Tiden springer iväg...

Tiden går så fort....så fort att jag inte hinner med o blogga!!

Helgen som var var en väldigt lugn och skön helg som avslutades med en härlig söndag! Jag och Magnus for ner till kap för att putta lite minigolf =) 2 varv blev det och det var lite konstigt väder. Ena sekunden kom det några regnstänk och nästa sekund var det jätte varmt!! Vi hade det jätte mysigt när vi spelade förutom att jag tappade mitt blodsocker totalt på slutet då det var länge sedan jag hade ätit. Men Magnus var super duktig andra varvet, 59 slag fick han ihop när vi spelade på tävlingshinder!! BRA BRA <3

Måndagen flöt på utan några märkvärdigheter. Började jobba 7.45 igår morse och lämnade inte jobbet från cirka klockan 19. Hade först lärarmöte direkt kl 16 när jag slutade och sedan APT fram till klockan 19. Sen blev det en sväng till Gränby för att handla lite mat.

Idag har det varit en underlig dag. Hänt lite av varje och min fundering är;  hur vuxna människor tänker och fungerar ibland *suck*

Nu är det dags för sängen. Börjar jobba kl 07 imorn.

Natti!

Effektivitet till max idag!

Jaha det var ju inte alla människor i vårt land som var lediga idag trots att det varit klämdag. Vissa fick ju jobba och jag och mina kollegor var några av dem! Även min bror var en av de personer som jobbade idag, pratade med honom imorse när jag var på väg till jobbet och då var det så lugnt och skönt på vägarna (Han jobbar på posten distrubution) Men när jag sedan hörde av honom ikväll så hade det faktiskt varit mkt att köra ut när han hade kommit upp till Älmhult. Stackars bror som behövde köra lastbil i 14h idag.
   Åter till mitt eget jobb. Jag, Pernilla & Kajsa var på jobbet idag! Kajsa var super duktig som blev klar med alla sina papper inför utvecklingssamtalen som hon snart skall ha. Detta fixade hon medans jag och Pernilla agerade den nya städduon, vi skulle passa perfekt som nya städduon i "Rent Hus" eller varför inte "Ren Förskola"?! Vi började ta tag i grovhallen, där barnens galonkläder och vår tvättmaskin o lite annat smått o gott finns. Vi dammsög och torkade till och med ur torkskåpen. Det är ambitiöst =) Efter detta blev det en tur till Ica för att Pernilla behövde handla nå lunch, då passade vi även på att införskaffa lite dip så vi kunde gotta oss med lite grönsaker o dip på jobbet så här en fredag då vi inte hade några barn. *mums mums* blev det. Fortsatt gick vi loss i "ritrummet", det tog kort sagt sin lilla tid. Men ojoj vad flitiga vi var alla tre idag! O nu är det verkligen kanonfint på förskolan :o) Och ska jag vara riktigt ärlig så var det riktigt mysigt att fixa fint på förskolan!! Hoppas Maria också tycker det när hon kommer tillbaka till jobbet på måndag! Hon var ledig idag eftersom det var klämdag och umgicks med sina barn!!!

Vi lämnade jobbet ca klockan 16. Då kom Magnus o hämtade mig för vi skulle skicka lite stolar på tippen som skulle kastas från jobbet. Sagt och gjort o sen begav vi oss till Gränby för att handla lite så vi kunde fixa kycklingpaj till middag!! På Gränby köpte vi även en ny ryggsäck :) Ikväll har det varit ganska lugnt...spelat lite buzz o tennis på "vårt" (läs: Magnus) nya PS3.
   Imorn o på söndag får vi väl se vad som händer. Jag har inga planer alls.....

Natti natti gott folk =)

Utflykt till Öregrund och spontanfika i Östhammar =)

Kristi himmelfärsdag (torsdag) idag vilket har betytt att man varit ledig från jobbet.

