Nyårsafton.

Gott nytt år alla läsare, vänner, familj o släkt! Ja allihop kort sagt =)

Hoppas ni får en alladeles underbar nyårsafton oavsett m ni sitter själva hemma i soffan med en skål popcorn eller om ni är på en riktigt röjjar fest!!! 
   Här hemma blir vi samma "gamla" gäng som vanligt! Det blir lunch/mellis grillning runt 14 tiden då det ska mumsas korv i bröd och sen hjälps vi alla åt med kvällens meny som idag blir:

Meny nyår 2012;

Förrätt:
Gratinerad hummer 'a la Rickard
 
Huvudrätt:
Oxfilé, honungsglazerade ribs och lax under "kladd"täcke till detta serveras det hasselbackspotatis med avokadosalsa, pepparsås och vitlökssås.
 
Efterrätt:
Kladdkaka med hemmagjord vaniljglass och grädde.
 
En helt fantastisk meny och efter detta landar vi väl i matkoma allihop, hihi!!!!!
 
Ha en underbar dag/natt som sagt och nu hoppas jag på ett bättre 2013 än 2012! Tack vare man har solstrålen Melvin som man lyckats stå upp på benen hela året.
 
Gott slut & Gott nytt år önskar jag!

Året går mot sitt slut.

Tiden går verkligen i hundraåttio. Om lite mer än ett dygn så är det här året, 2012, till ändå och 2013 tar fart!!!!!
   Håller på o skriva på min årskrönika för fullt. Den bjuder jag som vanligt på den första januari =)

Igår och idag har varit fixar dagar inför nyår =) Jag och Melvin lyckades städa en hel del igår. Jag mycket medans han sov och sen lite medans han var vaken också faktiskt! Skööönt. Sen så tog jag & Magnus det sista idag då lillskrutt sov samtidigt som vi småfixade med lite annat innan vi på eftermiddagen begav oss en sväng till stan för inköp av lite ljus o sådär! Hade missat att det var så tomt i ljus-förrådet.

Ikväll så har jag en kväll för mig själv. Eller ja, Melvin ligger o sover i sin säng! Men Magnus är hos grannen o tar nån öl o lirar lite kort. Ganska skönt ändå o få en stund för sig själv och tänka igenom året som gått.....o filosofera lite på vad man vill få ut av 2013. Så jag ska ta o hälla upp något gott att dricka och fortsätta skrivandet av årskrönikan nu när lugnet råder här hemma....tar en paus vid åtta snåret då jag tänkte titta på så ska det låta. Måste ju även ladda lite för morgondagen. Det blir nyårsfirande enligt tradition och det ska verkligen bli hur mysigt som helst. Alla de bästa som bor nära kommer, men visst blir det tomt utan Pernilla, hon är liksom en del av vårt nyårsfirande. Miss you <3 

Nu, dricka nåt smarrigt o äta godis samtidigt som det ska skrivas =) 
Ha en skön kväll alla, ett gott slut önskar jag er alla!
 

Stor dag idag!

Helt galet!!! Igår skrev jag ju om attMelvin sovit länge men att han hade ju bökat lite på natten då. Inatt fattar jag ingenting....han somna som vanligt vid 19 igår kväll och har sen sovit utan ett pip till 9,27 idag. Det är ju lite för bra för o vara sant....men iaf så lägger jag in en beställning på en likadan natt till natten mellan nyårsafton - 1 januari!!!!

Igår hade jag en riktigt härlig dag. Strax innan lunch plinga telefonen o det var Anna som undra om jag ville hänga med ut på en promenix! Så fick i Melvin lunch o sen begav vi oss ut i alldeles fantastiskt vinterväder =) Det var super härligt!!! Dagen fortsatte med bus här hemma o Anna o hennes lilla familj kom in o drack en kopp te innan det var dags att laga middag.
Kvällen tillbringades i soffan med min make! Vi mumsa grönsaker med dip och tittade på filmen "Cockpit" en bra film som jag tycker ni ska se :) Kände mot slutet av filmen att jag fick en vidrig huvudvärk så när filmen var slut gick jag o lade mig.

Idag är det en stooooor dag!!!! Det är dagen då jag ska testa något med mjöl i och se om magen klarar det. För nu har jag ätit prolaktas i 2 dygn så nu ska magen klara det om det är så att jag klarar mjölk! Jag håller tummarna stenhårt, kan du också göra det för min skull????

Nu ska jag ta o plocka fram frukost!!! Väldigt sen sådan men så blir det ju när man sover länge :)
Ha en underbar dag alla!!!!!


