Har haft en fantastisk dag <3

Denna måndag har varit den bästa måndagen på väldans länge! Visst jag tycker det är kul och komma till jobbet på måndagarna och träffa kollegorna och skvallra lite med dem om vad som hänt under helgen!!! Men idag har det varit en speciell måndag!

Jag började med att sova till strax innan 11, så skönt =) Då var det dags att kliva ur sängen för att betala räkningar och även göra mig iordning för att fara till stan och träffa Fia! Klockan 12.30 träffades vi utanför Åhléns och vi började med att med raska steg traska till Unico och äta lunch. Mums vilken god sallad de har där!! Underbar faktiskt. Turnén fortsatte till Clas Ohlsson, Mäster Arnes, Ohlssons tyger osv osv. Jösses, det kändes som att vi var precis överallt!! När vi vid 15.30 satt och fikade på Wayne's coffe kom vi på idén att fara till Ikea. Sagt och gjort, vi satte oss på bussen hem för att hämta bilen och så åkte vi. Fia shoppade en ny hylla till hennes o Oscars badrum =) Jag shoppade en bra förvaringsbox till mina halsband samt ett nytt täcke åt Magnus! När vi nu enligt våra start-planer skulle fara hem, så ändrade vi åter dem...det blev en tur till Rusta, Hemma-butiken och till sist till Årsta travcafé för att hämta ett paket! Jippiiiiii, nu har jag min körkortsbok här hemma! Så nu är det bara o börja plugga så jag får mitt körkort! Vad säger du Nettan, vem tar sitt först? Du eller jag?! ;o)

Tillslut så landade vi hemma i soffan! En kopp te blev det då innan Fia så småningom vid halv8 ikäll begav sig hemåt!! Vi har verkligen haft en toppen bra dag (tycker jag iaf).

Ikväll har jag dammsugit medans Magnus varit med en vän och kollat på fotboll....och nyss insåg jag att jag är förbaskat hungrig. Har bara ätit en fransk hot dog till middag. Kanske dags o leta efter något att äta i köket! Så får de bli!!

Morsning Korsning!

Jag dominerade!

YES! Jag har gjort det, jag spöade skiten ur både Magnus o Johan igår då vi var och bowlade på bowlaget =) haha jag blev allt lite kaxig av det, ska jag erkänna!!! Vi hade iallfall hur kul som helst! Först var vi hemma och grillade och snacka strunt....tyvärr hittade jag ingen vän som ville joina oss så därför blev det jag, Magnus o Johan. Vid halv 11 fick vi för oss att vi ville fara o bowla så viringde och kollade om där var ledigt. Visst var det de och klockan 24 började vi bowla :o) Supernajs!! Efter bowlingen tog vi en tur till Terassen innan det bar iväg hemmåt!!!

Idag lördag har det varit en ganska lugn och skön dag. Var ute en sväng med bilen och spanade in tomten som vi är så sugna på att köpa. Jag bara VILL så gärna ha den och bygga vårt favvohus där. Vi får väls e hur det blir med den saken... när vi kom hem så tog vi en timmes tupplur och efter det så gjorde vi Flygande Jacob till middag. Mums fillibabba!! Ikväll är det rena rama tv-spels kvällen!! Killarna (ja, Johan är här) är på sista banan på klassikern bubble bobble. hejja hejja dem att klara sista banan! Själv sitter jag och bloggar, snackar med "Bengt" samt käkar chips & dip. Lagom lördagskväll känner jag!

Imorn skulle vi ha farit till Ystad, men eftersom de inte säger nå vidare väder i veckan heller så valde vi att stanna hemma! Är såklart både skönt o tråkigt, ville ner o träffa familjen men ändå skönt att vara hemma en ledig vecka under sommaren också! Så får väl se vad vi hittar på med på våran gemensamma semestervecka :) Ska bli mysigt bara att få sova länge på morgonen tillsammans med älsklingen. känns som att det är länge sedan då det varit en väldans massa jobb för honom både vardagar och helger.

Älskar min Magnus <3

Ta hand om er alla nära och kära!

På landet!

