Årskrönika!

Året som gått.

Januari 2011.
Året började med något av vad jag tror var den tröttaste dagen i mitt liv! Haha alla mådde som de förtjänade utom jag själv som var nykter på nyårsafton! Detta för att vi den 30/12-10 fick veta att vi var gravida med ”Pysen”. Så året på stort handlar mkt om graviditeten och sen vår älskade lilla Melvin, ja han fick heta Melvin istället för Pysen då han var född!
   Januari i övrigt var en lyckans månad på mitt jobb. Efter en oerhört tuff hösttermin så kom nu min efterlängtade kollega tillbaka från sin tjänstledighet plus att jag fick ”behålla” mina andra två älskade kollegor =) Så vips var vi ett helt underbart arbetslag som fungerade utmärkt! Jösses så kul det var att jobba med mitt kära arbetslag, tack Therese, Rebecka och Frida för att ni förgyllde varenda arbetsdag. Till och med de dagar då man höll på att bli gråhårig klarade vi av tillsammans! 3 veckors jobb in på det nya året och sen fortsatte året med 18 dagars semester! Den 30 januari åkte jag och älsklingen på vår efterlängtade bröllopsresa till Thailand.

Februari 2011.
Halva februari månad tillbringades i Thailand. Min första resa dit och jag är helt fast. Ohhhh vad jag vill tillbaka =) Vi hade strålande väder hela resan och lärde känna nya människor! En go familj från Delsbo; Marcus, Lisa och deras lilla Maja som vi hoppas på att träffa i januari 2012! Även Emelie och hennes mamma kicki träffade vi där! En helt fantastisk resa på alla sätt och vis!
Väl hemkommen från paradiset så var det åter till jobbet och berätta nyheten att vi väntade ”Pysen”. Sen flöt februari månad på och det hände inte så mkt mer spektakulärt.

Mars 2011.
Vi åker till Ystad och berättar för dem att de ska bli mormor, morfar och morbror!!!! Det var roligare att göra så än att berätta på telefon!
   Mars månad bjöd väl inte på så värst mycket annat spännande. Det var kallt o jäkligt och massor av snö. Det kändes som att vintern aldrig någonsin skulle ta slut. (Tack och lov så tog den slut tillslut!)

April 2011.
Det blev påsk och vi begav oss till Halmstad för att fira den tillsammans med min bastaste bästa vän Fian och hennes Sebastian!!! De har köpt hus och fått flytta in så vi ville så gärna åka och hälsa på för att se huset, träffa dem och en tur till ge-kås för att spejja på lite bebisgrejer! Det var en alldeles underbar påskhelg och vi hade så mysigt tillsammans! Det roliga är ju att Fian och Sebastian också var gravida och var beräknade en ynka vecka efter oss! Så ”Pysen” och ”knodden” var beräknade 10 och 17 september!
Sköna promenader, massa god mat och premiärtur för Magnus till ge-kås blev det på schemat. Magnus som från början inte ens ville med till ge-kås handlade mest! Fanns ju en massa bra grejer till huset!!
   Nu började äntligen vintern ge med sig om vårt avlånga land! Äntligen fick man känna på lite vårluft och kunde börja ta av sig lite kläder! Nu började verkligheten krypa ikapp en att det inte är mer än drygt 2 månader kvar att jobba innan det dröjer läääänge innan man är tillbaka på jobbet för att vara pedagog! Men åhhh vad bra det känns ändå!

Maj 2011.
Maj är som vanligt den mest galna perioden på jobbet! Det är utvecklingssamtal till höger och vänster och en himla massa som ska göras. Detta i kombination med att magen bara växer och växer gjorde mig väääääldigt trött så det var en ganska så lam månad förutom att man just jobbade och åkte hem o vila!
   Det var väl ungefär nu jag verkligen började inse att juli närmade sig med stormsteg också. Månaden då min älskade vän Pernilla skulle flytta från Uppsala till Umeå =( PEST. Även Magnus har massor av jobb i Maj. Men en antal grillningar i goda vänners lag hann vi ju så klart med =)

Juni 2011.
Nu äntligen fick vi känna på lite sommarvärme! Dock bara någon dag hit och dit men ändå, det kändes så skönt efter världens längsta vinter!
   Min sista arbetsdag anlände som var dagen innan midsommar! Nu äntligen tänkte jag...nu ska jag bara vara hemma och ta det lugnt inför den kommande förlossningen som beräknas äga rum om ca 10v. Min väldigt onda rygg längtade så efter den här dagen! Tack o lov så hjälpte det att sluta jobba...ryggen blev mycket gladare. Nu hade jag ont men inte lika mkt som när jag jobbade.
   Midsommar tillbringades med våra fina vänner, Ivan & Pernilla, Johan, Madde Ja hmm, var det några fler så får ni påminna mig =) En jätte trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap! Vi hade ju såklart vår traditionsenliga 5-kamp också som jag och Pernilla knåpat ihop!

Juli 2011.
Den 1 juli det här året kommer jag nog aldrig glömma. Jag och Magnus hade sagt åt Pernilla och Ivan att de fick inte boka något den här kvällen. De skulle bara vara redo ett visst klockslag så kom vi och hämta dem! Sagt och gjort och vi tog med dem till Öregrund med en stor och välfylld picknickkorg (hmm, nja kylväska om vi ska vara sanna!) Lite av varje godsaker och det blev en helt perfekt kväll på klipporna vid havet! Jag hade gjort en stor pärltavla till Pernilla på henne och mej som hon kan ha i Umeå så hon inte glömmer bort vår vänskap. Solen och vädret var på vår sida den här kvällen och vi verkligen myste! Ända tills det var dags att skiljas när vi lämnade av Pernilla och Ivan hemma hos dem. Då forsa tårarna på mig....usch. Det är inte rättvist att ens närmsta vänner jämt ska flytta (var ju samma sak -97 när Fian fick flytta från Ystad pga hennes pappa jobb) Det är pest. Och inte var det lättare den här gången. Det var världens längsta kram. Tillslut släppte vi varandra och P & I gick upp till sin lägenhet och jag och Magnus åkte hem. Tårarna föll hela vägen hem. Jag vet ju att vi kommer ses o så....men inte 40h i veckan på jobbet och ett antal timmar till i veckan utöver det. Bahhhh så tomt det blev. Detta var torsdagskvällen och på lördagen flyttade de. *snyft*
   Men juli fortsatte med mer positiva händelser. Den 7juli åkte vi ner till ystad för att fira min brors 30års dag!
   Även Fian kom då en dag till ystad!!! Hihi var helt galet kul....hon och jag har känt varandra sedan vi var ca 1 år gammla och nu gick vi där tillsammans i vår hemstad med våra gravid-magar i vädret =) Underbart!! En härlig vecka i Ystad som även innehöll en dag med sol och bad!
Hem från Ystad och vi var väl inte hemma mer än 2 dagar innan bror och Nettan kom på besök i en hel vecka till oss! Jätte  mysigt att få träffa brorsan så mkt på så kort tid. Det har inte hänt sedan jag flyttade från skåne.
   Dock var Juli månad inte slut än. Vi skulle hinna med att gå på Joakim och Maddes bröllop! En jätte fin dag där jag dock trodde att Pysen hade bestämt sig för att titta ut på kvällen! Men när jag satte mig ner ute och tog det lugnt och sedan åkte hem och lade mig så lugnade allt ner sig igen! Dagen efter detta var det min och Magnus 1:åriga bröllopsdag! Haha den firade vi halvdöda i soffan med vars en pizza! Väldigt romantisk bröllopsdag :P
Nu äntligen var juli månad över!!!