08.48

Det är lyx att bli väckt så sent som 08,48 på morgonen när man har en 16 månaders grabb i huset!!! Han har inte vaknat före 8,30 sedan vi kom hem från Ystad :) Dock har han haft två nätter på rad nu då han sovit lite oroligt. Är väl tänderna som spökar. Blir säkert bättre snart igen.

Igår så var det stora fixardagen och Melvin hade tur att farfar ville komma och leka så han slapp fara runt. Magnus skulle ju iväg och skriva Storvretacupen o medans han gjorde det så dumpa han mig på Gränby så jag kunde storhandla! Sen kom Magnus åter och hämta mig, då åkte vi och köpte en tripp trapp stol åt Melle!!!! Wiiii vi fick tag i den gröna som vi ville ha :) Tillslut var vi in en tur på city gross för att köpa kött till nyår! Så nu är allt fixat.

Just de, igår så började jag ta prolaktas! Håller tummarna så att de funkar på mig...för isåfall kan jag från imorgon äta vanlig kost!!! O då kunna bli bortbjuden/gå ut o äta utan att behöva fråga om allt....o ev komma hem hungrig för att det inte finns mat som man tål. Håller tummarna stenhårt att de ska funka :)

Idag är det jobb för Magnus på menyn medans jag & Melle inte har nå speciella planer. Får se vad vi hittar på med, skönt o ha en oplanerad dag!


Julen 2012

Ja så är julen 2012 över och vi är hemma i jumjum igen! Det har varit en super bra jul nere i Ystad, så bra att jag faktiskt redan längtar tillbaka!!!
Lördagen var en ganska så lugn historia! Jag, Melvin & Nettan tog en promenad till lekplatsen och åkte lite rutschkana o spana på alla spännande bilar på vägen en liten bit bort! Detta så Magnus fick sova lite i lugn o ro efter en lång bilresa ner i en hel del oväder. Tur han kom ner helskinad!!!! I övrigt så var det mycket mys och på eftemiddagen kom min o Marcus kusin Marie & hennes Magnus på besök =) Så kul att ses!!!
Söndagen var lugn hemma tills Melvin hade haft sin lunchvila...då åkte vi alla hem till pappa för att fira jul där! God grillad mat, en överlycklig liten Melvin över alla julklappar och mys för hela slanten :) Även uppesittarkväll med bingolotto såklart. Jag vann storkovan...haha 100:-! Dock åkte vi hem strax efter 23 för Melvin vakna till o jag var helt slut så det blev "hem" o sova!
Julafton började med att Melvin sov till halv9 :) Bus på förmiddagen och även idag åkte vi efter Melvins lunchvila. Vi var i Tomelilla hemma hos min moster med familj. Heela släkten var där, 24 personer!!! Helt underbart. O det bästa av allt är att man kan jämt äta allt...för jag har världens bästa familj/släkt som hjälps åt så att alla dka kunna äta allt, kärlek <3 Lyx att vara allergiker o vara på besök i skåneland.
En alldeles underbar julafton <3
Igår så åt vi lunch hemma hos bror & Nettan innan vi åkte hem till jumjum. En resa hem som gick jätte bra. Det var ishalka mellan typ Gränna och Norrköping. Men allt gick kalas bra för oss och Melvin skötte sig exemplariskt! Väl hemma stupa Melvin gott i sin säng.
Stupa gjorde även jag o Magnus lite efter 23.

Tack alla i min familj och släkt för en underbar vecka <3

En extra god natts sömn i sin egna säng efter en vecka på vift o vi blev växkta av Melvin precis före halv 9 imorse. Upp o hoppa o duscha o sen iväg tillsvärföräldrarna för o byta julklappar där. En lite halvt snabbdag där då Magnus skulle iväg på jobb klockan15.
Jag & Melvin har städat och röjt bland hans leksaker på eftermiddagen. Bort med en del av det "gamla" och in med alla nya grejer han fått i julklapp!!! Tvättat två maskiner tvätt har jag också gjort och nu väntar jag hem min älskade make som borde komma vilken minut som helst.
Imorn så är det lite småfix och mathandling som ska uträttas. Även njuta av lugnet hemma tänker jag göra....att ha varit hemma 9 dagar på de senaste 32 dagarna gör att man tycker de e gott o få spendera lite tid hemma nu.

Tjipp!


Mysdag!

