Mörbultad.

Helgen var alldeles underbar!!! Så mkt skratt och annat mys som gav så mkt energi :)

Blir ganska kortfattat idag, detta för att jag vurpade på is idag på väg till bussen. Är öm och mörbultad i halva kroppen och lyckades ¨åta mig en liten spricka i höger pekfinger, så det är en liten konst att skriva, äta och andra saker som man tar för givet när man inte har ont. Återkommer när jag har mindre ont med en utförlig rapport om helgen.


Bra byte!

Jaha vintern är här och igår kom den här vinterns första snö!! Dock kom den med besked...mellan 2-3 dm kom det igår och inatt. Tack och lov så har jag en snäll man som skulle skjutsa mig till jobbet imorse men det var inte utan jobb. Vi kom inte mer än bort från uppfarten till huset så satt vi fast med bilen Ut pch skotta och sen knuffade jag på bilen och magnus kom iväg. Han körde på fram till stora vägen för att inte fastna nå mera på våran lilla väg här. Jag sprang efter och trodde att Magnus snällt vänta där framme...men nädå då hade en dåre till plogbilschaufför kört upp värsta vallen för att komma ut på den stora vägen. SUCK. Det var bara o börja gräva och sparka bort mera snö. efter många om och men så kom vi iväg och färden in till jobbet gick fint!!!

Sen var det dags att jobba och självklart gå ut o leka i snön på schemat! Jag tar fram mina nya täckbyxor jag köpte i förra veckan och blir så paff. Jag vill minas att de var jätte bra när jag stod i provhitten i butiken o prova dem men när jag tog på mig dem på jobbet så kändes de väldigt korta. Men men, de dög medans jag var på gården men så fort jag bockade på benen så fick jag typ snö innanför. Så ringde till butiken och frågade om man kunde få byta storlek trots att jag inte hade en aning om vart kvittot var. Det skulle gå utmärkt.
   Så efter jobbet for jag till Inter sport på Grnby ( Magnus följde med!) för att byta men självklart fanns det inga fler byxor av den modellen mer än strl 46 o de kändes ju lite stort :P Så jag fick ett tillgodokvitto o vi for vidare till Inter sport i Boländerna för att se om där fanns nå byxor. Där hittade jag dagens kap!!! Ett par långa och bra täckbyxor på barnavdelningen :) Så de kostade nästan halva priset mot de andra. Så då passade jag även på att köpa ett par gore-tex handskarm även det barnstorlek, att ha på jobbet :) så tack vare ett par for korta täckbyxor fick jag ett par andra som kändes kanon + sådana vantar jag spanat på en längre tid och allt jag behövde betala var 90:- Med enkla ord; ett bra byte!!!

Nu blir det lite te och pepparkakor!! Det är nog min största last i livet; pepparkakor!!

Bjuder på en bild på hur det blev med en duk på köksbordet!!!


Bamse gjorde sitt bästa för att hjälpa till o mäta!


Slutresultatet!


En vecka med pappa & Eva!

Det blev en kort arbetsvecka det här!
  Var ju planeringsdag i måndags så då var det inga barn på förskolan. Sen jobbade jag tisdag och onsdag där onsdag var min korta dag på veckan och sen har jag varit ledig!! Detta för att pappa & Eva har varit på besök. De kom i tisdags eftermiddag och har alldeles nyss åkt. Det har varit en toppen vecka. Pappa har hjälpt oss att få upp inredning i tvättstugan, det blev verkligen såååååå bra. Vi är helnöjda! Han fixade upp en extra klädstång i klädkammaren så vi slipper lägga pengar på en garderob som  vi egentligen inte riktigt hade vetat vart vi velat ha. Pappa har också satt upp ett arbetsbord i förrådet ute så man kan greja där lite :) Sist men inte minst så småfixade han i badrummet där uppe...fick skåpsluckorna att hänga ordentligt istället för lite på korsen o tvärsen. Ja med en liten sammanfattning så har pappa hjälpt oss massor!!!
   Eva hon gjorde vårt badrum här nere till det renaste i hemmingsbo!!! När Eva är i städtagen så lämnas inget kvar!!!

Haha, vad har då jag o Magnus gjort kan man undra! Magnus han har jobbat hela veckan så han har mest fått komma o säga bu eller bä då o då! Jag har hjälp pappa så gott jag kunnat! Monterat ihop det som han sedan satt upp på väggarna o lite så!

Jag har även bakat 2 smaskiga bröd i veckan och igår blev det även en smaskig toscakaka!! Allt på recept från fina Anna :)

Ja jösses vad det har gjort grejer i veckan! Jag behövde verkligen det här..behövde koppla av helt från jobbet ett tag för jag har verkligen varit jätte trött. Om cirka 45 minuter ska vi ta och fara in till stan för att leka flyttgubbar åt Madde! Sen får vi se vad som händer ikväll....

Nu frukost!
Här bjuder jag på lite bilder från det som pappa hjälpt oss med :oD


     

     

Bild 1; Fiiiiina tvättstugan.
Bild 2; Klädkammaren.
Bild 3; Vårt kök.
Bild 4; Muren. Som gränsar av garageuppfarten från gräsmattan.
Bild 5; Uteförrådet.
Bild 6; Katterna tog det piano i allt stök!!


RSS 2.0