Dag 1 i Thailand.

Ja så äntligen är vi på våran bröllopsresa till Thailand!!!

Resan började söndag kl 09 hemifrån huset! Snälla Jocke skjutsade oss till Arlanda *tack tack* Allt gick fridens och vi skulle få gå ombord på planet 11.05. Vi började gå ut i den där gången som tar en från terminalen på planet. Nähä vips blev vi stoppade för att de skulle byta någon pryl i motorn samt tanka klart planet. Minst 20 minuter skulle detta ta. Det var ju inte hela världen. Men sen så när vi väl kommit på planet (vi plus övrig ca 598 personer) så upptäcker de ett nytt motorfel som måste åtgäldas. Så det hela slutade med att vi blev 2h sena iväg från Arlanda. SUCK.
Dock vart det "bara" 1,5h försenad till Thailand. Vi landade här imorse (måndag) halv 6. Ta sig igenom passkontroller och leta upp bussen till hotellet.

Förmiddagen flöt på, vi checkade in, sov lite och eftermiddagen tillbringades vid poolen!!! Precis lagom dag när sömnen var ganska minimal de senaste 1,5dygnet plus den tid som man åkte planet. Är ju 6h skillnad från hemma i sverige.
Efter vars en dusch så tog vi en promenad ner till kata beach och kom fram till att vi ville ta en tuktuk till pathong. Där mumsade vi god mat, gick på ett jätte stort köpcenter innan vi återvände hem till hotellet!! Tuktuk är ju det sjukaste lilla sak jag åkt...de tutar jämt och kör som galningar! Men det fläktar skönt =)
Kvällens sista bravad innan det blev tv-läge på hotellet var o gå till thailands motsvarighet till ica. Köpa massor av vatten samt lite smått o gott!!! Nu är klockan 22.32 lokal tid här och jag tänker gå o sova! Magnus har redan somnat med kläderna på i sängen.....jobbigt när man så att säga förlorade en natt under flygningen.

Sammanfattningsvis har vi det helt underbart!!!!!!!!!!

Hörs imorn! Ska försöka skriva som en dagbok varje dag här nere ifrån!

KRAM

Så trött...

Jag är helt slut...åhh vad jag längtar efter vår semester. Dock bara en vecka kvar nu innan vi åker till thailand för att mysa och vila upp oss! Är ju inte konstigt att man är trött. Den semester jag hade förra sommaren gick enbart till bröllopet, sen var det husbygget, en kaotiskt HT på jobbet. Ja kort sagt det är inte konstigt att manär utmattad nu! 16 dagars sol o värme kommer göra under för själen :)

Nu blir det skidor på tv o frukost!

bli inte förvånade om det inte blir något bloggat mer från efter att vi kommer hem från vår resa! Alternativt om orken återkommer o jag har lust så kanske det blir någon rapport från thailand :)


Skrikkör???

Jag har nog aldrig hört något värre. Slog på tv:n idag när jag stigit upp och då var det nå samlingsprogram från allsång på skansen. Jaja, tänkte jag det är lagom ansträngande att titta på så här på söndagsmorgonen. Sagt och gjort.....men mot slutet av programmet så kom det en kör som hette "skrikkören" men kom igen varför har man en kör som går ut på att man bara skriker? De sjöng inte eller något sånt. Det lät bara som om ca 15 vuxna karlar vråla allt vad de kunde. Fullt normalt....ehhh nä inte enligt mig.

Är äntligen helt kry från min magsjuka!! Känner mig pigg och alert igen! Eller ja kanske inte för stunden med tanken på att jag nyligen klivit ur sängen och inte är den mest morgonpigga människa som existerar. Men jag mår iaf bra =) Ska väl försöka dona lite här hemma idag och ladda inför morgondagens nya termin på jobbet. Är planeringsdag imorn så bara babbel hela dagen och inga barn.
   Blir en lång start på veckan det här. Typ möte hela dagen imorn med planering, stänger på tisdag och på onsdag ska jag på handledning så jag inte slutar från kl 18. Kommer behöva sooooova massor!

Nu blir det frukost och skidor på tv!


Udda sätt att starta det nya året på...

Ja alla starta vi ett nytt år på olika sätt. Vissa börjar med semester, andra jobbar, vissa börjar träna slaviskt. Men inte jag det här året....jag inleder det med magsjuka. Var natten till i onsdags som min kära kropp inte riktigt ville som jag ville. Sedan dess har jag varit mer död än levande. Sovit, sovit sovit alternativt bara varit i badrummet. Igår fick jag dock i mig lite att äta vid 18 och idag har jag fått i mig frukost så nu är det allt på rätt håll =) Skönt skönt! Har vi tur kanske min energi är tillbaka ordentligt imorn!!!
   Det är tur att jag i onsdags hade min kära svärmor som åkte till affären och sen kom till mig med nyponsoppa och proviva!!! *tackar* Och igår så åkte Magnus till stan o handla allt möjligt gott åt mig så att jag ska kunna återfå krafter!!

Nu ska jag ta o leta upp något som ska få vara lite lunch =)


Nytt år, 2011

Hur fort kan 5 dagar gå? Jag tyckte nyss att jag skrev att jag skulle vara ledig i fem dagar o imorn är det dags att jobba igen! Jag älskar mitt jobb men väldans skönt att vara ledig också =) Men som sagt jag är väld en sista som ska klaga....om 28 dagar åker ju jag och Magnus åka till Thailand så då har jag 16 dagars ledighet igen!

Nyårsafton har det varit...Det var en kanonkväll med fina vänner! Maten blev fantastisk och stämmningen var på topp!! Ett fint fyrverkeri fixade killarna vid tolvslaget. Kvällen fortsatte med massor av chips, dip och musik!!! Klockan var väl runt 03.15 när det var tyst i det här huset!
    2011, nyår, det brukar för de flesta innebära att man avger ett nyårslöfte! Jag har faktiskt ett litet, och det är at jag ska stiga upp när min väckarklocka ringer och inte snooza i 25 minuter för att sen stressa som en tok till bussen! Vi får väl se hur det går....jag är oftast inte så pigg på att stuga upp ur sängen då klockan ringer.

Har gjort årets första braiga sak också, har bokat flygbiljetter till Ystad. Kommer att åka ner första helgen i Mars. Se till att träffa de allra närmsta då iaf!

Nu lite kvällsmål i magen o åter slappa i soffan, upp vid halv7 imorn :S


RSS 2.0