Lite bilder...

Har ju utlovat en bild på mitt projekt jag hade till julen....



En pärltavla gjord av 3600 pärlor. Barnen på bilden är Magnus systerbarn!

Sen så fick vi ju en slant av mormor i julklapp, för dem så köpte vi matsalsmöbler vi har i allrummet på övervåningen!!!



Ja det var väl allt för nu!!! Har varit ledig idag från jobbet och är det imorn med!! Skönt med 5 dagars ledighet :)


Juldagen

Igår var en underbar dag! Vi var i Tullinge hos Fians moster och man. Fian & Sebbe var där med sin Buster, även Fians föräldrar var där. En kanonmysig dag som börjades med fika när vi kom dit vid 14. Sen satt vi bara o slöa lite o snacka strunt. Efter ett tag tyckte Buster att det var dags att gå på en promenad. Sagt och gjort. killarna hängde med en sväng och sen gick de in med Buster medans jag och Fian tog en sväng till i Tullinge som ingen av oss känner till :oP Utan mobiltelefoner och allt så promenerade vi på! Men det gick fint...vi gick längs med strandpromenaden som var så mysigt för att avsluta promenaden med en värstingbacke som var hemsk att ta sig upp för.
   Väl hemma igen så var det middag på menyn! Helstekt kalkon med kokt potatis o tillbehör! Det var helt fantastiskt gott =) Till efterätt var det mandelmusslor med sylt o grädde och rocky roads!!!!
   Kvällen fortsattes i soffan för att titta på fångarna på fortet. Sagt och gjort. När det var slut så tacka jag och Magnus för oss och begav oss hem till Uppsala igen. Det var verkligen en kanon mysig dag, helt klart den bästa den här julen!

Idag är det annandagjul. Vi ska en vända in till stan o greja lite men även hinna en vända till svärföräldrarna för att säga god jul till Magnus syster Annicka med familj. 
  Imorn är det tillbaka till verkligheten som gäller och jobba.


<3 God Jul <3

Idag är det självaste Julafton. I och med det så önskar jag alla nära och kära;
<3 En riktigt God Jul <3

Idag kommer dagen att tillbringas hemma hos svärföräldrarna. Är ju inte alls vad jag tänkt mig eftersom jag ville vara i Ystad hos min familj. Men men.....

Imorn kommer vi att åka till Stockholm, jag och älsklingen. Vi ska fira lite jul tillsammans med Fian & Sebbe!!! Och även Fians föräldrar och moster!!! Ska verkligen bli så mysigt. Det är höjdpunkten den här julen. <3

Annandagen vet vi inte riktigt hur den ser ut än. En liten sväng till svärföräldrarna igen för att byta julklappar med Magnus syster men annars ska vi nog se till att umgås lite med varandra bara o ha lite julmys!!!


Yes, jag hann!

Jag hann klart med den sista julklappen....mitt hemma-pyssel!!! Den blev klar ikväll och som jag lovat så kommer det en bild efter jul :) Jag är helnöjd med resultatet och älsklingen tyckte också att det blev kanon. Nu håller vi tummarrna för att mottagaren tycker att den är fin =)

Vardagen flyter på. 2 dagar kvar att jobba och sen är man ledig i 3. Öppnar imorn på jobbet och stänger lillejulafton. Ska bli intressant och se hur många stackars barn som får vara på förskolan till stängning...snälla föräldrar, låt barnen ha lite jullov. Det är ju som deras jobb att gå till förskolan varje dag, de behöver också semester/lov!!
   Nu är det dags att krypa till kojs, klockan ringer strax innan 06 imornbitti.

Ett extra <3 till min älskling som på ca 6v har lyckats gå ner 7kg =) Duktig du är!!!


Sportsöndag!!