Dagen började med att sova läääääänge o sedan ändå inte orka kliva ur sängen så runt 11.30 masade jag mig upp för att fixa lite frukost och se vad dagen hade att erbjuda. Det fanns en liten plan om att fara till Öregrund o picknicka på klipporna. Men den planen avfärdade jag och Magnus ganska snart efter att vi stigit upp då det blåste en massa o kom några regnstänk. Soffan blev det istället och vi försökte komma på något att göra. Timmarna gick o inte från vid halv fyra på eftermiddagen kom vi till skott. Det blev trots allt en tur till Öregrund, men istället förpicknick så åt vi på en av alla de olika restauranger som finns där, vi valde restaurang Jakten! *mums* mycket gott var det!! På väg tillbaka till uppsala så åker man förbi Östhammar. Där hade jag aldrig varit så lite impulsivt åkte vi in i lilla byn Östhammar o kikade lite! Var en riktigt mysig liten by. Samtidigt slog det mig att min vän Kattis skulle fara till Östhammar häromdagen detta för att hennes föräldrar bor där, så jag kastade iväg ett sms o frågade om hon var kvar hos dem. Ajjemän, det var hon!! Så en guidad tur via telefon och vi hittade hem till Kattis föräldrar för att säga hej! Snälla o vänliga som dom var blev vi inbjudna på en spontan fika :o) Det bjöds på någon typ av nötkaka med röda vinbär på och nå mousse/grädd liknande grej gjord på päron, vatten och en ingrediens till som jag glömt. Var riktigt mumsigt, det kändes sommrigt!!

Fick även träffa Kattis föräldrars katt, Lisa! Som hör o häpna är ca 18 år gammal....det vill säga 126 människoår. De e gammalt de för o vara katt!! Hon var en så söt katt så :) Skuttan & Bamse hälsar och tackar för presenterna som de fick av Lisa, en söt mus-klösbräda och en kyckling på metspö (typ). Jag tror kycklingen kommer vara slaktad här hemma inom kort då de verkligen älskar den!

Lisa på promenad på trädäcket utanför ytterdörren!

Nu till en söt liten kanin!!! Kattis har även en kanin som normalt bor med henne och hennes sambo Nicke här i Uppsala! Iallafalla så brukar kaninen som jag tror (om jag förstått rätt) från början fick namnet Ludde följa med till Östhammar! Efter lite prat o så kommer det fram en fundering i mitt huvud....jag tror nog att detta är kaninen i Sverige som har flest namn *hihi* De namn jag ikväll fick veta att den kallas vid är; Ludde, Kalle, Harry, Kaninen och Skutten. O inte lyssna den på något :oP Men man brukar ju säga att kärt barn har många namn så då kan ju en kär kanin ha många namn, för om den var söt. Den var så tokigt söt, o den verkade tycka att det var väldans skoj att leka runt alla fötter på golvet!


Ludde på mattan i vardagsrummet!

O ja för er som undrar (det gjorde jag) Så är Lisa och Ludde toppenkompisar!!

Än en gång, tack Kattis och dina föräldrar för en mycket trevlig och spontan fika :) Det får vi göra om!! Dock hämtar vi upp er på vägen till Öregrund då så får ni följa med och äta innan det blir fika!!

Imorn är det jobba på schemat! Så sovtajm nu....

Gofnatt!

Helg - Ny arbetsvecka - Tomatplantor

Måndagskvällen är här. Vilket innebär att helgen tagit slut och man jobbat en dag på den nya arbetsveckan.

