Bilder!


Min lilla picasso!!!




Finaste plånboken =)

Så varm i hjärtat.

Ja men vilken dag detta blev!

Vi kom fram till att vi skulle ha en dag hemma hela familjen! Magnus hade en massa OS-sport han ville se idag och så blev det ju ett sjuhelsikes oväder precis efter lunch som gjorde att jag inte alls hade någon lust att gå utanför dörren. Men så hände det....
   Satt på "fejjan" o läste runt lite hit och dit och läser då att grannarnas hund har sprungit bort. Hon är så otroligt rädd för åskan att hon lyckats få upp en dörr och dragit i ren panik :( Usch usch. O det var bara stackars dottern hemma. Melvin låg och sov precis då så det blev Magnus själv som fick sätta sig i bilen och se om han kunde se voffsingen....efter 1,5h gav Magnus upp och det utan något resultat. Timmarna gick och voffsen hade fortfarande inte kommit hem. Vi åt middag och det var när jag stod och tog hand om middagsdisken som jag kom på idén att ringa Anna o fråga om hennes Himla ville prova spåra. Alla kom fram till att det var värt ett försök.....men då det var många timmar sedan den andra voffsen vid namn Tanja försvunnit och att det regnat efter det också så var det svårt för Himla. Men vi promenerade längs med vår grusväg här ute och jag sa att jag går till huset där borta o frågar om de sett Tanja. Luffsar dit och hade väl inte nå större förhoppningar på nå bra svar....MEN. Då händer det fantastiska....det var en gubbe där, som snällt presentera sig vid namn Bosse Larsson *hihi* som sa att en tjej hade ringt honom tidigare idag för de hade tagit hand om en rädd o blöt hund ute på stora vägen och de trodde det var Bosses hund. Så jag typ hoppa och bad honom ringa upp den här tjejen igen och vilken lycka....det var ju Tanja hon hade tagit hand om. Så en överlycklig matte och lillmatte som var med på promenaden sken upp som solstrålar och man såg hur lättade de blev. Snabbt hem och hämta husse och hela familjen åkte o hämta hem fina Tanja!!!!!!!!
   Underbart att allt löst sig. Och att denna Bosse Larsson befann sig hos en av de andra grannarna precis när jag kom dit. =) Tänk så underbart också att så många här på gatan verkligen hjälpte till att leta efter henne....fantastiskt!! Sånt blir jag så glad i själen av även om det idag inte var mitt djur. Ja så ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna och inse vilka fina medmänniskor jag har runt mig här på vår väg =)

Fick min super fina plånbok på posten idag från underbara Madde!!! Jag älskar den...hur fin som helst!! Är så glad så :) Tack snälla underbaa bonussvägis för den fina plånboken <3 

Som pricken över i:et på detta glada avslut på dagen ska jag göra mig en stor kopp te!! 

PS: Kom ihåg att hjälpa varandra när det behövs, man vet aldrig när man själv kan behöva lite hjälp! DS.

Morn morn!!!

Ja godmorgon alla mina morgonpigga vänner :) Och mindre morgonpigga vänner för den delen! Idag var det en tidig morgon hos familjen Klarin, iaf för mig och Melvin! Lillskrutt vaknade redan klockan sju och var pigg som en lärka, så det var bara och kliva upp och leka! Har dock hunnit med en del på en dryg timme. Melvin hann göra badrummet till ett kaos medans jag klädde på mig själv....hm, varför är badrummet husets mest intressanta rum?  Även om där inte är någon vuxen inne så kryper Melvin till badrummet o röjer. Nåja, vi har hunnit busa i Melvins rum och ätit grötfrukost. Sen så kom det en rolig idé i mitt lilla huvud, ja tro det eller ej men ibland så lyckas jag tänka! Jag plockade fram papper o färgpennor åt Melvin. Jag tänkte att det ore kul o se vad han gör..... Sagt och gjort!! Han var riktigt duktig, tyckte jag. Han lyckades få färg på pappret utan större bekymmer :) Det tog sin lilla tid, för man måste ju provsmaka pennan lite också :) Tur det finns giftfria pennor! Men ett "konstverk" blev det och Melvins första =) Så det var en kul lite utmaning att ge honom!!! Ska se om jag kan mms in en bild här på bloggen på första konstverket eller om blogg.se fortfarande inte fått ordning på den tjänsten ännu...isf lägger jag upp bild senare ikväll.

Just nu sitter jag vid köksbordet och bloggar medans Melvin roar sig för fullt med pennor och papper i sin stol. Dock börjar de glada tillropen blir lite av dåligt tålamod. Så kanske rent av snart är dags för en liten nap för lillskrutt =) Han är ju inte van vid att vakna så tidigt som idag så han kanske rent av inte är hundra färdigsövd. Vi får väl se.
 
 Inga större planer för familjen Klarin idag. Jag funderar på om vi hela familjen ska ta en vända till stan för att fixa nytt id-kort åt mig samt fixa lite bankärenden. Vi får väl se vad Magnus tycker när han vaknar till liv =)

Ha en underbar dag!!!

En ny dag....

...är till ända snart!!! 
   Det har varit en super härlig dag!!! Det började lugnt som en familjedag där vi hann med säkert 1,5h sandlådelek hela familjen tillsammans :) Samt annan lek och mys!

På eftermiddagen så kom fina familjen Ö till oss!!! Lilla "Hugge" är en modig liten kille och hoppade i poolen direkt trots att det inte var tokvarmt i luften!! Men han verkade gillade det, då han till och med hoppade i en gång till på kvällningen!!! Han var dock den enda modiga baddaren idag!!! Dock hade nog Melvin gärna sällskapat med Hugge men verken jag eller Magnus var nå sugna på att bada så han fick hoppa över det idag. 
   Sen blev det hamburgar grillning till middag och äta ute på trädecket innan vi hoppade in i paviljongen och myste!!! Papporna i sällskaper hängde mest i vardagsrummet o kollade OS medans vi mammor satt o babbla tjejsnack ute :) En alldeles underbart mysig dag!!!!! 
   Pricken över i:et denna dag var att fina Madde hörde av sig vid fjorton. Vi spejjade lite efter en ny plånbok åt mig när vi var på gränby i veckan, men detta utan något bra resultat. Sen visade Madde mig en hemsida med massa roliga och fina plånböcker (jag har dock glömt vad hemsidan hette!) och där, där såg jag en super fin plånbok som jag tänkt mycket på sedan dess. O då hände det, Madde mms'a en bild på denna underbara plånbok idag :) Hon hade hittat den i en butik i stockholm och snälla hon har köpt den och skulle skicka den imorn!!! Wiiiii, TACK TACK TACK!!!!! 

Lite bilder från veckan =)
 
      
Kalasdax!!          Premiärbad!!            Såpbubblelek!!
   
Mera såpbubblelek!!!


