Update till fotbollsgolf...

Matchen är avgjord *trumvirvel* Jag blev sist! Det var ju iofs inte så oväntat men jag sänkte mig iaf med 20 sparkar så det går på rätt håll =)
   Erik blev kvällens vinnare några få sparkar före Sara! Sen kom Magnus och som sagt jag på jumboplatsen. Men det viktiga var ju att det var väldans skojsigt!!

Nu är det en liten stund i soffan som gäller innan det är dags att sova. En ny dag på jobbet imorn som börjar kl 7. Buhu...inge höjdare att öppna två dagar på rad.

Natti!


Resultaten!



Så här ligger banorna!








Fotbollsgolf ikväll!

Yes! Idag gäller det =) Ikväll blir det fotbollsgolf igen. Dock hoppas jag att spöregnet håller sig borts den här gången! Ikväll är det jag och Magnus plus Sara och Erik som skall spela. Det ska verkligen bli hur kul som helst! Jag ska sikta på att klara mer än en bana utan att vara i varenda buske längs med banorna! dock räknar jag med att bli sist....detta eftersom Sara & Erik tävlar i fotbollsgolf och Magnus har spelat fotboll tidigare i sitt liv. Jag är med andra ord den enda som inte sparkat speciellt mkt boll! Men jag ska kämpa tappert och hålla humöret uppe :oD Men håll tummarna 18.30 ikväll, kanske bara behöver komma sist med sisådär 20 sparkar eller nåt ikväll. Jag återkommer med resultat!
   Nu ska det bli lite uppladdning i form av middag! Se vad vi hittar på med i köket idag!

Sänder en extra bamsekram till en underbart fin vän som påbörjade något stort idag. De här 9 veckorna kommer gå så bra för dig du är en stark och fantastisk vän. Jag finns här för dig. <3 KRAMISAR!

Kattvakt =)

Snart ännu en helg till enda och jag har inte gjort så värst mkt nyttigt. Har faktiskt mest sovit känns det som. Detta eftersom jag inte kände mig helt 100 i fredags. Idag däremot mår jag på topp igen men fortsätter ändå min date med soffan resten av dagen!! 
   Dygnet som varit nu har jag och Magnus varit kattvakter åt grannarnas söta missar! De skulle ut på landet till nära och kära så då fick vi äran att gå ner o mysa lite med dem! Släppa ut dem så de kan spana in läget och imorse gå ner o hämta in dem igen! Gick dock inte helt 100 att få in dem var bara Vera som ville komma in...så orolig som jag blir när båda inte kommer smsa jag till kära grannen och frågade om lilla Werner inte jämt kommer på en gång! Lugnt tillbaka fick jag svar att allt var lugnt, han gör så ibland! jag undrar vad den lilla godingen pysslade med...kanske har han hittat en söt kattflicka som han spanar in?! :P

En lite överexponerad bild med det är iaf Vera :)                 O lilla Werner! Vet inte varför hans ögon blev gröna.
Vera! (lite överexponerad)   Werner! (kameran tyckte han skulle ha gröna ögon)

Just nu är det finnkampen på tv! Lagomt ansträngande att kika på! när det sen är dags för middag så blir det pappas potatisplättar. De sista jag har kvar! haha så Magnus får inga utan jag tänker äta upp dem alldeles själv :o) Pappas potatisplättar är de bästa som finns, mumma!!

Nu äre tetajm!

Puss o Kram
Vi syns på stan!


LJUS!!!!

Idag efter jobbet så träffades jag och Pernilla på den delen av förskolan där Pernilla jobbar!! Vi slutade båda två klockan 17 o då begav vi oss till ikea!! Jag ville så gärna dit för att köpa nya ljus. Faktiskt Pernillas fel från första början, hon hade köpt nå underbara ljus som jag blev alldeles frälst i. De har en doft av nytvättat. Så himla härligt att ha den doften i sovrummet! Önskar att jag kunde ha den i badrummet också men vågar inte ha ljus obevakade där eftersom katterna är där inne en hel del.
   Med nya ljus blev det! Även lite andra trevliga ljus köpte jag och så klart nya värmeljus! För nu är det ju mörkt om kvällarna och då är det så mysigt med massor av tända ljus =)

Magnus är i Göteborg. Han åkte 5.45 imorse. Är iväf på nå fotbollsmojs med jobbet, de verkar ha trevligt att det jag hört av honom!! Är lite ensamt här hemma ikväll men jag vet ju att han kommer hem imorn och det gör att det går fint!!

