Gift i en vecka.

Dagen D var för en vecka sedan men jag har verken haft tid eller ork att skriva!!!

För en vrcka sedan blev jag och Magnus båda Klarin'are. Det var en helt underbar dag!!! Det var inte så värst varmt men huvudsaken var ju att det inte regnade under vigseln eftersom den var på stranden. Regnet kom senare på kvällen istället och det spelade ju ingen roll för då var vi inomhus och hade det skojigt!! Det var med enkla ord den mest underbara dag i mitt liv, tack till alla er som var med och gjorde den till det den blev =)

Här hemma i Uppsala händer det också grejer! Huset är nästintill helt klart nu! Det är bara elen som ska dras íhop där uppe! Och det blir gjort imorn eller på måndag så väldigt väldigt smart är alltsammans klart här inne! Det är underbart!! Tack snälla Marcus och Magnus för det hästjobb ni gjort med vårt hus :o)

Idag blir det grillfest här hemma! Pernilla & Ivan, Sandra & Magnus samt Frida, Henrik & lilla Meja kommer hit! Ska bli så trevligt så!

Nu några bilder från bröllopet!

       

       

   

3 dagar kvar

Ohhh tiden bara springer fram. Nu är det bara 3 dagar kvar till den stora dagen!!!!! Men ändå känns det inte så brutalt nära. Det har säkert o göra med att mamma fortfarande är i Turkiet, svärföräldrarna har inte kommit hit än, toastmasters har inte heller kommit till Ystad och inga tärnor eller bestmän!!! Tror allt blir mer verkligt imorn, då har alla utom en tärna och de två bestmännen tagit sig till Ystad.
Igår hade jag dock min första känsla av nerver och stress. Men med hjälp av min ena träna Fia så blev jag ganska lugn igen!!!

Annars har vi det gott här nere i Ystad! Vi har varit och hälsat på i Magnus favvoaffär, Bo Ohlsson i Tomelilla, varit en vända på stan och träffat farbro´Fen umgåtts mkt med pappa har vi också hunnit med!! Igår spenderade vi dagen på stranden för att på kvällen göra en repris av måndagen. Vi gick ner till stan och åt middag och sen kom min gamla klasskompis Johan och sällskapade med oss över en öl. Så trevligt så!

Idag ska vi ner en vända på stan, samt köpa lite frukost och ställa i gäststugan åt Pelle & Monica! De kommer till Ystad ikväll någongång =) Hämta mamma ska Magnus göra inatt strax innan 02.

Nu ska jag ta fram min bok och ta det lite lugnt! Magnus sover ännu. Han kan snällt få sova en stund till för idag lyser solen med sin frånvaro så ingen hets o ta sig till stranden idag inte.

Semester i bloggen

Ja det är helt uppenbart att det blivit lite semester i bloggen! Det är numer riktigt underbar sommar. Det är fint väder alla dagar och man har ingen lust alls att sitta inne och blogga. Men nu så finns det lite tid och det är faktiskt lite molningt ute så man kan sitta här i mammas vardagsrum med altandörren öppen, höra på fågelkvitter och blogga på samma gång utan att behöva ha dåligt samvete för att man sitter med en dator!!!

Vi har kommit ner till Ystad nu inför det stundade bröllopet. Det är helt galet att det bara är 6 dagar kvar nu, nyss var det ju ett år. Tiden verkligen springer uväg. Men vi tror iaf att vi ha allt under kontroll! Det visar sig väl på lördag om v har det eller ej! Men jag ska verkligen försöka ta det lugnt så blir det säkert kanon! Är nog dock lättare sagt att ta det lugnt än vad det är o genomföra det!

Kom till Ystad inatt....men innan vi kom fram så passade vi på att ta ett nattligt besök hos Bror o Nettan! Var väl där en knapp timme och sen fortsatte vi hem till mammas lägenhet och somnade som två tokar. Mamma är i Turkiet så vi får bo här alldeles själva..är faktiskt skönt att kunna vara själva och rå om varandra nu när det faktiskt inte bara är bröllopsvecka utan det är även semester!!! Ikväll blir det middag hos pappa och på dagen vet jag inte riktigt än, hadetänkt fara till stranden men det är inte riktigt strandväder så får väl se vad som händer när Magnus vaknat!
a
Huset då. Jo där går det framåt...snickarna har lovat att allt ska vara klart tills vi kommer hem nästa måndagsnatt! Och det blir ju underbart! Då kan vi verkligen göra iordning och slippa ha saker överallt på nedervåningen och ha det som ett kaos!!!

