Pernilla!

Jag har kommit på mig själv att jag väldigt ofta skriver om Pernilla här i bloggen! Så tänkte att hon ska få ett inlägg tillägnat sig!!

Pernilla är min kollega och mycket goda vän! Vi började jobba ihop i maj iår, tyvärr så har hon fått byta förskola att jobba på nu. Men det som är bra är det att det är typ vår systerförskola. Vi hör liksom ihop fast att vi är i två olika hus! Så vi kan lätt ses ändå!
   Vi pratar nog i snitt minst en gång om dagen på något vis och vi försöker ses så mycket som tiden räcker till åt! Vi gör allt från att färga hår och ha spa-kvällar till shopping och party! Det känns (enligt mig) som att vi känt varandra i en evighet men ändå är det inte så värst länge när man tänker efter. Men det är en så underbar känsla att kunna hitta en så fantastisk vänskap så fort. Det är då man vet att det är vänskap! Vi pratar om allt mellan himmel och jord och det är så gott!

Du är så go' vännen!!! KRAMAR till dig*



Shopping á la 6½ timme!

HAHA jag skrev ju igår i bloggen att jag och Pernilla skulle till stan o shoppa! Mycke riktigt så gjorde vi detta! Vi började med att inta en bakad potatis var med tonfiskröra som var lite brunch =) Var mycket mumsigt tyckte jag  iallafall! Efter detta snurra vi rundor på stan tills alla butiker stängde klockan 16. Men icke var väl vi färdig shoppade då, nej nej då hoppade vi på en grön liten stadsbuss som tog oss hem till Pernilla för kiss-paus och sen traskade vi vidare till Gränby C. Så fortsatte vi där o virra i affärer till 18.30. Vi är lite tossiga, jag vet!! Men det var en himlans mysig och trevlig dag *tack vännen*

Här hemma igår kväll var det lugnt o skönt! Kollade på "ensam mamma söker" och sen en film som hette "Hitch" Var riktigt bra må jag säga!
   Idag har det varit jobb till klockan 17 och ikväll har jag bakat 85 kolakakor. Ska ha med och bjuda på föräldramötet som vi har med jobbet imorn kväll. Imorn ska jag även hinna med att träffa "Ica" och hennes lilla Isak :) Ska bli super mysigt!! Så imorn blir det jobb till 13, sen mys med "Ica" och återigen till jobbet för föräldramöte 17.30. Full fart!

En kopp te i lite lugn i soffan nu innan det är dags o sova! Klockan kommer ju ringa 6 imorn *gäsp*

Helgen lider mot sitt slut....

Veckorna och dagarna går i 180 känns det som. Man hinner knappt tänka innan det är ny vecka igen. Lite jobbigt ibland då man inte hinner med att träffa alla vänner som man önskar hinna träffa varje vecka.

Min kära snuva har blivt mirakulöst bättre. Massor av sömn och Ipren gjorde susen. Så i fredags hängde jag med kollegorna till O’connors på ”löneöl” Det blev en club sandwich med kyckling o bacon för min del. Men tyvärr så var den ingen höjdare. Kycklingen var torr som papper :o( Så det blev typ brödet, bacon o salladen för min del. En besvikelse då många pratat om hur goda deras sandwiches är. Men fick 2 mumsiga cider iaf! Blev tidig hemgång då alla var ganska trötta. Så var hemma strax efter 22.

Lördagen bjöd på en massa bra! Vi var på Rusta och handlade sköljmedel o duschkräm, på Combo home och köpte tepåsar, på ÖoB och handlade toapapper samt på Kvantum och storhandlade så vi gjorde en hel massa bra. Min älskling och jag. Vi försökte oss även på att åka och titta på vart ett fint hus skulle ligga. Dock fick vi ge upp för vi hittade det inte :o( Kvällen tillbringade vi med Madde och Johan! Det blev buzz och bowling! Tyvärr fick jag denna gången se mig begsegrad av Magnus men jag kämpade tappert iallafall. O trevligt var det =)

Idag så ska det bli en shoppingdag med bästaste Pernilla! Vi ska börja med en brunch vid 12 på stan och känner jag oss rätt sen så blir det och springa runt i affärer o hitta en massa skoj fram tills butikerna stänger klockan 16, hihi!!! Pernilla har nämligen en egenskap att jämt hitta en massa bra och fina grejer! Update till vår stadstur utlovas!

Nu blir det lite fil, tar ju trots allt ca 2h till innan det blir mat i kistan!

Ha en skön söndag alla glada!


Snorig - Javisst!

