Magnus.

Min älskling Magnus är världens bästa enligt mig. Visst jag kan tycka att han jobbar för mkt ibland...men de e då man ska stanna upp och tänka efter en gång till. Varför jobbar han så mkt som han gör just nu? När man funnit svaret så kan man glatt kila vidare i det man höll på med o vara glad.

♥Älskar dig massor darling ♥
/Puss Puss\


Inte vän med denna veckan :o(

Börjar med att rapportera att allt gick bra hos tandläkarn idag!! Som vanligt är hon en väldigt försiktig tandläkare =)

Ikväll har jag o Magnus varit hos Fia & Oskar. Killarna skulle se på hockey, Leksand - Växjö, Leksand vann! Dock vann inte västerås ikväll så som jag förstått det ser det väl ändå mörkt ut för Leksand att ta sig upp till elitserien..men vi får väl se, några matcher kvr innan kvalserien är slut. Det blev en mkt trevlig fika kväll, Fia bakade nå smarriga kanelskorpor med lite improvisation i receptet och en stor kanna te till det, kanoners =)

 Skorpor, te o temuggen =)

Tyvärr har mitt strålande humör gått o gömt sig, vet inte om det stannade kvar ute i bilen eller nåt.
   Imorn hade jag två olika ting på schemat, såklart på samma tid. Årsmöte med golfen eller basket att välja mellan. Årsmöte är inte speciellt lockande...men basket är skoj! Men ändå hade jag inte helt lätt o bestämma mig. Jag vet inte varför...nåja nu är det för sent för o se basket, sambon fick ett sms ikväll om att det bara finns ståplatser kvar. Han har alltid sittplats pga att han är hedersmedlem eller vad det kan tänkas ha för benämning!! Så jag får strunta i basketen, inge kul att stå själv. O jag kan ju förstå sambon att han inte vill stå högst upp o titta, grabbarna är ju som en del av hans liv...han har ju jobbat i klubben i 10 år. Men det känns så himla trist. Jag hade verkligen velat se matchen...men som vanligt har man bara sig själv att skylla i en sådan här situation. Imorn, onsdag, torsdag o fredag har sambon fullt upp på kvällarna. (Inte lätt alltid att ha en journalist till sambo) Så blir en ensam vecka. Lite tråkigt men jag vet ju vad sport o hans jobb betyder för honom. Så jag blir inte alls arg eller nåt....men kan ju inte förneka att de e lite trist att sitta själv 4 kvällar i rad. Nåja, bara o bita ihop...kan kramas med katterna o man kan ju alltid skriva på sitt examensarbete. Men nu ska jag ta o sluta skriva tror jag....är inte alls på toppen av mitt humör. Är helt enkelt inte vän med denna veckan. Vill bara dra täcket över huvudet o försvinna.

Over and out.

Fjärilar i magen.

Usch o fy vad jag verkligen avskyr att gå till tandläkarn. Kunde inte somna igår kväll för att jag blir så nervös av o veta att jag skall till tandläkarn. Har typ inte fått nå gjort på mitt exjobb för att jag inte kan koncentrera mig. hoppas verkligen jag kan få lite gjort när jag kommer hem från tandläkarn!!! Men mitt i allt så fick iallafall Magnus en väldigt välstädad och organiserad garbderob!!! Jag var tvungen att hitta på nåt o göra för o tänka på annat än tandläkaren så jag fixade i hans garderob, såå fint är det i den nu =)

Så fint så!!

Men nu måste jag verkligen ta o göra mig iordning för o kila iväg, tänkte promenera dit så ska traska hemifrån om ca 40minuter.

Alla nära o icke nära vänner tänk på mig en sväng sådär runt halv1, när jag ligger där i tandläkarstolen och har ont i magen o allt vad det brukar vara.

byebye

Helgen med mamma är över...