En ny dag går mot sitt slut i skåneland =) En dag som har varit riktigt bra. Jag tänkte först imorse att detta kommer bli en skitdag då både jag & Melvin vaknade när Nettan mecka i köket imorse innan hon skulle åka till jobbet. Men tack o lov lyckades jag få Melvin att somna om igen efter ett tag men jag själv lyckades inte somna....jag hade blivit för vaken av o vänta på att Melvin somna om. Men han somnade och det gjorde ju att dagen blev bra ändå!
    Jag och junior tog bussen in till Ystad strax efter tio. Gick på span efter de böcker jag vill ha till Melvin men de fanns verken på bokia eller åhléns, morr. Så istället för o brottas med alla människor på stan promenerade jag hem till pappa & Eva o gav Melvin lunch där innan vi gick vidare hem till min kusin Petra och hennes tjejer! En super super mysig dag =) Melvin har haft fullt upp o busa med sina sysslingar!!! O tack för den super braiga julklappen han fick, en riktig fullträff! Såna här dagar önskar jag verkligen att jag bodde här nere....gäller även gårdagen.....för jag har världens bästa familj/släkt! Idag hann Melvin träffa morbror lite innan det var sängdags och imorn kommer äntligen Nettan få träffa honom! Hon åker ju så tidigt och kommer hem så sent från jobbet så hon har inte hunnit med o träffa lillskrutt ännu. Men nu så har de iaf 3 hela dagar att busa på o likaså brorsan =)
   Imorn ska det göras lite julgodis och Marcus ska koka kalops åt Melvin! Får väl se vad vädret bjuder på om vi tar o går ut en liten vända på förmiddagen så Magnus får sova....han är i detta nu i bilen på väg ner här till oss. Ska bli mysigt att vi alla blir samlade <3

Blir nog sängen ganska så snart för mig. Eftersom jag varit vaken sedan drygt halv6 imorse är jag inte speciellt pigg. Så får se när jag checkar in hos John Blund! Melvin sover så gott så i väntan på pappa ska komma <3

Sov gott alla vänner!

Mys i massor.

Mys, det är rätt ord för att beskriva min o Melvins tillvaro här i Ystad!!!!
Igår var det en dag i ganska högt tempo med massor av intryck för junior. Så ogår kväll när vi väl kom hem till bror & Nettan så drack han sin välling och sen stupa han i säng o slockna på två röda.
Hadexen mycket bättre natt än jag vågat tro...jag trodde ju han skulle vakna o drömma en massa men han sov så gott så hela natten! Han skippade tom o vakna till vid 4-5 vilket han annars fastnat lite i sedan vi kom hrm från Thailand. Duktig kille som sover bra vart vi än kommer!

Idag har det varit en lugnare dag!! En mysig morgon med bror min tills han åkte o jobba vid 10. Då klädde jag o junior på oss och tog en promenad till bageriet här i byn o köpte lite fokabröd! Vi väntade nämligen in min kusin Hanna på besök idag! Lagom till lunch kom hon o hennes pojkvän Filip. Lite lunch i magen i sen somna Melvin o Filip åkte hem. Eftermiddagen bestod av massa bus för Hanna o Melvin och ävrn min moster Lena kom o myste med oss!!! En super dag=)
Ikväll lagade jag ungsstekt tirskrygg med potatis och hollandaisesås tills hyresvärdarna kom hem från jobben! Smaskens. Nu är det slappa i soffan på menyn...men jag ska nog ta o resa på mig för att görs en kopp te! Bror hade köpt hem nåt nytt spännande te som vi ska prova!

Imorn är det fredag....vilket innebär att imornkväll åker Magnus ockdå hit. Ska bli mysigt att han kommer hit till oss. Saknar honom.


I Ystad

Ja så är jag och Melvin på plats i Ystad!!! Idag håller vi till hemma hos pappa :) Super mysigt för Melvin att få leka med morfar hela dagen. Ikväll efter middag åker vi däremot hem till bror i Sövestad eftersom det är där vi ska bo!!!!
Flygresan ner gick strålande!!! Melvin spana ut fram tills vi var uppe i luften...då decka han o sov tills vi landa!! Duktiga grabben. Just nu ligger junior ute i trädgården o sover så jsg har parkerat i soffan o tar det piano :) Om en liten stund kommer bror hit på sin lunchrast o säger hej!