Augusti 2011.
Månaden i lugnets tecken. Herrejösses man kände sig som en elefant (25kg gick jag upp under grav.)och värmen tog knäcken på en. Man orkade inte göra ett jota! Jag tänkte bara hur i hela friden ska jag orka till den 10 september o ev 2v till där efter innan Pysen kommer ut :S
  Men dagarna gick...dock väldigt långsamt! Haha vet inte hur mkt jag och Fian klagade till varandra. Vi var ju i samma båt och var riktigt lessa på att vara höggravida.
Den 29 augusti så hände något. Slemproppen gick på morgonen och vad jag hade läst mig till så brukar förlossningen då starta inom 7 dagar. Lite småvärkar hela dagen men med långt mellanrum gjorde att jag inte tänkte så mkt på det. Magnus skulle till studenternas o skriva fotboll på kvällen så jag åkte med till stan o åkte hem till Frida, Henrik o deras lilla Meja medans Magnus jobba. Hejsan hoppsan då satte värkarna bättre fart och vi fick sitta o klocka värkar hemma hos familjen Sjödin/Westberg =) Den roligaste frågan den kvällen var när Henrik mitt i en värk frågar; - Hur känns det?! Nååja, Magnus kom vid 22 och vi åkte hem. Kämpade på hemma hela natten och åkte till förlosningen halv9 på morgonen....klockan 16.45 den 30 augusti 2011 föddes vår lilla Melvin!!! Helt underbart!!!! Nu var startskottet avlossat på vårt nya liv som föräldrar till den bästa lilla killen!

September 2011.
Dagarna flöt på i vårt nya liv som föräldrar! Stackars Fian kämpade på. Men deras lilla ”knodden” ville inte komma ut.
När Melvin var drygt 2v gammal så kom min pappa och hans sambo och hälsade på oss!!! Det var sannerligen en omställning....att dels inte helt ha vant sig vid nya livet...men ännu mindre att ha nattgäster i vårt nya liv! Men det gick så bra så =) En vecka senare så kom älskade Pernilla på besök till oss!!! Underbart!! Ja sen flöt det liksom på. Besöken avlöste varandra!
Men det blev en stooooor dag i september också! Den 22 september fick Fian och Sebastian sin älskade Agnes till sig! Jippi!!! Underbart =) Jag var lika glad för deras skull som jag var för vår egen skull!!! Bra coolt är det....jag o Fian har känt varandra i 26 år och vi fick barn med 23 dagars mellanrum!

Oktober 2011.
Nu börjar man äntligen komma in i gängorna och det är inte folk här hemma konstant!!!
Jag begav mig iväg på Sofias 26års fest. Första gången utan Melvin och det var jätte konstigt. Blev dock hemfärd lite tidigare än planerat då Melvin hade maknip eller nåt på kvällen så han bara skrek. Men huvudsaken var ju faktiskt att jag begav mig iväg utan Melvin. Sista veckan i oktober så var det höstlov i grundskolorna och då kom min kusin Hanna upp och hälsade på oss hela veckan! Jätte mysigt.

November 2011.
En månad som gick i hundraåttio. Melvins farmor fyllde 60 (eller ja det gjorde hon i slutet av oktober) sen var det Melvins kusin som fyllde 5 sen fyllde Magnus år....ja det kändes som att vi var på kalas varenda helg hela november. Veckorna de bara rullade på. Jag och Melvin satte stop och drog ner på tempot. Jag kände att jag var helt slut efter att vi träffade folk i snitt 6/7 dagar i veckan. Det var jätte skönt att säga stopp och det var nyttigt för både mig och Melvin!

December 2011.
Födelsedagarna fortsatte. Det var kalas efter kalas och samtidigt så var det hög tid att börja planera för julen som vi skulle ha här hemma!!!
Allt flöt på bra och julen kom! Min bror och hans Nettan kom samt pappa och Eva. Mysigt värre! Det var en herrans massa mat vi gjorde till julen och sen på annandagen så var det dopdags för Melvin. Melvins dopdag kunde dock börjat bättre. Det var stormen Dagmar som drog fram under kvällen innan och natten. Den var så stark att vi blev strömlösa vid 02. Sen var vi utan ström vilket är kaos när man är 6 vuxna i huset och 1 barn. Vi kunde inte värma Melvins mat och inte gå på toa eller nåt. Eftersom vi har egen brunn så pumpar ju vår pump upp vatten till huset och den går ju på el. Prästen blev magsjuk och vi glömde dopklänningen hemma. Ja det var en alldeles brilliant dag :S nåja, den blev iaf brilliant!!! Melvin skötte sig exemplariskt på sitt dop och var på toppen humör hela tiden  =) Strömmen kom tillbaka så vi kunde ha vår planerade dopfika hemma!

Idag är det nyårsafton och den firas tillsammans med våra grannar Anna & Thomas, Frida & Henrik & Meja, Madde och Johan! Det kommer bli en alldeles underbar dag/kväll! Det är jag helt övertygad om!!!!

Ja detta var en liten sammanfattning av året som gått! Väldigt mycket fokus på graviditet och sen på vår älskade Melvin men som sagt har ju hunnit med en bröllopsresa, firat brorsan som blivit 30, haft 1:årig bröllopsdag, blivit förälder. Ja det har faktiskt hänt en del, och framför allt i stort sett bara positiva händelser det här året!!!!  Urtrist att Pernilla flytta men vi har ju varandra ändå!
   Det bästa av allt är att jag faktiskt är himla nöjd med livet! Är lyckligt gift med Magnus, överlycklig över vår son Melvin, har fina underbara vänner omkring mig...både runt hörnet och på längre avstånd, samt min fina familj och släkt =) Så från mig till er alla läsare...ta hand om varandra och så önskar jag er;
 Ett riktigt Gott Nytt 2012!