JA! Helgen med mamma är över snart...ja hon är fortfarande kvar hemma hos mig men hon åker cirka halv nio imorn bitti. Det har varit en händelserik helg. I fredags var jag och mamma som jag skrivit tidigare ensamma hemma. Magnus var i solna och kollade på basket. Jag och mamma hade en lugn kväll bara för att ladda inför lördagens bravader!!
   Klockan 7.45 ringde väckarklockan i lördags och då var jag verkligen inte pigg. Men det var bara till att stiga upp för vi skulle hämta Johan 8.30 för att åka mot Grisslehamn. Vi hade nämligen planerat att åka Ecerölinjen, en liten lagom tur att få hem en trevlig mängd med alkohol ;o) Det blåste en del ute så det gungade lite granna på båten, men det var inte så man mådde dåligt eller nåt. Det var bara lite svårt att gå helt rakt ibland. Så även om man var helnykter så gick man som om man druckit ett antal cider eller nåt! Lite skojsigt!! Vi var tillbaka i Uppsala vid 16! då for vi hem och jag somnade en sväng. Magnus kollade på handboll/hockey, mamma gick ut på en promenad och Johan tog en vända hem till sig!
   Det blev käk för oss alla fyra hemma hos oss på kvällen och fotboll såklart!! Portugal - Sverige som slutade 0-0.

Idag har det varit en vända på gränby på schemat! Mamma behövde nya tröjor. Och hon hittade fyra stycken så hon blev nöjd =)  Efter Gränbyturen skulle vi åka till Magnus föräldrarpå middag!! Smaskens, det var verkligen jätte gott!! Men jag vet inte riktigt vad det var för nåt vi fick....till efterrätt blev de vaniljglass med chokladsås!! Det var ju så smarrigt, vet inte när jag senast käkade det! Hem vid 17 och somnade även idag en vända!! Medans Magnus kollade på innebandy och mamma gick ut på en promenad! Hihi är tufft o ha skånskt besök, man behöver lite powernap's!! Ikväll har vi bara suttit i soffan o kollat på tv:n. Vi har liksom inte orkat nåt annat.

Imorn måndag så skall jag till tandläkarn :oS Det ser jag inte alls fram emot. Men men det kommer säkert gå bra!! Brukar inte vara nåt problam med mina tänder! Har bara varit de där förbaskade visdomständerna som bråkat! tre av fyra är borta nu så det är lugnt =)

Dagens bild:


Bamses specialstil med framtassarna när han sover :)

Gofnatt!

Let's dance 2009 är snart över.

Fredagskvällen är här, Magnus är i solna och har kollat på basket. Första kvartsfinalen mot Solna. Tyvärr så förlorade Uppsalas killar idag med 85 - 71. Men dom kommer igen på tisdag när det är hemmamatch i fyrishov!!! Då kommer dom krossa solna. Nåja, Magnus kommer väl hem någon gång! Tror de skulle en sväng om på stan när de kom tillbaka till Uppsala o ta en öl eller två :o)

Jag och mamma har bara varit hemma! Vi lagade lövbiff, pommes o bearnaisesås som vi käkade till middag! Sen har vi bara suttit o degat i soffan med let's dance på tv!! Jag hejar faktiskt på Magnus Samuelsson, detta för att han är en enorm kroppshydda som han graciöst ska ta runt på ett dansgolv och han hade väl i princip aldrig tagit ett danssteg i hela sitt liv. Detta medans han har Laila Bagge som finalmotståndare, visst hon är verkligen super duktig på att dansa. Men hon hade ju dansat lite innan programet började samt att hon jobbar med musik och därför har taktkänslan inom sig. Så hn har gjort det bra men jag tycker Magnus fått göra ännu mera för att bli så bra som han blivit!!! Vi får väl se...det avgörs om cirka tjugofem minuter.

Imorn ska det bli en tur med eckerölinjen på dagen(jag, mamma, Magnus och Johan) och fotboll imorn kväll! Är ju Sverige - Portugal imorn kväll kl 21.30 på tv6 =)

Examensarbetet är på G, nästan helt klar med mitt PM nu! Så på tisdag kommer jag att skicka in det, weeepee!!

Adios

Mamma - dotter helg.

Först och främst så skickar jag ett super stort GRATTIS till Elina & Jimmy som idag blivit föräldrar till en liten pojke, lill-killen skulle tittat ut förra tisdagen men han väntade tills idag när det var strålande solsken ute!!! Förlossningen hade gått bra och hela familjen mår fint!!!! Stora kramar till er alla tre :o)

Idag har det varit en riktig fika-dag, började med att träffa första vännen redan halv1 istället för 14, vi satt på storken och gottade oss till ca 14.45 =) Mycket trevligt prat och en hel del goda skratt. Vi bestämde att vi ska ha kladdkaka med jordgubbar på till midsommar, hihi!!!!
   Mellan mina dejter med mina fina vänner så strosa jag runt lite på staden, köpte en cykelpump (som visade sig inte passa när jag kom hem *suck*), köpte ett par nya fingervantar då jag gav Magnus mina andra när han skulle på bandy en dag och tillslut så sprang jag mer eller mindre på två tröjor som jag inte kunde motstå! 49:-/styck kostade de bara!! Är ju som hittat! Precis sådana fynd man gillar när man jobbar som förskollärare, för då gör det inget om det skulle bli nå fläckar som inte går bort eller nåt. Man vet ju liksom att man inte lagt ner en förmögenhet på dem.