Nu blir det frukost och sen får vi se vad dagen har att erbjuda!!


Nya ting i huset!

Ikväll är en sådan kväll då Magnus är iväg hela kvällen och jobbar och jag har en ensamkväll hemma! Har varit en riktigt skön kväll faktiskt...har tagit hand om lite av varje av sådana uppgifter som är måsten i hemmet (disk & tvätt) Men nu har jag även fått upp vår sänglampa *ÄNTLIGEN* Och i söndags när jag och älsklingen var på Gränby hittade vi äntligen "vår" tavla vi ville ha till köket. Vi har ända sedan vi flyttat in velat ha en griffeltavla i köket och ha den som vår meny. Dvs där skriver vi veckans mat!!!! Så den tavlan har jag hängt upp ikväll också =) Så fint så!

  

I övrigt så har jag 8 arbetsdagar kvar till semester!!! Samt 18 dagar till bröllopet =)

Jag är sååååå lycklig <3

Var rädda om varandra!!


Möhippa!

Igår så smällde det! det var dags för både möhippa och svensexa!!! Jag har ju vetat sedan drygt 5-6 veckor tillbaka att Magnus svensexa skulle vara igår. Dock så misstänkte jag sedan någon vecka tillbaka att det även var nå fuffens för mig på gång...detta då jag enligt Fia "är svår att lura". Med lite småhintar här och var som Fia hade tänkt sig som att jag inte skulle fatta någonting så lyckades jag i veckan lista ut att igår skulle det smälla =) Men huvudsaken var ju att jag inte hade den blekaste aning om vilka som skulle vara med och inte heller vad som skulle hända under dagen!!!
   Det blev en helt underbar dag!! Solen stekte som tusan så vi försökte verkligen dricka tillräckligt med vatten men det var väldigt svårt så lite huvudvärk blev det på kvällen, men det löste en ipren!! Jag fick ha en banderoll (eller vad det heter) runt mig som det stod "möhippa" på, en rosa tiara med slöja på huvudet och så fick jag en såååå tjusig golfbag med tillhörande ting. Fick även en rebus som jag skulle lösa under dagen och som skulle ta mig till olika platser med olika uppdrag. Det var sååååå skoj!!! Jag har numer spelat golf på de mest tokiga platser i denna stad- både inne och ute, jag undrar vad som kommer hända med alla bilder från allt spelande *hmm*, jag tog mig till en loppis, vi tryckte in oss alla i en telefonkiosk och bad någon annan fotografera och vi spelade discobowling. Runt halv6 eller vad klockan var så var det dags att åka buss, då åkte vi hem till Fia & Oscar där vi tog det lugnt en liten stund innan det var mat och hela svensex'e gänget ramlade in!!! Efter maten så var det dags för ett gemensamt uppdrag för mig och Magnus, vi skulle måla en tavla var med oljefärg, det skulle vara ett porträtt av varandra! Vi fick aldrig se varandras resultat så jag gissar att det kommer nå överraskning med dem på bröllopet!!! En helt galen tipspromenad följde efter detta. Det var helt ologiska frågor så man fattade inte alls hur man skulle svara mer än att gissa! Svarsalternativen bestod av namnen på alla vi som var där. När alla fyllt i sina lappar så skulle alla frågor genomföras. Det var allt från att springa med ägg på sked till att hoppa säck och äta sura band. Det var då de namn som var bland svarsalternativen blev förståeliga. Det var de personerna som skulle genomföra den "lek" som det var. Herrejösses vad vi skratta!!! Shotandet fortsatte och kvällen började bli sen. Vid 23 var man ganska mör efter en heldag i gassande sol och massor av glada känslor vid alla överraskningar som dök upp så vi begav oss hemåt vid midnatt!!!
Tack alla som var med igår; Annicka, Madde, Anna, Sarah och Fia!  Jag hade inte tråkigt en enda minut!!

Även tack till killgänget! Magnus var så nöjd så och det var kanonkul att vi alla träffades på kvällen!

Fia & Oscar; ni har gjort ett kanonjobb!


RSS 2.0