Massa bus!

Då har dagarna tillsammans med familjen Persson/Hofvander passerat!!! Det har varit roliga dagar som har gått i hundraåttio :) Barnen har lekt och busat massor och har varit mer synkade på dagarna nu än i påskas då det fortfarande var mkt äta - sova! Superkul att de lekt så mkt! 
   Igår så for vi in en sväng till centrum och spana där innan vi for vidare till Thuns! Dock tyckte jag det var dåligt på Thuns igår...var typ ingenting som lockade. Knappt ens till Melvin, så vi shoppade för hela 70:- tre-pack strumpor åt Melvin, en rulle svarta sopsäckar samt en handtvål till badrummet. Det har aldrig varit så billigt att åka till Thuns. När vi kom hem så mumsa barnen middag och sen busades det för fullt med alla grejer i Melvins rum :) vi vuxna fick middag vi också till slut även om det blev lite sent?
 Kvällen tillbringades med en tillbakablick o se på dvdn från vårt bröllop och sen fick de andra tre förut om jag för sig att de skulle bada typ 23,20. Tokstollar :) 
 
Det har varit jätte trevliga dagar!! Melvin har somnat som en tok nu då han var super trött. Magnus har lagt sig i badkaret och jag slappar i soffan :) Imorn kommer nästa långväga besök, Pernilla!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0