Mina fynd! Riktigt nöjd med dem faktiskt!!

Jahopp min shoppingtur tog slut och jag träffade fantastiska vännen, hon är en så fantastik person! Hon kämpar så tappert med allt här i livet att jag imponeras av henne!! Hon sprider så mycket glädje och blir verkligen äkta glad om man berättar något roligt som hänt en själv. Massor av kärlek ♥ till dig vännen. Du är helt underbar. Vi får ta en ny mysig fika eller hitta på nåt annat snart!

Imorn kommer mamma Klarin. Hon landar på Arlanda 15.05 så då är det tänkt att jag och Magnus ska infinna oss där och hämta henne. Sen får vi väl se om vi orkar hitta på nåt imorn eftermiddag (mamma jobbar inatt) tar kanske en liten promenix och sen en lugn kväll i soffan! På lördag ska vi åka eckerölinjen och på söndag är det middag hos Magnus föräldrar! Blir förhoppningsvis en trevlig helg =)

Adjöken

Ex-jobb.

Yes idag blir det till o skriva på för fullt :) Iallafall fram till halv2. Sen ska jag ner på stan och först träffa en vän som jag inte sett sedan innan praktiken och sedan träffa en annan vän som jag inte sett på evigheter! Så blir lite av varje idag!! Men nu ca 4h fokus på exjobbet.

Tjipp!

Lite av varje idag...

Ytterligare en dag på skolan är över. Och den var lika givande som vanligt...Det vill säga inte alls. Hade seminarium idag där vi skulle lämna in alla våra uppgifter vi gjort under praktiken och diskutera kring dem. DEt flummiga är att det inte var min lärare som gjort diskussionsuppgifterna så hon visste knappt vad vi skulle göra...så de slutade med att jag och 2 kompisar körde diskussionen som vi ville o när hon kom o lyssnade på oss så tog jag fram mitt skånska temprament och förklarade varför vi gjorde som vi gjorde. Det lät inte helt uppskattat men sen när vi hade återsamling i klassrummet visade det sig att det var fler grupper som hade satt sig emot den metod som var tänkt. I like. Jag tycker om när folk vågar säga emot lite.... :oP

Efter skolan var det dags och åka till nya jobbet på våffelmingel! Jag skulle bli presenterad för föräldrarna. Det gick fin fint och alla tyckte det ska bli kul att jag börjar och de hälsade mig så välkomna =) Så inför starten där den 11 maj så känns allt toppen!

Har ju faktiskt varit lite duktig idag också....ringde min kontaktperson (eller vad det kallas) på ätstörningsenheten idag. Jag skulle ju varit där på återbesök för typ 7veckor sedan eller nåt när jag blev magsjuk. Så jag var ju aldrig där o efter de ha jag helt glömt bort o ringa....men idag fick jag tag i henne och jag fick glädjande berätta om hur bra jag mår och att jag fått jobb o hela versen!! Var riktigt kul att få ringa o berätta något så positivt. Samtidigt sa hon att jag självklart får ringa när jag vill om jag vill fråga något eller så....hihi och om det händer något mer kul i livet så ville hon så gärna att jag skulle ringa och berätta de! Man får ju en speciell relation efter att ha varit i behandlingen i 9 månader med samma kontaktperson. Hon känner ju mig så väl. En stor varm kram till dig.

Nu är det lite relaxing i soffan innan det om 20 minuter är säsongsstart av "fråga Olle" haha jag gillar de programmet, de e ju lite nostalgi över o titta på de.

Adjöken


It's over.