Ja men visst! Nu har höstens snuva slagit till även på mig. Snorig o tung i huvudet är man men ändå är jag på jobbet om dagarna. Orkar ju jobba och har ingen feber så då finns det ingen anledning till att inte gå till jobbet. Majoriteten av barnen är nu snuviga de också så jag låter bara som dem.

Jag och Pernilla körde en snorkväll igår J Vi är snuviga båda två så lika bra som att vi satt hemma på vars ett håll så kom Pernilla hit då henne kille jobba. Så vi satt och snörvla och kolla tv och våra bästa kamrater var näsdukar och te!

Idag har det varit jobb mellan 8-16.15. Sen bar det av hemåt och för middag fick Subway stå för. Jag är för trött eftert jobbet nu när jag är snorig för att laga mat och Magnus hade ingen bättre idé så då blev det så! Gott var det =)

Nu blir det tv - soffa och te med honung i för resten av kvällen! Ska dock se om jag har lite ork att göra klart vårat semester-fotoalbum som jag håller på med! Haha snart klar med bilderna från 2008 så börjar ju bli läge att framkalla de från2009 nu *hihi* Går inte fort i det här hushållet med att framkalla bilder.

Mors kors!


Ont överallt!

Träningsvärk i hela kroppen är vad jag har. Var och gymmade igår också och då tränades det biceps och bröstmusklerna! Är grymt kul att vara igång igen :)

Idag måste jag nämne ett så gulligt ord som en liten tjej på förskolan säger....vi fick pasta och pastasås till lunch idag och när hon skulle be om mera mat så ber hon så snällt om pastaroner! Det är ju så smart...hon vet att det är pasta och att makaroner är pasta så hon mixar ihop de orden så fint! Mycket smart tycker jag =) Även en liten pojke gjorde något så gulligt idag. Det hela började i förra veckan då min kollega frågade pojken om han var  en gullunge. Nä, svarade pojken och efter de sa han Gubbe. Idag då vi var i skogen och jag frågade pojken om han var en gullunge så svarade han Nä. Ivar. Va? sa jag och tittade på min kollega. Men jodå han sa mkt väl Ivar. Så när hans mamma kom för att hämta honom så berättade vi detta för henne och hon avslöjade då att pojken har det som mellannamn. Han har alltså lärt sig det o sa därför att han var Ivar. Det är ju så gulligt =)

Annars har det idag varit en enormt lång dag. Jobbade mellan 8-15.10 rusade hem en vända och slängde i mig lite mat sen var det iväg på föreläsning med jobbet mellan 16.30-19.30. Tyvärr så var föreläsningen ingen höjdare, kände inte att den gav så väldigt mkt. Men men nu har jag varit på den iaf.

Nu blir det en stor kopp te o slappa i soffan! Och så klart invänta att älsklingen ska komma hem. Han är hos Oscar och kollar på Västerås-Leksand i hockeyallsvenskan. Hejja hejja LIF så min älskling är glad när han kommer hem!

*kärlek*

Första gympasset för hösten.

Äntligen är första gympasset för hösten avklarat!!! Det blev ett trningspass där jag och Pernilla tränade ben och rygg. Tack jag lovar, det känns nu. Är trött i musklerna. Men det är ju iofs meningen. Men känns lite extra eftersom det var ett tag sedan jag befann mig på gymmet. Det av lite olika anledningar. Men det var väldans skoj trots att det var MASSOR med folk där! Behövde faktiskt inte vänta så speciellt mkt trots folkmängden.

Men det började med lite bekymmer, Pernilla hade lagt sitt träningskort på något väldigt bra ställe som inte var hennes ryggsäck. Men snälla som de är på gymmet så fick hon kila in o träna ändå eftersom de kunde kolla upp henne i datorn! Jag skulle uppdatera mitt kort då jag fått friskvårdsbidrag från jobbet, och så ville jag ha kortet på autogiro. Men shi fick jag för de går inte. Så imorn måste jag fråga chefen om det går för sig att jag tar mitt kort på autogiso och får ett intyg av gymmet som hon sedan får och så får jag pengarna på så vis. *hoppas* Annars får jag väl snällt köpa mitt kort ändå!!!! För träna det ska jag!

Nu ligger jag i soffan o är nöjd med dagen!

Imorn är det en ny arbetsdag o jag börjar jobba kl 7 o slutar 13, men då blir det lite dokumentationsarbete och klockan 16 bär det av till gymmet för ett nytt träningspass!! Weepii!!

Sov så gott alla!


En helmysig dag!

Helgen är snart över och det innebär att det är dags att jobba imorgon igen.