Idag kommer jag mestadels av dagen vara bänkad i soffan!! Det är skidor och handboll på tv:n mest hela dagen!! Underbart :)

Dock ska jag väl försöka få lite städat i huset också! Julen står ju för dörren och då kan det ju vara trevligt att ha det rent o fint i vårt underbara hus! Dock tycker jag för övrigt att vi skiter i själva julafton iår. Jag saknar min familj och släkt och vill helst av allt vara med dem men så blir det inte och här uppe är allt bara ett enda strul just nu. *suck* Jaja, julen blir väl vad den blir. Det som är bra är att jag får vara med min älskling iaf!! <3<3<3

Nu frukost och fortsatt tittande på skidor!!!

Tack för en mysig eftermiddag igår älskade Pernilla :) Så mysigt att bara vara o mackorna du kom på blev ju helt underbara!


sköna lördag!

Så äntligen är det helg igen. Dock innebär det ju att det är mindre än en vecka kvar till jul :S Det är ju lite galet. Tycker tiden går i hundraåttio och jag hinner inte med. Men alla julklappar är inköpta...de ska bara slås in. Håller ju iofs på med den sista julklappen....är hemma pyssel. Utlovar bild på det efter jul.

Igår var det julklappsutdelning på jobbet på kvällen....ja vad ska man säga om den. Det var ju lite mysigt över det hela...men att få en Kvibille whiskeycheddar ost var väl inte så skojigt. Jag TÅL ju INTE ens den. Så jag får väl ge den till någon som gillar sådan ost helt enkelt. Men tycker det är jäklarns tråkigt att man ger något till en person som den själv inte kan äta/använda. Jaja, nu ska jag sluta vara butter över det.

Idag lördag så blir det mys med Pernilla under dagen då Magnus jobbar. Kvällen får vi se vad den bjuder på ska iaf tillbringa den tillsammans med älsklingen. <3<3

Ha en skön lördag alla!!!


Vad har hänt?

Nu när man väl tar tag i saker o ting igen, som tex att sätta sig ned i lugn och ro blogga lite så kunde jag inte ens logga in. Jag skrev snällt in blogg.se i adressfältet i min webläsare o inte tusan fanns där någon inloggning. Fick då ringa bästaste Fian som också har en blogg på blogg.se. Det såg lika ut för henne. Tur som var hade hon kvar den gamla inloggningsadressen från 1900 frös ihjäl, så vi kom åt en sida så man kan logga in. Men skärpning blogg.se ni kan ju inte ändra om så att man knappt kan logga in för att blogga!
   Tack för hjälpen Fian! O du svart/grå mössa med rosa text och rosa toffs på, låter snyggt de!!

En update!
Mina fingrar är nästintill prima igen! Är vissa rörelser som jag känner av de lite men inte alls mkt. Så det bör vara bra inom kort :)
   Alla måsten är över på jobbet! Nu är det julflow :)

På juldagen får jag träffa Fian & Sebbe!!! Ska bli loveli!!! Love u.

Dagen:
skulle haft möte idag på jobbet klockan 15. Jag hade förberett en massa grejs och samlat krafter till det då det kändes som att det kunde bli ett ganska jobbigt möte. Men nejdå, 14.20 ringer barnets ena förälder och säger att denna är sjuk så den ställer in mötet. Då blev jag smått galen. Hur kan man ringa 40 minuter innan utsatt mötestid och säga att man är sjuk???? Dessutom lät personen inte sjuk det minsta enligt min kollega som tog samtalet. Åhhh jag blir så galen...snacka om att energin gick ur mig. Här hade man laddat inför mötet och så skiter sig allt 40 minuter innan. Nu är en ny tid bokad den 11 januari, får väl se hur det blir då. GAHHH var tvungen kräka ut mig lite iriitation över det här. Som sagt, det är inte alltid en dans på rosor och vara förskollärare. Inte lätt med alla föräldrakontaker.

Sist men inte minst så är det bara 6 veckor tills jag och älsklingen drar till Thailand!

Puss & Kram skumbanan!


RSS 2.0