Semester!

Äntligen så har Magnus också fått lite semester och vi har inlett den med att träffa kära vänner vi inte träffat på vääääääääldigt länge.

Magnus ordentliga smester (eller ja, han är väl aldrig 100% ledig, så är livet som egen företagare) drog igång i onsdags och det inledde vi i torsdags med att åka till Ösmo och hälsa på Carro & Anders. Det var drygt ett år sedan vi sågs :S Är liksom ganska långt att åka och Magnus jobbar ju i stort sett alla helger på ett år så tiden räcker inte till. Men nu bblev iaf vår efterlängtade träff med dessa underbara människor av. En mkt trevlig eftermiddag och kväll hade vi med grillat och trevliga samtal!!!

Fredagen inleddes med ett besök hos barnmorskan. Allt är fortsatt strålande med "Pysen"! Även jag har fortsatt bra blodtryck, det är ju fantastiskt. Ska vi försöka tro på att mitt blodtryck fortsätter vara bra efter graviditeten också....eller kommer det bli lika lågt igen som det alltid varit förut. Ja, vi får väl se. En sak är säker och det är att beräknad födsel datum närmar sig med stormsteg. 5v kvar nu, och som max 7v.
   Lite fixande i stan innan vi begav oss hemåt och tog det väldans lugnt!!!
   Även den här kvällen tillbringade vi med vänner vi inte sett på väldigt länge. Eller jag har träffat Fia & Oscar en kväll innan vi åkte till Ystad, men det var galet länge sedan vi sågs alla 4. Den här kvällen hade Fia & Oscar frågat oss om vi ville följa med ut och äta på Svenssons Taverna. Sagt och gjort och det slutade med att vi satt på deras uteservering till 23. Himla trevlig och mysig kväll =) Får ju inte glömma...Fia flyttar ju om en vecka. Tråk bråk, men på grund av det så fick vi iaf en för tidig present till Pysen då hon har hunnit flytta när han tittar ut. Jätte fina kläder fick vi, Ett par jeans, ett urtuff body med pikékrage och det absolut bästa av allt, en gubbkeps.....den är helt underbar!!!!

Igår fick jag nåt ryck på förmiddagen och ville baka. Så jag satte fart och gjorde chokladmuffins med marängtopp samt mandelskorpor med kanel!!! Smaskigt värre :) Kvällen tillbringades med Anna & Thomas, våra kära nya grannar sedan februari. Då de verkligen haft fullt upp med att dona med huset och tomten så har det inte blivit så mkt dejter med dem. Men igår lyckades vi få till en och det var verkligen kanonnajs!!! Även Nicke & Ann-Louise o deras småkillar kom på ett drop in besök under kvällen. Så fram till 02 satt vi här hemma o babbla (ute till midnatt!!!)

Kort sagt har det varit 3 dagar i vännernas tecken!!!
   Idag längtar jag efter att bara ha en lugn dag här hemma. Det är fantastiskt mysigt att umgås med vänner men när man har drygt 20kg extra att bära på och är lite tröttare än vanligt så är det välbehövligt att bara vara hemma och göra absolut så lite som möjligt vissa dagar. Idag blir en sådan dag!


Paket i brevlådan!

Dagarna rullar på och skönt är det!!!
Dag 236/280.

Vila hela dagen i soffan igår fram till 15 då jag och älsklingen begav oss till Fullerö handel för att byta 2 saker som blev ett felköp. Istället åkte vi hem med världens gosigaste filt till "pysen" detta då tiden för öppet köp hade gått ut och vi endast fick byta felköpet till annan/andra varor. Jag är helnöjd, för filten är underbar. Den lilla utflykten som tog typ 15 minuter i butik följdes av att vi åkte hem till söta familjen Andersson/Naess =) en riktigt härlig kväll med mysiga samtal mellan alla vuxna och bus med lillkillen! jösses vad mkt det händer med de där små bara på typ 2-3v. Wille gillade att klappa i ansikten och försöka ta tag i ansiktet för o mysa...så jag bjuder på att han lyckades få till två rivmärken i ansiktet på mig. Det är ju faktiskt lite charmigt!