Näst sista dagen 2011.

Vilken natt :( Ja o inte är det i positiv mening jag skriver så. Vår söta lilla katt Bamse hademan kunnat sälja billigt på blocket inatt. Det känns som att han skrikit från och till precis hela natten. eller ja ända fram tills att man själv ändå skulle stiga upp för att klockan var 10.15 och Melvin hade vaknat för dagen. Jaja, jag tror att det är dags att köpa en ny feliway. För det var precis samma sak förra gången...efter ca 3v så började han skrika o sådär efter att vi satt in feliway'n. så jag tror inte riktigt att de håller i 4v, jag tror med på 3v. så får väl se om hela familjen tar en tur in till Gränby idag o brottas med folket eller om Magnus beger sig iväg själv! En ny feliway behövs iaf! Jag skulle iofs vilja ha någon ny fin tunika tills imorn. Ah, vi får väl se vad dagen erbjuder!!! Hittills idag så har jag och Melvin haft en toppen förmiddag. Han har varit på toppen humör och både hunnit ligga o träna på mage, ätit "lunch" och tagit ett nyårs-bad =) Plus att det faktiskt idag är Melvins 4-månaders dag! Helt galet vad tiden springer iväg. Men oj vad roligt det är....det händer så mkt nu med vår lilla prins! Man ser nästan nya saker varje dag nu som han utvecklar/lär sig!!! Så mysigt =)
   Just nu går även diskmaskinen och torktumlaren! Då de är klara så är även all disk och all tvätt ren! Så då är det bara en tur med snabeldraken kvar och sen är vi redo för att fira in det nya året imorgon med nära o goa vänner <3 Ser verkligen fram emot morgondagen!

Men nu ska jag ta o skriva lite på min årskrönika medans jag samtidigt vaggar Melvin i hans babysitter med foten :) Tur man är tjej så man kan göra flera saker samtidigt!!!! Och är det så att jag inte hinner med att blogga imorgon så önskar jag er alla fina läsare;
 Ett gott slut och Ett riktigt gott nytt 2012!!!!


Tillbaka på banan!

Så nu börjar man åter känna sig som människa efter en intensiv men rolig och mysig julhelg!!!
   Igår så hade vi lite eftermiddagsbesök av våra fina grannar Anna och Thomas =) Vi ska fira nyår tillsammans så de kom in hit så vi planerade vad vi ska laga för smaskig mat till oss! Samt att vi planerade ihop en skojsig 5-kamp! vi blir 7 vuxna här hemma på nyår + Melvin och hans kompis Meja på 21 månader!! Det kommer bli en helt underbar nyårsafton....det är jag säker på!!
Efter att Anna och Thomas varit här så åkte jag och mina älskade grabbar in till stan för o handla det som behövdes på en gång....detta för o slippa den värsta stressen som lär vara nu resterande dagar fram till lördag. Sen så tog vi det bara lugnt igår kväll och jag somnade gott när Magnus lade sig för o kolla på när juniorkronorna skulle möta schweiz. =) Dock blev det inte en så god natts sömn då Bamse hade en "skriknatt" längesedan han hade det nu men givetvis så blev det en sådan natt inatt bara flr att jag igår kväll satt o sa att det var länge sedan. Appropå Bamse så går det riktigt bra med honom nu....inte en enda olycka i sängen på 3v nu!!! HURRA!!! Hoppas det håller i sig.

Idag har familjen Klarin varit en sväng på Thun's =) Magnus lyckas som vanligt hitta pikétröjor där. Jag köpte mig ett par leggings och Melvin fick en ny fleecejacka! Så alla i familjen fick något!!! Efter dagens utflykt så har vi bara myst i lugnet här hemma! Melvin hade äntligen en riktigt bra kväll och somnade i bra tid och allt. Jag och Magnus tittar på film nu (så är ett paus-blogginlägg det här!). Imorn ska det bli en sväng med snabeldraken här hemma inför nyårsfirandet =) I övrigt blir det väldigt lugnt....jag ska ta o skriva en årskrönika har jag tänkt mig! Det har ju varit ett helgalet år, på ett positivt sätt!!! Just de imorn är det ju Melvins 4-månaders dag. Jösses vad tiden går fort <3 Melvin <3

Nu ska jag fortsätta o se film med min älskade make!

Kram på er alla!


Vardag igen!

Jahoppsan sa så var julen över för 2011!!!! Idag är det åter en vanlig dag =) Eller ja inte en helt vanlig dag i det här huset. Idag blev det som så att hela skåne-ligan åkte hem. Marcus o Nettan begav sig iväg dem också i samband med att pappa o Eva ändå skulle till Arlanda. Så klockan 06.15 imorse steg jag och Magnus upp för att säga hejdå till hela ligan. Tack o lov tyckte Melvin att det var för tidigt så han sov så gott. Inte från 8.40 vaknade han och ville ha "frukost" dock ville han inte somna om sen igen så det var bara o masa sig upp ordentligt. Dock så tog han och jag oss en ordentlig och välbehövlig sovstund på dagen. Vi gick och lade oss vid 13 och jag vaknade 15 och Melvin sov ända till 16.15.
   Då var vi iaf lite duktiga och packade in oss i bilen och alla sopor efter julen och åkte o kasta på återvinningscentralen samt en tur till Gränby för att se om Magnus kunde hitta en vinterjacka och jag skulle köpa anti-inflammatorisk salva till min axel. Skrev ju redan förra veckan då jag hade nackspärr att jag hade ont i höger armen från axeln och ner mot armbågen. Pappa har brottats lite med min axel och igår fick jag super ont igen efter att jag hållt på o baka hela juldagen. Så pappa, som är ganska så kunnig på muskel-besvär efter alla sina år inom sportvärlden tyckte det kändes/verka som om jag har inflammation i ledkapseln som sitter där armen är fast i axeln. Så lite massagen och voltaren gel på så ska vi nog allt gå bukt på smärtan! Samt att det är toppen att Magnus har semester den här veckan och kan avlasta mig med Melvin!!!!

Imorn ska det bli en heldag hemma och bara fortsätta återhämtningen efter julen! Det har varit toppen mysigt att ha min familj här men det blir väldigt intensivt också. Så vi alla 3 är helt hysteriskt trötta ikväll....ja Melvin han sover i sin säng redan, Magnus tittar på lite hockey och jag sitter här vid datorn lite! Men det kommer bli en tidig kväll och hoppas på att få sovmorgon av sonen imorn och sen bara vara hemma och mysa tillsammans hela familjen så Melvin åter kan komma in i sina rutiner. På sin höjd så kanske vi tar och åker och nyårs-handlar mat om vi kan komma fram till vad vi ska äta!! 

