Då var det min tur.

Jajjamensan. Nu är det min tur. Jag har mer eller mindre klarat mig i ett helt år från att vara ordentligt förkyld. Men nu var det slut på den lyckan. Dunder o brak förkyld är vad jag har blivit. Så just nu är nässpray och ipren några av mina bästa vänner *suck*

Idag är planen att vi ska till Madde ikväll och kolla på schlager. Hoppas att jag orkar det! & hoppas att det är okej för Madde att jag o min förkylning kommer. Tänkte jag ska ringa o kolla med henne sen! Annars blir det nog soffläge på dagen så att kroppen får vila o man är fit for fight igen på måndag då det är både jobb, lärarmöte och personalmöte.

Tjing tjong


Bilder från helgen i Halmstad.

     
Fredagkvällen blev vårt egna lilla spa! Här ansiktsmasker!

     
Lördagen; ett besök i Ullared och sen hade jag och Fian en god o mysig middag!

  
Frukost på hotell Tylösand på söndagen. Detta med havet som utsikt!

  
Hm ja! Den här lilla bilen stod lika i sommras när jag var i Halmstad! Dock lite skitigare nu. Undra hur länge den kommer stå sådär. Det är inte alla städer som har en dinosaurie o riddare mitt i stan ;)

I dessa tokigheter så måste jag ju skicka en hälsnng till Sebbe. Han var så snäll hela helgen och följde med oss tjejer på lite alla möjliga äventyr! Kram på dej med!

Tack för denna helgen Fian!!! Du är bäst <3


Tjoho

Ojoj, jag är trötter! Det tar hårt på krafterna att vara i Halmstad. Det var en väldans trevlig helg med besök i Ullared, en tur i Halmstad city, frukost på hotell Tylösand och massor av skratt =) Det var verkligen toppen *tack för i helgen Fian (och Sebbe)* Och svar ja, jag köpte en massa strumpor i Ullared!

Jag har ett längre tag funderat på att göra en ny tatuering. (jag har ju sedan tidigare två stjärnor i nacken). det jag nu hade i huvudet var att skriva "familj", antingen på thai eller med kinatecken. Så igår tog jag och ringde tatueraren och frågade vad det kunde kosta och hur lång väntetid det var. Vips så hade jag en bokad tid till halv6 igår eftermiddag! Han hade fått ett återbud så han var ledig. Tjoho! Så nu står det familj på thai på min högerarm. Detta valde jag att skriva för att alla som på ett eller annat sätt ingår i min familj betyder väldigt mycket för mig.



Kommer bilder från helgen i ett separat inlägg!


Imorn pyser jag =)

Det är torsdags kväll och det innebär att jag har 1h jobb kvar för den här veckan! Det känns alldeles lagom. Ska jobba mellan 9-10 imorn, har en grej att diskutera på våran planering som jag inte kan missa. Därför jag måste till jobbet en timme. Klockan 10 kommer Magnus och hämtar mig på jobbet för att skjutsa mig till Arlanda, det är nämligen imorn som jag far till Halmstad.
   Det ska bli fantastiskt skoj att fara till Halmstad och ha en helg tillsammans med Fian. jag har försökt tänka efter när vi hade en hel helg tillsammans senast och jag tror att det var då hon och jag var på grease musikalen i Malmö. Jag vill minnas att det var år 2006, Fian stämmer det? Så det är verkligen hög tid att vi ska ha en ordentlig helg tillsammans. Vi har ju träffast o så men det har varit ett dyg, en dag eller några timmar hit och dit! Helgen är inte så värst planerad. Lördagen är dock avsedd för Ullared! Haha kommer ju bli grymt=)
   Kommer sakna min älskling *älskar dig* o missarna här hemma <3

Veckan har annars varit bra! Tränat på som jag tänkt mig och varit väldigt duktig på att gå fram o tillbaka till jobbet! Hejja mig!

Ett OS-brons har vi fått ikväll genom Anja Pärson, det är bennemej värt bragdguldet för år 2010 att lyckas med det efter hennes krasch igår. Hejja hejja Anja!