Igår söndag, blev det en lugn och skön dag ute på landet i solen! Tack för den fina solbrännan solen. Visst det är skönt och bli solbränd men kanske inte exakt så som det blev. Måste se till o få mer sl på mig och jämna ut brännan lite innan min examen annars kommer det se väldans kul ut till min klänning. Men men det löser sig säkert, har ju tre veckor på mig. Tiden går sååååååå fort. En lugn söndagskväll blev det, varma mackor och film i soffan blev det! Så skönt så =)

Måndag idag och det innebär starten på en ny arbetsvecka! Dock en arbetsvecka med bara 4 dagar. Är ju ledig på torsdag eftersom det är Kristi Himmelfärs dag! Var en lugn och fridfull dag på jobbet, på vägen hem från jobbet kilade jag förbi vår andra förskola (som har samma organisation och chef) för att lämna lite papper och hämta en "röris" skiva. Plus att jag fick en ny digitalkamera av chefen till förskolan där jag jobbar, just för att våran har gått sönder.
   När jag kom hem efter jobbet vid 16 åkte jag och Magnus till Svia-Handelsträdgård och köpte 3 tomatplantor! Sen planterade vi dem i en fin gammal sockerlåda. Så  nu är det bara och hålla tummarna för att det blir många goda tomater, var två plantor med körsbärstomater och en planta med det vi tror är "vanliga" tomater!! Just de, sådde ju Basilika igår också i vår lilla cykel-kruka. Börjar väl bli väldans många vuxenpoäng på mitt hem nu???

            
Tomatplantorna i sockerlådan!                        Basilika-cykeln!


Tjing tjong!!

Lunch på stan & ESC

Bästa lunchen på länge idag :o) Träffade underbara Anna idag och lunchade med henne! Anna har jag läst större delen av min utbildning med, dock tog hon examen förra sommaren!!! Jag har ju blivit försenad med den saken eftersom jag var sjukskriven i nästan ett år. Men om 21 dagar har även jag min examen =) Återigen tack för lunchen Anna, det var så himla mysigt att träffas! Får bli oftare i sommar när du tänkt dig hänga en del i Uppsala.

Under eftermiddagen gjorde jag inste speciellt mkt. Var hemma och tog det lugnt Nu ikväll har vi Johan på besök och vi tittar på ESC, är en väldans massa underliga bidrag men vissa är ju faktiskt helt okej! Fast jag håller inte med om att Norge ska vinna som läsarna på Aftonbladet tycker. Fast jag vet inte riktigt vilken jag tycker ska vinna heller....jag gillar Turkiets låt ganska mkt och Islands. Vi får väl se! Jag tror iallafall att Malena Ernman kommer top 10.

Morsning


Update från igår...

Restaurangen som jag och Magnus var på igår kväll, Smultron, hade helt fantastisk mat. Jag rekomenderar verkligen alla att gå dit och äta! Fantastiskt mysigt och trevlig personal. Samt det viktigaste av allt så var maten helt underbart god. Efter att vi ätit klart så tog vi oss till Studenternas för att titta på Sirius - AIK. Där mötte vi upp Anna. Efter sisådär 45 minuter började jag faktiskt ångra mig att jag sagt att vi kunde gå o kolla på fotboll. Det var så galet kallt. Men det var bara och bita ihop i andra halvleken också. Sagt och gjort men inte hjälpte det för Sirius förlorade med 0-1.

Idag har det varit firande av förskolans dag samt teckenspråkets dag :o) Så alla barnen fick glass och blev ansiktsmålade samt leka stjärnjakten. Barnen hade jätte skoj! Så det var så lyckat så!!

Kilade från jobbet strax efter klockan 13 idag för att jag skulle till skolan på en föreläsning inför ventilering och registrering av examensarbetet. Det var nåt av det sämsta jag varit på under min utbildning. Den informationen som kom fram där kunde de lika gärna skrivit i nåt massmail eller nåt. Kändes iallafall totalt värdelöst att ha fått en annan att jobba för mig på jobbet så jag kunde fara till skolan. *gahhh* Nåja hem efter skolan och fixade middag då Magnus jobbade i Stockholm idag. När maten var i magen for vi iväg till Duka på Gränby. Detta för att vi hade ett presentkort där och Duka har blivit uppköpt och skall läggas ned. Så var bäst att utnyttja presentkortet!!


