Tanken blev annan.

Hade värsta planen på ett superbra bligginlägg i kväll. Men nääää mina tankar for iväg efter ett samtal med pappa. Så istället tar jag o går o lägger mig och skänker alla tankar o kramar till farmor som åter kämpar på på sjukhuset ❤❤❤❤


Helgen!

Helgen går mot sitt slut. Ja för Melvn är den redan slut för han har gått o lagt sig =)
 
Det har varit en fixar helg i kombination med sovhelg. Haha det har varit pensionärsvarning på mig och Magnus i helgen! I Fredags så somnade vi båda strax efter 22 och igår deckade jag vid halv 10 men då hade Magnus kollat på en film innan han somna!!! Haha stora beslut och funderingar tar hårt på krafterna. 
   Igår så var det en fixarförmiddag. Vi var till Gränby Centrum och köpte nya byxor och sturmpor till Melvin. Dock så insåg jag när vi kom hem och jag testade byxorna på MElvin att de var för korta. Så får bli en tur på stan i veckan o byta till en storlek större. Sen fick Melvin mumsa luch på Gränby innan det blev en tupplur i vagnen! Medans Melvin sov så skrota jag & Magnus runt lite samt tog en liten fika på Svenska Kyrkans café på Gränby. Är så lugnt o skönt där högst upp så då kunde Melvin vila i lite lugnare miljö! Haha men jag bjöd väl på helgens kommentar....köpte en kopp te och skulle ta mig en klunk....men det var såååå varmt och jag brister ut:
-Satan vad varmt.
Hmmm, kan det vara på mer fel ställe att säga så?! Nåja, jag får bjuda på det!!!! 
när Melvin vaknade till sådär lämpligt strax innan 13 fick han inte somna om för klockan 13 hade vi klipptid åt honom! O det gick ju såååå bra =) En jätte duktig tjej klippte honom! Hinner ju liksom inte till vår vanliga frisör med honom nu på vardagarna när det jobbas och är hos dagmamman. Så fick bli en drop in tid igår. Han blev så fin så vår kille!!!! Sen fortsatte äventyret vidare till Ikea, skopunkten och elgiganten. Ja det blev en himlarns massa ärenden uträttade innan vi styrde bilen hem mot jumjum! 
En lugn kväll hemma i soffan blev det innan John Blund ropa!!! Haha gick in o bädda ner mig i sängen för att titta på tv där men jag slokna nog lika fort som jag lade mig ner tror jag. Var iofs jätte trött i veckan så var väl behövligt att somna tidigt även i helgen. 
 
Idag så har jag farit runt som en liten iller! Det har tvättats, diskats, rullats/stekts köttbullar, bytt sängkläder i min o Magnus säng o ja hmm, så blev det ett lite impulsivt besök av Peter, Carro och Emilia! En "duktig" dag som nu avrundats med mysbesök =) Hihi ett besök som bara skulle vara en lite fika men som slutade med både fika o middag. O lite guldstjärna åt mig då både Melvin och Emilia mumsade en massa mat, Hurra!!!!! Barnen är bästa betygsättarna.
Nu är det soffposition för mig, ska väl iofs ta o resa mig o starta diskmaskinen men sen ska jag inte göra mer idag och Magnus sitter där uppe på kontoret för att skriva klart dagens artikel om simning. 

Ny vecka imorn med nya utmaningar! Se vad den veckan kommer att erbjuda.


Vardag igen!

Vardagen är tillbaka. Har jobbat igår och idag och blir även så imorn! Melvin är tillbaka hos dagmamman igen och det har gått bra för honom trots att han fick ett uppehåll på fem dagar så här i början.
Idag har Melvins mage varit bra. Så nu håller vi tummarna att det inte bara är en endags-grej utan att magen fortsätter på rätt håll. I vilket fall som helst ska vi till barnspecialisten i mitten av februari på utredning.

Idag var Melvin så trött. Så han har redan stupat i säng, så jag ska tacen dusch och Magnus är en tur till lill-ica här ute på landet!