Ja då var den stora dagen D här. Praktiken är över och det känns verkligen jobbigt. Blev lite tårar som föll ned för kinderna idag, så jobbigt var det. Först i morse när flera stycken kom och frågade om det var min sista dag idag, sedan blev jag alldeles rörd vid lunchen....Då blev jag "avtackad" eller vad man ska kalla det av alla barn och personalen. Jag fick en fin present, en bok som heter; barns tankar om kärlek. Samt ett fint kort med alla barnens namn på och lite text. Nästa händelse som gjorde mig väldigt rörd var när jag stod ute o vaggade tre barn till sömns, då kom en pappa till ett av barnen på "min" avdelning och knackade på rutan. Så jag gick in och trodde att han var där för att hämta sin dotter. Men tji fick jag, då hade denna fantastiska pappa varit och köpt en tårta åt mig o övriga personalen på avdelningen. Den tyckte han vi skulle ha så vi kunde fika lite tillsammans innan jag lämnade förskolan, och så önskade han mig lycka till med examensarbetet. Vilka underbara personer jag haft runt mig i drygt tio veckor. Det är ju inte konstigt att jag kommer sakna alla, personal, barn och föräldrar. SAKNAR ER REDAN.

När jag kommit hem idag så for jag och Magnus iväg och handlade födelsedagspresent till mamma!!! Hehe mer än så kan jag tyvärr inte avslöja eftersom jag vet att hon läser i bloggen då o då :oP Jag lovar att avslöja vad det är hon fått när hon öppnat :) Men mamma kommer upp hit till Uppsala på fredag och stannar till måndag! Så lite äventyr i helgen med mammsen kommer det att bli :o)
   Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt...och ska fortsätta med det tills det är dags att nanna. Men nu ska jag mumsa lite morötter med dip som min älskling gjort iordning <3

Massor av kärlek till alla på förskolan där jag gjort min praktik, ni har varit underbara hela högen!!!

Imorn ska jag till skolan mellan 13 - 16, känns ju jätte knasigt. Och efter det ska jag på våffelmingel på nya jobbet. Chefen ville att jag skulle komma dit så hon kunde presentera mig!

Tjillevippen!

De gick ju bra!!!

Ja det gick alldeles utmärkt för FBK, de hade lekstuga med Skellefteå och vann med 6-0 =) Heja heja heja!!!

Sista dagen imorgon :o(

Jaha ja! Det är måndag kväll och jag har varit en slarver på att skriva här i bloggen :( FY på mig!!! Lite update här nedan...

Tårtan blev mycket uppskattad av alla kollegorna i fredags! Alla kom o fråga om jag fyllde år eller liknande, nej svarade jag och sade glatt att jag verkligen gillar att baka!! Men det såg ut som att många tyckte det var lite knasigt att man gillar att baka så pass mycket att man bakar till en hel förskolas personal :oP Nåja, glada var de iaf!!

Fredagskvällen tillbringades hemma hos Fia framför let's dance med godis inom lagom räckhåll för handen!! hehe, man ska ju inte ha godiset för långt bort. Då måste man ju röra på sig för att nå det! Det var en precis lagom kväll efter en hel vecka med jobb! Oscar skulle iväg på tentafest och Magnus jobbade så vi hade en lite tjejkväll =)

Lördag gick i städningens tecken!! Jag var riktigt duktig om jag får säga det själv. Städa min garderob, tog ner balkongmöblerna från vinden (ja, jag vill ha sommar!) dammsugade och torkade golv, dammade lekte rörmockare ja jag var helt enkelt super flitig!!! För att inte glömma att jag var på ö&b och köpte toalett papper!!

Söndag var det igår och det var en ren dag med plugg, gjorde klart hela min vfu-portfolio samt lite annat smått o gott pysslade jag med inför kommande examens-arbete!!

Jaha ja, nu till realtid! Det är bara en enda dag kvar på praktiken och det känns väldigt jobbigt. Man är så fäst i barnen, personalen alla rutiner man har där nu. Vad ska jag göra om dagarna känns det nästan som när jag tänker att halv4 imorn eftermiddag är det slut. Visst jag har ju mitt examensarbete att skriva men vart ska jag göra av min energi somman får utlopp för närman leker med barnen och hittar på aktiviteter med dem? Jaja, jag ska nog överleva men det kommer säkert fällas en tår eller två imorn om någon säger nåt om att det är sista dagen.
   Den 11 Maj är det dock dags att återvända till barnen, fast inte exakt de 15 barn jag haft nu i 10v. Utan de 20 barn som går på Kristallens förskola. Det är där jag ska börja jobba!! Det ser jag verkligen fram emot!! Ska bli roligt, spännande och en utmaning att bli inskickad i yrkeslivet så fort!!

Som pricken över i:et måste jag ju säga att FBK leder med 1-0 över SAIK i hockeyslutspelet! Visst tycker vi om det bror?!?!