En arbetsdag kvar den här veckan, känns toppen!! Har varit riktigt trött hela veckan så är lite orolig över att jag ska börja må dåligt imorn när jag kommer hem från jobbet och verkligen tar det lugnt. Men håller tummarna för att det inte blir så.

Nu är det tetajm och lite lata mig i soffan innan det blir sängen om ett tag! Hoppas att min älskling hör av sig snart också.

Natti!


Brunett igen!!

Ytterligare en vecka har sprungit iväg och jag får återigen skälla på mig själv för att jag glömmer bort att blogga! Regnet föll över oss en himla massa förra veckan tyckte jag så blev inte så värst många powerwalk rundor för mig o grannen. kändes som att jag inte gjorde någonting alls förra veckan men egentligen så gjordes det en massa bra, tvättade och satt o gjorde lite planeringsjobb här hemma som krävde utskrift. Detta för att vår skrivare på jobbet är paj pannkaka. Tillslut kom den efterlängtade helgen som började med att jag i fredags gick hem från jobbet kl 11.20. Detta för att det endast var sex barn på jobbet och vi var 3 pedagoger. Tackar för det kära kollegor =) Fredagskvällen tillbringades en vända med Pernilla & Ivan, de kom och såg den nya Wallanderfilmen med oss...Tjuven. Den var väl helt okej. jag är inte stormförtjust i Wallanderfilmerna men jag måste ju se dem bara för att de är inspelade i Ystad!! 
   Lördagen tillbringades i Rasbo-Vallby!! Det var kräftskiva/30:års fest hos Ronnie o Sara!! Det var kanon trevligt måste jag säga!!
  
   Söndagen blev en heldag med Pernilla =) Vi yra runt på gränby centrum i sisådär 3h innan vi sedan for hem till henne o färgade mitt hår samt käka pizza!!! 
                                                    Äntligen brunett igen!

Nuär det ny vecka, igår var jag på jobbet i 11h för att det var lärarmöte och APT efter att min ordinarie arbetstid var över. Idag såg jag fram emot att sluta klockan 13 (började 7) men shi fick jag. stackars kollegan Kajsa är sjuk *krya på dig* Så jag fick snällt jobba över till 15.30 :o(  Ikväll tror jag det blir städa och frosta av frysen! Om inte någon trevlig själ kommer med nåt strålande förslag att hitta på med något skojsigare!!

Puss o Kram
vi syns på stan!

Nu börjar jag faktiskt ledsna på allt regn.

Meeeeeeeeen vad det ska regna hela tiden. Jag börjar bli så less på det. Idag skulle ju jag och grannen gå ut på våran powerwalk när jag slutat jobba. Jag slutade klockan 13 och var nere hos henne en trappa ner cirka kl 13.15. Shipp shopp stavarna i händerna och vi gick mot porten. Precis då så började det såklart spöregna. Vi väntade några minuter i trapphuset i hopp om att det skulle bli bättre. Men icke, det blev bara värre o värre samt att åskan började gå. Så vips blev det ingen promenad. Verken jag eller grannen ville gå när det åskade. Istället så kom Pernilla hit och tog en kopp te efetr att hon slutade jobba kl 14. 2h senare bestämde vi oss för att fara till Gränby C och äta pasta till middag. Så blev det inte för vi kom bara en liten bit så ändrade vi oss och åkte till Mariannes grill o käka kebab! Sen satt vi där i en timme....delvis för att vi väntade på att få svar av Magnus & Mattias om de skulle till landet o plocka svamp eller ej. Skulle det de så ville vi tjejer fara medo plocka vinbär. Men så blev det ej utan v i åkte hem till mig o spela lite tv-spel samt bakade den mest underliga kladdkaka jag någonsin bakat.
   Jag trodde att det bara var ägg jag saknade till smeten. Så vi gick ner till kära grannen Helene och fick så snällt låna 2 ägg *tack tack* men när vi kom upp o börjat göra smeten så insåg jag att strösockret var slut. Men då kläcker jag ur mig till Pernilla:
- men vi tar florsocker istället det kan väl funka!
Pernilla tittade lite knasigt på mig o trodde inte alls på min idé. Men vi körde på ändå!