Har gjort val i livet den här veckan som kommer förändra en hel del framöver. Berättar mer när allt är klart för start!!!! =)

Imorn äre fredag och en lång arbetsdag...8-17,15. Möte på morgonen och sen resten av dagen i barngruppen! Men det är iaf fredag o när arbetsdagen är slut blir det hem o ha fredagsmys o familjetid hela helgen lång!!!

Ha en skön kväll =)


Gomorron!

Gomorron vänner!
Vab-dag nummer 2. Jag o Melvin har startat dagen med att junior bada och nu sitter vi i soffan o myser till disney junior i myskläder såklart. En lagom start på dagen. Peppar peppar ta i trä är det nu snart ett dygn sedan Melvin hade några magkramper. Så vi fortsätter hålla tummarna för en pigg kille hela dagen idag. Så vi kan återgå till jobb och dagmamma imorn!
Hoppas på att det blir några grader varmare än de -19 det är just nu på dagen så jag o Melvin kan gå ut en runda. Är faktiskt jag som har för dåliga kläder här hemma....alla mina bra o varma vinterkläder är på jobbet :( Ser ut att bli en fantastiskt vacker vinterdag!
Nu ska jag ta o fixa frukost!!! Det kurrar i magen.

Ha en fin dag mina vänner!


Barnakuten och vab.

Ja gårdagen blev inte alls som tänkt.
Jag ändrade mig på förmiddagen, då Melvin fortsatt fick gråtattacker o var helt otröstlig, att ringa till 1177 direkt o fråga dem om Melvins mage. Vi blev då mer eller mindre beordrade att åka in till barnakuten för att undersöka honom ordentligt. En dag senare som tillbringats på ackis vet vi fortfarande inte exakt vad det är med lillskrutts mage. Den kan vara förstoppning och att det bara är vätskan som kommer förbi i tarmarna därav diarèn, ngn allergi eller typ en tarmsjuka som är helt ofarlig o väldigt vanlig på ca 1 åringar. Det sistnämnda kan hålla på allt från 1v till månader. Han fick iaf medicin direkt in i tarmen igår och vi hoppas nu det ska hjälpa. Samt att den hjälper så han magkramper försvinner....för det är det han får när han bli så ledsen. Läkarn förklara det som magkramper i stil med koliksmärta. Så en lång o konstig dag var det igår.
Natten blev ändå hyfsad. En gång vakna Melvin o grät o hade ont annars sov han till 8 imorse!

Idag är jag hemma med Melvin. Kan ju inte lämna stackarn full av magkramper till dagmamman. Dock upplever jag honom som lite bättre i kramperna idag men väldigt trött av allt. Så lutar åt en dag till hemma så är han förhoppningsvis på G på onsdag igen. Men vi får se :)

Nu en kopp te!


Det nya livet....

Som heltidsarbetanda småbarnsförälder gör att bloggen landat lite på sidan. Jag hinner inte riktigt med! När jag kommer hem från jobbet så vill jag vara med Melvin den korta tid som finns innan han somnar o sen är jag oftast ganska trött själv också. Så då är man parkerad i soffan eller gör nåt måste här hemma.

Det går bra för Melvin hos dagmamman! Han har börjat visa humör dock, men inte värre än att det går att hantera! Jobbigt har han det ännu i magen och munnen. Tre små nya tandspetsar har tagit sig igenom tandköttet den här veckan så han är lite kinkig på att äta mellan varven, o magen hans är fortfarande inte bra. Så imorn ska jag ringa BVC/VC o höra vad vi ska göra.

Jobbet känns inte så värst bra just nu. Fått husets sämsta schema och tycker chefen är lite orättvis i vissa frågor. Tur jag har några riktigt goa stöttepelare att prata med :)

Ja annars har det inte hänt så mycket i veckan. Det är jobba o sova på menyn!!! Hade en super lugn hemma dag igår med undantag för en matshoppingtur på Gränby. Idag ska Magnus iväg på jobb o jag & Melvin har inga speciella planer. Hör att han är jätte ledsen nu när Magnus ger honom frukost :( Stackars liten har väl ont i munnen.

Tjipp!