Dagen idag har varit en trött dag. Sov som en kratta inatt på grund av ryggen =( Men masade mig in till stan en vända för en liten fika med Anna och hennes söta barn! hur mysigt som helst då det var länge sedan vi lyckades få till en dejt. Tog kvart över två bussen hem och somnade som en klubbade säl så fort jag kom hem och sov i 2h. Haha jag som bara skulle vila lite granna. Skönt var det iaf och jag är glad att jag somnade för ryggen är inte alls min vän idag....vet inte riktigt vad jag ska hitta på med. Får hoppas på att älsklingen hittat nå smaskigt godis på eckeröbåten som botar ryggen ikväll när han kommer hem!

Idag fick "Pysen" sitt första paket på posten!! Inte alla som hinner få paket i brevlådan innan de ens är födda =) Det var från morbror Marcus och moster Nettan, jätte fina/coola kläder =) Två par byxor, ett par vita och ett par svart/vit randiga samt två mössor i samma färger. på alla plagg utom de randiga byxorna står det "born 2011" på ett eller annat sätt!!! Sen var det även ett super coolt set med short o tröja. Så hoppas det ännu är sommarvarmt någon dag då pysen tittar ut så han kan använda det :) Pysen hälsar o tackar så mkt!!!

Nu blir det en svalkande dusch och efter det ska jag nog sätta mig ute på trädäcket o måla naglarna :) Fortfarande jätte varmt ute! Fast kan nog vara ganska behagligt i skuggan!!

     
                          Byxorna,                          mössorna,               shorts + tröja                        

Tjingelong!!


Lyssnar på kroppen...

...och tar det därför väldans piano just nu! Fick i lördagskväll då klockan var runt 20 starten på ganska jobbiga sammandragningar. Snacka om att kroppen försökte säga att nu får det vara nog. Men inte kunde man ju åka hem mitt i bröllopsmiddagen, och speciellt inte då Magnus var toastmaster. Nåväll. Det var bara o hålla ut och jag såg till att sitta ner större delen av kvällen vi var kvar.
   Har därefter både igår och idag tagit det väldigt lugnt. Mest legat i sängen eller soffan och bara vilat! Idag har jag dock utrett en rolig grej...skruvade upp ett väggfäste till en lampa i "pysens" rum så jag kunde hänga upp min gipsmage innan det händer en olycka med den! Jag blev så himla nöjd med resultatet! Tänk en myslampa till pysen och samtidigt ett minne från graviditeten =) Skuttan gillade också gipsmagen väldigt mycket ;o)

  
Jag är helnöjd med resultatet!!



Hjälpredan Skuttan på sitt egna vis!

Ikväll blir det nog en film i soffan med älsklingen och lite jordgubbar innan john blund kommer på besök!! Har börjat bli lite tröttare nu igen...är väl sluttampen av graviditeten som tycker att man ska ladda inför det kommande kraftprovet med mkt vila och sömn!


V 34.

Japp så galet är det! V. 34 i graviditeten startade igår, nu är det inte långt kvar! Känns väldans skönt för nu börjar man känna sig bra otymplig i vissa situationer. Men för de har ju magen inte direkt slutat växa :P

  

Nu kommer det bli magbilder varje vecka istället för varannan! måste ju se vad som händer ordentligt de sista veckorna!!


365 dagar har gått.

Nu ska väl livet ta o slå ner på takten ett litet tag innan det kommer en lite kotte som förgyller våra dagar!

Marcus och Nettan har åkt hem till Skåne. Bröllopet som Magnus skulle vara toastmaster på är avklarat och i och med det så kan han koppla av. Pricken över i:et på detta är att Magnus nu har 2v semester kvar så vi kan få umgås tillsammans utan tvång att fixa det ena eller det andra! Visst har det varit jätte mysigt att vara i Ystad en vecka och det var helt fantastiskt att få ha bror här i en hel vecka. Jag och brorsan har ju en så himlans bra relation så jag tror nog vi skulle kunna bo ihop utan problem! Vi håller jämt sams vi även om vi kan ha olika åsikter!!!! Det var verkligen mys att få umgås med älskade bror i en hel vecka!!!! Men man får inte glömma bort att det är himla härligt att bara kunna umgås på tu man hand ibland....det har det inte vart gott om senaste 5-6 veckorna då Magnus jobbat som en tok + planerat bröllop. Nu kommer det bli 2 mysveckor då vi bara gör det vi vill =)

