Dagarna o veckorna bara rusar iväg.

Ojsan en hel vecka har gått sedan jag skrev något här i bloggen. Veckan som varit har varit fylld med lite av varje, i Onsdags blev det en impulsiv grillfest här hemma! Oscar & Fia kom, Johan kom och under kvällen kom även grannen Mattias upp :o) Super trevligt var det!

För övrigt så var det jobba mellan måndag och fredag! En del utflykter blev det med barnen då barnantalet nu minskat på jobbet. Riktigt mysigt är det att kunna göra lite utflykter, bara vara på gården vid förskolan är ganska tråkigt vecka ut och vecka in. Dags o jobba igen i veckan som kommer men sen är det en veckas semester igen. Så på söndag nästa vecka lutar det åt att vi åker ner till Ystad en vända OM det inte är så att det sägs regn o rusk hela veckan. För då kan vi ju lika gärna vara här hemma.

Nu i helgen har det varit ganska lugnt! I fredagskväll var vi nerbjudna till grannarna Helene & Mattias!! Lite öl/vin o snacks blev det då! Och även kubb :o) Tyvärr så torskade jag och Helene. Men igårkväll kom Mattias upp o knackade på dörren o frågade om vi skulle lira lite kubb. Javisst sa vi och jag o Helene var så där lagom kaxiga att vi skulle vinna, men shi fick vi. Vi torskade två omgångar till igår :o( jaja, bara bita i det sura äpplet o försöka slå dem snart igen!! Vi har helt fantastiskt trevliga grannar!

Idag söndag är det full rulle! ska på fika hos ett par bekanta halv1, halv 3 ska vi kolla på ett hus (vi är trötta på att bo i en asdyr lägenhet) sen ska man väl bege sig hem och fixa lite middag! Sen var det kväll o dags o ha den där sköna lata söndagen inför en ny arbetsvecka.

Ja det var rapporten från den här veckan! Dagarna o veckorna bara rusar iväg, man hinner ju knappt med. 

Kramisar!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Hoppas det går bra på husvisningen, såg ut som ett toppen hus när vi tittade på bilderna på hemnet.



Kram Nettan

2009-07-19 @ 11:05:05
URL: http://lallenochettan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0