En tekanna och två kaffe/te glas blev det för presentkortet!

Nu ikväll är det te (gjort i vår nya tekanna!) och ta det lugnt i soffan! Heldag på jobbet imorgon!!

Puss & Kram vi syns på stan!

Kärlek <3

Idag var det inte helt enkelt att stiga upp, skulle vara på förskolan senast strax innan 7 eftersom första barnet kommer just klockan 7. Men ur sängen kom jag och jag var i tid på förskolan :o) Slutade jobba klockan 14 idag! Så nu ligger jag på soffan o slappar och hämtar ny energi!

När jag kom hem fick jag en super överraskning! En super fin ros, en liten miranda-nalle samt halsband och örhängen fick jag av min älskling!! Han är ju världens bästa som bara får för sig att överraska en sådär en onsdag när man kommer hem från jobbet!! Och ikväll ska vi ut o äta på Smultron i stan och sen gå o kika på Sirius på studenternas =)

 
Min ros, mina smycken och nallen!! Bamse ville lukta på blomman!!



Smyckena o nallen! Smyckena kommer bli perfekta till min examensklänning!!

Tack än en gång älskling, Älskar dig!! <3

Lite redigering...

Jaha!! Min bästaste bästa vän Sofia (Kaj) kom med det briljanta (tror jag hon tycker) förslaget att döpa om min blogg till Börje. Men det är ju liksom bara hon som säger det, så det är nu mer en kombination i namnet på min blogg; Flugis = ett fång bangolfare och vissa andra vänner kallar mig för det, Börje = Sofias alias på mig. Så Flugis|Börje är nya namnet på bloggen =)

Till det hela hör ju att både jag och Sofia är från Ystad och brukar säga Hallå Kaj, Hallå Börje till varandra när vi hörs!


Kaj & Börje!!

Relax-mode påkopplat!

Ytterligare en dag till ända (nästan) och det har varit full rulle hela dagen. Först jobbade jag mellan 8-14 men kollegorna var snälla så de skickade hem mig ett par minuter efter halv två. När jag kom hem blev det två knäckisar till mellanmål för att sedan fara ner på stan och ta en fika med "Kattis" =) Det är precis lika trevlig som vanligt att träffa henne! Vi kan sitta och prata om allt mellan himmel och jord i en evighet. Idag blev det kurrandet i magen som blev för påtryckande och som fick avgöra när det var dags att bryta upp för att fara hem och äta middag! Men tack för en trevlig eftermiddag fina vännen <3

Ikväll blir det lugnt! Jag och soffan ska ha en dejt! Först ska vi dejta Ugly Betty och efter det Eurovision song contest semifinal 1, där Sverige deltar. Hejja hejja Malena Ernman! Sen är det bara sova på schemat. Börjar jobba klockan 7 imorgonbitti....och alla som känner mig vet ju att tidiga mornar inte är min speciallité. Men det ska säkert gå fint! Får ta en liten tupplur när jag kommer hem från jobbet imorn eftermiddag.

Ska nog faktiskt ta och ringa pappa! Var någon gång i förra veckan som jag pratade med honom. Har ju faktiskt pratat med mamma idag.

Glömde lägga in en bild igår....Jag och Magnus var och köpte en så söt kruka som vi ska plantera något fint i och ställa på balkongen!! Är det inte en söt kruka?



Hej svejs i lingonskogen

Nu är jag vuxen!

Första arbetsdagen är över och jag är lite sådär lagom seg i skallen. Många nya namn att lära sig på barnen och mycket nya rutiner. Men jag tycker nog allt att det fungerade fint idag ändå för att vara första dagen. Var jag och diskmaskinen som inte var sams en kort stund. Jag råkade öppna maskinen innan jag hade tryckt på en knapp, men det blev ingen större skada av det!!! Var bara o stänga luckan och köra efter det klassiska: - Gör om - Gör rätt!!! Bara o hoppas att mina nya kollegor tycker att allt gick fint för att vara första dagen...?!
 