Trötter.

Idag är jag lite trötter.

Det var en super mysig dag igår med Frida, Henrik & Meja :) Det blev ju inte alls som vi tänk oss med plaskande i poolen....detta eftersom solen försvann spårlöst vid 11,30 och visade sig sen inte igen från det var solnedgång och den kom fram från sin gömma bakom alla moln. Skittrist men vi hade en jätte mysig dag ändå!!! Barnen busade massor och vi vuxna hade så trevligt så =) En toppen dag som innehöll allt bra!! 
   Våra fina vänner brummade hemmåt vid halv elva igår kväll och då kröp jag också till kojs för jag kände mig lite trött o sliten. Dock så fick jag bara sova riktigt gott fram till halv 5 då Melvin vaknade för välling. Sen hade både han och jag svårt o komma till ro ordentligt för det var så fruktansvärt kvavt o varmt i hela huset :S Så halv sju steg jag o lillskrutt upp o lekte lite istället för då gav vi båda upp sovningen för en stund med efter en liten lekstund så kröp vi till kojs tillsammans och somnade gott till strax innan 10 =) 

Dagen sen har bestått av familjemys på hög nivå! Nu tar Melvin sin nap och jag ska nog ta o göra så lite som möjligt en stund. Vid femton i eftermiddag kommer våra "gammla" grannar från stan på besök. Hihi det är fullt ös hos familjen Klarin som vanligt :)

Soliga lördag!

En alldeles fantastiskt solig lördag är på G att börja!
   Jag ligger kvar i sängen men kunde inte somna om trots trötta ögon, Magnus tog med sig Melvin ut på en morgonpromenix när lillskrutten vakna! Lite av en tradition för Magnus den här semestern :) 
 
Igår hade jag & Madde en alldeles fantastiskt dag! Den började med tid för bara henne och mej tillsammans genom att vi åkte till gränby. Väl där lyxade vi med frukost på konditori Fågelsången och sen införskaffade vi en "badkostym" till Melvin och Madde shoppade en kanonfin tröja :) En tur till ica blev det såklart oxå innan vi styrde bilen hem mot jumjum igen!! Då åkte de vanliga kläderna av och på med badkläder på alla. Det var verkligen kanonskönt med ett dopp i poolen :) Iaf ända till solen försvann och det blev molnigt :( Även Melvin premiär bada ordentligt igår, han var dels i famnen hos oss och dels satt han. Skn super braiga badstol som han fick av mitt gammla arbetslag :) Helt perfekt!!! Det var en helt perfekt dag som avslutades med god mat och mycket mys och bus med Melvin! Han sovtider var lite tokiga igår så han var vaken lite längre än vanligt. Och som vanligt är det super härligt att ha Madde på besök. Dels för att hon är hon men också för att det blir Väldigt mkt avlastning för mig när Magnus måste jobba lite och hon och jag kan hjälpas åt med mat/ha koll på Melvin :) Melvin älskar ju sin Madde!! Vi kom fram till igår att hon är liksom inte "bara" Madde!! Jom är som en bonus syster åt Magnus och bonussvägis åt mig och bonusfaster åt Melvin, helt underbart!!!! 
 
Idag ska Madde åka hem till storstaden igen. 
Familjen Klarin ska få besök av familjen Sjödin/Westberg :) Ska bli toppen mysigt det också :) Är underbart med ledighet när man kan omge sig av de vänner man tycker allra bäst om!!!! 

Matfix!

Detta blev ju en alldeles finfin dag :)

Dagen började i ett ganska så behagligt tempo med lite bus i Melvins rum efter frukostgröten och innan det var dags för förmiddagsnapen :) Hihi dock tog hela familjen en nap tillsammans idag....vi var helt enkelt trötta ligan! Men skönt var det och när vi vaknade igen så blev det fullt ös =) Det var dags att dammsua och klippa gräsmattan innan vi på eftermiddagen var bjudna hem till Pelle & Monica på födelsedagsmiddag för Magnus morbror Hans som fyller år idag!!!! Även finaste Madde kom på en något impulsiv tur till oss idag!!! O imorn ska jag & Madde ta oss en tur till Gränby bara vi, ska bli hur mysigt som helst!!! 

Ikväll så fick jag världens bästa hjälp....jag och Madde har lagat 6 nya rätter till Melvin ikväll. Så nu har lillskrutten mat upp över öronen ett tag framöver!!! Det enda som finns kvar nu att lösa är att få plats till maten i frysen :) Så det är bara o ta tag i det och sen är det dags att krypa till kojs!!!

Natti natti!!!!

Matfix!

Detta blev ju en alldeles finfin dag :)

Dagen började i ett ganska så behagligt tempo med lite bus i Melvins rum efter frukostgröten och innan det var dags för förmiddagsnapen :) Hihi dock tog hela familjen en nap tillsammans idag....vi var helt enkelt trötta ligan! Men skönt var det och när vi vaknade igen så blev det fullt ös =) Det var dags att dammsua och klippa gräsmattan innan vi på eftermiddagen var bjudna hem till Pelle & Monica på födelsedagsmiddag för Magnus morbror Hans som fyller år idag!!!! Även finaste Madde kom på en något impulsiv tur till oss idag!!! O imorn ska jag & Madde ta oss en tur till Gränby bara vi, ska bli hur mysigt som helst!!! 

Ikväll så fick jag världens bästa hjälp....jag och Madde har lagat 6 nya rätter till Melvin ikväll. Så nu har lillskrutten mat upp över öronen ett tag framöver!!! Det enda som finns kvar nu att lösa är att få plats till maten i frysen :) Så det är bara o ta tag i det och sen är det dags att krypa till kojs!!!

Natti natti!!!!

Lata människor finns det.

Ja idag såbörjar jag alltmed att vara lite butter. 
  vi åkte in tillstan igår för att ätamiddag på restaurang eftersom det var våran bröllopsdag!!! Hela familjen åkte och Melvin skötte sig alldeles exemplariskt =) Det är inte det jag ska muttra om, utan det är alla lata människor det finns. Vi satt på en uteservering! Precis utanför uteserveringens staket så fanns det en trottoar....ändå så envisades var o varannan människa med att de skulle gå igenom uteserveringen och framför allt var det alla de som röker. Genast blev vistelsen på restaurangen inte alls så trevlig som vi hade hoppats på.Visst det är ett fritt land och man får röka vart man villute.....men jag tycker ändå att om man inteens sitter på uteserveringen så behöver man fasen inte gå igenom den. Punkt på de.