Tio nya timmar

Ja, som rubriken lyder är ytterligare tio timmar på jobbet avklarade. O de efter en dag! Hade möte på morgonen som gjorde att jag börja 75 minuter tidigare och sen vanlig arbetstid till 17,15 och därefter personalmöte. Men dagen har gått bra.
Sitter på bussen på väg hem nu. Hem o se om jag kan serva min halvsjukling med något innan jag själv måste gå o lägga mig för att stiga upp tjugo över sex imorn. Men imorn är det en lite kortare arbetsdag, men det ska hinnas med mycket för de!!!! Det är ju fullt ös hela tiden.

Fick sms av Magnus tidigare ikväll. Melvin hade haft det bra hos dagmamman idag. Magnus bara lämna honom imorse kl 9 o sen var han själv till kl 16,30 då Magnus hämta honom. Han hade sovit i 2h där. Hihi jobbigt att leka hela dagarna och som jag förstod det var han mage bra igen =) Skönt! Får gå in o ge honom en liten puss när jag kommer hem. Han är väl stendeckad!

Hoppas ni alla har en skön måndagskväll!!!!

Tjipp!!!


Mysdag.

Varför går helgen så himla fort? Visst jag vet att jag jobbar med det jag vill o så men jag vill ju ha den underbara lediga tiden med min familj också!
Nåja, har hagt en mysig helg iaf. Igår var vi en tur till Vallentuna o gratta Magnus syster som fyllde år. Dock kändes det som en ganska stressad tur då Melvin först skulle få sova klart men att vi hade en tid o passa hem också för Magnus hade en artikel att skriva. Nåja....destu lugnare kväll blev det! Familjen Nyman/Rick kom o mumsa mat och sen babblades det strunt hela kvällen tills John Blund ropade på oss alla. Idag har familjen Klarin inte gjort många knop. En tur till Nelis för lite mjölk inköp är det enda! Annars har vi varit hemma o myst =)

Melvin då!!! Ja han kämpar på med det mesta. Håller på att få en ny kindtand i underkäken kände jag idag. Och så har han fått en tarmirritation. Nåt som tydligen är jätte vanligt på barn mellan 6mån-3år. Men det skulle bli bra om han fick majsvälling istället för sin fullkornsvälling och så fiberfattig mat som möjligt ett par dagar. Han är ju pigg o sprallig ändå o inget som smittar :) händer ju så galet mycket med vår grabb nu! så häftigt. Måste ju berätta om i fredags....då hade han gått in i vårt sovrum, kastat sin snutte på golvet och öppnat min byrå o tagit ett av mina linne. Det gosa han med tills jag kom hem. Lilla sötnosen <3
Imorn börjar Melvins andra vecka hos dagmamman. Hoppas att det går bra imorn, trots att det varit helg och två lediga dagar!
Själv så kickstartar jag veckan med en arbetsdag mellan 9-19,15. Varför börja lugnt liksom!!

Nu, lite filmtittande innan John Blund gör entré!


Första veckan.

Så, då är första arbetsveckan avklarad!!!! Underbart =) Har aldrig längtat sä mycket efter en helg som nu när man är ifrån både man och barn så mycket!!! Ska bli riktigt mysigt att ha en helg tillsammans. Imorn blir det lite kalas för Magnus syster som fyller år o på kvällen blir det nog mys med Anna, Tomas & Vincent!!!! På söndag blir det en familjedag vad jag vet.

Inskolningen av Melvin är mer eller mindre klar! Har dock inte hunnit höra med Magnus hur Melvin hade haft det idag...men det hade ju gått så bra igåt så hoppas på en lika bra dag idag :) Spännande att höra när jag kommer hem. Sitter på regionsbussen nu o längar hem till älsklingarna. <3
Blir hembakad pizza till middag idag! Det lovade Magnus fixa :) O sen fredagsmyyys för hela slanten!

Men nu har vi lämnat stan med bussen så nu är det bäst att försöka hålla koll på vart man är så jag hoppar av hemma o ingen annan stans!
Ha en härlig fredag alla :)


Låååång dag.

