åkte hemifrån strax innan halv8 imorse. Då fick lillkillen käk och sen somnade vi om o sov till ca 10.30. Dagen fortsatte sedan med ett bad för Melvin. Han var så nöjd idag när han fick bada...det var tom så han kicka med benen i vattnet så det skvätte lite. Det var en fantastiskt mysig start på dagen =) Dagen har sen fortsatt med mat, sömn o mys hemma! Sandra var här mitt på dagen och hälsade på oss.
   Nu är middagen i magen på mig och Magnus och jag väntar faktiskt på att Melvin ska vakna inom en halvtimme eller nåt i den stilen och vilja ha käk! Magnus tar en tupplur här i soffan brevid mig...han jobbade ju hela natten och sen har han som sagt varit i Stockholm. Så han har inte sin piggaste kväll.

Ska passa på att ta en kopp te i lugnet som nu råder och skriva om dagen i Melvins dagbok innan han vaknar! Japp, än så länge har jag faktiskt varit så duktig att jag skrivit dagbok åt Melvin varje dag sedan han föddes. Mitt mål är att skriva varje dag under melvins första halvår. Orkar jag sedan så kanske jag fortsätter tills han är 1 år gammal....men det får vi se hur det blir med den saken! Men det är faktiskt riktigt roligt att skriva, och ännu roligare lär det väl vara om några år när man själv kan läsa det och om ytterligare många år när Melvin själv kan läsa sin dagbok!!!


Melvin 4veckor

Gårdagens BVC-besök gick utan anmärkning!! Lillskrutten hade ökat hela 490g och vuxit 0,5cm på en vecka!!! Han ska bli en stor kille han, det märker vi!!! Kanske en basketspelare till pappas förtjusning??? :oP Pratade även med vår sköterska på BVC ordentligt om att han nu enbart äter ersättning. Hon tyckte det var ett klokt val efter att ha kämpat i 4v med amningen. Så nu är det ersättning för hela slanten och det går alldeles utmärkt...Melvin är nöjd (den mesta tiden) även om han nog har lite jobbigt i magen i omställningen från bröstmjölk till bara ersättning.

Idag har vi haft besök av Sara & Wille!!!! Det är helt galet att lillskrutten där redan är 9 månader, tycker inte det var så länge sedan jag och Magnus var hemma hos Sara & Erik o hälsade på dem o Wille bara var 4v, dvs så gammal som Melvin är nu. Galet =) Tiden går så fort.

Idag har jag äntligen fått tummarna loss o tömt kameran! Jag hade inte lagt in en enda bild på datorn sedan Melvin föddes. Magnus som lagt in dem på sin dator. Men nu så är jag ikapp....så bjuder på några bilder här!!!

     


     

Bilderna, nr 1 är överst till vänster,
Bild 1; Magnus o Melvin myser i soffan <3
Bild 2; Sova i babysittern med gosfilten o alfonssnutten är toppen! Det gör Melvin ofta!
Bild3; Bamse o Melvin sover i soffan!
Bild 4; Bajsminen!
Bild 5; Mys på fällen.
bild 6; Mamma - son mys <3

Nu blir det lasagne till middag!!!


Lättad!

Imorgon är Melvin fyra veckor. Ända sedan han föddes har ju amningen för hans skull fungerat perfekt. Han har ätit toppen bra och gått upp i vikt utan anmärkning. Han tappade ju knappt ens någon vikt de där första dagarna när det är okej om de går ner upp till 10%. Problemet har varit mitt.....jag har haft svimningskänslor sedan dag 1 när jag har ammat honom. Inte vid varje amning i början men det har blivit oftare och oftare och nu i helgen blev det även krig mellan mig o lillen vid amningarna. Han åt jätte bra i 5-7 minuter sen har han bara strulat.
   Men droppen kom nog ändå i lördagsmorse. Jag hade gått upp ur sängen för att Melvin "ropa" att han var hungrig från sitt rum. Så han och jag satte oss i soffan så han skulle få mat. Sagt och gjort....efter en liten stund känner jag samma obehagliga känsla som så många gånger förut, benen och armarna tappar kraft och synen börjar bli suddig. vips i nästa sekund ligger Melvin på mina ben istället för o ligga vid bröstet o äta. Jag svimmade o tappade honom. TACK O LOV att jag halvlåg så han bara ramla till mina ben. Men usch vad rädd jag blev samtidigt som jag inte hade någon kraft att göra nåt. Så fick skrika på Magnus så han vakna och kom o tog Melvin.
   Rädslan för att detta ska hända då Magnus inte är hemma är stor och  eftersom han börjat strula så kände jag att det kanske är dags att ge upp amningen och låta honom äta ur flaska istället. Det har vi ju gjort 1ggr/dygn i en dryg vecka för att vi trodde svimningsattackerna skulle bli bättre. Men icke.

