jag glömde...

Ja i förra inlägget från idag så glömde jag ju bort en gatulation!!! Det är en fyrbent älskling till mig som fyller år idag!!! Skuttan blir 5 år =) det är helt otroligt att hon levt i 5 år...jag tycker inte att det känns som att hon bott hos mig i 4 år och 8 månader. Hon är en helt underbar kissemiss :)

Mjau mjau!!

    
Liten Skuttan!             Skuttan ca 4,5år!


Bröllopsplanerna fortskrider...

Idag är det lördag och en riktigt trevlig vecka har passerat!!!
   Hade i måndags tid att träffa Anna och hennes lilla Emil =) Det var hur mysigt som helst!! Var på tok för länge sedan vi sågs men det har haft sina olika förklaringar. Men nu så är vardagslivet lite mer tillbaka!! I onsdags tog jag och Pernilla en snabb dejt på Ikea innan hon skulle fara iväg på andra äventyr. Alltid lika skoj att träffas.
   Igår fredag så öppnade jag på jobbet vilket innebär att jag är trött som tusan när jag kommer hem, kom hem och sov i 1½ h för att sedan göra mig iordning inför nästa äventyr! Vi hade sommarfest med jobbet. Det var en riktigt trevlig tillställning med massor av skratt!!! *Tack tack alla kollegor som var med under kvällen*
   Idag så är det en ganska grå och trist dag. Nog för att det inte regnar just nu men det är väldigt blött ute och det ser ut att kunna börja regna när som helst igen. Så idag får det nog bli lite pysslande här hemma i huset och kanske baka något smaskigt....får se vad jag kan tänka ut!! Magnus ska iväg o jobba idag, ska se/skriva om en fotbollsmatch kl 14.

Bröllopsplanerna är i full gång igen! En första bordsplacering är gjord, den kan dock komma att ändras lite men vi har iaf en första tanke! På måndag ska jag och Fia ses efter jobbet och göra lite ärenden på stan inför bröllopet! Så nu är vi ordentligt igång med allt rörande bröllopet efter en lång period då vi inte gjort ett dugg :P

Ha en mysig lördag alla kära!!!

Puss & Kram


Regniga söndag.

Snart har ytterligare en helg passerat och den med buller och bong!!! I fredags så var Fia & Oscar här o grillade och hade allmänt trevligt. Vi pratade lite bröllop pch planerade in två dagar då vi ska ses för att verkligen fokusera på att få bröllopsgrejs gjort =) Kanoners blir det!!! Och för att fortsätta på bröllopstemat så var jag och Magnus på bröllop igår. Det var Caroline & Anders som gifte sig och allt var så himla fint...verkligen kanon bra! Hihi men jag ska ju erkänna att jag blev lite nervös själv av att vara på deras bröllop. Är ju bara 8 veckor kvar tills det är jag och Magnus som står där som brud och brudgum.

Idag är det en fantastiskt tråkig dag vädermässigt....det regnar, blåser och åskar för fullt. Snickarna är här och grejar på ovanvåningen...det är faktiskt så nu att man ser ett slut på byggandet. Det går i ett fasligt tempo nu så förhoppningsvis kan vi väl bo där uppe också om sisådär 2-3veckor. Imorn kommer det en filur och sprutar in lösull i luftspalten, förhoppningsvis så kommer elektrikern och gör sitt jobb i väggarna och går det så bra som man önskar kan snickarna sätta igen väggarna på tis-ons och börja spacka o måla därefter!!! Fantastiskt!!! Jag vet att det är många som vill se bilder frfån huset...anledningen till att det inte kommit några nya bilder är dels tidsbristeno och att vi ännu bara har ett mobilt bredband att använda oss av här hemma. Men på onsdag så kommer vårt ordentliga bredbad att fungera så snart kära vänner ska ni få se nya bilder från huset =) Men om ni gärna vill se så har jag en bättre lösning, kom och hälsa på istället! Roligare att se allt live!!!!

Men nu blir det en lite lässtund i soffan innan det ska göras tacos till grabbarna här!!

See ya!

Ber om ursäkt...

...för mitt totalt värdelösande bloggande.

Det är så fullt upp med huset att jag inte hinner lägga någon tid på bloggen och när man väl sitter ned o tar det lugnt så orkar man inte. Det blir bättring i bloggen det mest galna har lagt sig och man åter har lite av ett liv tillbaka! Det borde lugna ner sig efter den här veckan!!!

Ta hand om varandra!!

Kram kram

Grattis mamma!!

Sagt och gjort. Skruvat kök har det gjorts till förbannelse. Fick massor av hjälp av Pernilla & Ivan igår. Tack snälla vänner är hjälp är guld värd, och idag har det satts på lådfronter och såna där skenor i skåpen som lådorna ska åka på. Så idag har jag i stort sett bara gjort samma sak om och om igen. Men men, nu är det klart iaf...alla bänkskåp står på golvet där de hör hemma så snickarna bara kan sätta fart och mentera ihop dem och fästa dem i väggarna imorn bitti. De ska börja klockan 7 imorgon.
Medans snickarna sätter upp köket så är planen att Magnus och han pappa ska börja lägga golvet i vardagsrummet. Så snart är allt klart på bottenvåningen och än så håller planen om att flytta in till helgen!!!

I övrigt så har ju äntligen våren kommit! Det är helt underbart att solen och värmen har kommit. Det kändes ett tag som att den aldrig skulle dyka upp. Men det har den och även pollensäsongen, men det är bara o hålla ut.

Sist men inte minst får detta inlägg ägnas åt mamma!!

Idag fyller mammsen år =)
Hipp hipp hurra på din födelsedag!!!!!

(mamma, nu hade du tur att jag sitter vid Magnus dator och inte hittar bland hans bilder så det blir ett grattis utan foto :P )

Valborg är över.

Igår var det valborgsmässoafton. Dagen börjades med att jobba. Var jag som hade fått vinstlotten att stänga på jobbet igår, men med tur så blev det en förkortad dag då alla barn hade gått hem strax efter mellis =) *tack tack* Hem och duscha o göra sig lite iordning och sen iväg på lite grillfest med god mat och trevligt sällskap!! Var en precis lagom festkväll så där en fredag när man (eller iaf jag) är lite seg efter en arbetsvecka. Kom hem runt 01.15 eller nåt sånt inatt!

Idag och fram till måndags kväll så ska det blir hopskruvning av kök för hela slanten! Ska väl bara ta och undersöka hur vi ska ta oss ut till huset eftersom Magnus drack alkohol till ca kl 24 inatt så vill jag inte att han ska köra bil idag, det lär ju krylla av polisbilar ute på vägarna idag som tar alkotest. Men men, det löser sig på ett eller annat sätt....bussen går ju alltid!!

Men nu blir det frukost och sen ska jag dra Magnus ur sängen för att filosofera över hur vi ska ta oss till huset! Ha en bra dag alla....

Tjing tjong!


RSS 2.0