Just nu försvinner dagarna i hundraåttio. Många långa dagar den här veckan för att komma in i allt och så lite möte på det så vips var en vecka nästan borta.
   Idag så ropade jobbet på mig redan 6,50. Det är på tok för tidigt enligt mig. O förut så har Magnus ju alltid tajmat in sin Stockholmsdag den dagen jag öppnat så jag åkte med honom. Men det blir ju inge bra nu när vi har lillskrutt. Så det är liksom bara o ta den där förbaskade bussen 05.57 *gäsp* Nåja, det gick ju bra imorse så då kommer det ju fortsätta med det också. Dock var det en hysteriskt lång dag idag....slutade inte från klockan 18. Jobbade i barngrupp till halv fyra och sen mellan fyra och sex hade vi avdelningsmöte. Hehe ett möte där det var mest jag som snacka...så kan det bli. Är så glad över att mina två M kom o hämtade mig när jag sluta idag! För då hann jag ju dessutom träffa Melvin en snabbis innan han skulle i säng. Vi hann ju inte mer än hem o göra honom redo för sova o äta välling så somna han...men mysigt att se honom de vakna minuterna!!!! 
   Imorn börjar jag inte jobba från tio. Så jag tänker bannemej ta tillfälle att följa med en lite sväng till Melvins dagmamma. Ska vara där vid 9 och sen ska vi lämna honom till frukten halv 10. Får fixa lite planering till jobbet hemma i helgen istället för o åka tidigt till jobbet imorn. Känns bra att få åka med en vända till lokalen där Melvin är med dagmamman 2 dagar i veckan för där har jag inte varit. 
Annars då, jo Melvin är typ snart färdiginskolad och det går så bra så för honom, idag var han där själv från halv tio till femton. Jag & Magnus har inte riktigt bra magkänsla men ja....vi får väl se. Han måste ju vara där när vi jobbar och tycker vi inte att det känns rätt för vi byta efter sommaren. Verkar ju svårt nu. Vi får hoppas att det vänder sig till det positiva för oss också igen. 

nu blir det soffmys innan John Blund ropar.....tror han kommer på besök väääldans tidigt idag efter att jag steg upp 05.15 och sen 11h på jobbet. 

tjipp!

På väg...

...till jobbet!!!
Sitter just nu på stadsbussen på väg till dagens arbetsdag! 8.30-16.30 säger schemat idag!
Det är en ganska tuff start på jobbet på flera olika sätt....mendet är bara o kämpa på så kommer det bli bättre. Idsg MÅSTE jag komma ihåg att gå in till chefen o få nycklar...annars blir det jobbigt att öppna imorn 😛

Melvin har ju påbörjat sin inskolning hos dagmamman. De kör en väldigt gammal inskolningsmetod så verkar ta någon dag längre än vi räknat med då det är så kort tid han får vara där just nu. Men han är glad när han är där o tar själv kontakt med Carola!!! Dock lite ledsen ute eftersom det typ bara är is överallt nu så han bara ramlar runt. Då skulle jag också ledsna o gråta.
Får hoppas det är lite mindre is hemma hos Carola idag än på lokalen igår så han kan ha kul ute också!!!

Nu är jag snart framme! Ha en bra dag alla =)

Förresten...märks att skolorna börjar idag. Jäkla massa folk på bussarna....


Då var man igång!

Ja som rubriken säger så är verkligheten igång!!!!

Efter en super mysig helg som innebar en massa mys med Madde så var det idags dag för jobb.
Världens tröttaste jag satte mig på bussen 7,42 imorse mot stan och fyrishov. Det var där vi skulle samlas idag då det var planeringsdag på agendan.
Fram till klockan tretton var vi på fyrishov och efter det åkte vi till jobbet och fortsatte där. En dag full av känslor på alla möjliga sätt o vis. Men huvudsaken är att det kändes bra o vara på jobbet igen!!!!
Nåt som förgyllde dagen var känslan att få ha Melvin i famnen efter en hel dag ifrån honom. Han har idag haft en heldag med pappa eftersom även dagmammorna hade planering idag. Men imorn drar det igång...klockan 9 börjar Melvins inskolning hos dagmamman Carola =) och jag har första dagen i barngrupp!!! Hihi kommer vara kamp på kvällarna den här veckan om vem som är tröttast av oss....Melvin som ska börja hos dagmamman, jag som jobbar och Magnus som ska skola in Melvin!
Känns faktiskt gott att vara igång....lite bitar som ska falla på plats bara så blir det bra!