Dagen idag är himlans speciell, det är min och Magnus första bröllopsdag, bomullsbröllop! Tänk att det är ett helt år sedan vi stod där på stranden i Ystad och sa ja till varandra. UNDERBART <3 Och nu väntar vi vårt första kärleksbarn som är beräknat att titta ut till oss om 6v. Det är fantastiskt, älskar dig Magnus<3<3<3 
   Nu ska vi ta och äta lite frukost och sen får vi se vad dagen erbjuder, inget speciellt planerat då det verkligen varit fullt upp. Vädret är inte heller på topp idag. Det blir bra oavsett, vi får ju vara med varandra!!!



Kärlek.


Ackis o gips!

Blir lite sådär med bloggande när man har besök. Men nu kör vi ett nytt inlägg med lite uppdate från livet!!

Det blev en himlans konstig vändning på min brors besök här i Uppsala hos oss. För att skriva lite fort så fick vi åka till ackis akutmottagning i tisdagskväll för att Marcus hade jätte svåra buksmärtor. Det hela resulterade igår vid 13.30 tiden att han fick svaret att han har en infektion i en tarmficka. En mycket lättad Marcus fick åka med oss hem igen.....detta då de tidigare misstänkt blindtarmen. Men nu är Marcus hemma hos oss igen, med restriktioner om vad han ska äta och fortfarande smärta. Men min bror är en krigare så snart kommer han säkert vara 100% fit for fight igen!

Igår eftermiddag då vi kommit hem från sjukhuset, fått i oss lite mat och vilat en stund så tog jag och Nettan tag i veckans pyssel-projekt! Att göra av gipsavjutning av mig gravido-mage!!! Det var kladdigt värra och hela badrummet såg ut som ett krig då vi var klara. Men så bra det blev! Ska gipsa på lite på kanterna idag bara så det blir riktigt jämna o fina kanter. Vad jag sen ska göra med avjutningen tänker jag inte avslöja ännu....det kommer bildbedvis på det så fort det är klart! Men bjuder på lite bilder från kladdet igår =)

        
Mumie i plastfolie.       Gipshängare!                 Kladd!                       

  
                             Resultatet =)

Idag blir det en ta det lugnt dag här hemma!!!! Lite pyssel med gipsmagen kanske =)


Helgen har passerat.

Då var ytterligare en helg till ändå och i och med det även en vecka till!!
   Rapporten just nu är att det är vecka 33 i graviditeten samt att Marcus & Nettan är på besök hos oss!!!

Helgen var en lugn och skön tillställning! Precis vad min kropp önskar. Det är inte mkt ryggen orkar med per dag nu. Utan det är nåt litet och sen är det massor av vila som gäller.
   I lördags så tog vi en tur till Ulva kvarn för att spana efter 2 whiskeyglas till pappa. Vi barn med respektiva samlar en glasservis åt honom men då jag och pappa missuppfattat varandra lite så fick han för många snapsglas gentemot hur många whiskeyglas han fått. Men det är fixat nu, pappa; Nettan & Marcus har med sig två whiskeyglas åt dig hem till Ystad! på Ulva försökte även jag och Magnus bestämma oss för en glasservis vi vill samla på....det går sådär! Vi trodde vi hade bestämt oss men nje, vi har nog inte det trots allt :P
   Utflyktsfärden fortsatte till Fullerö. Där Magnus hittade 2 bra saker till brölloppet vi ska på i helgen där han ska vara toastmaster!
   Sista stoppet blev Gränby centrum. Marcus ville himla gärna dit då han var i mer eller mindre desperat behov av ett par nya skor. Han märkte nämligen på fredagen då det regna att det läckte in i hans skor, detta klöste sig alldeles utmärkt då han hittade nya skor!! Även Nettan hittade ett par snygga dojjor! Dessutom var båda paren på rea, se så bra Uppsala kan vara!!!