Så idag har jag ringt BVC - igen. Pratade med dem om detta i förra veckan också, både när vi var där på tisdagen samt i telefon i slutet av veckan. Så nu har jag med stöd från dem (och mina fina vänner Sara.N och Fian) tagit beslutet att jag ger upp amningen. Det är inte värt att jag mår dåligt nästan alla gånger jag ammar Melvin bara för att han prompt ska få amma. Plus att jag slipper känna mig instängd hemma för att jag inte vågar amma honom någon annan stans än i sängen eller soffan ifall det skulle  hända något.
Så ett beslut som gör att jag känner mig väldigt lättad =) Dessutom har jag haft en super nöjd son hela förmiddagen idag efter att han fått sin första flaska med ersättning...!! Han har varit mätt o belåten och inte som i helgen, då han aldrig verkade vara riktigt mätt men ändå bara kriga vid amningen.

<3 Melvin <3


Lite förkylt ännu.

En vecka till är snart till ända. En vecka som har varit både lugn och innehållsrik! Det har varit mys med fina vänner, restaurangbesök med Melvin och massor av mys i hemmets vrå.
   Melvin är fortsatt lite småförkyld. Så blir en till lugn dag hemma imorgon. Allt för att han ska få vila ordentligt och bli av med snuvan.

Veckan som kommer har en del att se fram emot den också =) På tisdag är det dags för nytt BVC-besök. Då är Melvin 4v gammal. Sen tror jag inte att besöken där bli lika täta. Tror det blir lite fler dagar emellan.
   På onsdag kommer Sara & Wille o hälsar på om inget oförutsett händer!
   O på torsdag ska Magnus till kontoret i Stockholm, det blir första långa dagen själv hemma med Melvin. Men det kommer gå så bra så!! Han är ju så go' vår lille son!!

Känns just nu lite jobbigt att bo så långt ifrån Fian & Sebbe!!! Vill ju att de ska få träffa Melvin och vi vill såklart träffa deras lilla Agnes. Menmen, så är det och det är bara och acceptera att vi har sisådär en 50 mil emellan oss eller vad det nu är. Men roligt är det att jag och Fian har känt varandra i dryga 26 år, alltid hållt ihop och nu har vi fått barn med 23 dagars mellanrum.


Snuvigt...

Stackars Melvin har blivit lite snuvig.
   Han har sovit oroligt hela dagen, i och med det har inte jag haft en sekunds vila då Magnus först jobbade som vanligt hela dagen innan han vid halv5 begav sig iväg mot Enköping för jobb där ikväll. För nu, sedan ca en halvtimme ligger han på fällen här i soffan och sover. Hoppas han sover ett litet tag nu fram tills han vill ha mat innan det är natt för lilleman. Så håller vi sedan tummarna för att det inte blir nå mer av snuvan utan att den är borta imorn igen.

Har haft Sarah och Nova här på middag :) Så mysigt så!!!!

I helgen har jag absolut inga planer och det känns faktiskt ganska så skönt. Får bli lugnt så lilleman inte blir sjuk ordentligt.

Helgkramar till er alla!!


Grattis..

Tjoho!!!!!! Igår fick Fian & Sebbe äntligen ut sin lilla knodd <3 En liten bedårande söt Agnes som är sååå lik sin mamma!! Världens största grattis från oss 3 här hemma =)

Här hemma är allt bra!!! Ska få middagsbesök av Sarah o Nova idag då Magnus ska till Enköping o jobba. Kommer bli kanonmysigt =)

Men nu lunch!!


Premiärbesök på restaurang.

Onsdag idag och en ny dag då regnet öser ner utanför fönsterna. Jag är så galet trött på det här skitvädret nu. Varför kan vi inte få ha en solig och fin höst så man kan vara ute och mysa av härliga promenader med barnvagnen?!