Nu en värmande kopp te...är lite frusen o huvudvärk efter en dag med mycket känslor o tidig morgon.


Dag 3

...på det nya året är här!!!! Dagen ska tillbringas med goa Frida och hennes härliga Meja! De dyker upp någon gång på förmiddagen =)
Hittills har 2013 varit ett väldigt lugnt år. Nyårsdagen tillbringades mest i soffan innan John Blund kom o häls på vid 22!!!! Gårdagen spenderade jag & Melvin mest hemma....o det var nå klantdag för Melvin. Vad vi än gjorde så antingen ramla han själv eller så gjorde han sig illa då vi busa. Hoppas på att det är en bättre dag idag! En eftermiddags fika med Madde o hennes lilla kille blev det igår....mysigt!!!

Sen verkar det smugit in sig lite "häx" för mig och älskade vännen Sara! Varje gång vi bestämmer att ses så blir antingen en vuxen eller barn sjukt :( Igår bestämde vi att vi skulle ses som imorgon och jag skrev lite ironiskt att "fredag blir super, vi får hoppas alla är friska" typ. Kommer inte ihåg ordagrant vad jag skrev. Tror ni inte att ett par timmar senare, vid middagstid så ringer Sara o då har hennes lilla grabb fått magsjuka. Hur är det möjligt att baciluskerna förföljer våra dejter?!?!?! Hihi är väl bra att jag börjar jobba på måndag så vi ses lite på jobbet iaf!!!!

Ja, just de! På måndag börjar jag jobba. KONSTIGT!

Tjipp!


Årskrönika 2012

Årskrönika 2012

Det är lite svårt att förstå faktiskt. Att ytterligare ett år är till ända. Men det är verkligheten…år 2012 är slut och jag välkomnar 2013 som jag hoppas blir ett mer positivt år!

2011 avslutades ju enligt tradition med nyårsfirande här hemma och det var så trevligt så. Även om vi hade en liten kille som vägrade somna från strax efter 23 på natten!  En strålande kväll som firade in det år som kom att bli ett år fullt av jobbiga backar att bestiga.

Januari 2012.
Årets första månader handlade otroligt mycket om min bror.
   Januari var väntandets månad.  Bror skulle ju bli opererad i februari och vi var så spända på det! O samtidigt såg jag chansen att få umgås lite extra med brorsan då han hade 4v sjukskrivning efter operationen så jag och Melvin bokade flygbiljetter ner till Ystad andra veckan i Mars! Annars var januari en ganska så lugn månad. Det var mycket promenader med Melvin i det vinterlandskap som rådde och lillskrutt lärde ju sig nya saker hela tiden.

Februari 2012.

Wiii alla hjärtans dag och bror blev opererad! Men lyckan tog slut ganska fort då bror blev förkyld och fick en fruktansvärd hosta bara 1,5 dygn senare. Ja det var nu årets första helvete tog fart. Marcus var riktigt jäkla sjuk och ett tag trodde jag faktiskt vi skulle förlora honom. Detta då de inte lyckades hitta roten till infektionen i hans kropp.  Men efter ett par turer in på sjukhus och en rysligt sjuk bror lyckades de till slut hitta boven i dramat och få bort skiten. Men istället för 4v sjukskriven så blev det typ 12 om jag inte minns helt galet. O eftersom alla ni som läser eller om här är några nya läsare vet att min bror är den viktigaste familjemedlemen för mig så var detta pest. O inte kunna åka ner heller eftersom läkarna inte visste vad det var för bacilusker…så vi våga inte riskera o smitta mig & Melvin med nåt. Tack o lov att allt gick bra <3 Men dock var vi inne i mars/Aprik nu. Så det hade tagit mycket energi av oss alla i familjen. Det var t.o.m så att Magnus tog ledigt nån dag för att vara med mig när jag var extra ledsen.