Igår söndag så var det en helg i lugnets tecken! Jag och våra Ystads-gäster var hemma och tog det lugnt hela dagen förutom en tuur till lill-ica för mig bror. Samt att jag skruvade fast handtag på vår skänk (eller vad man ska kalla det) i vardagsrummet!! Blev toppen!! Sen igår kväll så kom kära Carro & Peter på middag samt spelkväll....blev två omgångar av Ticket to ride....o JAG vann båda omgångarna! Den ena omgången tillsammans med Nettan då hon och jag var lag och andra gången ensam! TJOHO!!!! =)

Idag är det ny vecka och det är ju alldeles galet vad tiden går fort. Blir en lugn dag fram till runt 16 när vi ska bege oss in till stan. Då blir det till att köpa gips så vi kan göra en gipsavjutning av magen och så ska vi till Svenssons Taverna och äta middag!! *mums*

Nu ska jag se vad jag ska hitta på med, Marcus sitter och ser på film och Nettan donar på sin dator! Jag, jag e rastlös som vanligt av o bara sitta o glo!

Adjöken!


Krig för ett intyg!

Såg ett helt galet program på tv igår kväll. Ett program om extrema samlare. Det var nåt av det äckligaste jag sett. De hittade tom två döda katter i huset som det i stort sett bara var skelettet kvar av....hmm, hur kan man ens leva i det. Det var verkligen fruktansvärt, och ändå kunde jag inte låta bli att titta för att jag ville veta om de lyckades städa upp allt i huset!

Imorse var det besök hos barnmorskan. Är på dag 224 av 280 i graviditeten!! Har idag och förra gången träffat en störtskön barnmorska! Hon gör lite som hon vill, det förstod jag idag! Men hon skulle på semester efter idag så från och med nästa besök är det min ordinarie barnmorska som är tillbaka :) Allt var iaf strålande, blodtryck på 118/77, järnvärde som vips hade stuckit till 129 och en viktökning med 17 kilo totalt än så länge! Haha undra vart det här ska sluta :P Sf-måttet (det man mäter över magen) fortsätter hålla samma kurva som innan, lite över det normala!! Så allt såg fantastiskt ut och vi fick höra på hjärtat samt att Magnus fick känna på "pysens" huvud!! Coolt hur man kan känna huvudet genom att jag drar in luft och man trycker på magen där huvudet ligger. Den lilla rackarn ligger kvar i startposition...precis som senast jag var hos BM.
   Sen var det ju den här grejen med intyget jag behövde till försäkringskassan (FK). Hade sådan tur att när jag kom in till sjukgymnastmottagningen så var det min sjukgymnast som var där. Så jag kunde prata med honom direkt, Men han stod fast vid att han inte alls fick skriva ut mina journalannteckningar från vad han gjort/hjälpt mig med. Utan det var jag tvungen att ringa till nå adinistrativ avd för att få hjälp med. SUCK tänkte jag. Jaja, sagt o gjort så ringde jag dit och en kvinna svarade och skulle hjälpa mig. Men jag fick inte komma dit från efter 12 o hämta nå papper. Vidare upp till BM 2 trappor upp från sjukgymnasten. Jag förklarade för henne om mitt besvär att få tag i ett papper och vad sjukgymnasten nyss sagt till mig. Hon lät nästan som att hon blev lite förbannad på sjukgymnasten. Vi satt och pratade lite om vad det var jag skulle ha intyget till och hon sa att det bara var trams att sjukgymnasten inte skrev ut min journal. Så hon tog och fixade det istället. HAHA, störtskön BM!! Så efter många om och men, samtal och mail i 1½ veckas tid så har jag fått mitt intyg och skickat in det till försäkringskassan!!!!! Hurra!!!

Nu är det bara drygt 50 minuter tills vi ska åka in till stan och hämta Marcus & Annette!! Sen blir det bara hemmachill resten av kvällen med tacos på menyn!!!


D - dagen.