Idag har det varit en fullspäckad dag :) Vi var hem till fina familjen Naess/Andersson på en helt fantastisk grillmiddag!! Det var helt fantastiskt gott, tack våra vänner!!! Grabbarna hannmed o leka en hel del, framför allt närvi lämnade den stekande uteplatsen och givk in till Willes rum....super mysigt!!! Än en gång,tack!! När vi lämnat våra vänner så begav vi oss till Gränby för att storhandla mat! Sagt ogjort....dock var det ganska skönt där. Inte så mkt folk. när så välhandlingen var klar så begav vi oss raka vägen hemi värmenmed allma. Jag packade in i kylo frysoch Magnus gav Melvin middag när vikom hem! Sen mumsade vi själva middag och Melvin lekte lite på köksgolvet!!! Men det var inte många minuter efter det som lillskrutt orkade vara vaken, redan tjugo över sex fick han sin välling och deckade i sin säng!!! Jobbigt att leka med kompisen Wille samt att det varit så varmt. =)
 Ikväll så har Magnus dels haft en artikel att skriva och så ser han just nu kvällens andra fotbollsmatch,suck. Jag då,ja jag fick nå ryck och har gjort mat åt Melvin.Det blev, sötpotatisgryta, äppelpäpplig rotfruktsgryta samt mini moussaka =) Imorn ska jag försöka få till tiden att fixa lite fiskrätter åt lillskrutt!!!! Är nämligen lite nya äventyr på agendan imorn, men de berättar jag om då!!!!

Nu är det dags att ställa in barnmaten i frysen o sen blir det slappa i soffan innan JohnBlund ropar!

Just de, någon som har någon annan bloggportal än blogg.se? Jag och nya foto-uppladdningen härp+å blogg är inte riktigt vänner så funderar på att byta.Tips tack!!!

Pappersbröllop <3

Ja idag har jag & Magnus bröllopsdag <3 Det är galet vad tiden går fort....det är redan två år sedan vi gifte oss på stranden i Ystad. En underbar dag på alla sätt o vis förutom att det var lite kallt. Just nu har vi en liten paus i dagen eller hur man ska säga.... Magnus sitter med sin dagliga artikel om O-ringen, Melvin tar en liten nap och jag passar på att blogga lite! Ja som ni har märkt så existerar inte 100% semester i min mans liv. Det är alltid något på agendan. Men är ganska så skönt när det är grejs som är klara så här på eftermiddagen så vi ändå kan ha kvällen fri!!!! Vädret idag är faktiskt ganska likt vädret på vår bröllopsdag...det regnade på morgonen och sen var det allmänt grått o blåsigt hela dagen innan det åter på kvällen började regna. Vi ska väl ta o bege oss iväg på lite äventyr så fort Melvin vaknat till liv igen =)

Har hunnit med att prata ett långt samtal med min kära bror idag!!! Alldeles underbart :) Min bror är den bästa som finns. O jag längtar så till det blir augusti och han & Nettan kommer hit till oss på besök!! Ska verkligen bli supermysigt.

Men detta får bli allt för nu!!! 

Hörs!

Coccamatta!

Vad är det för fel på den här sommaren??? Idag har det regnat en hel del men framförallt så känns det som om det är höststorm ute. Jag och Melvin skulle ta en promenad förut till postlådan för att posta ett litet paket. Jag tänkte att äh vi går bara dit o hem igen för det är fasen inte nå skönt ute. Men iaf så var vi duktiga, (framför allt en vilande Melvin i vagnen!) och tog oss en 4km runda trots allt! Vi klarade oss undan regnet men fy så kallt det blåste. Jag hade riktigt ont i öronen när vi kom hem och jag är glad att jag tog på Melvin en tunn mössa så hans små öron var skyddade. Det är ju galet.....ska vi inte få någon sommarvärme alls det här året? Nu har den ju kommit till Skåne....så skicka hit lite här med, tack! 

Annars så har vi en oerhört lugn o mysig dag hemma! Magnus kuckilurar uppe på stt kontor och grejar med sitt egna företag :) Jag och Melvin har bara busat o myst hela dagen! Det enda vettiga hemarbete jag gjort idag var o vika en maskin tvätt i förmiddags. Annars har alla måsten (förutom mat i magen) fått vara idag. Känns kanon!!!! 
   Ska väl ta o laga lite middag om en liten stund! Ska göra pastagratäng med fläskfilé idag, Magnus önskemål! Sen får vi se vad kvällen erbjuder. Gå ut nå mer har jag iaf ingen lust med.

Just de dagens händelse hittills har ju Melvin stått för. I kombination med en väldigt trött pappa Magnus. Magnus hade inte orkat plocka undan riktigt på soffbordet inatt när han hade tittat på film. Så det stod ett glas med Cocca (Cola, på uppländska!) kvar på bordet när vi kom upp idag. Och jag bara bestämde mig för att inte ta bort det då jag inte är en städtant!!! Haha. Men så hittade då Melvin detta fina glas. Tror ni inte att han tar glaset och vänder det upp och ner och häller ut coccan på mattan?! Jodå. Som sagt han borde fasen hetat Dennis istället med hans bus :) Nåja, jag tror nog Magnus lämnade det där glaset där med flit för att ha en bra anledning att få köpa nya mattor till vardagsrummet :P Han är less på de vi har. 
Men det var en otroligt lycklig liten pojke som stod där och lyssnade på ljudet av coccan som plaskade i mattan. O jag kunde inte låta bli o småle utan att han såg mig för han var så söt. Att det var fel det fick Magnus förklara :) Tror inte Magnus kommer glömma plockan undan nå mer på soffbordet!! 

Flygplanssafari =)

Dagen idag blev en heldag med bara vår lilla familj!!! Det har varit super mysigt och alldeles underbart!!!!

Vi hade en tanke om att åka till Frida & Henriks lantställe (ja Henriks föräldrars för att vara korrekta!) Men då vi inte fick tag i dem så gjorde vi såklart inte det utan det blev istället en tur tll Arlanda och titta på flygplan. Magnus är ju som jag nämt förut i bloggen en flygplanstof ända in i blodkärlen och givetvis vill han visa sin lilla son flygplanen :) Så vi åkte till en plats dit vi brukar åka....(kan inte förklara vart det är!) och kuckilura lite! Magnus fotade lite och Melvin hade fullt upp med att spana...! Det var lite läskigt när de var precis över en för det låter ju ganska mkt...men oj så han tittade och nyfikenheten var enorm!! Det var jätte kul att se hur han följde alla plan med blicken så länge det bara gick =) 


Jag & Melvin spanar!!!

Efter flygplanssafarin så åkte vi hem till jumjum igen :) Grabbarna busade och jag lagade mat! När vi alla fått middag i magen så var det i vanlig ordning tid för Magnus att ta ett besök på kontoret och skriva en artikel. Jag tog o nattade Melvin som somnade jätte bra ikväll. Tyvärr var lyckan inte så långvarig då han efter 45 minuter vaknade helt hysterisk i en dröm. Inget funkade för att väcka honom så tillslut gick jag ut med på honom på altanen och DÅ vaknade han av all vind. Stackars liten. När han väl vaknat ur drömmen ordentligt så somnade han på studs igen!!! Han drömmde väl om de där stora flygplanen han sett idag. 