Mars 2012
Men istället för flygresan till Ystad så bokade jag om biljetterna till Umeå. Åkte upp och hälsade på min fina vän Pernilla och hennes Ivan! Det var en alldeles underbar helg som var perfekt för att skingra tankarna lite =) Vi var iväg till nå scooter-bana eller vad man ska kalla det och åkte snöskoter en hel dag! Melvin han hängde med….han trivdes där i solen o snön o sov bättre än någonsin i sin vagn med hörselkåpor på! En fantastisk helg som verkligen laddade batterierna =)

Mars var annars en ganska så lugn månad vill jag minnas! Melvin lärde sig sitta riktigt ordentligt utan att stupa till höger och vänster =) O han blev ju hela 7 månader.

April 2012
En tuff månad.
Eller ja den började ju strålande med att brorsan fick komma hem från sjukhuset den tredje och efter det inte var dit nåt mer =)
   Men inte längre än så och sen var det en tuff månad. Det blev den 4 april och det var sex år sedan min ängel lämnade oss för ett fortsatt liv i himlen. Saknaden efter Elin är fortfarande enorm och jag tänker oerhört ofta på henne. Skulle kunna göra vad som helst för att få henne tillbaka…men det kommer jag inte få. Inte från den dagen vi ses i himlen och det kommer ju dröja. För jag ska vara kvar många år till med min familj. Men jag vet att hon är där uppe och vakar över alla nära och kära och att hon mår bra. Men du är saknad, ängel.
   Det blev också en fruktansvärt tuff månad i Bamse frågan. Vi hade ju nu haft bekymmer med Bamse i över 1,5 år. Bättre o sämre från och till men mest åt det sämre. Nu ringde vi och bokade en sista undersökning av Bamse för att se om det var nåt som veterinärerna kunde hjälpa honom med. Men icke. Alla prover och allt var toppen på honom så hans bekymmer var i huvudet. Då är ju sanningen tyvärr den att det är typ omöjligt att hjälpa en katt med psykiska besvär. Så istället för att veterinärerna kunde hjälpa Bamse fick vi åka hem och grubbla över hur vi skulle göra….leva med en skrikande och kissande katt eller låta honom somna in. Det blev det sistnämnda.
   Vi var i Halmstad och firade påsk!!! Super mysigt och det var första gången jag & Fian fick träffa Melvin/Agnes =) Helt otroligt ju att vi fick barn med tre veckors mellanrum. En helg full av bus, mat och sömn, haha!!! O givetvis ett besök till Ge-Kås!!! Shopping på hög nivå, framförallt till Melvin!

   Melvin fick ju förresten sin mjölkallergi efter påsk som sedan varade till juli/augusti nåt. Haha jag minns inte vilket datum det var vi började introducera vanlig mat till honom igen.

Annars var det som vanligt hos familjen Klarin, full fart hela tiden!

Maj 2012

Usch o fy.

Den fjärde maj så fick Bamse somna in och åka till katthimlen. Det var en av de värsta dagarna i mitt liv och jag hoppas att jag aldrig någonsin mer behöver ta ett beslut som detta. Visst det var det bästa för Bamse men usch vad hemskt det var. Jag & Magnus var hos honom hela tiden och han fick somna i sin favoritfilt. Men usch min räddare, han tillsammans med Skuttan räddade mitt liv och nu försvann 50% av mina räddare. Uscha uscha. En sak är säker att just det här har tiden inte läkt. Det är fortfarande lika jobbigt. Jag klarar knappt av o prata om det än idag och tårarna rinner nu när jag skriver om det. Lilla Bamse, sååååå saknad.

   Maj, innebar också tatueringsdax! Jag tatuerade ju in Melvins fotavtryck på min vrist!!! Tycker att den är otroligt fin och jag är väldigt stolt över den!!!
  Melvin började ta sina första steg när man höll i honom och innan månaden var slut gick han riktigt bra när han fick hålla i händerna!! Plus att han började krypa! Lillskrutt, 9 månader gammal när maj månad var slut.
   Men jag höll ju på att glömma att vi byggde ju poolen i maj, visserligen inte helt utan bekymmer då den både blåste ihop en gång och bygget blev bra mycket dyrare än planerat, men en fiiiin pool med super pooldäck blev det!!!!