Nu blir det att se klart på skidskyttet innan sängen ropar! Ha en riktigt bra helg alla nära och kära, för det tänker jag ha! Kram kram


4 dagar kvar.

Jag tycker faktiskt att veckorna går för fort ibland, jag hinner inte med. Tyckte nyss att det var måndag men vips så är det ju måndag igen! Det är positivt i den bemärkelsen att vi kan få vårat hus snabbare och slipper bo i den lägenhet som vi bor i nu. Jag trivs inge vidare denna veckan heller =( Och ja, just denna arbetsveckan kan få gå fort så jag kan få sätta mig på flyget till Halmstad på fredag. Det kommer bli en lattjo helg med ett besök i Ullared på lördag =) En sak vet jag att jag ska köpa....det är strumpor!

Helgen var en ganska så lugn historia! Fick lite besök här på fredagskvällen som vi inte hade räknat med men det fungerade ju bra det också! I lördags var det schlagermiddag hemma hos Madde, tack tack för allt kompis!!! Igår söndag så var det en oerhört lugn dag fram tills vi traskade hem till Pernilla & Ivan, väl hemma hos dem lagade vi mumsig middag tillsammans och spelade wii. En alldeles perfekt avslutning på helgen!

3 arbetsdagar kvar denna veckan och sista delen av ABC-kursen på onsdag. Måste hinna med mina träningspass också innan jag drar till Fian så lika bra o sätta fart idag! Ska möta upp Pernilla om ca 1h på gymmet! måste även updatera bröllopssidan (www.ystad2010.se), det kanske hinns med ikväll!!

Ciao Ciao


Fredagsmys

Helgen är här och det är alldeles underbart! Det kändes idag på jobbet som om jag inte haft en ledig dag på evigheter och det var ju säkert bara för att vi höll på att flytta hela förra helgen. Gott gott så slutade jag tidigt idag, så då promenerade jag hem och lade mig för att sova ett tag! Det gjorde susen. Fortfarande lite seg men piggare än vad jag var innan jag lade mig. Blir bara en kväll hemma idag med fredagsmys!

Imorn så blir det middag hemma hos Madde och se på melodifestivalen! Blir säkert kanon trevligt! På dagen skulle jag har träffat en vän men hon har blivit sjuk så kanske får bli en tur med älsklingen och åka runt o spana på diverse ting till huset. Det visar sig vad vi orkar när vi vaknar =)
   Söndagen är det inga planer för än. Anna upplyste mig i tisdags om att det faktiskt är alla<3's dag på söndag. Det hade jag helt och hållet glöm bort så mkt brukar jag bry mig om att det står något extra i kalendern. Tycker nog att jag är ganska duktig på att visa mina vänner och familj att jag tycker om dem årets alla andra dagar också! Vi får väl se, om vi hittar på nåt eller bara har det som vilken vanlig söndag som helst.

Nu ska det lagas mexikansk kycklingpaj *mumma*

Får ju inte glömma att jag på fredag nästa vecka åker till Halmstad för att hälsa på Fian!! Ska bli helt underbart att komma dit och mysa med henne en hel helg. Love u gums.


13h dag

Hade en ganska tuff dag på jobbet igår så att träffa Anna och Emil efter jobbet var kanon! Då glömde man bort den tuffa dagen och blev glad och varm inombords. Vi gjorde inte nå ansträngade hos Anna utan vi bara va, satt i soffan och snacka strunt och myste med charmtrollet Emil =) Fiiiina bilder blev det även på Emil!

Idag vet jag inte vad som for i mig men jag bestämde med Pernilla att vi skulle promenera till jobbet. Vansinne att göra det när jag annars kunde sovit 30 min längre. Men sagt och gjort och man var ju riktigt pigg o glad när man kom fram! Så det får bli en repris på det imorn! dock en timme senare!
   Efter jobbet idag så traska jag och Pernilla till IKEA. Det köptes ljus i massor och lite annat smått o gott! Även en tur till Plantagen och Team Sportia blev det. Kom hem vid 20 ikväll så en 13h dag har detta varit och trött i benen är resultatet av det. Nu ska jag ta och göra en kopp te och försöka vänja mig vid att bo i denna lyan ca 3 månader framöver :S


Mellanlandningen är klar...

