Onsdagen den 24/6-09 - Heldag med kusinbarnen!

           
Jag & "Tilda"                       Jag & "Myran"          Bus-Myran             Gågatan i Ystad

           
Vy över tivolit                        "Tilda" i lustiga huset.      Jag & "Tilda" åker....         

              
 "Myran" & "Tilda" åker...   Magnus & "Tilda" åker...   "Myran" & "Tilda" åker...  

     
Full fart!!                               Mamma.                          Jag & Magnus <3

Måndag 22/6-09



Konstigaste pizzan jag någonsin smakat.
Jag rekomenderar den ej.

Söndagen den 21/6-09 - Middag hemma hos pappa med Syrran!

              
Fin gränd!                 Syrran o lillen!          Dante o pappa Marco      Minstingen Matteo

      
Syster!                        Pappa & Matteo      Syrran & Dante

Bilder från midsommardagen 20/6-09

           
Jag & Magnus på stranden!!                   Vackert.                                Kubbtajm


  
                                          Min bror o hans bästa vän Joppe!

Bilder från midsommarafton 19/6-09

            
Pappa!                       Pernilla & Alma                 Mina kusinbarn       Dans!
     
Mera dans!                      Frans dansar oxå!

Hemma igen :)

Jaha då var första semesterveckan avklarad och den tillbringade jag ju tillsammans med Magnus!! Vi hade det toppen mysigt och helt underbart!! Om de första dagarna där nere har ni redan fått höra men här kommer en fortsättning lite kort sammanfattat....


Tisdagskvällen tillbringades ju i Malmö på Malmö nya Arena.  Vi kollade på Sverige - Serbien i U21. Det var så himla coolt!! En riktig upplevelse!

Onsdagen tillbringades på stranden hela dagen med My & Matilda :) Massor av sol o bad!! Och en tokbränd rygg på mig själv. 16-17 grader var det i vattnet. Var dock bara jag och barnen som badade....Magnus  gick i till vaderna ungefär.Han vill ha över 20 grader för att hoppa i ordentligt. Kvällen kom och vi tog med barnen till Max o åt hamburgare och sen var det fullt ös på Ystad's festivalen med tivoli och sockervadd!! En riktig heldag med barnen =)

Torsdag var en impulsdag! Vi hade inga planer alls när vi vaknade utan tog dagen som den kom och gjorde lite av varje! Dagen avslutades iaf med att gå till Bryggeriet i Ystad och äta middag tillsammans med mamma. Super god mat men inge vidare cider/öl. Så blir nog tyvärr inga fler besök dit.

Fredagen var det jobb för Magnus! Under tiden åkte jag och min bror till farmor och hälsade på :o) Sen på dagen blev det en tur till Ystads plantskola för att handla lite till Magnus mamma och på kvällen grillade vi och såg på fotboll hemma hos pappa! En toppenmysig kväll :) Packning och lasta ut i bilen blev det innan kudden ropade!

Lördagen; HEMFÄRD!!! Dock var det ett stopp i Halmstad på vägen hem. Hälsade på hos Fian och Sebastian...mycket trevligt och riktigt god mat bjöds de på! En tur ut till Tylösand och Karlstorp blev det under vår visit i Halmstad! Vid 21.30 lämnade vi Halmstad och 03.30 var vi i vårt hem i Uppsala. Så fantastiskt skönt att vara hemma.

Söndagen dvs igår gjorde vi inte mkt vettigt. Vi tog en tur ut till landet för att lämna blommor o annat smått o gott till Magnus föräldrar. Samt ett dopp i poolen :) Det var fantastiskt skönt i värmen! Igår kväll tog vi en timmes stavgångspromenad...mycket hurtigt!!!

Idag har jag varit på stan och träffat fina vännen Mi. Så mysigt det var, vi gjorde inget speciellt utan satt bara i en park och pratade o myste. I kväll har jag o Magnus donat lite här hemma och nu sitter vi o funderar på om vi ska vara duktiga och ta en tur på våra nya inlines som vi införskaffa i skåne! Just de, får ju inte glömma o berätta att min nya dator kom idag! Den datorn jag fick av Magnus och hans familj i examenspresent. Jag är så glad =)

Puss o Kram
Vi syns på stan!


PS: Kommer ett fång bilder efter detta inlägg! (Från Ystad)


Lite av varje!....ny rapport från Ystad.

Semstern i Ystad fortsätter med strålande solsken :o)

I lördags så var jag och Magnus hemma hos min bror för att grilla och spela lite kubb!! Dock fick vi invänta detta då det kom en störtskur med regn, Men den drog vidare och det blev både grill, kudd och sen Jeopardy inomhus! Kvällen led mot sitt slut då alla var trötta och slitna efter midsommar så runt 24 var vi hemma i vårt kryp in igen :)

En god natts sömn ledde till veckodagen söndag! Denna började vi med att fara en sväng ner på stan och hämta pengar samt tog en tur till Åhléns innan vi traskade till pappa! Hos pappa skulle det bjudas på grillat och äldsta systern med familj kom också dit. Mycket trevligt!! Var riktigt skoj att träffa systersonen Matteo, för honom hade jag aldrig träffat! Såklart skoj att träffa storebror till Matteo också, Dante!! Massor av god mat senare så begav vi oss ner till Willys för att köpa lite chips och dip och sedan ha en skön och lugn kväll i soffan och se på fotboll på tv!!! Lugnt o skönt var helt klart rätt ord för söndagskvällen.