Sommaren, juni, juli och augusti 2012.
Som vanligt bloggar jag sämre på sommaren för då är man ju ute  o far till höger o vänster. Men sommaren var riktigt värdelös vädermässigt. Det regnade jämt o ständigt den här sommaren. Pollen blev väl använd på sin höjd 4 gånger varav jag badade två gånger och Melvin badade en gång.
   Vi var i Ystad på semester en vecka, full fart som vanligt och man behöver en veckas semester när man kommer hem därifrån också.
Annars så rullade dagarna på. Det hände liksom inte så mkt speciellt.
   I augusti så började vi med att min pappa & Eva kom på besök och sen hade vi en och en halv vecka ”ledigt” o sen kom Marcus & Nettan på besök i en hel vecka!!! Underbart =)

Det som också hände var ju att Melvin fyllde 1 år!!!! Helt galet att vår lilla kille den 30 augusti fyllde ett.

September 2012

September månad inleddes med möhippa för min fina vän och kollega Sara!!!! Men då jag mått riktigt dåligt under augusti månad med svimmningar till höger och vänster så anslöt jag på eftermiddagen då det var relax och middag kvar på agendan =) Men åhhh så mysigt det var!!! Sen var det ju en himlarns otur att en annan vän, Fia också hade sin möhippa precis den här dagen. Men då inbjudan till Saras kom först så hade jag ju tackat ja till den och för den delen är det väldigt svårt att vara på två ställen samtidigt.  Så tur i oturen är jag glad att inbjudningarna inte kom i samma minut….det skilde nämligen inte mer än ca 10-12 timmar mellan inbjudningarna. 

I slutet av september började Melvin gå alldeles själv. Så nu är det absolut ingen lugn o ro här hemma =) Haha nu gäller det o börja se vad han når och inte når när han kan gå själv!
   O som pricken över i:et denna månad så var det bröllop på schemat!!! Det var fina Sara & Erik som gifte sig och det var ett helt underbart bröllop på alla sätt o vis. Allt från vigsel till mat till fest var prima!!!!! Detta bröllop kommer jag minnas i evigheter. Plus att vi kom fram till att Magnus och Sara är släkt på lite håll…men ändå inte så långt.

Oktober 2012

Började åt pipsvängen med att jag skulle till tandläkaren och dra ut visdomständer =( Jäkla påhitt det där o få visdomständer när de ändå bara ställer till besvär o får dras ut. Gahh på visdomständer. Men nu är det bara en jäkel kvar som ska bort.
    Hade sanslöst ont i munnen i typ en vecka innan jag kunde äta ordentligt. O den sjätte oktober skulle vi varit på bröllop i Norrköping men det sket sig då Melvin för första gången blev ordentligt sjuk. Han fick både halsfluss och öroninflammation på en gång, lilla stackarn. Så det blev penicillin för hela slanten till lillskrutt. Men usch vad tufft det var för honom…o lång tid tar det innan man får komma till läkare i förkylningstider då de bara tror det är förkylning. Så antagligen hade han kunnat ha det mindre jobbigt omman fått komma o träffa en läkare när vi ringa husläkarn första gången istället för att tillslut få åka till närakuten. Gahh, igen.
Efter typ två veckors sjukor på ett eller annat sätt var hela familjen på benen igen och dagarna flöt på i hundraåttio!!! En liten kille som knatade på varje vaken sekund och busade hej vilt =)
   Jag sov ifrån Melvin för första gången sedan han föddes. Jag var hos Madde i Stockholm. Vi var på ”we love the 90’s” i Globen med hennes kollegor och hade en riktigt trevlig kväll. Det var inte lika trevligt att jag skulle upp tidigt morgonen efter för att hinna ta mig till Uppsala för dop!!! Men det gick det med och dopet var så mysigt så!
   I doppresent förra året (december) så fick ju Melvin ett träd. I maj tror jag det var hade vi bestämt oss vad vi ville ha så då beställde Pelle det åt oss. Och hurra, nu i oktober kom det så nu är det planterat snett utanför köksfönstret så vi kan titta på det när vi äter frukost! Blir lite kul o förklara för Melvin när han är lite större att det är hans träd!
   Som onus kom min kusin Hanna upp på besök den trettionde oktober och var här några dagar då hon hade höstlov från skolan =) Mysigt tyckte både jag  och Melvin!