Torsdag är det idag. Jag började jobba klockan 7 imorse. Buhu usch o fy, jag är inte rätt person för att stiga upp så tidigt. Visst jag är ingen person som sover till 12 på dagarna när jag är ledig, men att stiga ur sängen klockan 6 på morgonen är ingen höjdare. Nåja jag skall ju faktiskt inte klaga jag fick ju gå hem 10.20 =) Hem och slappa några timmar och sen till ordinare jobbet (vi är på en annan förskola nu under sommaren) för att öppna för en IT-filur som skulle fixa vårt modem. Men shi fick han, för det var stendött.

Efter den blixtvisiten på ordinarie jobbet så begav vi oss ut till landet. vi hade lovat Pelle & Monica att vara hundvakter idag! De är på nå lattjolajbans för en granne här i Åkerlänna! Dock befinner de sig någonstan vid kusten nu, Magnus sa vad det hette men det har jag redan glömt. Så om en liten stund blir det en ny promenix med Zelda & Tilda och efter de beger vi oss hem till Uppsala! Ska fara o kika på en tomt då.....vi håller ju på med vårat husletande alternativt husbyggande! Är så trötta på att bo i vår lägenhet. Den är fin och allt men den är så sjukt dyr :( Så vi skulle typ tjäna på att bo i ett hus! Turen i allt är ju att Magnus har kontakter inom de flesta områden som behövs för att bygga ett hus! Så håll tummarna för att våra drömmar snart går i uppfyllelse!!!

Nu ska jag se om Magnus jobbat klart för idag! Han håller på med en helsidesartikel till UNT.

Puss & Kram
Vi syns på stan!


Dagarna o veckorna bara rusar iväg.

Ojsan en hel vecka har gått sedan jag skrev något här i bloggen. Veckan som varit har varit fylld med lite av varje, i Onsdags blev det en impulsiv grillfest här hemma! Oscar & Fia kom, Johan kom och under kvällen kom även grannen Mattias upp :o) Super trevligt var det!

För övrigt så var det jobba mellan måndag och fredag! En del utflykter blev det med barnen då barnantalet nu minskat på jobbet. Riktigt mysigt är det att kunna göra lite utflykter, bara vara på gården vid förskolan är ganska tråkigt vecka ut och vecka in. Dags o jobba igen i veckan som kommer men sen är det en veckas semester igen. Så på söndag nästa vecka lutar det åt att vi åker ner till Ystad en vända OM det inte är så att det sägs regn o rusk hela veckan. För då kan vi ju lika gärna vara här hemma.

Nu i helgen har det varit ganska lugnt! I fredagskväll var vi nerbjudna till grannarna Helene & Mattias!! Lite öl/vin o snacks blev det då! Och även kubb :o) Tyvärr så torskade jag och Helene. Men igårkväll kom Mattias upp o knackade på dörren o frågade om vi skulle lira lite kubb. Javisst sa vi och jag o Helene var så där lagom kaxiga att vi skulle vinna, men shi fick vi. Vi torskade två omgångar till igår :o( jaja, bara bita i det sura äpplet o försöka slå dem snart igen!! Vi har helt fantastiskt trevliga grannar!

Idag söndag är det full rulle! ska på fika hos ett par bekanta halv1, halv 3 ska vi kolla på ett hus (vi är trötta på att bo i en asdyr lägenhet) sen ska man väl bege sig hem och fixa lite middag! Sen var det kväll o dags o ha den där sköna lata söndagen inför en ny arbetsvecka.

Ja det var rapporten från den här veckan! Dagarna o veckorna bara rusar iväg, man hinner ju knappt med. 

Kramisar!

1 nytt vuxenpoäng till mig...i tanken iaf =)

Yes! Nu har jag äntligen bestämt mig. Jag ska bannemej se till att ta körkort, haha ja ni läste rätt. Har ikväll beställt kärkortsboken från Adlibris (mkt billigare än o köpa den på en körskola) så om sisådär 4-5 dagar har jag den här hemma och kan roa mig med att plugga teori!!! Har aldrig varit så motiverad till detta som jag är just nu, så det är väl bara att ta tillvara på motivationen =) NU till problemet, vilken körskola ska man välja?
   Googlade på trafikskolor i Uppsala, och det finns ju en hel drös. Frågade min kära sambo vilken körskola han gick på då han tog sitt körkort, och jag vet vilken körskola en annan vän gått på och han har gett den gott betyg. Så är det någon kär läsare som tagit sitt körkort i Uppsala så kan ni väl klottra en liten kråka och berätta något bra eller dåligt om någon körskola i Uppsala. Så jag får lite hjälp på traven i mitt beslut att välja en trafikskola.