Dagen med stort donar D börjar lida mot sitt slut.
   Efter en vansinnigt lat morgon så vaknade Magnus tillslut ur sin lilla koma....sisådär runt 13 kom han ur sängen och vi kunde sätta fart och göra nåt här hemma vid 14 då han fått i sig frukost o sådär. (jag var uppe strax innan 10) Lite frustrerande att han är en sån latmask på mornarna/förmiddagarna då han är ledig. För det blir ju inget gjort från halva dagen har gått och sen istället så jobbar han ända tills det är dags att sova på kvällen. Stiga upp vid 11 kunde väl vara en bra tid!
   Blev massor av bra gjort på eftermiddagen idag och sen ikväll har Magnus & Jocke varit kanon flitiga där ute. Men nu var de klara med projektet att jämna ut runt förrådet. Då tycker Magnus att han ska fortsätta jobba ute o jag tycker han kan vara lite social med mig.....detta då vi faktiskt får besök imorn som är här en vecka och var ju inte direkt så bara han och jag umgicks när vi var på semester i Ystad! Var ju mysigt att träffa familjen o så men ibland vill man bara få vara vi 2. Vi ser det bara inte på samma sätt jämt o ständigt. Lite frustrerande när det dessutom är en massa gravidhormoner i omlopp.

Som sagt imorn får vi besök, det är bror och Nettan som kommer på besök och de ska vara här en hel vecka =) Kommer säkert bli väldans mysigt! Vi ska hämta dem vid 16 snåret på Uppsala station imorn! 
   Ska till Barnmorskan imorn också! Se vad hon har att säga. Jag tänker iaf inte gå där ifrån innan jag har med mig ett intyg om min rygg antingen från barnmorskan eller sjukgymnasten. Så kan bli en intressant morgon imorn. Jag återkommer under morgondagen med resultatet =)

Nu blir det "kniven på strupen" på tv med mig själv o katterna! Magnus har fastnat där ute. Tråk.

Adios!


Hemma igen.

Sååå skönt =) vi är hemma i lugnets vrå igen efter 5 intensiva dagar i Ystad. Blev som ni märkte bara ett blogginlägg medans vi var där nere så kör en liten "dagboksblogg" nu istället om vad vi hittade på med där nere.

Lördag 9/7
Fest hos Marcus som började med släktkalas och sedan vänner-fest!!! Var en trevlig dag, var himlans trevlig att träffa alla i släkten på en gång. Det händer ju inte speciellt ofta. Släkten åkte hem och Marcus kollegor o vänner kom.
    Vi for hem vid 22. Tog en liten tripp till pappa innan vi gick till vår lilla stuga o sov!

Söndag 10/7
Får ett samtal vid 10-snåret av kusinbarnet Matilda! De undra om vi ville åka med till Ystads djurpark. Sagt och gjort. Det blev en heldag i djurparken där det även fanns ett vattenland så vi kunde sola o bada lite =)
   Hemfärd vid 18 och en tripp till Surbrunnsparken för en minigolfrunda (tur att jag vann!!!! HAde varit en så dålig förlorare annars) Hem till familjen Klarin efter minigolfen för en fika och så ville Matilda & My spela Wii mot Magnus. Hihi då barnen tillslut var för trötta så var det Petra (min kusin), Roger (kusinens man) och Magnus som spelade för fullt :P Tror nästan de hade roligare än barnen!!! Jag var tapper påhejare då min rygg inte ville vara med o spela!

Måndag 11/7
En lugn förmiddag som resulterade i en fika med grann-Jocke hos "Hallå hallå" Jocke var på jobb i Ystad så vi passade på att ta en fika med honom innan Magnus skulle iväg till Helsingborg och se på fotboll!
   Då magnus var iväg så var jag hemma hos mamma tillsammans med kusin Hanna! Denna lilla "skitunge" (som i min lilla värld egentligen bara ska vara ett litet barn är snart 16 år. Men tur är väl att jag får säga "skitunge" till henne ändå!!! Det är ju hjärtligt <3 Fina Hanna har blivit super duktig på att fotografera så jag hade bett henna att ta med sig sin kamera och fota min gravidmage! blev en blandad kompott av bilder, både helgalna men också otroligt fina bilder! Tack gumman! <3
   Magnus kom hem till mamma vid 23, då åt vi lite och sen gick vi till stugan för att sova.