Tack snälla Maria, Kajsa och Pernilla för ert fina mottagande =)

Slutade jobba kring halv4 idag. Då blev det hem och lägga sig på soffan o hämta lite ny energi så jag skulle orka vara vaken lite grann ikväll iallfall. Klev upp igen ur soffan kring 17 och käkade middag. Sen bar det av en vända till landet och Magnus föräldrar, en liten fika därute och sen hem igen för att se på "spårlöst". Nu har det snart skrivits klart i bloggen och det blir inom kort o krypa ner i sängen! Ska på utflykt med barnen på jobbet imorgon. Så håll tummarna för att regnet håller sig borta.

Men som sagt, nu känns det som att man är vuxen. För nu jobbar man istället för o plugga :o)

Tack och godnatt för idag!

En fantastiskt rolig dag!!!

Jahapp dagen i sundbyberg är slut och jag har verkligen haft skitskoj =)

Innan spelet kom igång så stod jag och pratade med min kära kamrat Bengt från Sundsvall. Mitt i allt blev vi avbrutna i vårt samtal av en annan spelare som skulle säga hejdå till Bengt då denna skulle fara hem. Spelaren som avbröt var noga med att förklara att den skulle till sin bror på förlovningsmiddag. Genast fick nog både jag och Bengt en rynka i pannan. Om någon i ens familj förlovar sig så borde det väl vara de två som skall ha en mysig middag och inte hela familjen?? Samt om det nu ska vara familjemiddag borde väl det nyförlovade paret bli bjudna på middag av sina nära? Jaja, detta var iaf mina och Bengts åsikter. Vi tyckte det var lite knas att övriga familjemedlemar skulle hem och "störa" hos det nyförlovade paret.

Spelet satte fart och det gick ju inte riktigt som planerat!! Men det var väldans kul och det känns i kroppen som att det kan bli mycket bättre resultat än vad det blev idag! Dock vann jag en intern tävling mot en annan kär bangolfvän, Patrik. Där är ett "hörn" på anläggningen med tre skapligt svåra banor. En uppfångare, ett fönster och en möllbergare. Första varvet hade jag 7, 7, 1 på de tre banorna!! När jag berättade detta för Patrik var han så snäll och sa att han skulle göra sitt bästa för att bli bättre än mig där!! Så när han kom dit så stod jag utanför staketet och kollade. Tyvärr fick jag se mig slagen första varvet. Men varv två kom och jag kämpade tappert. Detta varvet blev det 2, 2, 1. Ett super resultat enligt mig själv på de tre banorna :o) Patrik kom dit och fick inte 2, 2, 1 iallafall! Så han fick faktiskt tjejdäng :oP
   Men snäll som jag är *himlar med ögonen* så gav jag honom en ärlig chans till revansch. Han fick välja tre banor på vår anläggning här i Uppsala som vi ska fortsätta vår interna kamp på. Är nämligen tävling den 31/5 här i Uppsala. De tre banorna som Patrik valde är, Rännan, målvakten och spången. Rännan och målvakten känns okej, men spången känns mindre bra för jag är så kass där. Resultaten kommer den 31 maj =)

Tror faktiskt de bor lite monster i min golfväska också.....måste försöka jaga bort dem på något sätt. Skall bara komma på hur...... :oS

När jag kom hem ikväll ca 20.15 så stod middagen på bordet!!! Så maten är i magen och man har duschat!! Nu blir det till att softa lite innan det är dags o sova. Ska ju upp 6.45 imorn för att ta mig till jobbet :o)

Puss o Kram alla vänner!

En ny bebis i umgängeskretsen!

Ett super stort GRATTIS till Erica & Jonas som fick en son strax innan midnatt inatt =) Hoppas att ni alla tre mår fint och att ni snart får komma hem!!