När Melvin vaknat ska vi ta oss till farmor min som fyller 89 år idag!! Hipp hurra :)

Men nu en bauta kopp med te och extra mycket koffein....haha man är ju inte så pigg efter o stigit upp strax efter 5 imorse :S


2 super dagar :)

Ja på det stora hela har vi haft två toppen dagar de som nyss varit, söndag och måndag!!! I söndags låg vi ju o drog oss länge alls tillsammans innan vi steg upp och mumsa frukost!!!! Ett städ och röjj ryck följde sedan och Melvin hjälpte så snällt till att dammsuga tillsammans med mig :) Jag & Melvin städade medans Magnus röjjde i byrån i sovrummet samt klädkammaren!!! Riktigt julfint blev det =)
Melvin checkade in hos John Blund mitt i städningen och när han vakna igen åt vi alla mellis innan vi klädde på oss och gick ut. Magnus skottade en massa, Melvin fick åka pulka och har fått en egen liten snösläde av faster så han hjälpte pappa att skotta!!!! Farmor & farfar titta förbi också o busa i snön. Det var en överlycklig liten grabb ute o lekte! Dagen fortsatte och vi gick in o fortsatte leka innan det var dags att laga middag. Mat i magen o lite bus innan junior sa gonatt:)
Kvällen tillbringa jag o Magnus i soffan o kolla på Vem slår Filip & Fredrik. Var ju två handbollskillar från Ystad som var utmanare....o de vann!! Sen ropade John Blund på mig.

Gårdagen var en ny dag då väckarklockan ringde vid 8. Vi skulle ju vara hos Melvins dagmamma och hälsa på vid 9! Det var hur bra som helst, Melvin stormtrivdes bland alla kompisar som var där! Han brydde sig inte ens när Magnus sa hejdå till honom för att han skulle iväg till jobbet.
Eftr dagmammebesöket traska vi hem och mumsa lunch och sen deckade Melvin som en tok. Han var helt slut :)
Medans Melvin sov ringde jag o prata med bror! O när Melvin vakna igen så var vi hemma en kortis innan vi klädde på oss o gick ut till bussen. En tripp till stan för att köpa byxor åt bror & Nettan samt fixa sista julklapparna. Sagt o gjort! Dock så tappade jag humöret i stan då det var helt världelöst plogat så det gick knappt o komma framåt med vagnen på många ställen. MORR. Men alla klappar blev inköpta och byxor! Så när vi var klara i stan så tajmade det med att Magnus kom från Stockholm så han hämta upp oss!!!!
Mat i magen och kort därefter somna Melvin! Då gjorde jag & Magnus vaniljfudge som blev super god och jag slog in alla julklapparna :) När allt var klart o disken undanplockad var jag redo för sängen.

Idag är det tisdag och jag har startat en maskin tvätt då vi får med oss det vi vill till Ystad. Jag & Melvin åker ju mitt i ottan imorn. Så ska se till att packa idag och ha en dejt med Anna & "knatten"!!!! Myyyyyys <3
Men nu, frukost!!! Min mage är jätte hungrig. Melvin skrotar runt o leker han!

Tjipp!


Fullspäckad dag.

Ja igår var det en dag som gick i hundraåttio.
Upp o hoppa tidigt då vi skulle vara på dop i G:a uppsala 10,30. En fin men väldigt lång dopsgudtjänst, ja det var inte lätt o ha Melvin still i nästan en timme i kyrkan, följdes av ett fantastiskt smörgåsbord och efterföljande fika! Hurra för Emilia =)
Vid 13,45 lämnade vi dopfikat för att vidare bege oss till barnens hus o få vagnens skador bedömda. Knäckt och skevt chassi blev domen. Samt att det inte går att laga utan att de förespråka en ny vagn. Så nu ska papperna barnens hus skrev skickas till fritidsresor tillsammans med en blankett därifrån. Så hoppas vi det går hyfsat fort trots jul och nyårshelgen som snart är här.
Vagnen fixad så långt och vidare blev det näst sista julklappsfixet! Jag har en grej kvar att fixa innan vi åker till Ystad. Men vet precis vad det ska vara så det kommer gå smidigt! Vidare hem och laga middag, hemlagad pizza var det på menyn! Magnus fixa den o jag bakade en mjuk pepparkaka. Mums. Middag i magen och sen kom bästa Anna, Tomas o Knatten på glöggmys och film - grinchen! Den är ju ett måste i jultider =) En super mysig kväll!

Natten har varit en konstig en! Melvin hade nå fnatt o vaknade på det bästa humör man kan tänka sig vid midnatt o sen var han vaken ett tag i sin säng. Jag mådde jätte illa inatt...men tror det var ren utmattning då jag sovit för lite hela veckan. För idag känner jag inget alls!
Idag är det söndag och Magnus ska iväg på jobb på eftermiddagen. Får se vad jag o Melvin hittar på med då! Nu är det iaf dags att stiga upp o fixa frukost!