Har just nu en lugn dag hemma! Sitter faktiskt i skrivande stund under en filt och njuter av en god kopp te. Medans lille sötnosen sover på sin fäll med sin gosfilt här i soffan.
   Ikväll så ska vi äta middag på Amazing Thai i stan med Peter & Carro! Restaurangbesöket kommer följas av att vi beger oss hem till våra middagskamrater och ser på fotboll! Det är iaf 3 av 5 som är intresserade =) Men det kommer bli mysigt att ses oavsett om det är fotboll på tv!!

Håll tummarna att lilleman sköter sig bra på rastaurangen vid 18 ikväll :)


Veckans BVC-besök.

Jahopp då var veckans BVC-besök avklarat!!
   Melvin är idag tre veckor gammal, är 53,5cm lång och väger 3985g!! Han har växt 3,5cm sedan han föddes och gått upp 665g (varav 390g den senaste veckan!). Att han får i sig tillräckligt med käk är det inga tvivel om!!! En go' o gla' kille som gillar käk o mys =)

Funderar på att dra igång ett nytt pärlprojekt! Göra en tavla med en bild på lilleman. Ska spana bland våra bilder och se om där är någon som kan tänkas passa till att bli en pärltavla :o) Det får bli dagens projekt + att tvätta en maskin tvätt.


Ändrade planer för dagen...

Idag hade jag en fantastiskt trevlig dag framför mig hade jag tänkt!

Dagen skulle börja med veckans BVC-besök för mig och Melvin! Vi skulle ta vår premiärtur på bussen in till stan och sedan vidare med stadsbussen till BVC. Efter detta så var min plan att vi skulle ta en tripp till jobbet och hälsa på =)
   Men shi fick jag. för en dryg timme sedan så fick jag sms av Frida från jobbet att det börjat gå svinkoppor där. Så ett besök på jobbet blev då uteslutet. Verken jag själv vill ha det och jag vill absolut inte att Melvin ska få det. För som jag förstått det så är det väldigt smittsamt.
   Istället blev det då så att min söta älskling kör oss till BVC så kan han också få träffa på vår sköterska och sen bär det av direkt hem efter de. Kan ju hoppas på att det slutar regna framåt eftermiddagen så man kan ta en promenad idag iaf! Tråkigt o bara sitta inne om dagarna. Speciellt när man hade tänkt sig något helt annat. Men men, så kan det vara. Nu håller vi tummarna att lilleman gått upp lagom mycket i vikt samt växt lite lagom på längden också!

Återkommer med en rapport på BVC!


Äntligen vardag.

Åhhh vad jag har längtad efter denna dagen. Kände jag idag då jag vaknade iaf.

Melvin är 3v imorgon och sedan han föddes och vi kom hem från BB så har allt gått i 180. Det känns inte som att vi haft en lugn och skön vilodag hemma på dessa tre veckorna. Men idag är den här. Det känns som att nu äntligen kan vi få lite vardag i livet. Magnus jobbar som vanligt igen, regnet faller utanför fönsterna (ja det känns som om det är det vanligaste just nu!) och jag & Melvin är lediga med lite smågrejs inbokat bara. Som tex så ska jag o lilleman ta oss till BVC imorn för vägning och mätning! Sånt där som man ska göra när man är småbarnsförälder!!! Annars har vi inga större planer för den här veckan...ska se till att få till en dejt med M&H&H =) Antingen blir det på torsdag utan M eller på söndag med hela familjen. En sak är säker och det är att det är otroligt skönt med vardag även om det såklart varit mysigt med besök. Men det tar på krafterna på oss alla.

Dagen idag då! Ja vi började med att sova till 11 =) Sen lite käk till Melvin och efter de fick han sig ett bad!!! Mycket mindre skrik den här gången jämfört med hans första bad! Han såg till och med ut att mysa lite då o då! Så lite mer badträning för honom så kommer han nog snart att gilla det =)
   Jag har fått i mig frukost och sitter o njuter av en stor kopp te i soffan o bara njuter av lugnet!!

BTW vad har hänt i landet?? Det är råvarubrist så producenterna inte kan tillverka smör..... Var på ica igår inne i Uppsala och där fanns inte ett smörpaket så långt ögat kunde nå. Och så hängde där en stor lapp att det är råvarubrist och att problemet förväntas pågå minst hela september ut. Kan ju bli intressant det här. Så ser ni smör i er butik, passa på att köpa!!