Men nu mjukisbyxorna på, en gosig filt runt sig och jag ska göra mig en kopp te! Måste ju hålla sig vaken lite till....kan ju inte somna 20.45.


Melvins första jul och dop!

Ja nu är hela familjen Klarin helt slut. På gott humör men längtar efter en lååååång sovmorgon.
   Melvins första jul har varit toppen! Han var lite ledsen stundtals då det blev galet varmt med alla gäster samt att han var himlans trött och hade svårt att komma till ro och somna ordentligt. Men han somnade en vända ordentligt i sin säng på tidiga kvällkvisten och vaknade sedan lagom igen till julklappsutdelningen =) Oj, så mkt fint lillskrutten fick. Massor av kläder precis som vi önskat till honom, en CD-spelare, en sacco-säck och lite andra fina leksaker som låter lite skoj för en liten kille!!!

Igår var det en hektisk dag då jag och svägis Annette bakade för fullt till dagens dop! Allt flöt på bra och jag var helnöjd med resultatet igår när jag gick och lade mig. Ett extra tack till grannarna Anna & Thomas som räddade oss ur margarin problematiken som uppstod :) Däremot så började trasslet runt 02 inatt. Då vaknade vi av att strömmen var borta :S Ej, bra med tanke på att vi har en vattenpump som är beroende av ström. Suck o pust och natten fortsatte.....strax innan 04 vaknade både jag och Magnus av att Melvin var vaken i sin säng....även han tror jag vakna av stormen som var ute och som orsakade strömavbrottet. Kl 06 vaknade vi igen och sen vid 07 då Melvin ville ha mat. Sen somnade jag om till ca 09. Då klev jag upp och konstaterade att strömmen fortfarande var borta och att vi inte heller hade något vatten kvar. SUCK. Nu fick vi även veta att prästen som skulle döpa Melvin är magsjuk. Hur skulle den här dagen sluta? Med dop o allt. Vi gjorde oss alla iordning och skulle precis gå utanför ytterdörren då det klickar till i lite allt möjligt. Strömmen kom tillbaka!!!!!!!!! vi iväg till kyrkan och jag tänkte nu kan väl inte mer hända den här dagen efter den någon kaotiska morgonen där vi till och med fick koka upp vatten till Melvins mat över värmeljus. Men jodå.....tror ni inte vi glömde dopklänningen??? Så det var bara för Magnus o kasta sig i bilen o hem o hämta den. Tur vi hade lite extra tid på oss. Tillslut så blev det dop!! Melvin skötte sig exemplariskt och var på gott humör hela tiden! Han hade sina "uggle-läten" för sig då och då och skrattade åt prästen! Allt gick galant och han sa inte ett pip ens när prästen tog vatten på hans huvud! Melvins fina faddrar skötte sig också exemplariskt, min bror Marcus och fina vännen Madde <3 Nu är vår lilla älskling döpt till Nils Melvin Magnus Klarin!
   Sen bar det av hem här och så hade vi dopfika och mys! Fullt ös medvetslös.

För att runda av denna hektiska dag så åkte Magnus till stan och köpte kebab till oss alla :P Inge hade vi någon lust att laga någon mat och vi var väl inte direkt sugna på julmatsrester heller. Så det blev prima.

Nu är vi 6 utslagna vuxna och en utslagen Melvin som är bänkade framför tv:n!!!

Återkommer med bilder från Melvins första jul och dop någon av de kommande dagarna!


Lillejulafton!

Ja så är den här....lillejulafton =) Dvs på skånska dagen innan julafton. När jag var barn så var vi alltid hemma hos min moster Lena och hade minijulafton!!! Minns de kvällarna med glädje då det alltid varit lika mysigt där hemma <3 De ssenaste åren....ja typ sedan jag flytta till Uppsala så har det blivit tradition att spela bingolotto den här kvällen o så klart gör vi det ikväll också. Vi sitter här allihop som lite halvt packade siller med våra lotter i högsta hugg, paradisasken är öppnad på soffbordet och clementiner, nötter och vindruvor i högsta hugg!

Det har varit fullt ös här hemma idag. ALL mat är klar och julklappshögen är på topp runt granen!! Melvin har varit väldigt orolig av sig idag. Han känner väl av att det inte är som vanligt här hemma och att det är tempo här hela tiden. Han kommer liksom inte riktigt till ro o sover ordentligt. Men ikväll då jag o Magnus dona i köket så lekte Melvin med morbror o Nettan. Sen när vi var klara så var Melvin en tröttis så jag gick in o lade honom i sängen och han somnade så snällt på en gång, vår älskade lilla son som ska uppleva sin första jul imorgon <3

Kram på er alla <3


Fläng hit och dit.

Idag så var det en tidig morgon för familjen Klarin. Magnus var absolut duktigast av oss som steg upp runt 6 för att hinna åka och träna innan han åkte vidare mot Arlanda o hämta pappa o Eva! De kom hem här vid 9.25 :) Då kände jag mig som ett lik. Vet inte när jag senast ställde klockan för att stiga upp :P Lite frukost och Melvin såg till att vakna vid 9.40 =) Sen var det bara lite mys här hemma innan vi begav oss in till stan för att handla lite. Behövde handla till middag idag och imorn samt lite småkomplettering till jul och dop! Så nu finns allting hemma....nu ska bara saker och ting fixas klart! Pappa hårdstarta idag med att göra cirkus 70 smarriga köttbullar :)

Ikväll så har jag och Magnus haft bakstuga! Det har bakats mintkyssar, chokladbollar och så har jag påbörjar att baka typ pepparkakskorpor. Ett recept jag fått av Fian som låter väldigt spännande. Just nu står de i kylen och ska stå där i 12h innan man ska skiva dem super tunnt och grädda dem i ugnen i några minuter. Ska bli spännande o se hur jag lyckas imorn!

Imornbitti kommer min kära bror och hans Nettan! De ska åka från skåneland vid 23 ikväll så får väl se när de dyker upp.

Nu ska jag studsa till soffan och mysa lite med familjen! alla utom den minsta sitta där....minstingen ligger i sin säng o sussar gott!!!

Kramisar!


TACK Pelle!