Krispig marängtårta och tvätt.

Idag har det faktiskt varit fullt upp att göra sedan jag kom hem från praktiken!!! Dagen på praktiken var som vanligt bra...alla rutiner flyter på och där emellan var jag inne en vända hos chefen och pratade med henne. Den 11/5-09 börjar jag officiellt jobba som förskollärare, weeepiiii!!! Känns fantastiskt bra :o)

När jag kom hem så började jag med att vara duktig och lägga i ljus tvätt i tvättmaskinen och starta den så det blev rent! Både maskinen och torktumlaren var klart runt halv tio ikväll så det är ett heltidsprojekt när man tvättar hemma. Men det kan kvitta för det är så himla härligt att ha tvättmaskin och torktumlare i lägenheten! Under tiden som tvätten skötte sig själv så häöll jag på i köket och laga middag! Middagen lagades - åts - plockades undan för att lämna plats till bageri Klarin! Idag stod det Krispig marängtårta på menyn! Gjorde dubbel storlek på tårtan så den har tagit hela långa kvällen att göra, detta eftersom varje marängbotten ska vara i ugnen i 1h15min och till tårtan behöver man ju två. Så en ganska långtråkig tårta att baka men fantastiskt god =) Hoppas de uppskattar den i personalrummet imorn :oP Tänkte ju att jag kunde muntra upp personalen lite extra så där på fredagen!!


Krispig marängtårta med vaniljkräm och grädde emellan samt grädde och riven choklad ovanpå!!! *smaskens*

 Jag har ju även varit o fixat håret lite granna i veckan!!! Återkommer med en bättre bild en annan dag! Denna är tagen typ klockan halv åtta på morgonen :P Därför den bara får vara liten!!!

Men nu är det allt sovtajm! Sista dagen för denna veckan på praktiken imorn.

Gofnatt!

Jag är BEROENDE :S

Ja så är det verkligen!!! Jag är galet beroende i kavli's Mild Ost på tub :) Den på Falu - rågrut knäcke och en kopp te till!!!! Jag brukar aldrig köpa hem Mild Ost eftersom jag är laktosallergiker, men ibland när jag går förbi det i en affär så går det inte att låta bli. IDAG var det en sådan dag!
   När jag kom hem blev det till att ta en lactrase (enzymtabletter som gör att magen kan bryta ner laktos) och hela 5 knäckemackor med MildOst på till mellanmål. Och så klart en kopp te till!!! ingen risk att jag behöver äta middag innan kl 18 idag :S 

VARFÖR ska man vara så galet tokig i något som man egentligen inte tål???????????? (Problemet i det hela är ju att det typ tar 2 dagar för mig att äta upp en tub av denna ost. Inte så värst normal konsumtion av den.


Skuttan & Bamse <3

Skuttan och Bamse är enligt mig världens bästa katter!!! För er som inte vet är de av rasen Helig Birma, Skuttan blir 4 år gammal i Maj och Bamse blev 3 år i Januari. Idag bjuder jag på lite klassiska bilder för de båda!!!



Bamse ligger o sover!!! Han är en katt som är helnöjd bara han får ligga nära eller vara i närheten av där man är! (Bilden tagen med Sepia-effekt)



Skuttan är kissen som gärna ska hjälpa till!! Här ville hon gärna hjälpa mig att hitta en bra burk att lägga pålägg i!


I övrigt har detta varit en ganska lugn och skön helg! Fia & Oscar var här i fredags kväll. Oscar och Magnus kollade på Leksand - Södertäjle medans jag och Fia kollade på Let's dance i arbetsrummet! En lagom fredag faktiskt! Igår, lördag så var jag en vända på stan och tog en fika med Erika och hämtade mina stövlar som varit inlämnade för omklackning. Sedan hem och lagade flygande jacob. Kvällen bestod av melodifestivaltittande med älsklingen och Madde samt en salig massa godis o jordnötsringar =)

Idag är det söndag och det har blivit lite plugg, rensa avlopp och lite små pysslande! Ska iväg om cirka en timme, ska till Fia & Oscar för killarna ska återigen se på hockey! Jag & Fia tar oss säkert en kopp te eller något och snackar lite strunt :P

Måste ta o bjuda på en bild till av Bamse där han ser ut som en livsfarlig katt :oS

GRATTIS!!