Skickar en extra stor kram till bästaste Fian som kämpar på med sin gravidmage! Hennes envisa lilla knodd trivs tydligen väldigt bra i värmen i magen. *KRAAAAAAAAAAAAM*


Långväga besök igen.

Så var nästan långvägabesök på plats =) Det är pappa och Eva som är och hälsar på hos oss!! De kom i tosdagskväll och stannar tills imorgon! 
   Det är ett väldigt lugnt besök eftersom pappa har så himla ont i sin rygg. Men mig gör det inget. Tycker det är himla skönt att få vara hemma i lugnets vrå emellanåt. Är så mkt äventyr ändå som händer! Melvin inledde pappas besök med att ha sin första ordentliga magknip i torsdagskväll. Han var så ledsen så det ska i föräldrahjärtat på både mig och Magnus. I ca 2h skrek han oavbrutet och det hjälpte inte vad vi än gjorde. Men tillslut så fann han ro och somnade på mina bröst/mage. Då var lillplutten helt slut. Så sen sov han hela natten med endast ett matbrejk.

Igår så for jag, pappa och Eva (och Melvin såklart) in en sväng till gränby centrum. Behövdes köptas hem lite mat till helgen! Är ju bra att mumsa i sig lite middag o sådär om dagarna =) Några snabba vändor i några butiker blev det också då Eva gärna ville hitta en jeanskjol. Men så blev det inte. Grillat med potatisklyftor till middag blev det och sen så tittade pappa och Magnus på hockey på tv!

En hemma dag har det varit idag! Jag och mina grabbar sov länge, till 11.30! Men kom inte upp från vid 12.30 för Melvin käkade innan vi klev upp och då hade Magnus hunnit fara iväg på jobb. Dock bara en lugn dag hemma...pappa tog ut Melvin i vagnen och promenera lite här på vägen utanför huset så han somnade i vagnen! Sen satt pappa på trappan i solen och löste korsord medans Melvin sov gott i vagnen i friska luften! Under tiden tog jag en lång och skön dusch samt plockade undan lite smått här inne!
   Ikväll blir det råstekt potatis, sweetchilisås och lövbiffrullader till middag som pappa fixar!

Nu ska jag ta och baka lite lavendelskorpor!! *mums*


Födelsedagarnas dag!

Idag är det födelsedagar gånger 2 på menyn!!! Dock blir det bara en uppvaktning eftersom en av födelsedagsgrisarna bor i Ystad.

I Ystad är det ingen mindre än Matilda (mitt kusinbarn!) som fyller 11 år!! Hipp hipp hurra!!! Men vart i hela friden har de 11 åren tagit vägen. Minns ju så väl när jag och mamma var hemma hos kusin Petra och hälsade på då Matilda var nyfödd och när hon var 3 år så var jag fröken till henne på förskolan där jag jobbade i Ystad. Nu är hon 11 =) Galet vad tiden springer iväg. Betyder det kanske att även jag blivit 8 år äldre sedan jag var hennes fröken??? Njeee.....det kan jag väl aldrig tänka mig :oP Världens största grattis till dig iaf Matilda från oss här i Uppsala!!!

Här hemma omkring närmare bestämt sisådär bara en 7 km ifrån oss är det Magnus farmor, Melvins gammelfarmor, Anna-Greta som fyller 87 år idag! Så framåt eftermiddagen/kvällen (jag har ingen aning!) ska vi bege oss till Anna-Greta på lite födelsedagsuppvaktning!!

Innan det bär iväg på födelsedagsuppvaktning så blir det bara en lugn dag hemma! Magnus sover ännu då han satt uppe och jobbade till halv5 imorse. Medans Melvin ligger och myser med sin Alfons-snutte o småpratar i soffan och jag tittar på 4-stjärnors middagar på tv. En riktigt lugn och skön förmiddag hos familjen Klarin!!!