Tisdag 12/7
Fian kom till Ystad och umgicks med oss hela dagen! En tur till Olof Viktors för lite brunch =) Var på Ohlsons basar, Bo Ohlson, en tur på stan med en fika på bäckahästen. En sväng till på staden då det var marknad. För att avsluta dagen med middag på Le Cardinal med mamma, marcus & Nettan samt Sven-Erik o Malin. Sen åkte vi och sa hejdå till pappa innan vi begav oss mot Uppsala.

Vi kom hem imorse ca 03.20. Precis 68 mil är det från mammas parkering i Ystad till vår uppfart!!! Allt gick smidigt hem förutom min rygg. När vi var i Linköping så trodde jag nästan att jag skulle bli tvungen att be Magnus stanna så vi fick sova kvar. Ryggen skrek av smärta. Men jag bet ihop för hem ville jag. Sov ändå hyfsat när man väl kom i säng men har inte gjort många knop idag. Startat en tvättmaskin är väl vad jag åstadkommit idag!

Men nu blir det fortsatt lata mig i soffan!!!!

Hörs o Ses!!!!


1 dygn i Ystad.

Nu har vi varit här nere i söder lite mer än ett dygn.
resan ner igår gick alldeles utmärkt efter att vi kommit förbi Södertälje. Då rann trafiken på. innan det så var det väldans segt att ta sig ur Stockholm och mot Tälje. Men sen så flöt det på och vi var nästan på minuten hemma hos min bror efter 7h i bilen. Gick faktiskt över förväntan med min rygg...vår Kia är ju så himla bra! Man kan ställa in sätet så bra att jag kunde ändra ställning för ryggen lite när det behövdes under resan! Perfekt =)
En middag senare och 9 kladdkakor så tog vi den sista milen in till Ystad för att komm fram till Gäststugan på området där både mamma och pappa bor. En lägenhet med 2 rum och kök som är omgjord lite till en uthyrningslägenhet. Den kommer nu vara vårt "hem" fram tills på torsdag då vi beger oss hemåt Uppsala igen!

Varit en sväng till Kusinens sportbutik i Tomelilla idag samt en vända på BoOhlson. Magnus lyckas som vanligt alltid köpa något när vi är där...idag blev det en pikétröja, en jacka och en skjorta. Vi köpte även två body's till pysen! Har ju som ni sett nedan på bilderna fått jätte fina kläder av mamma som hon sytt men vi har i stort sett inget som passa lillkrabaten då han tänker se dagens ljus! Så köpte två småtting-body's som bör passa när han tänker titta ut till oss!
Kvällen har tillbringats med pappsen! Vi har varit ute o ätit tillsammans och sen bara varit hemma hos honom & Eva o sällskapat!

Imorn är veckans stora event under resan! Brors 30 års fest!!! Ska bli kul :) Skoj att träffa alla man känner samtidigt som jag hoppas det inte blir för varmt för då blir jag så matt o trött. Ska få smarrig (hoppas jag) smörgåstårta, kladdkaka och lite annat smått och gott imorn, och allt är Laktosfritt!!!!!!!!!! Fantastiskt =)
Men dags att krypa ner i den (inte allt för sköna) sängen här och se till att vila o sova mååååånga timmar! Klockan 11.30 bär det av till bror imorn!

Seee ya!

SMS-inlägg

foto0327 (MMS)


SMS-inlägg

foto0328 (MMS)


Mamma har sytt super fina kläder till pyse...

foto0329 (MMS)

Mamma har sytt super fina kläder till pysen!!!


Imorn bär det av.

Tvätten är tvättad och det mesta är torrt. Det sista hänger ute på torkställningen på trädäcket i solen så att det ska torka snabbare än vad det gör inomhus. Detta för att det ska bli torrt så jag/vi kan packa snart! Hihi har bara ett litet problem kvar att lösa....jag vet inte vart väskorna finns. Hittar bara min stora resväska o den kan jag ju inte ta bara för 1 vecka i Ystad. Så det får bli till att leta väska efter middagen =)