Ha en bra dag!!!!


Återbesök.

Ja idag var det en ny dag då väckarklockan var ställd på 7,45. Dock så vaknade Melvin till vid 06 och drömde och efter det kunde jag inte somna igen....låg mest o vred o vände på mig så halv8 klev jag upp så slapp man höra den där dryga väckarklockan! Skönt de =) Upp o hoppa o gjorde mig själv iordning innan jag gick o väckte Melvin...den lilla skrutten sov så himla gott. Tycker det är så hemskt att behöva väcka honom när han sover så gott. Men det var ju bara o göra det eftersom vi skulle vara hos tandläkaren klockan tio. Allt flöt på galant, vi blev klara här hemma och tog bussen in till stan för att byta till en stadsbuss som tog oss till tandläkarn. Ja inte är det många gånger som melvin åkt stadsbuss men jag hade ingen lust alls att promenera i -15 grader idag. Så buss hela vägen fram till tandläkarn.
   Väl där så tyckte jag Melvin var jätte duktig! Visst blev han lite arg då de mecka in en spegel längst in i mun på honom men han tillät de och allt såg strålande ut i hans mun! Blodutgjutningen hade läkt så fint så det var nu helt borta, tänderna växer på så fint och tandköttet såg strålande ut. Lillskrutt som bara hade 3 tänder när vi åkte till Thailand (2 nere och en hörntand uppe) har nu 8 tänder! Dock har inga fler kommit i underkäken utan alla som ploppat fram är i överkäken! Men man kan väl lugnt säga att det är en tandexplosion. Hoppas dock på att det lugnar ner sig lite nu så han inte behöver ha ont i munnen jämt o ständigt.

Efter tandläkarbesöket så begav vi oss till stan och köpte vinterskor till Magnus som han såg häromdagen men då i fel storlek. På stan hade vi tur att de fanns i Magnus storlek så nu har hela familjen vinterskor =) Hurra!!! Även ny vinterjacka har vi fixat till Melvin då den andra blivit för liten. Liten blir stor :o)

Resten av dagen har spenderats här hemma! Vi åkte hem och åt lunch och sen somnade Melvin som en liten tok i sin vagn ute! Nu är vi i fas igen med alla tider och rutiner hit o dit. Känns toppen!!! Medans Melvin sov så kom jag på idén att jag & Melvin kanske borde åka i förväg ner till Ystad inför julen. Han o jag har ju ändå inget speciellt för oss i agendan så sagt o gjort. Idag bokade jag flygbiljetter till mig o Melle i nästa vecka. Jag o han åker ner på onsdag och så kommer Magnus ner på fredagnatt/lördag med bilen o så åker vi hela familjen tillsammans hem när julen lider mot sitt slut. Känns som ett bra beslut dels för att jag får lite mer tid med familj o släkt plus att Melvin slipper en långresa på väldigt kort tid. En timmes flygning kan man stå ut med lite bättre!!! Men det ska bli jätte mysigt att bo hemma hos bror i typ en vecka =) 

Imorn så har jag och Melvin inga större planer! Jag tänker nog baka något....typ kladdkaksmuffins som jag kan mumsa på imorn kväll då Magnus inte kommer vara hemma. En sak är säker och det är att jag önskar mig sovmorgon :)

Puss o Kram skumbanan!

Fisörbesök o bibblanlek!

Vilken bra dag detta varit :)
Melvin sov hela natten och vaknade inte för välling! Så nu äntligen kan man väl säga attnätterna är som de ska igen!

Idag så lämnade jag & Melvin huset vid tjugo i nio imorse. Jag skulle vara hos frisören kl 10! Vi mötte upp Bengt vid 9,45 och så gick vi till bibblan. Melvin & Bengt skulle leka tillsammans medans jag var hos frissan. O det hade då varit fullt ös....i nästan 2h höll de på o busa :) När jag var klar så möttes vi upp o gick o käka lunch på "Upsala nya café". Efter lunchen så åkte Bengt hem för lite vila...hon skulle ju jobba inatt. Melvin checkade också in hos JohnBlund och jag uträttade lite ärenden på stan =)
Vi tog bussen hem tio över två. Mumsade mellis och plaskdax i badkaret för Melvin på schemat innan vi lagade middag! Sen har det bara lekts fram till Melvin gick o lade sig för en liten stund sedan. Väntar just nu på att han ska somna in riktigt djupt så ska jag ringa min saknade vän Pernilla. Tycker sllt hon o hennes Ivan kan flytta tillbaka till Uppsala.