Idag har det varit en väldans mysig dag...en lugn och skön morgon/förmiddag som sen har följts upp med en spa-dag hemma hos Pernilla =) det har varit kanonmysigt. Det gjordes ansiktspeeling + läppeeling (ja, Pernilla hon har allt, Jag visste inte ens att det fanns läppeeling) Det gjordes fotbad och fotpeeling för att till sist ta hand om händer o naglar. Så en bra ta-hand-om-sig-själv-dag-med-trevligt-sällskap! Mitt i allt så tyckte vi att vi behövde lite mat och Pernilla hade lovat mig att jag skulle få smaka hennes laxpasta. O jösses, den var så fantastiskt god! Jag åt så jag höll på att spricka och det var klockan 17, jag är fortfarande hur mätt som helst!! Det var super gott vännen.


Den goda matens ingredienser!


Imorn blir de gymträning på friskis. Ska möta upp Pernilla utanför jobbet klockan 17 när hon slutar och då drar vi iväg!!! Nu blir de rutin på träningen, bra mat och lite lagom med allt det där godå man så gärna vill unna sig på helgen, välmående och bra form - here i come!

Men nu ropar sängen att den gärna vill att jag ska komma o lägga mig för att läsa lite i min bok innan det är dags att sova!

Natti natti!

PS: kom ihåg att ibland tänka efter vad människor i ens närhet gör för en. Ger de energi tillbaka eller är de bara energitjuvar? Är det bara energitjuvar, så rensa bort dem. De behövs inte man blir bara sårad och ledsen av dem (oftast).



Stackars Bamse letar efter Skutt!

Slarvmaja = Jag!

Jag vet inte riktigt vart denna veckan har tagit vägen. Kanske var det 3 stängningar o endast en dag att sluta tidigt på som gjorde att det kändes som att veckan bara försvann. Det har iaf hunnits med lite skojigheter! I torsdags så tog vi jag o älsklingen med och svärfar till fotbollsgolfen i Högsta utanför Uppsala för att spela! Han har tyckt att det låtit så skojsigt när vi berättat om det =) Sagt och gjort och fint väder hade vi, Magnus vann på 70 sparkar, Pelle kom 2a på 71 sparkar och jag tog (som vanligt) jumboplatsen på 86 sparkar! Men mitt resultat går iallafall nedåt för varje gång jag är där. Träning ger resultat det är bevisat även inom fotbollsgolf!

Nu i helgen har det gått lugnt till! Idag ska jag hem till Pernilla och bli bjuden på laxpasta och så ska vi ha en spa-dag! Ska bli väldans mysigt, även en höstpromenad pratade vi om att ta!! En riktig myssöndag med en fin vän blir detta! Under tiden så ska Magnus fara till Åkerlänna och kolla på fotboll. Så båda två gör idag det vi tycker om!

En rapport från förra helgen som var så fullspäckad kan jag ju ge! Fredagens 3års kalas för lilla Hugo var så mysigt så! Han var på bra humör och åt massor av mat precis så som bara en söt 3:åring kan göra!! Lördagen agerade vi åt att vara flyttgubbar åt Maria och sen bar det hem, Magnus skrev 7 artiklar till unt och sedan fick vi lite besök för att se Sverige-Ungern i VM-kvalet. Fullt ös medvetslös.

Veckan som kommer bjuder på lite av varje. Jobba precis som vanligt + en föreläsning med jobbet på onsdagskväll så då kommer man inte att komma hem från ca kl 20 på kvällen så blir en väldans lång dag! Annars vet jag inga speciella planer för veckan som kommer, mer än att jag planerat att jag ska fara till gymmet imorn efter jobbet o träna lite och fler dagar så klart!

Nedan två bilder från Hugos 3års dag!

Hugo väntar på att få tacos till middag!


Tror detta var Hugos favvopresent! En el-moped!

Helgen är här med massor av planer.

Fedag är det nu! Jag sitter i soffan och har jobbat klart för den här veckan :)

Ikväll så blir det 3:års kalas!! Grannarnas super söta lilla Hugo har sin födelsedag idag!! Presenten är inhandlad, den ska bara slås in och jag själv ska ta o hoppa in i duschen sen är det dags att ta oss en trappa ner i huset för att äta middag och fira Hugo =)

Imorgon, lördag så ska vi vara flyttgubbar åt Maria! Och på kvällen ska det ses fotboll så svenska landslaget spelar mot Ungern! Så fullt ös medvetslös även imorgon!!!

Om det inte regnar på söndag så ska vi bege oss till Stockholm. Söta Madde har gett oss biljetter till Gröna Lund. Det ska vara nå artistjakt som mix megapol har haft nu under sensommaren! Kommer säkert bli super trevligt!

Men nu måste jag ta ett litet mellis och sen duscha och slå in paket!! Återkommer någon gång under helgen då det ges tid!

Kram kram allihop!

RSS 2.0