November 2012

Var en lugn månad hemma! Den inleddes ju med besök av Hanna och efter det var det bara två veckor tills vi skulle åka till Thailand =)
   Dock hann Melvin få MPR-vaccinet och skoja inte att han blev dålig. I runda slängar 40 graders feber i tre dygn innan det tillslut börja vända. Han var så matt att han inte ens orkade sitta upp. Han låg utslagen i soffan på dagarna. Usch vad hemskt att se honom så utslagen.
    Men den 23/11 tog vi sats och åkte till Thailand hela familjen. En resa som var alldeles underbar. Vi kom inte hem från den 8 december! Massor av sol, bad och god mat!!! Melvin stortrivdes där och var helt galen i att bada!

December 2012

Tandexplosion! Ja det är kort sagt vad Melvin fick så här i slutet av året. Från att vi åkte till Thailand och tre veckor framåt så fick junior 5 nya tänder. Det är tur att man inte minns vilket h-vete det var att få alla sina tänder…

   Vi kom ju hem den 8e från Thailand och den 19 åkte jag iväg igen. Då flög jag och Melvin ner till Ystad i förväg innan Magnus för att hinna mysa lite extra med familjen där. Vi bodde hemma hos bror & Nettan i en hel vecka och natten till den 22a kom Magnus också ner til Ystad och sen firade vi julen där nere =) Lille julafton med pappa och julafton hemma hos moster i Tomelilla!!!! En alldeles udnerbar jul, precis som den ska vara med en massa god mat för alla magar!!! Åhhh vad jag trivdes…vill flytta till min fina familj/släkt!
   Vi åkte hem på juldagen efter lunch och det gick super bra hem hela vägen med Melvin! Man blir så stolt över den där lilla grabben jämt o ständigt.
Annandagen var vi hos Magnus föräldrar och delade ut julklappar och fick julmat.
   Sedan dess har jag knappt lämnat huset, haha! Jo en dag var jag och Magnus i stan och fixade massor medans farfar passa Melvin. Det har liksom varit skönt efter o varit hemma 9 dagar av 32.

Idag är det den 30 december 2012 och jag hoppas så att 2013 ska innehålla mindre negativa saker. Jag orkar inte med att det ska hända det ena efter det andra hela tiden. Tur som är så har jag ju min älskade make som får stå ut med mitt vacklande humör då allt annat går åt pipsvängen samt världens finaste lilla son. Eller ja han är ju faktiskt inte så liten längre…eller jo ett litet tag till kan jag få kalla honom liten :P
   Imorn är det nyårsafton och den ska firas med fina vänner här hemma! Ser fram emot dagen som kommer bli alldeles toppen!

Update, 1/1-2013

Nyårsafton var alldeles underbar!!!! En helt fantastisk meny som smakade underbart gjorde att vi åt o åt o åt. Haha klockan var väl 23.30 innan vi hade fått i oss efterrätten!

   Vid 02 checkade jag ut…då kände jag att det var hög tid att sova eftersom man trots allt är småbarnsförälder och blir väckt på morgonen!
   Idag har det inte gjorts många knop….har tagit hand om disken från igår och nu sitter vi hela högen här i  vardagsrummet och gör så lite som möjligt. Eller nja, Magnus är väl den som gjort nå vettigt. Eftersom snön smälter så fort just nu och det spöregna hela natten så har vi redan nu första januari fått översvämning. Så pumparna är ner i brunnarna och båda grannarna på båda håll hjälps åt där ute för att hitta en tillfällig lösning. Vi får se vad som händer…..just nu väntar Magnus på att en bekant ska ringa tillbaka då han ev hade en pump till vi skulle kunna låna för att pumpa över vattnet på andra sidan vägen.
Melvin tar igen sig efter nyårsfirandet….hihi han tar sin lunchvila ute i vagnen i friska luften =)
    Ha en fin nyårsdag alla mina vänner.


RSS 2.0