         

Vips och kakan hade varit i ugnen! Vi provsmakade och det smakade verkligen illa. BLÄÄÄÄÄ!! Så jag rekomenderar inte att byta ut stösocker mot florsocker :)

Ögonen mina börjar bli lite trötta nu, var uppe klockan 6 imorse. Imorn börjar jag jobba klockan 8 så får sova en timme längre imorn! Imorn har jag inga planer alls....känns ganska skönt faktiskt!! Dock hoppas jag på en dag utan regn för nu är jag så less på att det regnar varenda eftermiddag/kväll.

Tjillevippen!!

Återigen tapper i spöregn!

Det verkar vara min nya melodi! Att befinna mig utomhus när det regnar som värst!!! Förra veckan var det fotbollsgolf i spöregn ikväll har det varit powerwalk med stavar i spöregn! jag och kära grannen brukar vara hurtiga att gå MINST 60-70 minuter men idag fick det faktiskt räcka med 45. Då plaskade det härligt i skorna och den rann vatten i ansiktet som om man stod i duschen. Huvudsaken var ju faktiskt att vi inte bangade för vädret utan höll oss till vår promenad som vi hade bestämt!!! Mycket duktigt av oss =) Imorn blir det en ny tur, direkt efter att jag slutat jobba klockan 13!! 

Utöver dagens promenad i regn så tog helgen slut och det var ny vecka idag!! I lördags hade jag och älsklingen en underbart mysig kväll tillsammans som faktiskt avslutades med att vi åkte och överraska Magnus kompis Ronnie klockan 24! Han blev nämligen 30 år =) Var faktiskt roligt att hitta på lite bus! Igår söndag var det fotboll hela dagen för Magnus....dels av eget intresse o dels jobb! Jag var hemma o städade på dagen men gjorde iaf lite nytta på kvällen sen!

Sitter i soffan nu med datorn i knät o skriver här, samtidigt spelar Magnus nå knäppt hockeyspel på  PS3. En väldigt knäpp variant där man kan frysa spelare till is, kasta bananskal på isen, krympa målvakten o lite andra konstiga grejer! Vad mycket tokiga spel det finns när man tänker efter.....
   Nu är det snart dags att sussa. Börjar jobba klockan 7 imorgon *gäsp*
 
Sov gott alla nära o kära.

Måste ju skicka en stor kram till stackars Maria som ligger hemma med feber....krya på dig vännen!

Flustrets mat = Bojkott

Kvällen igår skulle bli en trevlig tillställning med alla trevliga kollegor!!! Allt började strålande...vi hann dit o första rundan till baren medans det var happy hour, solen sken på oss och alla var glada =) Strax innan 20 kom maten in. Vi hade fått välja mellan en spareribs-rätt och en lax-rätt, jag tog ribbs då det var laktos i lax-rätten. Min chef hade anmält mig vid beställningen att det skulle vara laktosfritt, jag, vår kock från förskolan samt en kollega till säkerhetsfråga om coleslawen var laktosfri som jag fått på min tallrik. ¨Servitrisen kilade o kollade med deras kock och återkom med svarat att ja allt på min tallrik var laktosfritt. Strålande tänkte jag o mumsa i mig mat!! Det tog inte lång stund (ca 25 min) så kände jag hur jag började få ont i magen. Jaja, jag åt väl för fort tänkte jag. Men minuterna gick och jag fick mer o mer ont, och alla symptom som man får vid en laktosreaktion kom. FY FAN vad ont o kasst jag mådde. Men jag försökte härda ut i hopp om att det skulle bli bätte...men klockan 22 gav jag upp. Då fick jag åka hem :( Det värsta av allt är att jag fick en kopp te som kompensation. Så aldrig någonsin mer att jag kommer äta maten på Flustret. Hade redan en dålig upplevelse av deras mat från julbord 2007, det var verkigen inte gott.
   Nåja, när jag kom hem så kura jag ihop mig i soffan med filt o kudde o hade skyttetrafik till toaletten. Runt halv tolv tog jag mig till sängen....då började det kännas lite bättre. Så länge jag låg still iaf. Efter ett tag så somnade jag och sov till imorse!! Idag mår jag bra igen men är väldigt besviken på att jag var tvungen att fara hem :o(

Hoppas att alla ni kollegor som var kvar igår kväll hade en toppen kväll :)

Ska ta o bege mig ner på stan nu o fixa lite grejs! Magnus är o jobbar o kommer väl hem vid 18.
Kramisar!!

