Grattis..

Pappa 60 år!!



Stort grattis på din födelsedag pappa!!


Vänskap

<3 VÄNSKAP <3



Jag och Pernilla i Sigtuna!


Midsommaren är över

Midsommaren är över och det är inte alls kul!!! Vi har haft det fantastiskt bra, nog den bästa midsommaren i mitt liv tror jag!!!!
   Våra kära vänner åkte hem för ca en halvtimme sedan och det blev så himla tomt. Vi har varit minst 5 personer här hemma hela tiden sedan ca 12 igår och nu helt plötsligt så är det bara jag, älsklingen och katterna kvar. Igår var det en underbar dag utan regn, dansade kring midsommarstången på Lännaborg, vi åt midsommarlunch, grillade, spelade kubb och hade 3-kamp!!!
   Idag har vi haft en riktig slappardag. Spelat lite kubb men annars bara latat oss delvis i solen o delvis i soffan!!! Tack kära vänner för den här midsommaren!! Dock finns det en tråkig faktor nu när midsommaren är över och det är att Pernilla far till Umeå på måndag och så ses vi inte från dagen innan mitt bröllop :( BOOOOORING.

Imorn har vi inga planer alls! Så får väl se vad dagen bjuder på!

Nu blir det fortsatt mys i soffan!!!

LOVE <3


Glad Midsommar!

Glad midsommar alla vänner och familj!!! Hoppas att ni alla får en underbar dag med mkt sol vart ni än beefinner er!!! Här hemma så är det en fullproppad kyl och humöret är på topp inför dagens midsommarfirande! Det blir till att åka till Lännaborg och dansa runt midsommarstången tillsammans med Magnus familj samt, Madde & Pernilla o Ivan =) Efter det blir det hem till oss o käka midsommarlunch för att sedan låta dagen fortlöpa med kubb, 5-kamp och grillning!!! Det kan bara bli en toppendag detta!!!

Man får ju inte heller glömma att man har ledigt i 3 dagar nu! Underbart då den här veckan kändes som den längsta på evigheter....tyckte jag vakna och det var måndag - tisdag hela tiden. Men onsdagen kom tillslut och jag hade äntligen tid hos frisören för att färga, klippa och sätta i extensions i håret!!! Weeepiiii sååå nöjd :)



Nu ska jag ta o sätta fart o greja lite inför dagens bravader!!!! Ska möta upp Pernilla, Ivan & Madde vid bussen 11.40!!

Kramellikram


Köket!

Nu har vi snart världens finaste kök!!! Det är 3 eluttag som ska skruvas fast (behöver längre skruvar) och 5 handtag som ska sättas på plats! Dock är handtagen restade hos Epoq så de lär väl komma någon gång mitt i sommaren. Men så här ser det ut än så länge och både jag och Magnus är sååååå nöjda med det =)










Bilder

Har ju tidigare lovat lite bilder från mobilen! Äntligen har jag lyckats få in dem i datorn så håll till godo =)

   Sommaren är här när man hittar liljekonvaljer!!

   En något udda parasollfot som jag & Pernilla såg på Fullerö.

   Så här fint blev det i köket med nya bordtabletter o annat grejs!

   Hihi, Bamse gillade Helenes present =) Tyckte vi var smarta, hon tog ju faktiskt polisexamen!

Gaaaaaaaaaaalen

Usch, gårdagskvällen vart inge höjdare. Lite migrän gjorde att kvällen inte blev nå trevlig alls. Låg i soffan och såg knappt tv:n. Det var bara suddigt för ögonen. Nä fy fy, jag unnar ingen människa migrän.

Men nu till dagen. Klockan är bara strax efter 9 o ändå har jag blivit galen två gånger om. För det första så vaknade jag redan vid 8 och kunde inte somna om. Har liksom som träningsvärk i huvudet efter migränen igår kväll. Nåja, jag låg kvar i sängen till 8.40 och tänkte att jag stiger upp så kan jag skruva i resterande 5 handtag i köksskåpen och kökslådorna. Men shi fick jag....tror ni inte att epoq har skickat FEL handtag en gång till????? Jag blir skvatt galen på det där jävla företaget. De gör ju inte många rätt. Så det blir ju bara till att ringa dem imorn igen o skälla på dem en gång till. Känns som att köket aldrig någonsin kommer bli komplett. Men idag kommer iaf Linus och gör klart det sista som har med kaklet att göra. Får väl glädjas åt det idag!!

I övrigt får vi se vad dagen erbjuder. Tanken är iaf att jag och Magnus ska ha dagen för oss själva!!

Ha en skön söndag alla!


Grubblare...

Alltså ibland kan jag bli en sån där grubblare. Jag tänker så det knakar och tänker kanske rent av lite för mkt.

Jag har typ under den senaste månaden eller nåt i den stilen fått känslan av att en person i min omgivning inte alls är glad över att jag & Magnus ska gifta oss. Jag tror mer att personen ösnkar att vi inte alls ska gifta oss nu, att det inte är menat för oss just nu. Jag försöker hela tiden slå bort de här tankarna men varje gång jag pratar med personen igen så får jag samma känsla. Suck. Jag hoppas verkligen jag har fel.

Har även fått en ny inblick i en nära vän. Hon skriver ofta till och träffar ofta gemensamma vänner till oss men varje gång hon och jag bestämt att vi ska ses så blir det aldrig av. Det har varit så i drygt 1½ år nu och jag tror jag ska ge tusan i att höra av mig nu och se om hon hör av sig istället. Hör jag inget alls så betyder jag ju faktiskt inget för den här vännen och då är hon är bara en energitjuv.