Imorn blir det en ny morgontur till stan. Melvin har återbesök hos tandläkaren kl 10. De ville ju kolla så blodutgjutningen blev bra. Får se vad de säger imorn. Men vi ser då inget konstigt längre...där är ju en tand nu!

Tjingtjong!


Suck

Just nu håller jag på att bli skvatt galen. Allt går jätte bra med Melvin o hans dygnsrytm nu igen utom lunchvilan. Det har inte tagit mindre än 55 minuter att få honom o sova på dagarna och idag har han vägrat sova helt. Antingen skriker han som en tok eller så ligger han bara o tittar om man testar lägga sig brevid honom. Suck. Han som tom var duktig i Thailand på att somna direkt efter lunch. Jaja, finns väl ingen genväg. Det kommer väl tillbaka...o de imorn hoppas jag.


Hem ljuva hem!

Ja hur mkt man än längtar efter o åka på semester och vara borta så är det ju alltid skönt att komma hem till sitt eget :)
Vi hade en super bra semester i Thailand!!! Vi avslutade resan med två dagar på stranden....Melvin var jätte rädd för ljudet av de höga vågorna men så länge han fick sitta o leka i sanden var han super nöjd. O så tog vi ett dopp i poolen med honom när vi kom tillbaka till hotellet =) Flygresan hem gick som en dans! Melvin skötte sig exemplariskt. Plus att vår söta flygvärdinna (som även var med på flyget ner) fixade en hel rad stolar åt oss då det fanns plats. Så Melvin kunde både leka o sova gott!!!!
Vi kom hem i lördags vid halv4-4 nåt. O jösses så trött man var då. Jag kan ju verkligen inte sova på flygplan. Men vi plocka upp lite o Melvin käka middag o sten decka kl 18. Haha jag o Magnus gick o lade oss 19,05 :P Dock har ju dygnsrytmen varit lite knas....så jag har vaknat vid 1-2 på nätterna o inte kunnat somna om. Melvin har o å vaknat till vid den tiden men tack o lov somnat o. O Magnus har sovit bäst av oss! Men inatt har det varit bättre! Jag somnade precis efter 21 igår o sov nu till 07, så tio timmar var ju gott :) melvin somnade vid 19 o sover ännu!!!! Så nu verkar
ordningen i dygnet vara återställd.

Igår var vi in till stan hela familjen för att köpa vinterskor. Var en tur till boländerna o kolla stadium o skopunkten. Inte en jäkla sko som passa Melvin. Suck. O för den delen hitta jag o Magnus inget heller :( Så letandet går vidare....om ni har nå bra tips på en bra vintersko till en drygt 1åring i ca storlek 22 kan få berätta de!!!

Annars så är det ganska lugnt! Melvin har tandexplosion i sin mun. Så han har det lite jobbigt. Ska ju tillbaka med honom till tandläkaren på torsdag o kolla så blodutgjutningen läkt ordentligt :) Har ju kommit en tand där nu så vi tror allt är toppen!

Nu ska jag faktiskt ta o kliva upp o klä på mc o mysa ner mig i soffan o avnjuta en god kopp te o lugnet innan junior vaknar!


Inte länge kvar.

Nä efter idag så är det ynka tre dagar kvar här i paradiset. Vi lämnar ju hotellet redan klockan 05 på lördagsmorgon så den dagen räknas inte. Allt är bara bra med oss, Melvin har haft tre dagar fram till igår då han inte velat äta....det var en tand till som ville komma fram! Peppar peppar åt han bra igår och ätit bra lunch idag så vi hoppas det fortsätter så resten av vistelsen!!!! 
   Annars så myser vi på för fullt...det är fortfarande jäte höga vågor vid havet så vi håller oss vid poolen så Melvin också får njuta :) Idag är det dock inte riktig harmoni...de klipper gräset här på hotellområdet...men inte med gräsklippare. Nej, de går runt här med en grästrimmer överallt. Låter illa och tar tiiiiiid. Är skitless på den. Men man får väl stå ut med lite. 
   Har fått rapporter hemifrån om massa snö och cirkus 20 minusgrader...brrr. Så det är bara att passa på o samla ordentligt med D-vitamin innan vintern möter oss på lördag då vi kommer hem!! 
 
Tjingtjong

RSS 2.0