Imorn äre måndag och de visar typ regn och storm. Inte allt för uppiggande. Får väl se vad vi hittar på med!!!! Nu ropar iaf sängen och den "braiga" boken jag håller på att läsa =)



Halvvägs.

Ja då var det söndag igen. Vilket innebär att halva Magnus semester nu har passerat. Trist att veckorna går så fort då man äntligen har tid att umgås med hela familjen. Men men, det är ju så det är och den tiden kommer alltid gå i hundraåttio. 
   Igår så åkte Madde hem från oss. Har varit såååå mysigt att få skämma bort henne lite :) Är så fantastiskt glad att Magnus har henne som en så fantastiskt fin vän!!! Dock blev det ju som vanligt ngt mpulsivt igår ändå! Grannarna undrade om vi ville komma över lite spontant o grilla hamburgare. Det var bara ett problem, vi kände att Melvin behövde få somna och sova i lugn o ro i sin säng inatt eftersom gårdagsnatten var som den var. Men med fantastiska vänner som Anna & Tomas så löste det sig genom att de kom hit o grilla istället :) Så det blev en ny super smarrig middag igår med trevligt sällskap. O lilleman han vakna o drömmde en gång under kvällen igår annars har natten varit toppen!!! Så skönt så :) 
 
Just nu ligger grabbarna och sover!!! Magnus fick sovmorgon då jag steg upp med Melvin, och Melvin tar sin förmiddagsnap. Vet inte riktigt vad dagen idag erbjuder....vet att Magnus behöver klippa gräset annars är det en oplanerad dag än så länge. Får se vad vi hittar på med när grabbarna vaknar :) solen skiner iaf, dock blåser det väldigt mycket.

0 - 1 - 0 - 2

Ojoj vilken super trevlig dag vi hade igår =) 
    det var en ganska så sovandes och lugn förmiddag! När Melvin vaknat från sin förmiddagsnap så fick han lunch och då var det frukost tajm för mig, Manus och Madde! När alla var mättna och belåtna så beslöt vi oss för att åka till Thuns! Var ju inte så länge sedan vi var där men Magnus ville gärna dit och se om de hade fått in nå fler pikétröjor. Tyvärr hittade Magnus inga tröjor men choklad, haha! Nästan samma sak ju :P Jag hittade världens finaste nya temuggar, köpte strumpor åt Melvin och lite annat smått o gott! Madde lyckades fynda ett par riktigt goa mysbyxor o även hon lite smått o gott!!! En riktigt trevlig tur som avslutades med lite käk innan vi for vidare mot Uppsala igen! Dock så kan man inte ju inte riktigt åka förbi godislunden sådär en fredagseftermiddag utan att stanna o handla....hehe Magnus fick snällt stanna kvar i bilen för Melvin sov så jag och Madde skötte godisinköpet :) Tyckte vi klarade det galant! 
   Väl hemma så tog Madde lekkommandot med lilleman! Han fick middag och busa tills det var dags att sova. Magnus jobbade och gjorde iordning grillen medans jag förberedde allt inför kvällen grillmiddag som även Anna & Tomas skulle komma till! Jag lade Melvin vid 18,45 men igår kväll var han lite knölig. Han har ju kommit på att om han reser sig upp och ställer sig vid fotändan av sin säng så når han lyseknappen till sin taklampa....SUCK. haha så det är väl nyhetens behag att han kommit på det som gör att han ställer sig där o tänder och är super lycklig. Men tillslut så somnade lillskrutt och vi vuxna kunde avnjuta en fantastisk middag. Magnus & Tomas åt upp en hel gris, typ, i form av ribs. Jag, Anna & Madde njöt av helt fantastiskt god asiatisk fisk i foliepaket. Det var verkligen gott...o smakade verkligen thailändskt. Det ska definitivt göras fler gånger. T.o.m Magnus gillade såsen som blivit trots att han inte stoppar fisk i sin mun. Det tar jag som ett gott betyg =) När vi mumsat klart den fatastiska middagen så fick karlarna åter gå ut till grillen o grilla på vars en banan! Det var banana split tajm :) Jösses så gott. Vi det här laget, när efterrätten också var i magen, så kändes det som att jag skulle spricka. Så allt det där godiset som vi köpte på godislunden tidigare under dagen.....det blev inte ens framplockat!! 

Men ännu var kvällen inte slut. Vi introducerade igår våra fina vänner i spelet Ticket to ride!! Kul kul :) Dock var Magnus en lite ofin värd och vann!! Inte från strax innan halv1 inatt traskade Anna & Tomas hem till sig och jag röjde då i köket lite snabbt innan vi alla i detta hus också kröp till kojs! 
   Till 04.10 fick vi sova innan Melvin tyckte det var vällingdax. välling till lillskrutt som efter det har sovit frukansvärt dåligt. Han har verkligen varit super ledsen. O så slumrade han till lite men vaknade och var hysteriskt ledsen. Jag & Magnus fattade ingenting.....vid 9 gick jag och Melvin upp så han fick sin frukostgröt. O då såg jag det, båda hans framtänder i underkäken är nu framme!!! Jag kände den ena igårkväll men nu är alltså båda framme och det är väl säkert det som stört honom på morgontimmarna. Nu sover han så gott sedan en halvtimme tillbaka. Hoppas han sover en timme till så han tar igen lite av nattens förlorade sömn. Men åhh så stor vår lilla kille blev med helt plötsligt två tänder! Det var ju en liten som tittade fram när vi var i Ystad. Men efter två dagar så var den borta igen. Så jag frågade på BVC när vi var där samma vecka om det kan vara så att de "försvinner" igen....det är jätte vanligt tydligen och framför allt om den brevid också är på väg för då blir det svullnaden från den som täcker över den första igen. Så han har ju haft det lite kämpigt lilla Melvin med lite  gnäll och hög feber i förra veckan. Men nu så, från 0 tänder, till 1 tand, till 0 igen och nu 2 =)

Nu ska jag avnjuta en kopp te i en av mina nya muggar i ett alldeles tyst och lugnt hus. Frukosten inväntar jag lite sällskap till. Ha en underbardag mina vänner! Det ska jag ha även om det är lite för lite sömn i bagaget!


8 grader.

Det är ju helt galet att det är ynka åtta grader ute. Ja inte i skrivande stund men imorse kl 05,10 när jag gjorde välling åt Melvin så var det så...o inte var det mycket bättre vid halv tolv inatt då vi lade oss....då var det nio grader. Hmmm har jag kollat fel eller är det inte idag den 20/7? Det borde ju vara högsommarvärme!
 