De här två sakerna går runt runt i mitt huvud just nu. Den andra vet jag ju vad jag ska göra med....låta bli att höra av mig. Men med det första "problemet" har jag ingen aning vad jag ska göra. :o(

En sak är säker är att jag älskar min Magnus och jag vet att många är glada för vår skull!! Om 36 dagar är det dagen med stort D <3


Sooooool!!

Solen är äntligen tillbaka och skiner på oss!!!! Men om man ska lite på meteorologerna så är den ju borta imorn igen :( Jag hoppas inneligt att de har fel!

Det händer grejer i huset nu!! Igår fick vi kakel i köket och finliret där kommer att göras på söndag. Helt underbart, Tack Linus!! På ovanvåningen är det nästan helt klart i badrummet för att kunna börja lägga klinkers o kakel *jippii* Och det spacklas för fullt där uppe så snart ska det även målas!!!

Idag är det jobb till klockan 17 som gäller och efter det ska jag till Anna o hennes lilla Emil och äta mat. Ska bli så mysigt så!!!

Men nu är min rast slut så måste kila ut till barnen i solen!!


25 min promenad.

Detta har varit en mycket intressant dag. Det hela började imorse...jag försov mig och vaknade 05.32. Bussen min som tar mig till stan av går 05.52. Så det blev o ryka till mig ett par brallor, t-shirt o tjocktröja hoppa i skorna och kasta mig på cykeln och bege sig till busshållplatsen. Hejja mig, jag hann!!! Men efetr denna kaotiska start på dagen så kändes det som att jag inte vaknade från klockan 8.
   Efter detta har dagen tagit sig!! Allt flöt på bra på jobbet och jag höll mig vaken resten av dagen!
   Ska sen ta mig hem från jobbet.

Bussen avgick 14.15 från stan. Finfint tänkte jag, kommer hem ca 14.45 och kan ta o sova en timme innan det är dags att fixa käk. HAHA jo men visst. Lilla jag vaknade när bussen startade efter att den lämnat av folk där jag normalt ska hoppa av. SUCK. Tryckte på stopp knappen och hoppades att bussen skulle stanna jätte fort. Men shi fick jag, den åkte o åkte. Det hela slutade med att det tog mig drygt 25 minuter till fots för att komma tillbaka till den hållplats där jag egentligen skulle hoppa av på. Så kom hem för ca en halvtimme sedan. Men något positivt mitt i allt är ju att jag iallafall fick sova 40 minuter, hihi!!!!

Blir lite käk om ett tag och ikväll ska vi bege oss till stan och kolla på kostym till Magnus!

Puss & Kram
vi syns på stan.

Kanske till midsommar?

Snart är det helg och det är ju alldeles underbart!!! Har varit en ganska lugn och skön vecka detta, var lite jobbig start med att jobba 7-19 i måndags och sen öppna igen på tisdag på jobbet men man överlever det också! Imorn är det fredag...ska stänga på jobbet och sen hem och bara ta det lugnt :) På lördag är det 30:års fest kombinerat med examensfest för bästa Helene som nu är färdig med sin polisutbildning *Stort grattis till dig vännen* Söndag misstänker jag blir en dag som går till att soooooooova och bara slappa fast dock en finbesök av Barbro =))

I övrigt så händer det massor på övervåningen nu! Hoppas hoppas att det kanske nästan är klart till midsommar! Det vore ju fantastiskt!! Bröllopsplanerna är nu också i den fas jag vill ha dem, det löste sig med solist till vigseln i veckan och igår kväll blev jag klar med alla placeringskort! O mamma min skulle idag eller imorn bege sig till en väldans duktig florist i Ystad o prata lite snällt med dem!! Allt går enligt planerna just nu!! Även handpenningen på våran Thailandsresa är nu betald!!! Wehooo den 30 januari ska vi lämna verkligheten och bara ha det lugnt o skönt i 15 dagar!!!

Nu ska jag njuta av en kopp te! Se på friidrott på tv - dock utan ljud. Hör liksom inget för snickarna är här o väsnas :P Och bara ta det väldigt lugnt ett tag innan sängen ropar! Är ju trots allt en arbetsdag kvar denna veckan!!!


Tiden går så fort

Ja det är väl så sant. Varför jag har kommit på det just idag är för att det är;

Min & Magnus 2:års dag idag <3

Älskar dig Magnus <3


Fullspäckad vecka.

Det har varit en vecka full av aktiviteter. Jag var hemma första kvällen i fredags. har tagit bilder från veckan med mobilen men jag hittar ju fasen inte kabeln till den *suck* återkommer med bilder så fort jag hittar den!!

Den galna veckan;

Måndag; bröllopsfix med Fia på stan som gick väldans bra!

Tisdag; Träffade Frida och lilla Meja!  

Onsdag; Var till Fullerö med Pernilla och middag på stan innan det bar av hemåt!

Torsdag; var både jag och Magnus (och Pernilla) på middag hemma hos Sara & Erik i deras nya lägenhet!

Fredag; en lugn och skön hemmakväll!

Lördag; grillade och spelade kubb tillsammans med älsklingen, Johan och Pernilla!

Söndag; varit på himla outlet, mix max och en tur på Gränby!

Det har sannerligen varit en vecka med full fart! Kanske är därför jag känner mig trötter idag. Hade hoppats på att åka till Thun's imorn för att spana på lite sommarkläder. Men schi fick jag för Pernilla påminde mig idag om att vi har personalmöte imorn. Så det blir en lång dag imorgon på jobbet :( Annars så är veckan som kommer något lugnare har inte speciellt mkt planer alls faktiskt, inte från på lördag då det är 30:års fest på schemat!

Nu ska det fixas middag innan jag ska bänka mig ordentligt i soffan för den här dagen. Ska inte göra nåt mer vettigt idag har jag bestämt mig för!

RSS 2.0