...ja nu är vi på plats i vår lägenhet där vi ska bo tills i maj då vårat hus är klart. Det känns jätte konstigt att bo med någon annan persons möbler o grejs men vi ska nog överleva. Vi har ju varandra och våra kära katter <3 Vill framför allt tacka Pernilla och Ivan som hjälpte oss både lördag och söndag med flytten, ni är underbara! Igår hjälpte ävern Fia, Oscar och Pelle till, tack tack för hjälpen!!

Idag vet jag inte vad jag hade gjort för snällt. Men vi skulle iaf iväg och köpa en ny datorkabel åt Magnus. Det slutade med att han köpte en iPod åt mig =) Tack älskling<3 Jag är lika glad som ett barn kring julafton!

Nu blir det till att se på spårlöst och efter det sängen! Börjar jobba kl 7 och efter det ska jag träffa fina vännen Anna och hennes lilla Emil!

Sov gott.


YEEEAAAAHHHH

Underbart! Ikväll åkte Rabhi ut ur Let's dance!! Jag har velat att han skulle åka ut sedan vecka 1.
   Nu kan jag sova gott inatt!!

Natti natti!


Flytt på söndag.

Ojoj, det är inte mkt bloggande just nu. Det är så fullt upp med att packa och se till att orka jobba och planera bröllop. Allt detta på en och samma gång. Bröllopsinbjudningarna är nu redo att lämnas till tryck så inom kort bör de vara i våra gästers brevlådor. Jobbet flyter på, det är tur att man har kollegor när vissa dagar är jobbigare än andra. Sen var det då det här med packningen inför flytten som faktiskt är på söndag. Allt småplock är fixat men vi har inte ens börjat packa i köket än. Så det är vad som är på schemat för morgondagen. Tur som har vi så fina vänner i Pernilla & Ivan att de ska komma och assistera oss imorgon!! Tänk så mkt roligare det kommer bli att packa då....jag och Pernilla ockuperar köket o packar samtidigt som vi kan snacka en massa strunt o dricka te! Ivan & Magnus de får helt enkelt hitta något annat bra att göra :P
   Lördagen ska avslutas nere hos grannarna! God mat och melodifestivalen är på schemat!! Kommer bli kanontrevligt, det är jag säker på!!

Just nu är det majskrokar med dip som gäller samt Let’s dance på tv. Jag hoppas fortfarande att Rabih ska åka ut...jag gillar inte honom som person och jag tycker att han är kass på att dansa. Hejja hejja att han åker ut ikväll.

Inte att glömma är att fina vännen Anna med sin familj har flyttat tillbaka till Uppsala =) Det är lycka det! Helt underbart! Hoppas att vi kan få till en dejt i nästa vecka.

Kärlek till alla fina vänner o familjen <3


Nycklarna i min hand.

YES! Nu har vi nycklarna här hemma hos oss! Dvs nycklarna till lägenheten som vi ska bo i medans huset blir klart. Får väl bli en liten tur dit ikväll o verkligen se hur det ser ut och ta en titt vad vi behöver ta med oss för att kunna leva ett ordentligt liv!! 
  Vi ska passa på att mysa lite extra med våra underbara grannarlördag genom att mumsa något gott och se på melodifestivalen =)

Igår var jag och Pernilla på marknad på vaksalatorg =) köpte faktiskt en del bra saker, underställ o fleeceställ á 100:-st, träfibersulor och en helt underbar typ av dekoration till bröllopet!!! Jag är hur nöjd som helst med min shopping på marknaden!

Nu ska jag ta o fixa lite käk! Blir köttbullar och mos idag, smaskens!


RSS 2.0