Många kramar till er alla tre <3


Om ganska precis en timme bär det av mot Sumpan, dags för tävling!! håll tummarna vettja, så återkommer jag ikväll med hur det gått!!

Tjollahopp!!

Bilder!

Idag får bloggen bestå av två bilder! En på Skuttan och en på Bamse.



Bamses nya stil, ligger på sidan/rygg när han sover.



Skuttis bäddade ner sig i sängen. Tokkatt!!


Sista lediga vardagen...

Igår blev det inge bloggande, kände att det mitt inlägg om våra vänner i Ystad skulle få vara överst en dag till.

Hände inte super mycket igår, jag och tre klubbkamrater var i Sundbyberg och tränade mini inför helgens tävling. Det kändes faktiskt helt okej! Men det viktigaste av allt var väl ändå att det var himlarns skojsigt =)
   Sen igår kväll så kom Magnus kompis Johan hit och det var hockey tajm!! Sverige vann. Men det kunde ju kvitta idag då de verkligen fick storstryk av Kanada. Svenskarna hängde ju inte med ett dugg. De borde lära sig powerplay av transatlanterna som det var någon filur på radion som sa.

Idag fredag så har jag varit hos Elina och hälsat på henne och Oskar :) Var en mysig dag ute på deras gård. Fika och solsken är aldrig fel!! Fick ju även tänka lite på att det var min sista lediga vardag innan jag börjar jobba. För på mådag börjar mitt vuxenliv. Då börjar min karriär som förskollärare på Kristallens förskola. Jag ser så himla mycket fram emot det, personalen där är trevliga och snälla så det kan säkert bara bli lyckat!!
   Kvällen idag bjöd på mat på Svensson Taverna. Vi hade födelsedagsmiddag där för Madde som fyllde år igår, Hipp hipp hurra!!!!! Det var smarrig mat =) Sen for vi hem och tittade på hockeyn, nu borde jag dock sova, är mini på schemat i helgen. Tävling på söndag!! *hejja mig* Så inget regn i helgen är min beställning.

Men nu ropar kudden på mig.....Natti natti allihop!

Kramis

Tankarna flyger till Ystad

Jahopp ytterligare en dag till ända. Varit en vända på skolan, varit hos chefen på förskolan och fixat papper o sånt inför att jag börjar jobba på måndag. Men inte ens de känns riktigt skojigt ju nu :o(

Fick nyligen ett samtal från min mamma. Det var inget positivt samtal men för att ni skall förstå så ska jag förklara lite bakgrund.

När jag var 10 år gammal fick min mammas kollega o hennes man tvillingsöner. Så söta och goa. De växte och jag växte och jag fick börja passa killarna en hel del, jag blev nästan som en liten barnflicka åt dem då mamman jobbade inom sjukvården och hade konstiga tider och föräldrarna hade skiljt sej. Jag passade dem i havet hela sommrarna när vi var på stranden (en av grabbarna gick redan som väldigt liten så långt ut i vattnet att de gick över på näsan på honom, för att han skulle till mig, den andra var mer försiktig) De åkte till och med med mig i min bil på studenten! De satt där och sjöng tillsammans med mig. Ohh "mina" goa små tvillingar. Grabbarna är nu tonåringar och jaghar knappt träffat dem sedan jag flyttade från Ystad. Men det gjorde så ont i hjärtat när mamma ringde och berättade att deras pappa gått bort 52 år gammal. Det är så himla tragiskt, alla barn har rätt att ha sina föräldrar länge i livet. Så alla mina tankar till er killar o er mamma. KRAAAAAAAM

Det får vara allt för idag,

Gör det du vill idag, imorgon kan det vara för sent.

Comebacken är avklarad!