Tror det är himlans bra för mig att lämna hemmet lite och åka till Ystad! Har blivit lite fast i tankarna på att Pernilla flyttat. Känner mig mestadels lite småledsen. Är ju iofs ganska ensamt att ha semester just nu, de flesta jobbar ännu tycker jag. Inte mkt att hitta på med när alla andra jobbar.
   Dock skulle jag väl egentligen behöva en veckas semester efter 1v i Ystad. Som vanligt så blir det väl dragkamp om minuterna man är där nere. Antingen så kommer telefonen min börja ringa fredagsmorgon, då folk undrar vad vi ska göra den dagen o dagen efter de osv. Alternativt så tar de reda på var vi är och åker dit vi befinner oss. självklart är det kul att åka ner och träffa folk, men vi vill få bestämma själva och även få ha lite tid för oss själva, det är ju semester för oss! Inte lätt det där med att bo långt hemifrån....men å andra sidan är det sällan familjen kommer upp här och hälsar på. Bara mamma som kommer hit då o då!

Skönt att Magnus har semester snart också. Just nu jobbar han både dagar o nätter så se varandra är lite överkurs just nu. Inte alltid lätt att vara gift med en journalist :P

Nä nu ska jag sluta sitta här o skriva blaj, dags att göra det där försöket att hitta en väska o packa i!


vuxenpoäng!

Dagen igår var kanon mysig =) Donade lite här hemma på förmiddagen så det inte ska se ut som ett krig här när svärfar ska ta hand om kissarna!!
   Och efter lunch kom Sara och hennes lilla wille på 6 månader  och hälsade! Vi gjorde inte annat än o satt i soffan och pratade, frack te o mumsa jordgubbar!! En riktigt skön och mysig dag! Klockan sprang iväg till nästan 18 innan de åkte hem. Men det var bara trevligt så det gör inte ett dugg! Tack för besöket, hörs av sen när vi kommit hem från Ystad och ni varit iväg på eran tripp!!! <3

Idag har jag gjort så lite som möjligt än så länge. Har ringt och efterlyst min sjukgymnast och han skulle ringa upp. det har han inte gjort ännu och jag ringde vid 0930 imorse. SUCK. Jag blir smått galen. Pratat med bror i telefon en timme har jag också gjort....hehe det hör iofs till vanligheterna då han kör sin långa runda och jag är ledig =)
   Ska dock samla på mig mera vuxenpoäng ikväll. Är bjuden på tupperware-party! Och fina Carro ska sällskapa med mig dit! får väl se om vi hittar något spännande. Har blivit avrådd att köpa deras äggskärare som är helt värdelös.

Kom på ett litet bekymmer igår då Sara & Wille kom! Vi skulle behöva fixa nå rampliknande grej upp för trappan tilll huset....Så man smidigt kan komma in med barnvagnen om det inte är någon mer hemma och man kommer hem själv. Antingen något man lägger dit då man behöver den eller om man på något vis kan sätta fast något, ja det tål att kluras på! Får väl ta med mig papper o penna i bilen till o från Ystad så kanske vi kan lyckas klura ut något på de 140 milen vi ska avverka. =)

nu blir det en dusch och sen lite mer lata-mig innan det är dags att fixa middag!!!

Dagens middag; Korv stroganoff!!!

Puss o Kram
Skumbanan!


Dag 213 av 280.

Nu är mardrömshelgen över och skönt känns de!!! Nu är det bara o rycka upp sig och ta nya tag :) Hade kanske den lataste helgen av alla någonsin den här helgen som var. Magnus var iväg på svensexa hela lördagen och det var så kvavt o äckligt vart jag än rörde mig så jag satt mest i soffan som en halvdöd människa  och orkade på sin höjd prata med bror o svägerska på msn. Det var så klibbigt o jobbigt att jag tom önskade regn & åska. Då är det illa eftersom jag är super åskrädd. O de framförallt, om jag är själv hemma.