Nåja, just nu lyser solen och det är en skön morgon!! Jag sitter ute i paviljongen instäng bakom nsektsnätet så man slipper mygg o bromsar :) Madde som kom hit på besök igår hörde jag var uppe o duscha samtidigt som jag gick upp o Magnus nattar Melvin till hans förmiddagsnap :) När alla vuxnat kommit upp ordentligt får de allt bli frukost ute!!! 
   Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på med innan det blir kväll o middag! Vi får väl se :) ikväll så har vi iaf bjudit in Anna & Tomas på grillmiddag, det ska serveras honungsglaxerade ribs samt asiatiska fiskpaket!! Jag är så glad över att Anna är vegeterian, för då har jag alltid någon som vill äta fisk med mig :)
 
Men nu frulle :)

Nya gardiner!!!

Så var ytterligare en dag till ända.
   En dag där det inte gjordes många knop på förmiddagen! Vi hade helt enkelt en hemmalek dag :) Jag och Melvin lekte mkt i hans rum medans Magnus var trög upp ur sängen idag. 
När Melvin tagit sin efter-lunchen vila så tog vi på oss och åkte in till stan. Vi skulle till försäkringskassan och kolla upp föräldradagarna för Melvin! Sagt och gjort och vi blev genast mycket klokare. Nu är ju bara problemet att "min sida" på försäkringskassans hemsida inte fungerar på mac. Så blir till att snällt klura ihop allt och använda den hederliga snigelposten. Ska se om jag kan ta itu med det imorn när vi vaknat =) Känns som att jag/vi har många grejer på agendan imorn innan klockan 14! Ska ta o städa lite, helst hinna borra upp den gardinstång som fortfarande inte fixats till sedan Fian & co var här, Magnus ska klippa gräset och klockan 14 ska taxi jumjum hämta fina Madde på stationen :)

När vi var in till stan idag så passade vi på att åka och hämta paketet från Jotex som hade kommit :) Wiiiii våra nya gardiner till köket och oj så fint det blev. Vi är så nöjda!!! Finns bild på fejjan. köpte ett par gardiner och hoppades att de skulle funka i vardagsrummet, sagt o gjort och det gjorde de! Det blev kanoners även i vardagsrummet! Så på en kväll känns allt så mkt nyare här hemma! o det bara med nya gardiner.

Men nu ska jag bege mig till sängen o läsa lite innan John Blund kommer allt för nära! 

Sov gott alla!!

Glader!

Japp idag är det en glad dag :)
Vi hade en lugn och ganska så sovande förmiddag idag. Sen när Melvin mumsat lunch vid tolv så begav vi oss in till stan. Vi hade bestämt att vi för en gångs skull skulle åka till City gross o handla lite. Detta för att de hade billiga barnsmoothie's, våtservetter, barnmat, juice ja det var lite av varje! Så vi köpte ett gäng burkar med frukt, ett ännu större gäng med smoothies! Jag tycker nämligen att det egentligen är lite mycket med ca 15:- för en smoothie á 90g till Melvin men när de hade dem för 5:- så passade vi på och köpte på oss. De är ju så bra o slänga ner i skötväskan om man skulle behöva något akut! Sen hade de våtservetter för 10:- så vi tog tio paket och kunde inte förstå varför vi fått betala 19.95 för nio paket och de utlovade tio kronorna för endast ett paket. Hmm, då var det så dåligt att det bra priset enligt reklamen på tio kronor gällde endast en paket våtservetter/hushåll. Helt värdelöst. Så de lämnade vi tillbaka innan vi ens han åka ifrån affären. Sen blev det lite av varje som faktiskt var till bra pris. Vi är egentligen inte så förtjusta i city gross då de är dyra och väldigt missledande reklamer, så som våtservetterna, men de hade även okej pris på blöjor idag så när vi ändå hitta lite annat så passade vi på med lite blöjor också. Dock var även det uselt....priserna började gälla igår och idag fanns endast en enda paket blöjor kvar i Melvins storlek. Katastrof! Hur ska de förklara det för alla kunder som kommer att komma ons-sön?! Jaja, vi fick det vi ville ha iaf :)
   Sen fortsatte vi en tur till Gränby då Magnus ville spejja lite på pikétröjor. Han hittade dock inget. Däremot var det mot vanligheten jag som hittade något. Ett par nya jeans eftersom mina favvojeans dog igår. När jag skulle ta på dem så sprack tyget i hela rumpan....de var så utnötta :( Hittade även en helt underbar klänning som jag ska ha på bröllop i september!!! Kände mig faktiskt riktigt fin i den så det blir kanon!

När vi sen kom hem så fick vi ytterligare glada besked via posten! Vi hade fått brev från barnspeciallisten. Och vi ska nu på deras önskan efter att de analyserat Melvis prover börja införa lite mjölk till Melvin igen....dock ska det gå jätte sakta....vi ska följa en metod som ska ta ca 16 dagar så ser man direkt hur han svarar beroende på vilken dag man är. Så imorn ska vi börja så får vi se hur det går. Håll tummarna att det går bra för lillskrutt =) 

Nu sover liten och Magnus skriver sin dagliga artikel som han har den här veckan! Jag ska ta o se om jag kan få till någon organisation på Melvins blöjhylla och efter det ska jag bara slappa i soffan och se på Allsång på Skansen klockan åtta! 

Ha en skön kväll mina vänner!

Yes!!!!!

Hurra för mig! Äntlgen har jag tagit tag i köksprojektet :) vänt upp o ner på i stort sett alla skåp och lådor. Det är inte mycket som är orört! Haha jag ha till och med nu två lediga hyllplan i två skåp dvs ett i varje skåp, där jag inte har något att ställa :) Det är fasen bra jobbat! Måste ju säga att det har tagit ett antal timmar att få ordning på det. Dock blev det lite middagspaus samt natta Melvin paus. Men jag tror faktiskt att det blev riktigt bra....får väl se hur lång tid det tar innan man går till rätt skåp/låda för att få fram rätt sak.
 
Hade en mycket trevlig dejt med Erika och hennes grabbar idag!!! Sedan de åkte hem vid fjorton så har det varit fullt upp med köket :) Satte mig nyss i soffan ch ska avnjuta en välförtjänt kopp te och så ska jag nog ta o lyxa till det med en pingvinstång!!
 
Tjingtjong :)

Tillbaka på banan?

Ja kan det vara så att vi äntligen är tillbaka på banan med Melvins rutiner i detta hus?! Det verkar ha hjälpt att trötta ut honom totalt igår så han tokdecka i bilen på väg hem. För han sov som en kung inatt....inte ett enda dröm-skrik och så sov han dessutom till 06.40 innan han ville ha välling och steg sen upp vid halv9 =) Dock så är han ju så glad över att få krypa runt och ha gåträning runt vår säng på mornarna så han gör det medans jag o Magnus vaknar till liv, så vid 9 klev hela familjen upp! 
   Lite gröt i magen på lillskrutt och omklädnad från pyjamas till dagens outfit! Sen var det precis som det bör....lilleman behöver en powernap så här på förmiddagen och det tog ynka tio minuter så sov han i sin egna säng utan några protester!!! Fantastiskt :) Hoppas hoppas dagen fortsätter i den här fantastiska andan!