YES!! Så länge som jag sagt att jag vill spela igen och har längtat efter det. Började redan förra våren...då blev det en kvällstävling och sen inget mera alls mer än lite spel på skoj med vänner. Under vintern har spelsuget ökat och ökat för varje vecka som gått och man har pratat med vänner som spelat =) Så nu hade jag verkligen bestämt mig för att vilja spela. Så igår när jag var inne på klubbens hemsida såg jag att det var premiär för kvällstävlingarna idag kl 18.
   Idag kl 16.15 cirka hämtade min privata lilla taxi mig och en annan vän för att fara ner till anläggningen. Tiden där nere börjades med att käka middag! Sedan ut och slå lite för att snabbt märka att det återigen skulle komma lite regn.    

Klockan 18 började tävlingen, 10 deltagare och jag var enda tjejen. Men det gick faktiskt helt okej, lite puttmissar och annat smått o gott som man kan göra när man är ringrostig första varvet! Andra varvet tyckte jag faktiskt att jag spelade ganska bra så det är jag helt klart nöjd med =) Vilken är nu sporten då; jo det är bangolf eller minigolf som många känner till det som! Och jag var nere på kap vid studenternas här i Uppsala och spelade.Jag spelar för Uppsala Bangolfklubb, http://www2.idrottonline.se/default.aspx?id=82895 Det var kanonkul att spela och jätte skoj att träffa bangolfvännerna, I helgen smäller det igen! Då är det dags för tävling i sundbyberg. Hejja mig själv =)

Har tvärr ingen bild att bjuda på från min comeback, men ni får väl tänka er hur det ser ut när 10 tokar därav jag som tjej traskar runt i gråmulet o kallt väder och puttar på bollar. Jag hade till och med vintermössa på mig :oP Detta i en sport som man tänker att man bara pysslar med under sommarfina dagar. Men icke.

4 veckor...

Tänk vad tiden går fort! Tyckte det var nyss som jag sms:ade Sanna & Martin grattis till deras nyfödde lilla son. Men icke, imorgon är han 1 månad gammal och har fått namnet Leon =) Han är så fantastiskt söt och väldans snäll. Jag, Sanna och Leon var och fika idag på Brantingsfiket!! Ett lite lagom lugnt fik när man har en så liten bebis med sig!! Han var så tyst och snäll så, han sa bara ifrån när han var hungrig. Vi satt på fiket i lite mer än två timmar och han var såååå snäll! Leon fick även en liten present av mig;  Denna söta sommardräkt fick han!! Efter dessa två timmarna tänkte Sanna att hon kunde förena nytta med nöje så hon skulle promenixa med mig hem och sen vände hon om och promenerade hem till sig igen, men tji fick vi efter en liten bit. Det började tokregna. Så jag promenixa hem och Sanna o Leon promenerade hem till sig =) Tack för en toppen trevlig dag, Sanna & Leon!!



Söta Leon!! mätt och belåten efter att nyss ha fått mat!! (Ovan)
Och sover gott i vagnen medans regnet öser ner!! (Nedan)



Sedan jag kommit hem har jag inte fått mycket vettigt gjort. Mest bara tagit det lugnt och slappat!!!

Dock pratat med en vän på msn som jag inte hört av på år...vet inte ens hur länge sedan det är exakt. Vi gick iaf i samma klass från årskurs 1 till och med årskurs 9 så var riktigt skoj att höra av dig Annica!!!

Men nu måste jag ta o läsa igenom mitt exjobb, på onsdag lämnar jag in det!!!

Tjingelong!!

Mamma 55 år, Hurra hurra hurra!!!

GRATTIS mamma på din födelsedag!!!


Mamma till vänster! ( Mammas vännina Agneta är det andra!)

Idag fyller mammsen år! Praktiskt nog så fick hon sin födelsedagspresent när hon var här uppe sista helgen i mars =) Perfekt och hon skulle få en liten present av min bror o hans fästmö idag så hon fick något på just födelsedagen med!! Hoppas ni hade en mysig middag på stan familjen.

Kalle ballong!