Nuuu är det nära!!! Julen är bara 3 dagar bort nu...eller ja typ 2. Är ju sen ondagskväll nu. Imorgon bitti kommer pappa och Eva. Så jag får se till att ställa klockan så man iaf har öppnat ögonen då de kommer. Magnus ska vara snäll och åka för att hämta dem på Arlanda...de landar redan 7.45. Helt okristigt tidigt :S Då är vi aldrig vakna i dett här huset :P

Jag har varit väldigt lugn inför julen och det kommande dopet som vi ska ha på annandagen. Men i måndags började jag faktiskt bli lite stressad då jag inte fick ett dugg gjort (appropå de är nacken nu lite bättre!) och inte heller fick tag i prästen. Jätte konstigt tyckte både jag och Magnus att prästen inte hört av sig något och det bara var en vecka till dopet. Men så på eftermiddagen hörde Magnus av sig från Stockholm att prästen försökt få tag i honom men han kunde inte svara. Så jag fick nummret och ringde upp. Så igår var prästen här och vi gick igenom hur dopet kommer att gå till =) Det kommer bli kanon, det är jag helt säker på och prästen var hur gullig o go som helst!!! 
   Gårdagen fortsatte med middag och efter den en tur till ikea. Vi behövde köpa sängben till de sängar som vi skulle få hem idag! Sagt och gjort och Melvin är som vanligt väldigt duktig när vi är iväg någonstans :)

Idag så kände jag att stressen fanns kvar i kroppen, så när svärfar ringde och frågade om vi ville ha hjälp med städningen så tackade vi glatt ja! Och vilken tur, för Melvin har inte haft en speciellt bra dag....han har varit trött o grinig hela dagen fram tills ikväll då vi iaf fick en helt underbar avslutning på kvällen med lite bus och mys innan han satte pricken över i:et och somnade själv i sin säng ikväll!!! Får ju för all del inte glömma att jag testade sätta Melvin i barnstolen idag! Vår lilla kille var så duktig. Han satt där som om han inte gjort annat och provsmakade sin händer i (numer) vanlig ordning! Lite vickande var det såklart men han var jätte duktig på att försöka parera så han inte skulle tippa åt någon sida! *stolt*
Men TACK TACK TACK snälla Pelle för all städhjälp! Pelle dammsög och våtorkade alla golv samt dammade i hela huset. Det enda jag behövde göra ikväll var o städa badrummen och Magnus städar på sitt kontor. TACK igen!!!

Nu är klockan strax 23 och jag ska göra mig redo för sängen och ställa alarmet på mobilen. Ska bli jätte härligt att träffa pappa men jag är emot det där med att behöva ställa alarmet :S Får väl se om det blir Melvin eller alarmet som väcker mig!

Natti natti kära vänner!


Nackspärr :(

Jag har aldrig haft nackspärr i hela mitt liv. Men självklart så får man det då Magnus är på kontoret i Stockholm och jag är själv med Melvin. Hur ont kan det egentligen göra? Helt galet känns som om hela nacken är av och ner mot högra armen, SUCK. Jag som skulle städa på ovanvåningen idag och ta mig till stan för o shoppa på panduro. Jaja, nu blir det inget av det. Istället så försöker jag underhålla Melvin så gott de går....vilket inte är det lättaste när man själv har jätte ont. Kunde knappt lyfta upp skrutten ur sin säng idag då han vakna, stackars liten som har en så tråkig mamma idag. Men vek ner mig nyss och har ringt efter Magnus föräldrar. Så förhoppningsvis kommer de inom kort och kan leka med Melvin så han inte blir allt för uttråkad. Dock så är inte hans humör på topp längre så jag hoppas de kommer snaaaart.

Melvin har varit en jättte duktig kille idag på förmiddagen =) Varit på toppen humör och legat o tränat på mage i 30 minuter innan han somnade en sväng på skötbädden på bardisken!!! Ser lite roligt ut när han ligger där som en strandad val och sover i köket. Men ojojoj vilken bra idé det var av BVC-tanten! Det har hänt så mkt med honom sedan vi började lägga honom på skötbädden i köket o träna! *stolt mamma*

Bjuder på lite nya Melvin-bilder idag! De när han ligger på mage är från idag =)

  
Besök på pappas kontor i förra veckan!

     
Tränar på mage! Som avslutades med en liten tupplur <3


Melvin tappa andan :(

Sköna söndag!! Fick sova ända till 9.50 idag innan Melvin vaknade för dagens första käk =) Men jag kände mig hyfsat pigg för jag somnade vid 23.30 igår kväll. Jag var helt slut igår kväll....kändes att man inte brukar vara upp till 04 på mornarna. Men det var ju helt klart värt att vara trötter igår för julfesten var kanon med jobbet i fredags!!!
   Idag så startade vi dagen väldigt lugnt, när jag och Melvin hade stigit upp och han ätit så videochatta vi med min bror i hans Nettan :) Melvin visade sina talanger att föröka få in så många fingrar som möjligt i munnen på en gång och så upptäckte han sin fot för första gången. Dock var han studtals mer intresserad av o kolla skidorna på tv än o prata med morbror sin! Ser fram emot att Melvin äntligen ska få träffa morbror och tant Nettan om 5 dagar!!! Sen var det badtajm för Melvin då Magnus masat sig ur sängen. Lite småfix här hemma följde innan Magnus skulle iväg på basket o jobba.
   Då Magnus for på basket så kom Sandra och Josefin på besök :)

Ikväll så fick jag och Magnus lite ryck. Vi ska ju få nya sängar till vårt gästrum på onsdag så vi visste att vi är tvungna att sätta fart o kasta bort de andra innan dess. Men vi satte fart redan ikväll och började möblera om o greja där uppe. Nu är gymmet ett underbart rum! Det är inte längre ett rum utan ett andra gästrum/mysrum eller vad man ska kalla det. Det blev super mysigt och jag skulle lätt kunna tänka mig flytta in i de rummet. I gästrummet står det ett nattduksbord och en halvt itumonterad fåtölj. HAHA och där ska bror o Nettan kunna sova inne på fredag! Ja det blir säkert kanon :)

Melvin ligger o sover i sin säng sedan en liten stund tillbaka! Efter att han fick mat ikväll så var han så glad så...han hjälpte så gärna till o gjorde stämmningen på topp då vi möblera om o höll på !!!! Dock fick Magnus känna på den rädsla jag fick tidigare i veckan. Melvin har nu två gånger skrikit så han tappat luften. Det är när han kommer på att han är vrålhungrig som det hänt. Det handlar inte om lång stund han väntar....20sek på att värma vatten i micron och i med pulver o skaka sen får han mat. Men han blir så ledsen att han skriker så han tappar andan....riktigt otäckt. Det hände mig tidigare i veckan och ikväll hände det Magnus. Uscha. Hoppas det inte kommer bli ett vardagsinslag.

Nu ska jag ta en dusch och sen se på Copycat singers på viaplay i sängen!!!
   Magnus har lite av en klassisk söndagskväll = jobb.

Natti natt mina vänner!


Några dagar har gått....