Fick nyss ett sms av fina Erika att hon och hennes smågrabbar är på väg hit nu! Ska bli mysigt att ses och pricken över i:et är ju att Melvin hinner med sin förmiddagsnap skapligt innan de kommer. Kommer bli en super förmiddag =) Blev inte nå rensande/städande i köket häromdagen när jag skrev det så det SKA jag göra i eftermiddag. Jag blir ju tokig på att det är ett kaos bakom vissa luckor.

Hörs senare!

Bebismys!

Ja ytterligare en regnig dag är till ända. Ja det har inte regnat hela dagen idag men en stor del av den iaf.

Dagen idag började som en väldans lugn historia =) Vi sov skapligt länge och sen slappa jag lite medans Melvin sov och Magnus satt uppe på kontoret och fixa lite.
   När klockan var 14,20 så fick vi väcka Melvin för vi skulle hem till Carro & Peter och deras lilla Emilia på 8 dagar och hälsa på. Det var ett blandat humör Melvin bjöd på. Allt från gråt till härliga skratt. Det märks att han har det jobbigt i munnen...det är inte riktigt vår super glada kille. Men nu ser vi båda framtänderna i nedre käken så det är väl en fråga om nå få dagar innan båda tittar upp ordentligt! Ska bli skönt så lillskrutt inte behöver ha det så jobbigt =) Det var en riktigt mysig eftermiddag hos våra vänner!!! Emilia var så fantastiskt söt och det var kul att träffa Peter & Carro igen! De har ju haft både barnafödande och flytt på schemat så det var ett tag sedan. Tack för i eftermiddag.

Vi hann inte åka många minuter i bilen på väg hem från Melvin verkligen tokdecka....det är ganska så längesedan som han deckade på det där sättet i bilen. Sedan vi bytte bilbarnstol så är ju allt så intressant eftersom han ser ju ut så mkt mer. Så han sover i bilen fortfarande men inte som förut då han somnade så fort motorn startade. Men som sagt idag deckade han som en tok och vaknade inte från jag lyfte ur honom ur bilen. Så in och byte om till pyjamas och välling till lillskrutt och bums i säng! Vips så sov han igen....helt utslagen!!!
   Han var så gudasöt idag vår lilla son. Han hade liksom bestämt sig för att mysa med Peter. O när han var lite ledsen på eftermiddagen så tog Magnus fram babblarnas första låt på telefonen och då bara lade sig Melvin ner med huvudet mot Peter i deras soffa och låg där o myste. Det såg helt underbart ut. Jag höll i Emilia jag o myste så tyvärr blev det inget foto taget...men åhh vad trygg han såg ut att vara där mellan pappa och Peter, vår lilla Melvin. 

Just nu sitter Magnus o skriver en artikel uppe på kontoret och jag letar efter rosa gardiner till vårt vardagsrum på nätet :) Det går dock sådär :( Så jag tänker nog ge upp det där för nu och kanske rent av ändra färg i vardagsrummet då det verkar vara svårare än vad jag kunnat tänka mig att hitta ett par enfärgade rosa gardiner. En kopp te i soffan låter mer lockande precis NU!!!! 

(Om ni tycker det kommer lite bilder just nu så är det för att jag och blogg's nya bilduppladdningsmanick inte riktigt är sams!)

Farmors gurka.

Sitter i soffan och väntar på att Magnus ska jobba klart! Melvin ligger och har sitt "kvällssnack" i sängen innan han somnar och dagen har börjat bli kväll. 
   Dagen har varit en väldigt lugn historia. När mina grabbar kom hem från sin långpromenad i förmiddags så mumsa Melvin lunch och Magnus tog en disch. Sen tog vi o åkte till lillica för att kasta tidninar, glasflaskor/burkar sam panta brkar/flaskor :) När vi ändå hade åkt halva vägen så åkte vi en tur till Melvins farföräldrar. Dock var det bara farmor ch hunden Zelda hemma.
   Som vanligt blir Melvin väldigt rädd när vi kommer dit då Zelda skäller så mkt. Det är väl både läskgt och gör ont i hans öron med de höga skallen. Men Melvin hann träffa farmor sisådär en 40 minuter innan vi åkte hem o Magnus vidare på jobb. Melvin hann dock med att få farmors första egenodlade gurka för säsongen :) En alldeles lagom gurka som Melvin glatt håller i och mumsar på :) 
 
När jag & Melvin kom hem så somnade han på två röda och sov i hela två timmar. Så då låg jag på soffan och gottade mig med jotex nya katalog. Hittade ett par gardiner jag funderar på att beställa till köket....ska fundera lite till men åhhh vad jag gillar dem :) Har ju varit less på mina köksgardiner nu ett tag och likaså vardagsrumsgardinerna, så vill verkligen hitta nya och piffa upp med =) Appropå köket så behöver jag omorganisera lite i skåpen. Som det är nu blir det en enda cirkus bland matlådor samt där alla Melvins grejer är. Så får se om jag kanske kan klura ut en bra lösning ikväll eller imorn! 
 
Men nu, middag med min älskade make!!! 

Lördag!

Ja en ny dag och dagen är lördag :)

Hade en super mysig kväll hos Anna & Tomas igår :) God mat och trevligt sällskap och Melvin sov så gott i deras sovrum!!! Alldeles toppen med andra ord. Kom inte hem från vid halv1 inatt....zzznark. Jag sov nog nästan innan jag ens hade hunnit lägga ner Melvin i sin säng. Jag var jätte trött....detta trots att vi sovit så länge igår förmiddag. Men det kanske var det som var felet. 
   Idag blev det en ny dag med sovmrgon! Magnus gav mig en dag till då han tog välling och gröt med Melvin. Sen blev vi väckta av Magnus mobil. Trots att den bara burrade av vibratorn så vaknade jag/vi. Så man sov väl visserligen inte så tungt längre men jag gillar inte att bli väckt av telefonen som ringer. När vi kvicknat till liv hela familjen i vår stora säng så bestämde sig Magnus för att ta med Melvin på en långpromenad!!! Så nu är de två ute och går och jag har ätit frukost i ett alldeles tyst och lugnt hus :) Mysigt faktiskt...men det får inte bli en vana! Har väl inte så mkt på agendan idag mer än att ta det lugnt så Melvin får hitta tillbaka till alla sina rutiner, Magnus ska iväg o jobba på eftermiddagen. Han ska till studan och skriva om sm-finalerna i amerikansk fotboll. Så blir en lugn eftermiddag/kväll här hemma för mig o lilleman!! 