Sparkar in i varenda buske!

Igår kväll var en knasig kväll!!! Värt att veta är att det verkligen spöregnade från cirka klockan halv7 tills någon gång efter att jag hade somnat (jag somna vid halv12) Det var översvämningar här o var när vi åkte hem från vårat äventyr. så mycket regnade det.

Planen var sedan innan på dagen att kollegorna Pernilla och Sara skulle fara o spela fotbollsgolf! Vid 17 bestämde jag mig för att följa med jag också :) Så strax innan 19 kom Sara för att hämta mig. Regnjackan på och regnbyxorna i handen! Vidare i bilfärden för att hämta Pernilla och sedan till Högsta där fotbollsgolfsbanan finns!! Det regnade även där ute men vi bestämde oss för att spela ändå! Blött blött var det och efter typ 3 banor/hål så plaskade det härligt i skorna. Det var som en pool där i. Men roligt var det!! Vi skrattade och hade lattjo lajbans där i spöregnet i cirka 1,5timme. Tyckte faktiskt att vi var väldigt tappra som utförde detta i rent ut sagt, skitvädret! Jag var bäst, från slutet! Framför allt på den bana där jag fick 15 sparkar för att få fotbollen i hålet. Haha så sämst jag var, jag var nog nästan  i varenda buske länge med banan. Dock bara en gång i vattnet ;o) Men med humöret på topp så var det skojigt! Sara vann, Pernilla två och jag tog jumboplatsen!!! Dyngsura tog vi oss till bilen sprattla oss ur regnkläderna (vi var iaf två som hade regnkläder!!:P) och snabbt ini bilen!! 
   Jösses vad skoj det var, jag vill verkligen spela igen! Gärna någon gång då det inte spöregnar!!

När jag kom hem vid kvart i tio så var det duschen som väntade och sen sitta o häfta ihop en massa papper som vi skulle ha idag på våran planeringsdag vi haft med jobber ute på Skarholmen! Har varit en trevlig o givande dag men man är lite trög i huvudet nu! Så en vilostund på soffan nu o sen göra sig iordning för att fara till Flurran och äta middag med jobbet =) Kommer garanterat bli super trevligt!!

Puss & Kram

Två planeringsdagar framför mig...

Dagarna fortsätter att bara flyga iväg. Onsdag vecka 33 är det nu! Sista dagen med barnen på jobbet, imorgon och på fredag är det planeringsdagar så då är det fullt ös för tankeverksamheten i ens hjärna. Ska faktiskt blir riktigt kul med två planeringsdagar. Mycket idéer och kreativitet finns det i vårat arbetslag =) Känns som det kommer bli en mycket mycket bra HT-09! För att avsluta dessa härliga planeringsdagar så ska alla kollegor tillsammans gå ut och äta på Flustret på fredag kväll :o)

Har väl inte gjort så mkt vettigt annars i veckan förutom igår. Bangade en powerwalk med stavar i söndags kväll för att verkligen låta min brännskadade fot få läka ordentligt, sagt och gjort nu är det nästan bra så ikväll smäller det! Blir en powerwalk rund med grannen och våra kära stavar!! =) Hejja oss!! Igår var Pernilla här hemma hela dagen efter att jag slutat jobba, vi drack te i MASSOR och byggde upp hennes naglar! Jag tyckte att de blev riktigt fina! Och mitt i allt så stoppade vi i oss lite mat som Magnus fick laga :oP *tack älskling*


Idag fyller (som jag tidigare bloggat om) Sofia|Fian|Kaj år!! (kärt barn/vuxen har många namn) 25 år har hon nu hunnit leva och från att hon var en söt liten flicka i Ystad har hon vuxit på sig lite och är alltså nu enligt åldern iallafall vuxen och bosatt i Halmstad. Dock kom hon och jag fram till imorse när vi pratade att vi aldrig kommer bli helt vuxna, så de så! Vi kommer bara vara sådär lagom stora att man tar ansvar för det man ska o så men barnasinnet kommer vi jämt ha kvar =) En grej glömde jag ju nästan nu, och det är ju att det finns faktiskt en nackdel med att hon är bosatt i Halmstad. Det är ju så galet dyrt att ta sig dit. Bo i Götebrog, Malmö eller till och med lilla Ystad så är det billigare än o ta sig till Halmstad....hur kan det vara på detta viset? Skärpning alla diverse olika företag som på något sätt kan ta en till Halmstad. Ni måste ju förstå att Kaj & Börje måste ses!!! 