....sedan jag senast skrev något. Dagarna bara flyger iväg liksom!!!
  Allt inför julen är nu klart iaf! Det som ska vara klart innan gästerna kommer :) Vi ska ju hjälpas åt att göra lite av varje torsdag och fredag då pappa och brorsan anländer hit. Så att jag inte ska behöva göra allt. Jag och Magnus fixade klart alla julklappar i torsdags och nu är de även inslagna. Det känns toppen! Med en enkel sammanfattning så kan jag ta det lugnt fram till jul, det enda som ska göras är o städa!!

Har äntligen fått igång min dator igen =) Det blev så att jag beställde en ny laddare till den! Det är ju trots allt inget fel alls på datorn så varför ska jag då lägga pengar på en helt ny dator. Nä de pengarna kan jag antingen köpa ngt mer välbehövligt för eller rent av ta o spara dem.

Igår så var det en fantastisk kväll =) Det var julfest med jobbet! Det bjöds på 4-rätters:
Förrätt: Hummersoppa.
Varmrätt: Sötpotatisgratäng med kalvfile, sockerärtor, murkelsås och grönssallad.
Efterrätt: Vaniljparfait med björnbär.
Dessert: 2 sorters tårtor med kaffe eller te!
Det var smaskigt och det kändes som att jag skulle spricka.
Det var trevlig stämning hela kvällen och det var rolig underhållning iform av lek och tävlingar! Jag trodde att jag skulle ta bussen som gick från jobbet 23.45. Men då hade vi typ nyss lekt klart. Så nääää så blev det inte. Lilla jag höll ut fram till 03. Då gick ögonen lite i kors och jag ringde efter en taxi! Vid 03.30 kom jag hem och slocknade ganska så fort. Det roliga på slutet var att vi var 7 - 8 personer kvar varav 4 är småbarnsföräldrar och en höggravid. Hihi tyckte jag var skojsigt!!! TACK så mycket kära kollegor för en helt underbar kväll/natt!!!!

Idag var det en låååååååång sovmorgon i jumjum35 =) Inte från 12.15 klev vi upp! Melvin vaknade 11.45 men då tog vi in honom till oss och myste lite innan vi klev upp! Sen kom Melvins farfar o farmor o hälsade på lite....Melvin tog en liten tupplur hos farmor och busa lite innan han avslutade deras besök med att visa upp hur kanonduktig han blivit på att ligga på mage. Sen har vi bara haft familjemys resten av dagen! Vi har titta på svenskahjältar-galen som var igår på tv, mumsat i oss flygande jacob till middag och nu är det mys med Melvin i soffan! Är ju inte konstigt att han är vaken när han sov till 12 i förmiddags. Då blev ju hela hans dag framåtflyttad.

Ha en fortsatt skön kväll alla och en skön söndag!!!!


Julstökar!

Eftersom julen ska firas här hemma så är det ju ett och annat som ska fixas!!! Igår så blev ju storhandlandet klart och julgranen står klädd och fin på sin plats i vardagsrummet =) I förrgår så fixade jag bounty-julgodis och idag har jag gjort knäck! Dagens knäck blev super god, jag är riktigt nöjd med den!!! Nu är det bara en grej kvar att baka och det är kärleksmums....hihi det är både min och brorsans fravorit kaka så jag lovade brorsan att baka sådana åt oss :o) Men det känns bra för allt är under kontroll inför julen helt utan stress. Är de absolut sista klapparna jag och Magnus ska se till att fixa nu i de närmsta dagarna så man bara kan ta det lugnt och vila i nästa vecka inför att skåningarna kommer på besök!!! Har ju iofs ett dop också att fixa till....men det löser sig!

Om ni undrar varför texten ibland bara blir som en enda jätte jobbig löpande text att läsa så är det för att jag och ipad'en inte riktigt är vänner med hur man gör blankrader. Den vill liksom inte som jag vill.

Just nu sitter jag o Melvin i soffan och väntar på Magnus =) O när han kommer hem ska jag ta en låååååååång o skön dusch!!

Barnvaktspremiär!!!

Så har vi avklarat den första prövningen. Att ha barnvakt åt Melvin!!! Förut så har det antingen varit jag eller Magnus som varit hemma med Melvin om den andra har varit på nå äventyr. Men idag så hade vi som tanke att kunna handla så mkt som möjligt inför julen (för att slippa brottas med allt folk i nästa vecka) samt att vi skulle köpa oss en julgran. Då blev problemet ganska uppenbart.....vi skulle aldrig få med oss en massa mat hem och julgran plus få plats med hela familjen i bilen. Så vi ringde Magnus föräldrar och frågade om de vill passa vår lilla älskling. Självklart ställde de upp på det. Dock blev det en farfar-Melvin kväll :) De verkade ha en hur mysig kväll som helst tillsammans då Melvin skrattat massor tillsammans med farfar!!!!! Det kändes så härligt att det gick så bra första gången man hade barnvakt åt honom :) Titta under det här inlägget så ser ni hur mysigt de hade då vi kom hem, Melvin sov så gott hos farfar!!!! I en något annorlunda sovstil men ack så avslappnad. Tack än en gång Pelle för hjälpen! Hoppas du inte är avskräckt :)
Självklart fick vi hem all vår mat och likaså en mycket fin julgran!!! Nya lampor till adventsljusstakarna på Magnus kontor också....så nu hoppas jag att vi ska få ljus i de rackarna! Gårdagens bountyjulgodis blev mkt gott. Jag som tillverkare av dem var ju tvungen att provsmaka en idag. Hade tänkt göra knäck ikväll också, men klockan blev så mkt så det får bli ett projekt för morgondagen istället. Nu har jag faktiskt börjat få lite julkänslor efter att granen kom på plats. På fredag i nästa vecka kommer min älskade bror och hans Nettan hit. Längtar lite extra efter dem eftersom vi inte setts sedan i juli.....och så ser jag fram emot att Melvin ska få träffa morbror!!
Nu ska jag om min älskade make dricka var sin kopp te samt se på byggfällan som vi spelade in tidigare ikväll!!!

Melvin hos farfar

foto0025 (MMS)

Melvin sov så gott hos farfar när vi kom hem!!


Helgen lider mot sitt slut.

Äntligen är den här helgen slut!!!! Det har varit en lång helg på så sätt att Magnus typ har jobbat från igår förmiddag fram till alldeles nyss. Plus att han igår kväll var ute med jobbet. Men det var ju trevligt att vi sågs i fredagskväll :) Så vad har då jag och Melvin gjort?! Ja gårdagen har jag ju redan berättat om, i gårdagens blogginlägg. Idag så sov vi till 11:) Sen har jag bakat bounty-julgodis och gjort nostalgimiddag!!! Jag har ätit varma mackor med tonfisk. Jag vet att det låter fruktansvärt men det är kanongott och det var min älskade bror som gjorde det åt mig när vi var barn och mamma jobba natt eller nåt i den stilen. Ja det var ett kvällsmål Marcus fick göra då vi var ensamma!!! Det var iaf lika gott idag som när jag var barn!!!!

