Semester!

Äntligen så har Magnus också fått lite semester och vi har inlett den med att träffa kära vänner vi inte träffat på vääääääääldigt länge.

Magnus ordentliga smester (eller ja, han är väl aldrig 100% ledig, så är livet som egen företagare) drog igång i onsdags och det inledde vi i torsdags med att åka till Ösmo och hälsa på Carro & Anders. Det var drygt ett år sedan vi sågs :S Är liksom ganska långt att åka och Magnus jobbar ju i stort sett alla helger på ett år så tiden räcker inte till. Men nu bblev iaf vår efterlängtade träff med dessa underbara människor av. En mkt trevlig eftermiddag och kväll hade vi med grillat och trevliga samtal!!!

Fredagen inleddes med ett besök hos barnmorskan. Allt är fortsatt strålande med "Pysen"! Även jag har fortsatt bra blodtryck, det är ju fantastiskt. Ska vi försöka tro på att mitt blodtryck fortsätter vara bra efter graviditeten också....eller kommer det bli lika lågt igen som det alltid varit förut. Ja, vi får väl se. En sak är säker och det är att beräknad födsel datum närmar sig med stormsteg. 5v kvar nu, och som max 7v.
   Lite fixande i stan innan vi begav oss hemåt och tog det väldans lugnt!!!
   Även den här kvällen tillbringade vi med vänner vi inte sett på väldigt länge. Eller jag har träffat Fia & Oscar en kväll innan vi åkte till Ystad, men det var galet länge sedan vi sågs alla 4. Den här kvällen hade Fia & Oscar frågat oss om vi ville följa med ut och äta på Svenssons Taverna. Sagt och gjort och det slutade med att vi satt på deras uteservering till 23. Himla trevlig och mysig kväll =) Får ju inte glömma...Fia flyttar ju om en vecka. Tråk bråk, men på grund av det så fick vi iaf en för tidig present till Pysen då hon har hunnit flytta när han tittar ut. Jätte fina kläder fick vi, Ett par jeans, ett urtuff body med pikékrage och det absolut bästa av allt, en gubbkeps.....den är helt underbar!!!!

Igår fick jag nåt ryck på förmiddagen och ville baka. Så jag satte fart och gjorde chokladmuffins med marängtopp samt mandelskorpor med kanel!!! Smaskigt värre :) Kvällen tillbringades med Anna & Thomas, våra kära nya grannar sedan februari. Då de verkligen haft fullt upp med att dona med huset och tomten så har det inte blivit så mkt dejter med dem. Men igår lyckades vi få till en och det var verkligen kanonnajs!!! Även Nicke & Ann-Louise o deras småkillar kom på ett drop in besök under kvällen. Så fram till 02 satt vi här hemma o babbla (ute till midnatt!!!)

Kort sagt har det varit 3 dagar i vännernas tecken!!!
   Idag längtar jag efter att bara ha en lugn dag här hemma. Det är fantastiskt mysigt att umgås med vänner men när man har drygt 20kg extra att bära på och är lite tröttare än vanligt så är det välbehövligt att bara vara hemma och göra absolut så lite som möjligt vissa dagar. Idag blir en sådan dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0