Yepp idag så säger jag ett stort GRATTIS till Patrik som fyller år =) Hipp hipp hurra på din födelsedag!!!! Hoppas du får en riktigt skojig kväll med grabbarna!

KRAMAR


Förfrågan efter recept!

Satt och pratade med en god vän på msn i helgen och hon undrade då om jag inte kunde lägga ut receptet på pollymuffinsen i bloggen =) Jovisst kan jag det sa jag!! Håll till godo och smaklig spis =)

Pollymuffins
6 stora/12 små muffins (när jag gjorde en sats i vanliga bullformar blev det ca 22 muffins)
 
150g smör
2 dl gräddfil
2 ägg
1½dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 påse polly
 
1.Sätt på ugnen på 175 grader om du vill göra stora muffins och 200 grader för att baka små. (Jag hade ugnen på 175 grader!)
2. Smält smöret och tillsätt gräddfil.
3. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och pösigt.
4. Rör ner den ljumma vätskan.
5. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd ner det i smeten.
6. Placera ut pappersformar och fyll formarna till 2/3 med smet.
7. Stick ner några polly i varje form och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter om du gör stora muffins eller 12-15 minuter om du gör små.


Tingelong!

Trolldeg

Tänk vad kul man kan ha när man blandat 2 dl salt, 3 dl kokande vatten och 7dl vetemjöl. Av detta blir det trolldeg =)

Jag håller ju på med trolltema med barnen på förskolan! Så på tisdag ska barnen få tillverka egna troll av trolldeg. Och givetvis måste man ju testa själv först för att kolla hur bra det går och hur lång tid det tar att torka figurerna i ugnen! Sagt och gjort här nedan är mitt resultat innan jag torkat dem!



Gissar på cirka en timme i ugnen innan de är klara, de har varit inne i 175 grader nu i 20 minuter.


Imorn är det en ny vecka! Med fem nya dagar på förskolan. Ska även ta och träffa en god vän imorn eftermiddag efter praktiken, det ser jag mycket fram emot!!!

Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Lördagskväll är det nu och cirka 20 minuter kvar innan andra chansen i melodifestivalen ska börja! blir en lugn hemmakväll i soffan och se på det ikväll, samt mumsa lite varma mackor till kvällsmål och sen så finns det chips och dip när man känner för att mumsa i sig det =)

Veckan som var har ju varit alldeles strålande! Är ju inget som kan förstöra ens humör när man fått jobb på ett ställe där man stortrivs!!! Så efter tisdag så bara for dagarna iväg på praktiken som snart är mitt jobb. Igår var det fredag och jag kom hem o slängde mig på sängen en stund för att vila lite. Var nämligen middag hos Fia och Oscar igår kväll på schemat!!! Meningen var att vi skulle haft den här middagen för några veckor sedan men det var då jag låg sjuk så vi har skjutit på det fram tills igår då det äntligen blev av!!!
   Jag såg verkligen fram emot middagen! De skulle laga egen kinamat! Passar ju mig perfekt då jag verkligen älskar kinamat!!!! Då till maten, det var en hel massa olika rätter som fina vännerna hade stått och grejat ihop och det var verkligen kanongott. Det gjorde ni super bra, eller ja förlåt Oscar men jag tror väl att det var Fia som hade gjort det mesta så gumman du gjorde det toppen!! Glömde tyvärr ta någon bild på all smarrig mat men ni kära läsare får fantisera om super smaskig kinamat!! Jag och Fia körde på med vin till maten och killarna drack öl.
   Kvällen fortsatte! vi drack vin och hade super trevligt. Jag och Fia fick nå nostalgii tjong för oss! Satt och lyssnade på en massa låtar som man hörde när man var på skoldisco i mellanstadiet typ! allt från backstreetboys till rednex och dr.Alban. Hihi det var jätte skoj ju!! Under tiden satt killarna (som tidigare fått benämningen hockeyhulliganer i min blogg) och spelade hockey på nintendo 8bitars och de var precis lika galna och tokiga som det var förra helgen =) De sa hela tiden att de skulle köra bäst av 3 och sen blev det bäst av 5. Jaja, tänkte väl vi tjejer! Idag fick jag dock veta av Magnus att de hade startat om flera flera gånger så de spelade inte alls 3 eller 5 matcher, de spelade massor!! Men vad gör det, skoj hade vi ändå.
   Funderingarna började komma på om vi skulle dra till BJ på stan och dansa loss lite! men vi fick aldrig något riktigt bra svar av grabbsen så tillslut sa Fia, antingen åker vi nu eller så öppnar vi en ny flaska vin! Sagt och gjort det blev det sistnämnda! Eller ja nästan det blev en 7,0 cider!