I fredags hände en något underlig grej.... Först så var vi ute på landet hos Magnus föräldrar och träffade han syster med familj =) Vi hade köpt med oss lite presenter till barnen! En flaska såpbubblor och sandleksaker :o) Det blev väldans uppskattat! Och jag tror faktiskt att Magnus hade lika skoj som barnen *hihi* Lill-flickan som är 11 månader tog flera steg alldeles själv i fredags...hon kommer snart o springa fram. Då blir det fullt ös =) Nåja till det något mer märkliga denna dag när vi kom på väg 272 vid "nya" rondellen in mot Uppsala så såg jag något grönt flygande i luften. Jag sa till Magnus att jag trodde det var en sån där helium ballong som såldes på stan dagen innan. Men nje han höll inte med mig då han tyckte den såg för stor ut. Så vi började en liten biljakt på detta gröna föremål i luften!! Vi åkte typ som tokar runt på uppsalas gator o leta efter den för den försvann bakom alla höga hus ibland! Tillslut på vaksalagatan kom vi ikapp den, Det var en stor Lisebergskanin i form av en luftballong!! Min fråga; Vad i hela friden gör den i Uppsala??? Den som har en bra information om vad den gjorde här kan ju dela med sig av det =)

  
Kalle ballong =) (Den fick det namnet innan jag såg att det var lisebergskaninen!)

Igår lördag så var det en helt underbar dag vädermässigt. Solen sken och temperaturen var verkligen på topp!!! Dagen inleddes med en sallad i stadsparken tillsammans med goda vänner. Fantastiskt skönt, precis vid parken så köpte vi även en ask med spanska jordgubbar *mums* det var fantastiskt gott!! De var så där söta o goda som jordgubbar ska vara!!



Dagen fortsattes med en tur på stan tillsammans med vännerna!! Ett par nya sommarskor köpte jag och bra var det för de andra var inte så värst hela längre. Vid halv5 begav jag mig hemåt på min cykel o det kändes som ett träningspass, det var så vaaaaaarmt att cykla i uppförsbacke hem. Men men det finns ju dusch! På kvällningen kom Lina & Daniel samt Madde & Jonas över och grillade. Mums vad gott det blev.

Idag är det lathet på hög nivå! Har varit en vända på willys o handlat lite annars har det varit en latisdag i soffan! Just nu äre hockey på tv, Sverige - Schweiz. En match som Sverige måste vinna för att få spela slutspel i hockey-VM. Så hejja hejja!!

1 Maj = Ledigt!!

Jaha så var valborg över för 2009. Känns himlans skönt. Det kändes som att det var lagom struligt en vecka innan och inte var det mindre strul igår kändes det som. Nä jag skulle nog ha gjort som jag sa för typ en vecka sedan, stannat hemma - dragit täcket över huvudet - sovit bort hela valborg =) Nåja, man får vara glad åt de lilla!! Fick träffa Lina, Madde & Jonas på kvällen som är trevliga filurer och fick ju vara med Magnus hela dagen!!!

Idag skiner solen o temperaturen verkar vara ungefär som igår. Alltså en hälig solig dag som bör tillbringas utomhus! Men det finns inga planer för dagen än, för väl höra vad Magnus säger när han tagit sig ur sängen! Min söta Magnus tycker om att sova ut när han är ledig. dock somnade jag typ 1,5h innan honom inatt så jag kunde heller inte sova lika länge som honom!
   Kanske ska föreslå o fara en vända till landet och lämna foton! Magnus syster är där med sin familj så då skulle de också få sina foton hem! Fick nämligen alla våra kort igår som vi framkallade tidigare i veckan!!!! jätte fina var de =)

Pratade med mamma i tele igår, hon hade träffat på hur många gamla kändisar till familjen som helst som hälsade till mig!!! Bockar o bugar!! Jag mår fint här uppe i Uppsala!!

Nu ska jag ta o plocka fram frukost och njuta av solen.

Kraaaaam*

RSS 2.0