Igår skrev jag ju om att Melvin inte riktigt velat somna i sin säng sedan han var sjuk. Men ikväll så har han gjort det :) Vår duktiga lilla kille!!!!

Nu blir det lite tv innan sängen ropar!!!


Gräsänkling.

Lördagskvällen är här och klockan är cirkus 21,25. Magnus for till stan en vända för o ta en öl eller två med UNT-kollegorna! Kul att de jämt bjuder in Magnus även om han inte är fast anställd där =) Melvin ligger o sover i sin säng sedan ett tag tillbaka! Vår lillskrutt har dock blivit lite gossjuk på kvällarna innan han somnar. Innan han blev sjuk så var det ju bara o lägga ned honom och så somna han själv. Nu vill han gärna sitta i famnen o mysa lite innan han somnar efter att han ätit sista gången på kvällen. Men vi fortsätter o lägga honom i sängen så han vet att det är där han ska somna så kommer det säkert snart gå bra igen!! Är ju sedan han var sjuk han blivit lite extra gosig på kvällen. Det blir säkert snart som vanligt igen =) Vi fortsätter ju med samma rutiner som innan men tar såklart upp honom om han blir ledsen! Men nu sover han iaf =)
Så jag är super gräsänkling utan båda mina grabbar här i soffan. Men så är det ibland och jag är inte bitter för det, ibland är det faktiskt ganska skönt att vara helt ensam! Jag ser ju fram emot att få gå på jobbets julfest på fredag och ha riktigt skojigt =)
Och hinner ju sakna min älskade make när han är iväg lite på äventyr! Han har ju faktiskt varit hemma störe delen av kvällarna den här veckan!

Idag var det en donar lördag på förmiddagen för mig! Tog hand om disk, vek tvätt o gjorde lite annat smått o gott som är tråkigt men nödvändigt. Sen på eftermiddagen gick jag och Melvin in till bästa grann-Anna o hade te-mys o babbla strunt!! Så himla mysigt <3 (Magnus har typ jobbat hela dagen.)

Nu ska jag mysa ner mig under en filt med dagens advents-te!!! Gårdagens te och likaså det från i förrgår har varit ganska så goda! Det är väldigt olika smaker på dem från dag till dag, men det är väldigt spännande!!!

Mag-träning!

foto0012 (MMS)

BVC-sköterskan tipsa om att lägga Melvin på skötbädden när han ligger på mage för o se om han blir mindre arg. Sagt o gjort o de har gått bättre o bättre hela veckan! Så här ser det ut just nu. En heldeckad liten kille! Jobbigt att ligga på mage o träna.


Fredagskväll!

Åhhhh helt plötsligt så blev det ett helt nytt inlägg. Jag hade alldeles nyss skrivit klart dagens inlägg. Men lyckades då komma åt nå knapp här på ipaden där det så fint stod "ångra". Vips var allt jag skrivit borta. SUCK.
Är iaf fredagskväll nu. Sonen sover i sin säng, Magnus sitter med en hörsnäcka i örat o lyssnar på basket via datorn och jag skriver här och lyssnar på postkodmiljonären samtidigt. Jag var helt övertygad om att denna kvällen var klar tvmässigt. Men insåg för en kort stund sedan att jag helt glömt att det är sverige-danmark i handbolls-vm. Det är ju en måste match att se, men måste ju också se idol-finalen eftersom vi är hemma. Ja får helt enkelt spela in handbollen och se den efter idol och innan jag gjort det ge tusan i att gå ut på internet.
Vi skulle ju egentligen varit på 30års fest ikväll. Men på grund av en stor händelse så blev de inte så.
Som jag skrev igårkväll så har min laddare till min laptop gått i graven. O laptopen det också för tillfället för där är ingen ström kvar i den. Så istället har jag lagt beslag på Magnus ipad, hehe. Dock måste jag ju komma fram till något bra....om jag ska köpa en ny laddare till min nu 2,5år gammla laptop, köpa en ny laptop på mellandagsrean eller helt enkelt skita i någon mer dator i huset o sno Magnus när jag behöver och i övrigt använda ipad'en. Ja vi får väl se vilket alternativ det blir. Just nu är jag glad över att jag nyligen städade datorn och att vi framkallat foton o så. Plus att vi har våra flesta (nästan alla) bilder på dropbox. Så nu är det grubbel grubbel för att komma fram till hur jag ska göra.....
Men nu ska jag göra mig en stooooooooor kopp te och krypa ner under en gosig filt här i soffan!!!!!
Trevlig fredagskväll alla!!!

Tyckte mig höra nåt pipande från min ladda...

Tyckte mig höra nåt pipande från min laddare till datorn tidigare ikväll. Men nja jag ignorerade det. Det skulle jag inte gjort för laddaren är nu stendöd och likaså min dator. FAN FAN FAN. Imorn får det bli till att undersöka om det finns nya laddningskablar att köpa till en Dell-dator eller om det helt enkelt inte är någon idé till min dator utan köpa en ny. När jag tänker efter så är datorn 2,5 år gammal. Har iaf ett väldigt rent och fint badrum på bottenvåningen i huset efter en dag av städande från golv till tak. Men nu ska jag sova för jag är sur över min dator. Godnatt.


Ett år klokare?

Jahoppsan sa! Så var det i en hast onsdag igen. Det är helt galet vad fort dagarna och veckorna går. iofs så tyckte jag att måndagen den här veckan gick i slowmotion. Men det var säkert för att Melvin var ganska gnällig hela dagen. Tror han var trött efter kalaset i söndags när det blev så mkt nytt och så mkt nya intryck för honom att ta in. Märktes på honom på natten då det lät som att han drömmde väldigt mkt. Tänk så mkt de där små liven ska hinna med att berarbeta medans de sover....helt galet!
   Igår var en ny skön dag för Melvin då han var på toppen humör hela dagen. Det var dessutom min födelsedag! Tack och bock för alla gratulationer som jag fick under hela dagen (och i söndags för den delen)!!!! Det värmer. Vi hade en lugn och skön dag här hemma, endast med besök av Magnus föräldrar en sväng mitt på dagen! Hihi medans de busade med Melvin så passade jag på att ta en lång och skön dusch och bara njuta lite själv =) Inte lätt att få saker gjorde med sig själv när sonen inte sover mer än 20-30 minuter på sin höjd i streck på dagarna. Dock oftast bara en kvart. Fick en stor klarhet igår också. En väldigt tråkig grej som jag ännu inte är redo att skriva om här....jag har fått svart på vitt och vet vad som gäller nu. Jag fattar inte hur det kan bli så men men nu är det så och det är bara att acceptera.