En super rolig kväll avslutades med pizza på Johannes grillen (eller vad den heter). Sen hemfärd och SOOOOOOVA!!!

Nedan lite bilder från en kanon rolig kväll som jag trodde skulle vara lugn o kanske ett glas vin eller två till maten! Men men, det blir ju inte alltid som man tänkt sig! =) Det blev ju så himlans skojigt!


Oscar och Magnus tog hockeyspelet på fullaste allvar!!


Två glada o Goa tjejer! Du är underbar gumman :)


Oscar gillade sina tofflor! De fick han ta med sig hem när de bodde på hotell i Stockholm!


Super coola brillor ju!!

Vad är detta?

För två veckor sedan var vi (jag och Magnus) hemma hos Madde och Jonas på middag och kollade på melodifestivalen!!!! Mkt mkt trevligt!!! Vi fick oss ett väldigt gott skratt när Madde tog fram följande "sak".....





Men vad är det egentligen? Den är ganska tjock över magen så den liknar en myrslok men på huvudet ser det ut som en häst. Någon som kan hjälpa med vad det är för något? Jag lovar att förmedla vidare till Madde om vad ni kära läsare anser att detta är!

Jobb!!

Jaaa!!! Weeee!!! Så glad man kan bli av att få ett jobb :o) Jag är helt överlycklig och lika sprallig som ett barn är på julafton när de får öppna sina julklappar!!! Fick idag veta att jag har jobb från den dagen jag lämnar in mitt examens-arbete. Jobb på kristallens förskola för förskollärare =) Helt underbart!!!

Idag har jag bakat nya pollymuffins och de blev verkligen super goda! Ska ta med dem till personalrummet imorn på förskolan tänkte jag :o) Är ju trots allt lill-lördag så tänkte att det kan vara smarrigt med en liten muffins till alla i personalen när man har sin sköna rast o kopplar av lite!

Just nu sitter jag hemma ensam, Magnus är i Mora och rapporterar hockey. Så han kommer väl hem i natt någon gång när jag sover.

Men vad gör de! Inget kan förstöra mitt humör, jag har ju fått jobb som väntar på mig när jag är klar med min utbildning!!


Plugg och "hockeyhulliganer".

Jaha så var det åter söndag kväll och det är dags att börja tänka på kommande vecka. En ny vecka med 5 dagars praktik, skriva PM:et till mitt ex-jobb och så har jag en plan om att skriva ett CV en kväll också! Problemet e ju bara att jag brukar vara så trött på kvällarna nu när man är på praktik,men det löser sig säkert!!!

Idag har det varit en helt fantastisk dag :) Solen har lyst från en ljusblå himmel och ändå har jag bara varit en vända på ica i det fina vädret. I övrigt har jag varit hemma och pluggat, skrivit trippelloggar och gjort upp ett schema över när jag verkligen ska göra mina observationer till mitt examens-arbete. Så har varit en bra dag pluggmässigt!! Samtidigt har jag haft två små hulliganer i soffan *hihi* Magnus och Oscar har suttit och kollat på play off hockey. Växjö - Troja/Ljungby på tv och så hade de Almtuna - Mora på Magnus dator på soffbordet. HAHA snacka om hockey tokar!!! O som om inte de räckte tog de fram nintentot och spelade hockey på de i period pauserna. Hulliganer är fel ord om dem om man tar ordet för vad det betyder, men de har varit snälla hockeyhulliganer! Har mest varit lite vrål här o var under hela eftermiddagen =) Men det är fantastiskt kul att de umgås!!! Är jag och Oscars sambo Fia som känner varandra från början. Vi har nästan på läst hela vår universitetsutbildning tillsammans. Tyvärr är Fia på sin praktik i Västerås nu så vi inte kan ses så mkt just under denna perioden men vi fixar igen det när du är tillbaks hemma i Uppsala tjejej, under tiden tar killarna hand om den bravaden istället*hihi*


Här jublar Oscars lag över att det blivit mål och Magnus målvakt är ganska upprörd ser det ut som :oP

Nu får det bli en avkopplande kväll och hämta ihop lite krafter inför veckan!!!!!

Kram på er alla vänner och stressa inte i onödan i veckan!!!

RSS 2.0