Långväga besök

Då har vi haft första långväga besöket =) Det var underbara Pernilla som har varit och förgyllt våran helg!!! Hon kom i lördaga vid lunch och vi lämnade henne på Arlanda igår kväll.
   Lördagen bjöd på massor av mys. En promenad i det härliga vädret och grillning på kvällen. Hihi Melvin passade även på att bajsa och kissa på kors o tvärs samt på mig och Pernilla. Allt för att Pernilla skulle känna sig så välkomen som möjligt =)
   I söndags så åkte Jag, Melvin och Pernilla till stan. Där blev det fika/lunch med goa Jenny från jobbet!!! En riktigt mysig eftermiddag där Melvin skötte sig exemplariskt! Inte ett pip under hela fika stunden. Kvällen bjöd på mys hemma i soffan och Melvins premiärbad. Det var inte helt uppskattat av lilleman. En arg Melvin bada men så fort han fick komma i handduk och mysa i famnen så var han helnöjd direkt!
   Igår, måndag så var det upp "tidigt" Vi skulle åka mot stan kl 10. Jag och Melvin skulle till BVC, Pernilla kila till jobbet och hälsade på och Magnus skulle iväg till Stockholm på presskonferens. Melvin är en duktig kille som hade gått upp 295g så nu väger miniman 3595g =) Toppen!!! Dagen fortsatte med lunch hemma hos Sara & Wille. Mys mys och tack för smaskig lunch. Sista anhalten för dagen blev en tripp till Gränby C. Pernilla lyckades hitta lite fina tröjor och jag köpte endast en "dinglis" till vagnen som Melvin kan kika på då han är vaken!

En riktigt mysig helg!!! Dock var vi trötta igår jag och Melvin. Klockan 23 var både han och jag deckade :) Och idag har vi inte gjort många knop. Klockan var nästan 14 innan vi klev upp. Dock himla skönt då jag vaknade kl 10 med huvudvärk. Melvin sov än och Magnus hade tagit upp honom då han knorrade lite så jag fick sova vidare. Så skönt det var för när jag vaknade igen halv1 var huvudvärken borta och man kände sig som en pigg o glad mamma igen =)

Just nu ligger lilleman och sover i sin säng i sitt rum! Magnus sitter och småjobbar lite grann och jag bara softar i soffan!! En riktigt lugn och skön dag efter en helg full av äventyr. Har en till lugn dag på schemat imorn för att sen på torsdag få besök av pappa & Eva över helgen!

<3 Magnus <3 Melvin <3


Sova läääänge!!

Glömde ju berätta om en grej igår!
   Efter att vi varit på ackis och lämnat blodprov med Melvin så bestämde vi oss för att åka förbi på mitt jobb! Chefen min har ju så fint uttryckt att hon ville träffa Melvin. Sagt och gjort så åkte vi dit och var väl där vid 10.10. Såklart hade hon precis påbörjat ett möte kl 10 så det blev inte någon träff. Istället tog vi då en tripp till min gamla avdelning där jag jobbade först, Kristallen. Där var allesammans på plats =) Så det var mysigt att komma dit och jag fick träffa på alla sötnosar som jag hade där innan! Plus träffa Kajsa, Birgitta och Sara som jobbar där nu!!! En mysig förmiddag istället för o bara åka raka vägen hem efter ackis.

Natten inatt har varit helt fantastisk!! Det har iofs alla nätter varit sedan Melvin kom. Men inatt var han så exemplarisk då hans mamma var galet trött igår kväll. Jag gick och lade mig redan 21.20 igår kväll och klev upp 11.15 idag. Igår var första kvällen jag verkligen varit trött sedan vårt nya familjeliv började. Då jag gick och lade mig, spejja Melvin och Magnus på fotboll i vardagsrummet! Dom hade "killkväll"! Vid 22.30 kom Magnus och väckte mig med Melvin i famnen....matdags! Käk till miniman och sen somnade jag gott igen, nu även Melvin! Sen är han som en klocka på natten...klockan 02 och 07 vaknar han varje natt och vill ha mat, så även inatt! Dock ville han ha lite extra käk idag på morgonen vid 08.30 så det fick han! Men däremellan sover han som en tok! Cirka 4h mellan matstunderna har han på nätterna. Men på dagarna äter han typ med 2-3h mellanrum!!! Det bästa är att han själv säger till när han är hungrig och han klarar det ju galant....det såg vi på vägningen i måndags!!!!
   Så det här som alla människor säger, att man aldrig får sova då man får barn är inte alls sant. Det beror ju helt på bebis, vissa har säkert oturen att få ett väldigt vaket barn om nätterna eller oturen att barnet får kolik eller liknande. Men att man aldrig får sova är ju inte sant! Vi har turen som fått en så fin son som sover så bra som man bara kan när man är så liten som han är. <3

Idag så öser regnet ner utanför fönstret. Så det lutar åt att det blir en inne/hemma dag. Kanske man skulle se till att ta en tur med snabeldraken när vädret ändå är som det är.