Idag har jag och Melvin haft en ny hemmadag medans snön faller utanför fönsterna! Melvin har varit på så gott humör att jag lyckades pyssla ihop hans "födelsetavla" eller vad man ska kalla den =) Den blev riktigt bra så jag är mkt nöjd. Melvins farfar var här en liten sväng också för att plocka ur batteriet ur vår gräsklippartraktor. Magnus har inte hunnit med det och nu kom ju som sagt snön så då var Pelle snäll och kom o hjälpte. Han passade ju så klart på att komma in o busa en liten snabbis med Melvin! Melvin blev som vanligt glad av o se farfar!! Han har verkligen börjat känna igen honom nu. Det är så roligt att se att han börjar känna igen folk!
   Ikväll så är det bara familjemys på schemat vad jag vet!! Får passa på att mysa de kvällar Magnus är ledig :)


Fiiina kissarna!


Melvins tavla!
Kläderna han åkte hem i från BB, parkeringsbiljetten från Ackis, födelseannonsen från Ystadsallehanda, mössan han fick på sig på förlossningen, första nappen samt arbanden som han och jag hade på förlossningen/BB.

Puss o kram!


Födelsedagsfirande för hela slanten.

Idag har det varit en heldag hemma hos Magnus föräldrar!! Det var firande av Magnus som fyllde år i måndags, Magnus pappa Pelle som fyllde år i fredags och min födelsedag som är på tisdag =) Smidigt att slå ihop allt sammans när alla inte bor här i stan! Melvin visade sig som vanligt från sin bästa sida. Han var på gott humör och tog en powernap hos faster och en hos farmor! För att avsluta dagen på bästa sätt så skratta han som en liten tok få farfar busade med honom precis innan vi åkte hem. Mys mys. Han är underbar vår lilla son <3

Te-recension! Ja gårdagens te i min kalender var okej iaf. Jag tror bestämt att det var med lite smak av nypon! Om ni undrar varför jag är så orsäker på vad de smakar så är det för att det står på tyska vad de smakar, och jag har aldrig läst ett ord tyska! Ska ta o fixa till kvällens kopp nu och se på copycat singers på tv! Koppla av lite och njuta av sista helgkvällen innan det åter är vardag och jobb för Magnus. Lilleman sover han.


Sköna lördag!

Det blev ingen tur till leksand idag! Istället så åkte vi till Eurostop vid Arlanda för att specifikt besöka Hi-sport. Magnus har förut lyckats hitta skor där och hade en förhoppning om att lyckas med det idag också! Härligt när man lyckas hitta det man söker då man beger sig iväg på äventyr! Melvin var så snäll och duktig som vanligt när vi åker iväg någonstans.
   När vi kom tillbaka till Uppsala så blev det en tur till Gränby också då vi behövde köpa nya nappar till Melvins nappflaskor. Allt det vi behövde uträtta fick vi uträttat! Så sen har det varit avkoppling på hög nivår när vi kom hem. Magnus tittade på hockey och jag och Melvin tog och sov 1,5h tillsammans!!! Jag tror nästan jag var snäppet tröttare än honom =)

Nu sover Melvin i sin säng så sött. Jag och Magnus tittar på postkodmiljonären i väntan på "så mycket bättre" och samtidigt så håller dagens te-påse från adventskalendern på att dra sig!! Gårdagens te var ingen höjdare alls. Det går liksom inte att beskriva smaken...det gick ner för att jag var frusen o trött då jag drack det men jag är glad om jag inte behöver dricka det nå mera. Idag är det ett rött te på menyn =) Hoppas på bättre smak än igår!!!

Hihi just de! Funderar på att göra en Pernilla-goding lite senare ikväll! En kopp varm choklad med juleskum i!! Dessutom så köpte jag juleskum med polka smak idag...det borde ju vara suveränt gott i varm choklad! Ja det får nog bli kvällens andra testgrej!!

Nu ska jag ringa min kära mormor som fyller 78 år idag, hipp hipp hurra på din dag =)


Nu är vi en frisk familj igen!

Äntligen så är det en frisk o kry Melvin igen! Efter en vecka som  inleddes med en ordentlig förkylning och som fortsatte med feber efter vaccinationen i tisdags så är äntligen lillskrutt pigg o kry igen, lite småsnuvig men inget som verkar påverka honom =) *underbart*

Idag är det fredag igen. Så härligt så för det innebär att det blir tid för familjemys, när den här arbetsdagen är slut för Magnus! Imorn ska vi kanske kanske åka till Leksand för o titta på hockey och njuta lite av vackra dalarna över dagen. På söndag är det födelsedagskalas*3. Vi ska fira både Magnus, Magnus pappa Pelle och mig. Vi fyller ju år alla tre inom 8 dagar! Så då blir det firande hemma hos Magnus föräldrar. Tanken var att vi skulle vara här hemma hos oss. Men eftersom vi håller på med vårt projekt att få Bamse lugn och harmonisk igen så väljer vi att ha kalas där istället. Appropå Bamse så är det länge sedn jag uppdaterade om hur det går för honom. Det är en klar och tydlig förbättring sedan vi satte in feliway i sovrummet. Dock är problemet inte helt borta än.....det märks att han fortfarande är lite orolig av sig. Har väl hänt en handfull olyckor ungefär sedan vi satte in feliway. Så det måste ändå klassas som bra. Vi fortsätter håller tummarna för att det ska upphöra helt. Och under tiden försöker vi hålla hela atmosfären här hemma lugn också!! Åter till att det är fredag. Idag fyller Magnus pappa, Melvins farfar år =)

Hipp hipp hurra på din födelsedag Pelle!! //Kram från oss!!!

Igår fick jag en underbar presnt på posten! Tänk att den dära Pernilla jämt lyckas hitta på nåt bra och lyckas med det när man behöver lite uppmuntran som mest! Det kom en adventskalender på posten. Och inte vad för kalender som helst utan en te-adventskalender!! Så nu har jag ytterligare 23 spännande dagar framför mig med en ny tesort varje dag. Tack älskade vän <3
   Gårdagens tesort var underbar! Det var nå citron/lavendelblandning som var ljuvlig!!!! Det ska jag ha som mitt kvällsmys på kvällarna när Melvin somnat och man kan sita och avnjuta en kopp te i 100% lugn och ro tillsammans med älsklingen!!

Nu ska jag se om Melvin vill ta o sova lite och jag kan göra lite nytta!!! =)


RSS 2.0