Nu ska jag ta o skutta i nå kläder o gå över till Anna & Tomas o hämta Melvins byxor som vi glömde igår :) 

Ha en skön lördag mina vänner!!!

Ensamma...

...i huset. Ja nu har våra nattgäster åkt hem för den här gången. Igår kväll åkte även Pernilla hem. Har varit kanon super mysigt med besök och riktigt skojigt att träffa Pernilla igen men visst är det skönt även när allt är som det brukar igen :) i onsdags så hade jag och Pernilla dagen för oss själva! Vi tog en utflykt till frullerö och en liten snabb tur på stan bara hon och jag o det var super mysigt :) Kvällen tillbringades med fina kollegorna Therese och Becka innan sängen ropa runt midnatt! magnus var hemma med en dåsig Melvin hela dagen, 39,5 i temp på lilleman samt blödande tandkött så det är verkligen tänderna som spökar på honom nu. Gårdagen fortsattes med lite feber på lillskrutt.....Jag & Pernilla fick besök hem hit av Jenny och hennes lilla Elsa som Pernilla inte hade träffat. Och för att sätta pricken över i:et så kom fam Sjödin/Westberg på grillmiddag igår kväll. Riktigt gott o mysigt!!! Jag fick äran att kvällsmysa med Meja i knät och titta på Alfons & Bamse....hur mysigt som helst. 
 
När våra fina vänner hade åkt hem så röjde jag lite i köket innan John Blund ropade. Jag var sååå trött. Sagt o gjort o jag somnade nog ganska prick klockan 23. Vaknade av att Melvin ville ha välling vid 04,30(det fixa Magnus!) sen somnade hela familjen igen till 9,30. Då fick Melvin gröt av Magnus och sen kom de för o lägga sig och morgonmysa i sängen lite....men så blev det inte riktigt för hela familjen somna IGEN och sov till 12,20!!!! helt galet. Men då steg vi alla upp o Melvin fick lunch och jag & Magnus åt frukost. Var riktigt härligt att få sova ut på det sättet!! 
   Ikväll ska vi in till Anna & Tomas på grillning :) Ska bli kanon mysigt!

snart snart...

Tjoho, strax ska jag bege mig till bussen för att åka in till stan och möta upp min älskade vän Pernilla <3 Ska bli så mysigt att bara hon och jag ska spendera några timmar ihop, innan vi beger oss hem till jumjum.

Hör o häpna, båda mina grabbar sover än! Helt galet :)

Tur eller färdighet?

Tempot har nu gått ner.
    Ja efter några som jag tidigare skrev fantastiskt trevliga dagar med Fian & co så har jag och mina grabbar haft en väldans lugn dag här hemma. Melvin har sovit en hel del och deckade som en liten tok tidigare ikväll. Dock så verkar han hålla på att bearbeta allt de senaste dagarna då han drömmer mkt ikväll. Jag har tvättat undan sängkläder och handdukar och slappat i soffan och Magnus har typ bott i soffan hela dagen =) Skönt o känna att man verkligen kan ligga i soffan och slappa en dag så här medans regnet mestadels har öst ner.

Den vakna tid Melvin har haft så verkar han ha tänkt igenom vad han sett sin kompis Agnes göra samt vad Fian och han träna på!! hihi high five är ju störtkul :) Och ikväll innan det var sängdags så stod han och lekte i sitt rum vid aktivitetsbordet, både jag och Magnus var också där, och helt plötsligt släppte han allt och stod själv i typ 5sek. Får väl se om det var en ny färdighet eller om det bara var tur. Men visst händer det mycket med de små liven nu....i lördags så kröp han riktigt för första gången! Men han väljer fortfarande sin egen krypteknik och han vill fram riktigt fort. Men jag trodde ju inte ens han skulle krypa "på riktigt" så för mig var det chockerande att han gjorde det.

Imorn kommer bli en super dag. Jag och underbara Pernilla ska åka till Fullerö och spana :) Sen blir det hem här och mumsa middag och förbereda inför att resterande kollegor från vårt arbetslag vi jobbade i ska komma hem hit på fika och snacka lite gojja =) Kommer bli en toppendag! Melvin ska vara hemma och mysa med pappa Magnus så jag kan få komma iväg själv lite!!! 

Magnus sitter nu och ser på nå wierd film på tv som inte alls verkar vara nåt jag gillar...så får väl se hur länge jag sitter uppe eller om jag går o lägger mig och läser istället!

Massa bus!

Då har dagarna tillsammans med familjen Persson/Hofvander passerat!!! Det har varit roliga dagar som har gått i hundraåttio :) Barnen har lekt och busat massor och har varit mer synkade på dagarna nu än i påskas då det fortfarande var mkt äta - sova! Superkul att de lekt så mkt! 
   Igår så for vi in en sväng till centrum och spana där innan vi for vidare till Thuns! Dock tyckte jag det var dåligt på Thuns igår...var typ ingenting som lockade. Knappt ens till Melvin, så vi shoppade för hela 70:- tre-pack strumpor åt Melvin, en rulle svarta sopsäckar samt en handtvål till badrummet. Det har aldrig varit så billigt att åka till Thuns. När vi kom hem så mumsa barnen middag och sen busades det för fullt med alla grejer i Melvins rum :) vi vuxna fick middag vi också till slut även om det blev lite sent?
 Kvällen tillbringades med en tillbakablick o se på dvdn från vårt bröllop och sen fick de andra tre förut om jag för sig att de skulle bada typ 23,20. Tokstollar :) 
 
Det har varit jätte trevliga dagar!! Melvin har somnat som en tok nu då han var super trött. Magnus har lagt sig i badkaret och jag slappar i soffan :) Imorn kommer nästa långväga besök, Pernilla!!
 
 

Besök!

Ja just nu så har vi besök från Halmstad! Det är Fian, Sebbe och Agnes som är här och hälsar på oss =) 
   De kom igår vid halv3-tiden på eftermiddagen och då blev det bad i poolen och allmänt bus för barnen innan de båda deckade och vi vuxna glufsa i oss en smaskig middag beståenda av hemmagjord potatissallad samt honungsglazerade ribs, dock år jag lax istället :) *mums* 
Kvälen tillbringade vi ute i paviljongen väl instängda från alla mygg! Spelade sel och snacka strunt hela kvällens till ögonen gick i kors på oss och vi alla kände att det var dags för sömn!!!
 
Idag har det varit en dag inne i Uppsala! Vi har varit på ikea o fixat lite! Det finns ju inte Halmstad och familjen Persson/Hofvander behövde lite grejs därifrån så det var ju toppen att vi fick det fixat och sen blev det en tur på Gränby med och inköp av blöjor och massssssa godis!!!!
   När vi kom hem från stan så pumpade vi min cykel och Fian hoppade i sina löparkläder sen tog hon och jag en runda på 4,6km =) 
   Ikväll har det blivit hemlagad pizza till middag och nu sitter vi alla och tar det lugnt och båda barnen sover =) 

Tjingtjong!