Nu är det dags att hoppa i lite powerwalk vänliga kläder och sen bär det av ut! Se hur långt o länge det blir idag!!!!

Morsning Korsning :)


Fian|Kaj 25 år!

Hipp hipp hurra på din födelsedag =)


Jag till vänsterer o Fian|Kaj till höger

Bästaste bästa vännen blir 25 idag!!

Massor med grattis kramar <3

Vi gjordet DET!

Så var dagen här lördagen den 8/8-09, dagen då vi tjejer spöade killarna i kubb =) två gånger om dessutom!
   Det var igårkväll när vi var bjudna till grannarna som det hela hände. I tjejlaget var det jag, grannen Helene och hennes syster Lisa! Och oj ojoj vad vi spöade killarna. Det var första matchen för kvällen så vi blev ju på alldeles strålande humör! Killarna ville ha revansch och fick det tyvärr också. Match nummer två vann de. Det var faktiskt utklassning då. En tredje och avgörande match var vi ju tvunga att ha. nu var det bara jag och Helene i tjejlaget ( Lisa tog sitt fina ansvar som förälder och moster och gick hem med en skara barn till antalet 5) Men ojoj, jag och Helene vann igen! Så kvällens stora vinnare blev faktiskt tjejerna!!!!!!!
   Det var en mycket trevlig kväll med en himlans massa god mat!

Idag har det varit en väldigt lugn dag. Har fixat lite små göra som måste göras annars bara softat i soffan!!

Nu blir det duschen och sen lite tv innan det är sovtajm. börjar jobba klockan 07 imorn, BLÄÄÄÄ.

Kramisar till alla nära och kära!

En vecka har gått

Lördags morgon är det nu och vad i hela friden gör man uppe klockan 10. Jo man är uppe för att fara med Pernilla & Ivan att bada i Fjällnora =) Ska bli riktigt härligt. Är ca 22 grader på balkongen redan i skuggan så kommer bli en varm dag!!! Blir säkert en heldag i solen om det inte kommer in nå otrevliga moln under dagen och sedan vid 17 idag är vi bjudna ner till våra underbara grannar Helene & Matthias för lite grill o kubb. Idag gäller det, jag känner på mig att vi tjejer kommer spöa killarna i kubb.

Veckan som gått har det varit fullt ös. Massa nya inskolningar på jobbet och något varje kväll. I måndags så tog jag o grannen och begav oss ut på en riktig powerwalk med stavar....jag har allt hittat min överkvinna i att gå fort!! Cirkus 8 km blev det nog då, kändes riktigt bra! Tisdags kvällen spenderades hemma hos Pernilla, vi hade hemma-spa kväll och det var så mysigt!! Allt gick kanske inte som man tänkt sig men visst var det trevligt ändå Pernilla? *hihi* (du vet nog vad jag tänker på :P) Onsdag kom efter tisdag som vanligt i veckans dagordning och den kvällen tillbringade vi hemma hos Fia & Oscar! Grillning och en massa babblande och ytterliggare en lyckad kväll var till ända. Näst sista vardagen kom, torsdag. Då var jag o grannen hurtiga igen. ca 1 mil blev det denna kvällen. Fredag var det igår och då började vi kvällen hemma med hemmagjord pizza för att sedan fara ner till stan och träffa Madde & Jonas. en drink på Salt o lite fler på plock och det var en mkt trevlig kväll =)

Hoppas att veckan som kommer bjuder på lite tid för att hinna med att skärpa mig med bloggandet!!! Men som alla säger, varför sitta hemma vid en dator på kvällarna när det är fint väder? Skönare att vara ute o umgås med vänner då ju!

Men nu är det dags att runda av och sätta nåt på fötterna för nu är det badtajm!!

Puss & Kram
vi syns på stan

Tillbaka till verkligheten.