Bättre luft igår, nästan så det var "kallt". Men oj så skönt det var. Var härligt att kunna sätta på sig en tunn kofta när man skulle ut istället för o rinna bort! Men inte gjorde vi mkt vettigt här hemma för de. Peter & Carro på en liten visit mitt på dagen, annars gjorde vi så lite som möjligt. Tittade på film o käka pizza :P

Verkar inte bli nå super väder idag heller....det är alldeles gråmulet ute och 16 grader visar termometern.. Men vad gör det när man ska få finsbesök i form av Sara o hennes lilla Wille under dagen!! Ska bli hur mysigt som helst! Sen får vi se, ev blir det hem till Carro & Peter ikväll för att se på fotboll. Det är Djurgården - Helsingborg som ska spela, topplag mot bottenlag. " DIF fantaster och en HIF fantast och så lilla jag där mitt emellan. Hmm, kan bli intressant! Vad tror ni kompisar....kommer ni va så inne i matchen att jag bör ta med lite pärlor o ståltråd o göra en trollslända :P Men innan vi kommit så långt i dagen så MÅSTE det verkligen dammsugas här hemma. Ser ut som om en orkan dragit fram här.
  
Har gått in i vecka 31 av graviditeten, dag 213 av 280 idag. Woho, det närmar sig!! Längtar efter att få ut den lilla krabaten nu som uppenbarligen börjar få det ganska trångt i magen. En och annan fullträff har det nu lyckats bli på revbenen, inte helt skönt kan jag berätta.



Magen nu i v 31!

På torsdag bär det av iväg till Ystad!! Ska bli mysigt. Veckans stora punkt under vår tid där nere är brorsans 30;års fest som går av stapeln på lördag :) Mys mys!!

Nu: frukost

tjing tjong!


Pestens helg.

I torsdags hade vi en helt underbar kväll i Öregrund med fina Pernilla & Ivan!!! Vi hade packat picknick och så åkte vi. Hade bara bestämt med våra fina vänner vilken tid vi skulle hämta upp dem och sen hade de ingen aning om något mera. Det blev kanonlyckat.....solen sken på oss och det var precis sådär mysigt som det ska vara när man har picknick på klipporna vid havet!!
   Pernilla fick även en present av mig....mitt pärlprojekt som jag pysslat med intensivt i 5 dagar. En tavla gjord av bara nabbipärlor, närmare bestämt 5400st. Resultatet blev så här;



Men efter en helt underbar torsdag med fina vännerna så är nu verkligheten ikapp. Ryggen mår sämre än sämst efter kvällen på klipporna. (Men det tar jag eftersom det var så mysigt!) Dock så försöker jag vända och vrida på allt för att vara mer positiv o glad den här helgen men det är svårt. Idag packas alla Pernilla & Ivans saker in i flyttbilen och tidigt imornbitti lämnar de Uppsala för Norrland. Jag kan inte fatta det riktigt...eller jo det gör jag nog för annars skulle inte så mkt tårar rinna ner för mina kinder. Men efter att vi setts minst 40 timmar i veckan så kommer vi nu ha 60 mil emellan oss. Ja, jag vet alla kommer säga att det finns telefon och internet. Men det är bannemej inte samma sak som att ses så mkt tid "in real" per vecka, på jobbet, på fritiden och vår dagliga dejt på msn på kvällarna. Alla kramar, bus och mysigheter vi hittat på med. Men även tunga saker.....jobbiga beslut och ledsamhet på olika sätt som drabbat oss. Kommer sakna dig/er så himla mycket mina vänner. Älskar er <3 
  
Det som kanske gör att livet inte känns riktigt rättvist är att det är ganska precis 14 år sedan detta hände senast. Det var sommaren mellan 6an och 7an och Fian fick flytta från Ystad. Det var nå dum filur i Ystad som fick för sig att regementet i Ystad skulle läggas ned o Fians pappa är ju militär. Så om jag inte minns fel fick de välja mellan Stockholm o Halmstad. Så vips där flyttade min absolut bästa vän sedan 1års ålder ifrån vår hemstad, 20 mil norrut, och världen krascha. Skulle ju börja högstadiet efter den sommaren och aldrig har jag väl känt mig så ensam o vilsen. Men, jag vet ju att det går och fortsätta vara otroligt nära vänner....det är som sagt 14 år sedan jag och fian bodde i samma stad och ändå känner vi varandra utan och innan. Älskar dig gumman <3

Så två gånger om har jag nu "förlorat" mina bästa vänner från den stad jag bor i. Inte rättvist alls. Men jag älskar er båda massor! Och vänskapen består oavsett avstånd.


RSS 2.0