Snurrig i kolan.

Jahoppsan sa ett par dagar har gått sedan jag blogga. Tiden bara springer iväg vissa dagar.
 
I tisdags så hade jag & Melvin bjudit in till mammafika här hemma :) Vi bjöd på rabarberscones!! Smaskigt och vädret var ganska så fint så vi kunde vara ute i trädgården och njuta!! Tack alla mammor och barn för en mysig fika! Dagen fortsatte och kvällingen kom då Anna & Tomas kom över o grilla....smaskigt!! För att runda av en heldag så tittade vi på "en gång i Phuket" en helt okej film. Dock är jag inget super fan av David Hellenius och Peter Magnusson, de har liksom förstört för sig själva med sitt kungafamilj trams tillsammans med Christin Meltzer. Nää jag gillar dem inte riktigt men filmen var rolig :) 
 
Onsdagen var en ganska så lugn historia till att börja med!! Inte från vid halv3 blev det nåt vettigt gjort....då kte vi till Gränby och storhandla!! Jag fixade handlingen i lugn o ro på kvantum medans Melvin & Magnus gick på pyjamasjakt åt Melvin :) Detta låter ju knas, men det var riktigt trevligt att gå o storhandla i min egna lilla värld!!  Sen åkte vi hem mumsa middag och Melvin somna som en klubbad säl! 
Kvällen tillbringa jag och Magnus i soffan med en film även den här kvällen. Dock en barnfilm....hihi! Jag tyvker Alvin & gänget filmerna är underbara, så vi var ju tvungna att se trean nu med!! Den var helt okej :) 
 
Idag har det varit en ny dag med full fart :) en lugn morgon där Melvin valde att sova till 9 :) Sen åt vi frukost och gick ut o gunga lite innan vi gjorde oss redo för att åka till stan! Det var idag dags för Melvins 10-månaders kontroll på bvc. Allt gick galant...han gjorde det som förväntades av honom, och han var sina 80 cm lång. Dock vgde han 50g mindre än i måndags trots att han pt lunch 10 min innan vägning, så strax under tolv kilo visade vågen! När vi var klara på bvc var det stan på schemat. Köpa födelsedagspresent, en present till samt lite påfyllning från apoteket till lilleman. Allt hittades och strax efter fyra tog vi bussen hem. 
   Efter middagen idag så var det bus hela familjen innan Melvin skulle lägga sig....han är så duktig nu. Efter att vi tränat lite grann igår så kunde han helt själv ikväll gå med sin gåvägn, hurra!!! Stora killen. När han traskat runt och busat ett tag så var det vällingdax och sen somna han på studs. Efter det har jag tillbringat kvällen nerbäddad i sängen med migrän. Det är tur jag har mirän medicin så jag oftast hinner ta den innan det blir grönjävligt...men idag hann jag inte riktigt så hade det vidrigt i två timmar. Nu är det under kontroll men jag är rejält seg o groggy i skallen av den starka migränmedicinen...så ska ta en knäckemacka o sen sova!! 
 
Natti natti :)

Inte som tänkt...

Dagen idag blev inte som tänkt. Vi skulle ju infinna hos på barnspecialistmottagningen kl 8,45 imorse med Melvin. Tänkte att det tar väl cirkus 45 min man ack så fel man kunde ha.....det tog 2h o 45 min. Det togs prover på Melvin mot de fem stora ämnena mjölk, gluten, fisk, ägg och soja samt jordnötter. Så nu får vi vänta i 2-3 veckor och se vad proverna visar och sen utifrån det gå vidare med vad vi ska göra med Melvins kost :) En sak är säker att han var jätte duktig trots att det tog sån tid, o vi hade ju inte packat ner nå mat mer än lite frukt då vi inte hade en aning om den långa tiden. Han lekte så fint i väntrummet när vi satt där och charma både läkare och sköterskor :) De mätte och vägde lillskrutt idag också....hela 12 kilo tung och långa 80 cm mäter nu Melvin!! Galet så lång han är, men han följer sin egen kurva utmärkt o det är ju det viktiga! Men nu känns 10-månaders besöket på bvc på torsdag lite överskattat men vi får åka dit o säga hej!! :)
 
För o fixa till dagen lite extra idag så testade Melvin även hårdheten i golvet med sin panna. 1 - 0 till golvet. Melvin blev lite ledsen direkt men fortsatte leka snabbt igen. Så jag märkte inget från vid middagen att han fått en blå/lila bula i pannan. Men vi fick ta på den utan att han sa nåt och han var på gott humör så säkert ingen fara :) Men han kommer väl vara ännu snyggare imorn när han vaknar än vad han var när han somnade ikväll :P
 
Imorn blir en mysig dag :) De mammor som hade tid från mammagruppen kommer och hälsar på här hemma hos mig och Melvin imorn!! Så hoppas på fint väder så vi kan vara ute i trädgården och mysa :)

Tröttmössor.

Ja idag har både jag och mina grabbar haft tröttmössorna på. Framför allt Melvin. 
   Vi kom hem vid halv3 inatt, då tog Magnus och natta Melvin i sin säng och jag bar in alla grejer från bilen....så klockan var väl runt 03 när vi lade oss. O det tog bannemej inte många sekunder innan jag sov. Sen vaknade jag till av att Melvin drömde...så upp o ge honom nappen, sen var det dags för morgonvällingen vid halv7 och vid 8 tyckte han att det var dags att stiga upp. Jag var inte alls av samma åsikt men det var ju bara o göra det. Han hade ju sovit från o till sedan halv7 igår kväll då. Måste säga att bilresan gick ganska så bra. Det gick bra i trafiken...det enda som var sådär var att Melvin hade svårt o sova mellan midnatt och halv2 :( Så en hackig natt sömnmässigt för lilleman och alldeles för lite sömn för mig och Magnus har resulterat i en väldans trött dag idag. Dock har jag iaf tvättat och grejat med tre maskiner tvätt och plockat upp alla våra grejer från Ystad-trippen!!! Men nu är det hemma som gäller :) Och Melvin somnade redan klockan 18 i sin säng ikväll efter en väldans gnällig dag.
Jätte skönt! 


Imorn så är det till o ställa väckarklockan! Ska till barnspecialisten med Melvin imornbitti. Men efter det så lär det bara bli hem och mysa/leka hemma imorn! Både jag & Melvin kan behöva en dags vila till så man är tillbaka pigg o glad igen snart =) Magnus jobbar nu veckan som kommer och efter den har han 4v semester =) 

Ska se till att lägga upp bilder från vår semester i skåneland :) Får se om det blir ikväll eller imorn! 

RSS 2.0