Melvin 1 vecka.

Tiden rusar på och Melvin är nu en vecka. Måste vara den mest omtumlande veckan i mitt liv.

Livet som en familj och den bestående av  tre familjemedlemmar är alldeles underbart. Vi myser tillsammans så mycket som vi bara kan nu medans Magnus är pappaledig. Dock har han blivit sjuk, dunderförkyld, febrig och väldans hostig. Men vi får hoppas att det vänder snart och att han inte smittar ner mig o lillen. Så vi kan fortsätta hinna ha familjemys innan han börjar jobba igen!

Fram till att Magnus blev sjuk så har det faktiskt varit ganska högt tempo här hemma. Det har varit besök från en hel del folk som så gärna vill se vårt lilla mirakel! Kul med besök är det absolut! Så länge det är i lagom dos, man måste hinna med att koppla av också! Det har jag gjort nu när Magnus varit sjuk. Igår så skulle jag bara låta Melvin rapa då han hade ätit men det slutade (först med att han rapa) men sen att han och jag somnade tillsammans på soffan, vår väckarklocka blev Pernilla som ringde!!! Hon håller på att undersöka när hon kan komma och hälsa på *wiiii* mys på hög nivå!!!

Igår var vi på återbesök på BB. Det gick nästan bra. hans vikt var toppen....3300g, han hade gått ner ynka 20g sedan han föddes. Även hörseltestet gick helt utan anmärkning. Dock var det sedan den förbaskade bansköterskan som skulle sticka Melvin i handen. De ville ta ett blodprov för att se gulsots-värdet på honom. Men det häxan kunde då verkligen inte sticka barn, två gånger stack hon fel....då försökte hon "rucka" nålen rätt medans de satt på Melvin. Han stackarn vart ju helt hysterisk. 3e gången hon stack så lyckades hon träffa rätt men då var han ju redan så ledsen. Personer som inte kan ta blodprov ska inte vara sköterskor o ha just provtagning som en del av sitt jobb. till historien hör att de 2 gånger de stuckit Melvin tidigare så har han inte sagt ett pip. Värdet var iaf lite högt igår så vi fick komma tillbaka idag för att ta ett nytt prov. Jag var lite nervös i morse över det efter gårdagen. Men idag gick det super...en jätte rar sköterska som stack strålande på Melvin. Han sa inte ett pip!!! Plus att värdet hade gått ner så nu behöver vi inte åka och göra flera sådana prover. Nu kan vi bara njuta här hemma =)

Ikväll blir det mys här hemma och hopp om att Magnus piggnar på sig ännu mera! Lite fotboll på tv gör säkert susen för honom! Melvin ska också få hejja, i sin Sverige-pyjamas han fått av Carro & Peter.


Nu är han här <3<3<3

I måndags så skrev jag att dagarna både går fort och långsamt. Det är det andra bullar på nu!!! Nu går dagarna i 180!
   Magnus hade ju gissat att vår Pysen skulle titta ut i måndags...och jag måste nog halvt om halvt ge honom rätt. För i måndags så startade värkarna rejält och sedan i tisdags, den 30 augusti klockan 16.45 föddes vår lilla älskling Melvin! Allt gick jätte bra under hela förslossningens gång och Magnus var världens bästa att ha vid sidan om :o) Vi mår kanon bra alla 3 och bara njuter av tillvaron av att från ha varit 2 till 3. Livet är underbart <3<3<3

  

Vår sötnos!!

Veckan har rullat på sedan i tisdags då Melvin kom till oss. Något besök varje dag och annars massor av familjemys.

Tidigare idag var Magnus syster Annicka med familj här!! Så det har varit en riktig familjedag för Melvin. Nu är det bara Hasse kvar innan Melvin har träffat hela pappa Magnus familj!
   Ikväll är Magnus på kräftskiva med UNT. Jag hoppas att han har riktigt trevligt! Under tiden så är farmor här (Melvins farmor!) och myser med mig och Melvin! Riktigt mysigt att få ha bara farmor här en gång, det har nog aldrig hänt förut att Monica har varit här själv. Mera sånt tack =)

Nu blir det fortsatt mys med Monica och Melvin!


RSS 2.0