På trip med svärföräldrarna

Idag har det varit en tur i staden med svärföräldrarna! De kom och knackade på dörren vid halv12 idag och undrade om jag ville åka med dem en sväng eftersom Magnus ändå skulle jobba. Javisst sa jag och fick på mig lite andra kläder än mjukisbyxor. En tur på Ikea resulterade i lite ljus, en ny måttsats och lite stekspadar o sånt där bra att ha när man lagar mat. Ett stopp på citygross för att köpa lite mat och sist men absolut inte minst så fick vi oss en present idag! En dammsugare....



En sådan här fick vi i lila!! Tack och bock :o)

Just nu har det varit lite undanplockning på schemat för att snart ta och fixa lite middag! Det blir hemlagad pizza idag som min kära man ska fixa! Ikväll kommer även Madde på besök, trevligt värre!!!

Nu ska jag leka elektriker och sätta upp 2 lampor!!!

Kram kram!


Biskvi...

Dagens fråga; Hjälper det att äta en biskvi mot träningsvärken i benen?! HAHA nä skämt o sido. Men jag har en helt galen träningsvärk i benen och ikväll när vi var på ika så hittade jag faktiskt lakosfria biskvier så då kunde jag inte låta bli att köpa! så en sådan godsak tillsammans med en god kopp te förgyller min kväll i soffan =)
   Får dock förhoppningsvis snart sällskap här i soffan då Magnus jobbat klart. Då blir det filmtajm. Men inte vilken film som helst utan vår bröllopsfilm. Den var klar idag så Magnus hade hämtat den när jag var på jobbet! Ska bli väldans spännande. får väl se om vi rent av har ork att beställa tackkort ikväll också...annars får det bli ett projekt för helgen.

Imorgon är det äntligen fredag och veckans sista arbetsdag Det är planering på morgonen med arbetslaget och se jobb till 16.15. Kvällen ska tillbringas med arbetslaget hemma hos en kär kollega som tyvärr slutat. Men ska bli otroligt mysigt att träffa både Camilla och Lotta imorn tillsammans med övriga kollegor, privat!!!

Må så gott!!


Jag hinner inte med...

... i livet. Tiden går i 180 hela tiden och jag tycker att veckorna bara rusar iväg. Och eftersom veckorna rusar iväg så gör även tiden det och sådant som att blogga hinns inte med. Sitter nästan varje dag på bussen på väg hem och tänker ikväll ska jag blogga och jag ska skriva om det här. Men när jag väl sen kommer hem och har fått mat i magen så gör jag något fix med huset eller så fastnar jag i soffan för att njuta av att ta det lugnt och skönt en stund.

Allt har sin gilla gång just nu. Jobbar och sliter om dagarna och försöker hinna med träningen så gott det går då det inte är kvällsmöten eller annat pyssel med jobbet på kvällstid.
   Helgen som var så hade vi mormor på besök här uppe. Det gick alldeles utmärkt...men ändå så var jag helt slut i söndags eftermiddag när hon hade farit hem. Det blir ju liksom inte att man slappnar av på samma sätt då man har gäster. Men det var trevligt och mormor var väldans nöjd! nästa långväga gäster är mamma och Sven-Erik som kommer på besök fre-sön nästa vecka!

Idag har det varit besök hemma hos Anna och hennes fina familj :) Det bjöds på gott bröd med smaskigt pålägg, vilket passade alldeles perfekt efter mitt träningspass!
   Nu är det snart bäcksvart ute och jag hoppas att min älskade man snart ger upp målandet av carporten för idag och kommer in och är lite social.

Nu blir det precis det jag skrev om i början...kasta mig i soffan och bara slappa. Var uppe klockan 5 imorse så ska väl inte skryta med att jag är speciellt pigg.

See ya!


Kan inte sova

klockan är alldeles för mkt för att jag ska vara vaken. Klockan ringer om 6,5h då är det dags för en arbetsdag på 12h. har 3h föreläsning när jag slutat i barngrupp.

Var uppe och lunkade lite för en stund sedan i huset och såg hur mkt vackra stjärnor det var på himmelen. Helt plötsligt så kom jag på hur mkt jag saknar morfar...kanske är det för att mormor kommer i helgen som jag blir påmind om att han är min stjärna där uppe på nattens mörka himmel. Jag har nog aldrig accepterat att morfar lämnade oss i november för snart 4 år sedan....men nu blev det genast väldigt märkligt när mormor kommer själv hit upp.
   Tror jag tar o väcker en katt att kramas med lite här hemma i mörkret och hoppas efter de kunna sova lite.

<3 Morfar <3


Bloggen åter på PLAY!

Japp nu är bloggen åter officiellt på play igen!!! Jag behövde en liten paus då det blev lite kaotiskt i allmänhet i några veckor.

Jag började med att vara sjuk hela veckan då min bror skulle gifta sig! Men med en något kraxande röst så kunde jag iaf genomföra mitt tal som jag hade planerat på bröllopsmiddagen och jag tyckte faktiskt att det blev riktigt lyckat :) Hoppas att bror och hans Nettan också tyckte det!!

Efter att vi kom hem från Skåne och jag kom tillbaka till vardagen på jobbet så inträffade det som gjorde att livet blev ganska stressigt/kaotiskt i två veckors tid. Jag blev inkallad till chefen måndagen den 23 augusti och fick då veta att hon ville att jag skulle byta avdelning på jobbet. Från att ha jobbat på våran "lilla" avdelning med 20 barn och 3 pedagoger så ska jag nu börja jobba på en av våra enheter där det är 34 barn och typ 7 pedagoger eller nåt i den stilen. Det kändes som ett mindre kaos i huvudet efter att jag fått veta detta... hur skulle mina kollegor på lilla avdelningen ta detta. Allt fick sin gång och det var en hel del upprörda känslor men beslutet var taget så det var bara att acceptera det.  Stress stress i 2 veckor har det varit för att jag skulle hinna avsluta sådant som jag hade påbörjat och förmedla vidare vissa saker till de andra pedagogerna ja men en salig massa har det varit, därav blogguppehållet. Har nämnligen varit helt slut när jag kommit hem på kvällarna.
    Så från och med imorgon, måndag, så ska jag jobba på Slavsta istället för Kristallen. Det kommer garanterat bli super bra men det kommer vara väldans konstigt att inte gå till Kristallen. Tack Ulrika och Kajsa för att jag fått lära miog så himla mkt av er inom vårt jobb! Jag kommer o hälsar på, ofta! Det absolut roligaste med att börja på Slavsta är att jag & Pernilla nu får jobba tillsammans igen!!

Annars flyter allting på! Har bestämt tillsammans med mormor att hon ska komma och hälsa på om 2v och sen är det 2v efter det som mamma och Sven-Erik kommer och hälsar på här hos oss i vårt fina hus!! Nästa helg så kommer äntligen snickarna och ska bygga vår carport med förråd som vi fick i bröllopspresent av mina svärföräldrar. Ja det är väl det jag vet nu!!!

Nu ska det ätas lite frukost och sen ska jag försöka organisera i badrumsskåpen! Magnus vill tydligen ha lite plats han med, haha!!!


RSS 2.0