Punkt.

Igår tog livet en vändning för en fantastiskt fin människa.

*Du var som en extra pappa.
*Du lyssnade alltid.
* Du var glad.
*Du spred alltid positiv energi till mig.
* Du fanns där för mig när jag mådde dåligt.

Det finns mer bra att säga men just nu finner jag inga mer ord. Alla varma tankar och kramar till er;
Agneta, Josefin, Fredrik, Sandra och Daniel.


Så kom den dagen
Då du tog de sista andetagen

En sorg djup för oss alla
beskedet fick oss att falla

En mörk framtid nu här står
Om inte en liten glimt av lycka vi snart får

Du har det bra där du är
Med vetskap om att vi alltid håller dig kär

Du var till oss alla en älskad vän
Och en vacker dag så ses vi nog igen

R.i.P Hasse 2010-10-30


Nysydda gardiner :)

Så här blev mina nya gardiner!! De är ganska höstiga trots att de är vita i botten av tyget. Men med alla blad/löv och fåglar och den gröna färgen gör att de känns höstiga :)
   Tack för tyget Pernilla <3

     


3 månader!

Idag har jag och min älskade Magnus varit gifta i 3 månader <3 Tänk vad fort tiden går. Det har väl inte varit någon större skillnad i våra liv från innan vi gifte oss...men den stora skillnaden är att nu är det bara 3 månader kvar tills vi åker på vår bröllopsresa till Thailand. Vi hade inte riktigt verken tid eller någon lust att fara iväg i sommras och så ville vi gärna till Thailand och det är inte riktigt läge i juli, så därför väntade vi med våran resa.
   Dock har det hunnit hända en del de 3 senaste månaderna. Huset har blivit klart och likaså carporten med förråd. Mamma och mormor har hunnit vara på besök hos oss och om 9 dagar kommer även pappa & Eva, o helgen efter det kommer Fia & Sebbe! Vi har lärt känna våra grannar och de är underbara allihop! Ja allt är kanon, vi verkligen stortrivs i vårt fina hus!!

Igår så var Pernilla här och sydda gardiner till sitt kök :) Jag hade sådan tur att det blev tyg över så jag kan sy gardiner av samma tyg till mitt kök också. Återkommer med bilder när de är klara!
   Igår så tyckte jag att Pernilla du kan väl göra nåt nytt fint på ljusfatet som jag har på köksbordet. Sagt och gjort. Pernilla satte fart o grejade en massa med ljus o sand som vi tog i Ystad i våras. Blev riktigt läckert när det var tänt. Haha dock så slutade det med att brandlarmet startade och vi inte lyckades med att släcka den eldflamma det blev så vi fick tillslut kväva elden med massor av sand. Men att det inte brinner i sand är inte riktigt sant. Det brann hur mkt som helst.



Nu blir det frukost och sen gardinfix!!


Söndag

Söndag igen. Tiden den springer iväg precis som vanligt!!!

Onsdagens besök hos frisören resulterade i mörkt hår (som förut) med röda slingor =) Blev riktigt coolt och jag är helnöjd!! Har dock inte lykats få till någon bra bild på det. Så ni får helt enkelt se det när vi ses kära vänner och familj!

Idag får det allt bli en hemmadag. Var iofs hemma på dagen igår men känner att jag verkligen vill ha en hel hemmadag. Är något planerat varenda vardag i nästa vecka så kan behöva en dag hemma idag! Det får bli en städning av tvättstugan idag...Magnus var så duktig och bar ut alla verktyg o annat bråte till förrådet igår så nu ekar det istället i tvättstugan. Nu får det bli till att vänta tills pappa kommer om två veckor. Han har lovat att hjälpa oss få upp nå bra hyllsystem o arbetsbänk där! 

Satt dessutom nyss o titta i reklamen som kom i fredags. O hittade så ett så snyggt köksmöbelset. Ekbord och läderklädda stolar. VILL HA!!! Så less på vårt förbaskade glasbord som blir skitigt bara man tittar på det. Men vi får väl se när det kan bli verklighet att byta ut köksmöblerna...får väl ta en sak i taget!