Lovar att förvarna er kära medmänniskor innan jag sätter mig bakom ratten och kör! Det är då alla skall hålla sig inne så man minimerar risken för att krocka med något som rör sig, HAHA!

Och kära vänner, när ni märker att jag ledsnar eller bara tycker de e skittråkigt att ta körkort så sparka mig i baken o säg hur bra  det är och ha det där kortet i plånboken!!!

Kram på er alla!

Grattis storebror!

Idag fyller min älskade bror år!



Ett stort grattis på 28 års:dagen, Hipp hipp Hurra!!
♥♥♥

Pappa...

Åhhh ibland blir jag lite småarg på mig själv.... igår när jag var nere på bangolfen med Eddie o Paulina så hade pappa ringt hem till Magnus. Han berättade då att han låg på HIA på grund av sitt hjärta. Han hade blivit dålig natten mellan söndag o måndag och fått åka in i måndags. Förmaksflimmer var det på menyn. Pappa sa till Magnus att han var okej och låg kvar för att få nå ny medicin o sånt men ändå blir jag ju alldeles nervös. Det handlar ju om hjärtat om det är min pappa. Positivt är att jag pratade med pappa ikväll och han har fått komma hem, två lediga dagar för honom följer och sen hoppas jag att pappa är precis som vanligt igen :o) Och jag måste sluta oroa mig så enormt mkt, sov ju hur dåligt som helst inatt så har sovit en timma ikväll på soffan!!  
                     

Pappa!

Annars fortsätter veckan som det börja, jobb på dagarna och ta det ganska lugnt på kvällarna! Idag slutade jag klockan 13 och for då till stan för att träffa kära vännen Karro en sväng i väntan på att hennes tåg skulle gå!!! En lång o mysig fika blev det på café Fågelsången <3 *kärlek till dig vännen*

Imorn är det jobb mellan 10-16.30, sen ska vi eventuellt käka middag med några goda vänner. Men det beror på hur mkt jobb Magnus har. Han har en intensiv period i jobbandet just nu så fullt upp för honom. Men förhoppningsvis kan han komma loss lite granna så vi kan fara o vara sociala en liten stund åtminstone. Återkommer med rapport om detta!

Har pratat med både mamma, pappa och moster ikväll!!! Trevligt trevligt =)

Hörs!!!

Stolt över DIG vännen.

Måndag kväll, innebär att första arbetsdagen är över efter semestern!! Allt funkade fint var en sådär lagom lugn dag att börja med efter en semester.

Ikväll har det inte gjorts många knop. Har tagit det väldans lugnt och mest njutit av att vara hemma o tagit det lugnt. Dock pratat med en vän som jag inte riktigt hört av som vanligt på sistone. Fick förklaringen idag, vännen mår inte helt hundra men har insett det själv och har därför redan nu börjat göra förändringar!!! jag är så stolt över dig vännen och vet att du snart kommer vara dig själv helt och hållet eftersom du vågar lyssna på kroppen när den säger ifrån. Du är både stark och modig, kärlek, till DIG vännen.

Jag är helt klart världens lyckligaste! Jag & Magnus är nyförlovade och ska ta o börja fundera vidare i våra liv <3, jag har ett jobb och massor med nära och kära runt mig!!!

Kärlek till alla nära o kära <3

Förlovning 3/7-2009 <3

Torsdag ca kl 22.30. Magnus avslöjar att jag skall få en överraskning! Vi började med att sätta oss på balkongen med en öl/cider och tända ljus! Super mysigt var det! Ca 23.40 sa han åt mig att vi skulle klä på oss och gå ut. Då kom en taxi o hämtade oss o körde oss till Slottet. Väl uppe vid Gunilla klockan, en fantastisk utsikt och så, så friade min älskling! Domkyrkoklockan slog för 12-slaget precis när vi gick upp för trappen till Gunilla klockan, så från och med den 3/7-2009 är jag och Magnus förlovade <3 Var så klart en massa andra mysiga o fina detaljer runt alltihopa, men de behåller jag för mig själv =)
   I fredags på dagen var vi i Öregrund och myste på klipporna med jordgubbar o annat gott! Det var där ute Magnus hade tänkt fria i fredagskväll men då han såg väderprognoserna improvisera han lite på torsdagsnatten! Tur var det, för regn o åska var vädret i fredagskväll.