Ja, då var semestern slut för den här sommaren. Har inte haft nå vidare väder denhär veckan men det har varit skönt att vara ledig!!

Igår blev en riktigt trevlig tillställning,  Trevliga personer i vår omgivning gjorde att det blev kanon! Massor av god mat osv. Två kubbmatcher blev det också. Tyvärr så är trenden den samma som förut,  att tjejerna förlorar. SUCK. Får väl se om det hinns med nå mer kubbkväll så vi kan spöa killarna.

Idag har det i princip bara varit  en dag i soffan. Jag har verkligen slappat hela dagen. Är lite tröttis och har faktiskt inget mera att skriva idag så det är lika bra o sluta =)

Ps: foten är pytte lite bättre idag, tog sönder blåsan idag då den bara blev större o större. ds.

Nya smaker igår :o)

Igår var det fredag och det blev en riktigt trevlig dag/kväll :)

Först så var vi med lilla Singha hos veterinären på Ultuna för att kolla upp hennes sår på benet. Sagt och gjort samt 1010:- fattigare så blev diagnosen proteinallergi. Så en ny typ av foder är nu på menyn för henne och återbesök hos veterinären om tre veckor för att se om hennes klåda och sår blivit nå bättre. Så nu håller vi alla fingrar och tår för att lilla kissen ska bli bättre!!


Söta söta Singha! Hoppas hennes sår ska läka nu.


Efter detta då vi kom hem var jag ganska hängig o trött, var osäker på om jag skulle orka göra nåt på kvällen. Magnus visste jag skulle iväg till Oscar o co för att ha tv-spels kväll :) Skoj det där att killarna tar o hittar på något tillsammans!! För min del blev det en tur till Pernilla & Ivan. Pernilla och jag jobbade tillsammans hela våren, tyvärr kommer vi inte få gör det nu till hösten. Skit också. Men iaf så kom jag hem till dem vid halv7 tiden och då skulle de käka och sen satt vi o filura lite. Tills Pernilla kläckte den brillianta idén att kila över till kollega-Maria för att lämna en liten present från henne (Pernilla) o Ivan. Vi hoppade i skorna o traskade dit!! Vi sa till Ivan att vi skulle gå en snabbis till Maria, det blev ett 3h långt besök som var väldans trevligt =) Jag och Pernilla fick dela på en flaska vin som Maria hade öppnat men som hon inte gillade. *mums* Marias barn Tove verkade tycka att det var jätte skoj att Pernilla kom så fullt ös på lill-tjejen!!! Även Maria sken upp och såg ut att tycka det var väldigt trevligt med lite impulsivt besök sådär på fredagskvällen. Tack tack Maria & Tove!!
   Då vi kom hem till P & I igen så tog vi oss en kopp te, spelade wii (snälla söta älsklingen, jag vill verkligen ha ett sånt!! *blink*) Även några vad jag trodde var chilinötter slank ned! Men då berättar P att det inte alls är vanliga chilinötter utan att det var chilikikärtot. Jag är inget specielt fan av kikärtor men de där var riktigt goda. De var krispigare och blev inte lika starka som chilinötter blir när man äter många! Mumsfilibabba såna där vill jag ha fler gånger! jag fick även prova något annat lite lagom tokigt, Gojibär, jag vet inte riktigt vad det egentligen smakade men det var inte riktigt min grej iaf. Men det skulle tydligen vara väldigt bra att äta en hand sådana varje dag och vad jag fått fram från wikipedia så användes de i läkekonstens kina. Men helt klart intressant att smaka.
   Vid 02.15 begav jag mig hemåt på min cykel, ungefär samtidigt somjag kom hem så kom även Magnus hem. Lite hamburgare hade han köpt med sig hem och det var väldans smaskigt då sen gick vi o lade oss, zzzzznark!

Idag lördag har jag väl knappast haft den bästa av starter man kan ha. Jag skulle koka potatis tills kvällens bravader och lyckades då få kokande vatten över ett 3cm område på foten. Jag lovar er att det gör ONT SOM FAN. Men det ska väl ta och gå över det också. Potatisen blev klara de också :o) Nu ska det ätas frukost och sen en snabb sväng till Ica innan Magnus ska iväg och skriva en match åt Unt.

Ikväll blir'e grillning o kubb!!! Weeepiiii

C ya!

RSS 2.0