Dag 1 i Thailand.

Ja så äntligen är vi på våran bröllopsresa till Thailand!!!

Resan började söndag kl 09 hemifrån huset! Snälla Jocke skjutsade oss till Arlanda *tack tack* Allt gick fridens och vi skulle få gå ombord på planet 11.05. Vi började gå ut i den där gången som tar en från terminalen på planet. Nähä vips blev vi stoppade för att de skulle byta någon pryl i motorn samt tanka klart planet. Minst 20 minuter skulle detta ta. Det var ju inte hela världen. Men sen så när vi väl kommit på planet (vi plus övrig ca 598 personer) så upptäcker de ett nytt motorfel som måste åtgäldas. Så det hela slutade med att vi blev 2h sena iväg från Arlanda. SUCK.
Dock vart det "bara" 1,5h försenad till Thailand. Vi landade här imorse (måndag) halv 6. Ta sig igenom passkontroller och leta upp bussen till hotellet.

Förmiddagen flöt på, vi checkade in, sov lite och eftermiddagen tillbringades vid poolen!!! Precis lagom dag när sömnen var ganska minimal de senaste 1,5dygnet plus den tid som man åkte planet. Är ju 6h skillnad från hemma i sverige.
Efter vars en dusch så tog vi en promenad ner till kata beach och kom fram till att vi ville ta en tuktuk till pathong. Där mumsade vi god mat, gick på ett jätte stort köpcenter innan vi återvände hem till hotellet!! Tuktuk är ju det sjukaste lilla sak jag åkt...de tutar jämt och kör som galningar! Men det fläktar skönt =)
Kvällens sista bravad innan det blev tv-läge på hotellet var o gå till thailands motsvarighet till ica. Köpa massor av vatten samt lite smått o gott!!! Nu är klockan 22.32 lokal tid här och jag tänker gå o sova! Magnus har redan somnat med kläderna på i sängen.....jobbigt när man så att säga förlorade en natt under flygningen.

Sammanfattningsvis har vi det helt underbart!!!!!!!!!!

Hörs imorn! Ska försöka skriva som en dagbok varje dag här nere ifrån!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Frida, Henrik & Meja

Åh va kul att få läsa om hur ni har det,ser stränderna och gatorna framför mig. kram till er båda!

2011-01-31 @ 20:25:09
Postat av: Frida, Henrik och Meja

Åh va kul att få läsa om hur ni har det,ser stränderna och gatorna framför mig. kram till er båda!

2011-01-31 @ 20:26:15
Postat av: Sandra

Bara 2 h sent från arlanda med ett motorfel är fan inte farligt ska jag säga :=)

Hoppas nu har det toppen där borta!!

2011-02-02 @ 13:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0