Allt var helt underbart.

Älskar dig min älsking <3

       
          Våra ringar!                                                     Puss, älskling <3


Den lovade updaten!

Ja då är det söndag och jag skrev ju i föregående inlägg att jag skulle uppdatera bloggen idag!

Först o främst kan jag ju meddela att mina 47 myggbett på benen börjar bli bättre! Men det ser ju alldeles hemskt ut. :oS

Nåja annars har helgen varit toppen bra :) Började redan i torsdags då jag fick träffa underbara vännen Eddie! Han och jag har känt varandra sedan-94. Finns nog ingen bättre kille än honom att ha som sin närmsta kill-kompis om man är tjej!!!
   Vi började med att fara ut till landet o bada i poolen där. Det var jag, Eddie, Älsklingen, Fia och Anna!!! Super trevligt och alldeles undebart skönt att få bada i det tropiska vädret som var! Vid halv 4 begav vi oss in till stan igen för att Magnus på kvällen skulle på after work med jobbet! Eddie o jag skjutsade honom till det sen for vi till biltema o lite så samt käka! Riktigt härligt att umgås med Eddie, var länge sedan! Vi for ner på stan efter att vi käkat och tog en glass =) Satt på stan och mumsade i oss den o traskade sedan till stället där Magnus befann sig med jobbet. Han ville vara kvar ett tag till så då tog jag o Eddie en promenad runt i uppsala och tillslut så satte vi oss utanför domkyrkan och bara pratade massor om allt mellan himmel o jord! Även myggen joinade oss. Fy bubblan vad med mygg det var. Vi fortsatte vår promenad efter ca 1h på bänken utanför kyrkan! Och vid 21.30 hörde vi av Magnus att vi kunde bege oss mot bilen för han var på G.
   När vi kom hem till oss så åkte Eddie hem och vi gick upp till oss. 
   
        Jag och Eddie! 

Lördag & Söndag har tillbringats i Årsta i Stockholm o Ösmo som ligger ca 1 mil från Nynäshamn. Det var Carro & Anders som skulle flytta till hus! jag och Magnus var med o tömde Carros lägenhet i Årsta! Det gick fin fint förutom en lite incident. Det var så klart JAG som hade huvudrollen i denna (klantig som jag är). Jag och Michel (Carros bror) skulle bära ner en bokhylla från andra våningen. Fin fint gick det ända tills vi kom till sista halv-trappan (inte så lång trappa) Där slant jag med foten och åkte hela trappan ned. Kände att jag fick ont som attans i ena skinkan på en gång annars mådde jag fint så jag sa till Michel att vi skulle fortsätta. Men när jag fått hjälp att komma fram från bokhyllan (hade den mest över mig) så höll jag på att svimma. Så Michel fick själv ta ut den till släppet. Jag satt ned ett par minuter och sen var jag på G igen. Resten av dagen gick allt fint, och det avslutades med grillfest igår kväll och övernattning i nya huset :o) Vi kom hem idag och har sedan dess städat o ätit mat. Nu ska jag ta o försöka göra plats åt våra nya vinglas i glas-skåpet i köket och efter de bara softa i soffan och låta min blå/lila skinka vila. Galet vad ont det gör :oS

Sammanfattningsvis har allt varit helt underbart sedan i torsdags!!! har massor av ny energi nu för att börja jobba imorn igen! 3 veckor med jobb sen semester igen =) *loveli*

FAN FAN FAN

Vem i hela friden har kommit på att myggor är ett djur som ska få leva???? Nu låter jag väldans elak men med cirka 50 myggbet (nästan alla på benen) så är jag sjukt less på dem. Och alla kom igår då jag hade en underbar dag med bästa Eddie och Älsklingen, Sofia o Anna!!! Helt underbar dag =) Har dock varit o köpt myggmedel idag. Nu ska jag o älsklingen fara till Öregrund o mysa där!

Mer update kommer på söndag!!

RSS 2.0