Gungstolsprojektet!

Äntligen är mitt gungstolsprojekt klart =) 
 
I fjol sommar så fick/tog vi en väldigt fin välbevarad gungstol efter Magnus mormor som tyvärr gick bort. Den var i fint skick men färgen på den och tyget på dynorna var väl inte det vackraste. Så vi frågade Magnus mamma Monica om det var okej för henne att vi piffa upp den lite, sagt och gjort! Här är bilder från arbetet!!! (Har dock inte hållt på o dona med detta sedan förra sommaren. Började sista helgen i maj,  då mamma var här på besök :)

    

Så här såg stolen och tyget på dynorna ut innan vi börja piffa upp den!


  

Stolen målad en gång och nyomklädda dynor av mamma Britt!



Slutresultatet!!! Jag är riktigt nöjd =)


Mys med härliga vänner!

Idag har sommaren verkligen gjort entré! Det har varit varmt och soligt hela dagen. Inte från strax innan 23 ikväll tog jag på mig en kofta då jag och Magnus satt ute på altanen och filura lite tillsammans :) Det är riktigt sommar de när man sitter i tunika o kofta ute så sent utan att frysa!!

Dagen har varit riktigt härlig, hade Erica och Isak på lunchbesök :) Var verkligen super trevligt. Alldeles för länge sedan vi sågs. En gos spenatsoppa med nybakat bröd blev dagens lunch och så hade Erica o Isak med sig jordgubbar som vi mumsade på till efterrätt. En suverän dag i skuggan under markisen!
   En stunds vila blev de då mitt finbesök hade åkt hem! Underbart med semester då man kan göra det som kroppen ber om!!
   Magnus skulle iväg till Enköping ikväll och titta på fotboll och jag hade ingen lust alls att sitta själv hemma. Så jag tog mig friheten o ringde o fråga Fia om hon skulle vara hemma ikväll. Det skulle hon så jag bjöd in mig själv lite fint på besök. Trevligt det också =)
   Så en himla trevlig dag har det varit, gott sällskap hela dagen men ändå lugnt för kroppen!!!

Nu ska jag fortsätta se på filmen "Erin Brookwich" på tv!

Natti natt söta skatt!


SMS-inlägg

foto0301 (MMS)


mysdag!

Dagen idag har varit riktigt härlig :)
  Hann med det jag skulle på stan i form av, inköp av mer pärlor till mitt pärlprojekt, 1m tyg, underkläder samt ett par shorts för ett presentkort som hemskt gärna ville bli använt!!!! Sedan vidare till ikea för inköp av en ram!!

Väl klar på Ikea så mötte Magnus upp mig där och vi åkte en vända till Thuns =) Magnus ville ha nya pikétröjor, och av någon bra anledning så brukar han alltid hitta det där! Jag fann mig två par leggings, en finklänning till brors 30 års fest i juli och en scarf :) Riktigt nöjd med dagens shoppning jag! Hihi vi köpte faktiskt även de första kläderna till pysen....kunde inte låta bli. Är ju mindre än 10 veckor kvar nu! lägger in en bild på kläderna efter det här inlägget :)

En mysig dag med lite skön egentid och en mysig kväll tillsammans med älsklingen!


Skuttan älskar pepsilådan som Ivan hade me...

foto0297 (MMS)

Skuttan älskar pepsilådan som Ivan hade med sig på midsommar :) Detta är ett test att blogga från mobilen!!


Play igen!

Jahopp nu känner jag att det är dags att börja skriva i min kära blogg igen! Semestern har gjort entré, första officiella dagen idag och det är enormt länge tills det är dags för mig att jobba nästa gång.

Är inne i v 30 av graviditeten, dag 206/280, helt galet!!!! snart är det dags :) Längtar oerhört mkt!!! Allt är frid o fröjd. Förutom att ryggen inte riktigt är min vän. Dock känns det bättre idag. Det är lugna dagar som gäller. Absolut kan jag ju hitta på med saker men det gäller att ta allt i den takt som kroppen tycker och inte i min normala galna takt där allt ska gå i hundraåttio helst.

Just nu är det lite av varje på agendan! Håller på med en pärltavla som kommer bestå av 5400 pärlor innan den är klar! Lovar att lägga ut en bild då den är klar och personen som ska ha den har fått den! Ska en vända till ikea idag för att införskatta en ram :)
   Får finbesök av Erica o Isak imorn!
   "Kidnappning" av Pernilla & Ivan på torsdagskväll....hihi de vet ingenting mer än att de kommer bli upphämtadehemma efter jobbet! Resten har jag o Magnus planerat :)
   Ja, som sagt det händer lite av varje i veckan men också utrymme till vila!!

Men nu är det dags att fixa lite lunch innan jag ska ta bussen in till stan!!!

Kul att skriva igen! På återseende!!!


RSS 2.0