Nu, frulletajm!


Frisyrer de senaste åren!

            

Lugg.                      Blond.                       Blond o kortklippt.  Etapp-klippt.
2005.                      2006.                           2007.                   2008.


Foton på mig efter 2008 där jag inte har Uppsatt hår, någon klämma på ett eller annat sätt i luggen verkar vara en omöjlighet att hitta! Eller jag har hittat nåt kort men inte där man ser hur frisyrer verkligen är....nåja, varför gör jag det här?
   Jo jag ska till frisören imorn och vet inte hur jag ska klippe mig? Jag vet att jag ska fixa färgen..ska fortsätta vara brunett. Men hur i hela friden ska jag klippa mig?! Förslag mottages gärna innan 14.30 imorn!!


Duktiga vi!

Ojojoj vilken produktiv dag!!!

Magnus o Pelle har varit ute hela dagen och grejat med carporten/förrådet!!! Det enda jag gjorde med d en var o komma ut o tejpa lite uppe vid taket så Magnus kunde måla klart =) Men min älskling har varit jätte duktig idag...nu är nämligen allt klart därute! Så nu är det bara o vänta på att det ska torka så vi kan skicka in alla verktyg o sånt grejs där så jag kan få ha tvättstugan ren o snygg!!

Vad har då jag gjort denna söndag förutom o tejpat lite i förrådet... Jo jag har dammsugit, dammat, torkat golv, städat badrummet, rengjort ugnen, gjort fint bland mössor, vantar och halsdukar och tvättar massor av tvätt. ja, jag tycker nog allt att jag har varit väldans duktig idag!!

En väldigt bra dag av familjen Klarin!!!

Nu ska jag fortsätta se på Ensam mamma söker och Magnus ska skriva klart en artikel! Sen blir det lite söndagsmys i soffan kanske med en bra film eller nåt!!!


Bröllopskort!





Har satt upp den här tavellisten och korten på väggen mellan sovrummen på bottenvåningen här hemma!! Är själv väldans nöjd med det =)


Bacillerna förföljer mig...

Ja de envisa jäkla bacillerna förföljer mig, Jag blir galen.

Eftersom bacillerna är klar så är jag fortfarande hemma från jobbet och hostar och har mig. Dock varit feberfri sedan ca halv3 idag så nu hoppas jag verkligen att skiten håller sig borta!! Men en sak kan vi konstatera och det är att jag och vår divan på soffan är bästa kompisar + en filt! Här sitter jag typ all vaken tid. Har nåmligen fått lära mig av en god vän att man inte ska ligga ner när man har luftrörskatarr...för då får bacillerna lättare att fästa i halses o luftrören. Så sitta är det som gäller när jag är vaken.

Annars vet jag väl inte så mkt som händer eftersom jag bara är hemma. Återkommer när det händer något skojigt :)


Less på att vara sjuk

Gahh jag blir galen. Har varit sjuk nu sedan i onsdags...eller ja. Jag borde väl kanske inte ha jobbat i onsdags heller men det gjorde jag enbart för att jag inte har mage att ringa och sjukanmäla mig när det är jag som öppnar på jobbet. Men torsdag och fredag var jag hemma. Deckad i feber, hosta och förkylning.
   Mitt i allt detta så kom mamma och Sven-Erik på besök igår och är här tills imorn. Så idag gjorde jag ett tappert försök att fara med dem till Gränby en vända....var väl hemifrån ca 3h varav jag säkert satt ner i 1,5 av dem. Men helt slut blev jag och somnade som ett litet barn när jag kom hem.
   Det är bara och hoppas att det händer något drastiskt tills imorn kväll/måndag morgon så jag kan jobba på måndag!

Annars har det inte blivit mkt gjort just eftersom jag är sjuk. Har på 3 dagar iaf lyckats skriva adresser på tackkorten från bröllopet. Så det får väl bli morgondagens projekt. Att orka promenera till brevlådan som är ca 10 minuter bort och posta alla kort =)

Idag fyller kära Fia 25 år!!! Hipp hipp hurra på din dag!

Nu blir det sängen. *zzznark*


RSS 2.0