Igår så var det utflykt till Tomelilla! Fika hos mormor, hälsa på hos moster med familj (dock var bara moster hemma), var i en annan kusins sportsffär och köpte nya joggingskor till Magnus, var på Bo-Ohlsson och tillsist så avslutade vi kvällen med att gå till kusin och Roger då kusin skulle fixa mitt hår! Hon volympermanentade det samt klippte av ca 1dm. Så nu är håret fint :) Även Magnus passade på att bli klippt av kusinen! I gengälld skall vi ta med oss hennes barn till stranden imorn!! *myyyyys*

Idag så är det Tisdag och solen har strålat som bara den på oss! Så idag har vi intagit playa del Ystad!!! Så skönt att bara ligga på stranden och koppla av. Lyssna på havets brus och halvsova i solen. Bada gjorde jag också!!!!! 17 grader var det! Var riktigt skönt att svalka av sig för det var väldans varmt i solen! Dagen idag kommer att fortsätta med fotboll. Om en timme skall jag, Magnus och pappa åka till Malmö för att se Serbien - Sverige i U21. Ska bli kul!!

Imorgon är det åter en dag på stranden på schemat med mina älsklingbarn här nere! Mina kusinbarn som är 8 och 5 år gammla! Först ska vi sola och bada sedan ska vi gå på Ysta'festivalen och åka karuseller på kvällen :O) Kommer bli en toppendag!! Men den återkommer jag med! Nu är det dags att börja göra sig iordning för att fara till Malmö!

Hejja hejja Sverige!

(Bilder från semestern här nere i Ystad återkommer jag med när jag kommit hem till Uppsala igen och hunnit kolla på alla bilder ordentligt!)

En oförglömlig resa till Ystad och midsommar...

Jaha ja! Midsommar är över och jag har nu varit i Ystad ca 1,5 dygn, Ja endast ett och ett halvt dygn trots att vi åkte från Uppsala i torsdags eftermiddag. Ni ska få en liten rapport om hur vår resa ner gick....det kommer aldrig någonsin att glömmas bort.

17.16 i torsdags, vi lämnar hemmet i Uppsala för att åka mot Ystad och hälsa på min släkt och ha lite semester!! Börjar bra, vi kom ungefär bort till Ica Väst i Uppsala så stod det still på vägen. Det var världens bilkö. SUCK. Redan då började jag lessna på resan (som är 70 mil), och tänkte att vi kommer ner lagom tills det är dags att äta sill och dricka nubbe på midsommarafton som var igår fredag. Biten mellan Uppsala och Enköping (som normalt tar ca 35-40 minuter) tog denna eftermiddag nästan på 1,5 timme!!!! Helt galet och jag var så less. Men efter Enköping lossnade det lite granna iallfall, trafiken stod inte helt still. Värt att veta är att vi medvetet valde att åka via Enköping-Strängnäs istället för via Stockholm då vi trodde att det skulle vara bättre förhållande i trafiken det hållet. Men vi hann inte mer än komma till Strängnäs så fick vi stå still för att det var broöppning, bron som är innan Strängnäsbron. SUCK, återigen var det till att stå still. Efter detta rullade det på och det blev matstopp i Flen. En kompis till Magnus sade till oss att "lycka till o hitta en pizzeria i Flen" haha vi hittade 4 st :) Och där vi åt var det verkligen jätte goda pizzor! Så pizzeria Venecia i Flen rekomenderar vi! In i bilen och fortsätta åka...brum brum brum. Vid 21, var vi tvungna att stanna en stund då Magnus hade tre matcher att skriva till UNT. Sagt och gjort, cirka klockan 22.10 kom vi iväg igen.
   Massor av trafik, massor av mil och många timmar senare kom vi till Hässleholm. Där lyckades jag säga fel till Magnus om vart vi skulle i en rondell så 45 minuters snurrande i Hässleholm blev det då. Nu var klockan ca 02.45. Vi åker mot Höör och kommer glatt igenom denna staden utan problem. tra la la!! Vi kommer till rondellen där vi svänger av till väg 13 och ser första skylten med Ystad!! Jippie!! Men glädjen blev väldigt kort. ca 100m från rondellen smäller det till. En rådjurs bock hoppar upp från dikes kanten och det blev en krock :o( Ringa polisen och vänta in en jägare var nästa händelse på resan. Så cirka 45min - 1h fick vi stå där och vänta och samtidigt se det stackars rådjuret förlora livet. Jag och Magnus klarade oss bra, men bilen ska in till Fiat på måndag här i Ystad.
   Jaha, resan fortsätter och vi hinner väl åka ca 30 minuter, då kommer det ut ett vildsvin på vägen. Tack och lov sprang det tillbaka ut på åkern så ingen krock här. Fortsatt ner på vår väg till Ystad, kom det en hare och en katt också ut i vägen, tack och lov utan incidenter. Klockan 04 på morgonen åkte vi förbi Sövestad dit min bror flyttat så vi tänkte att eftersom vi ändå var så sena kunde vi lika gärna ta en titt vart hans hus var! Så vi gjorde det! Klockan 04.45 var vi i vår lägenhet där vi nu bor under vår Ystads visit, men 11,5h tog resan ner och den kommer aldrig att glömmas.
   HAHAHA, men det roligaste under resan var då vi hade passerat Vittsjö som ligger i Hässleholms kommun. Då såg vi en skylt; Porrarp. Det är en liten by som ligger där. haha vilket namn på en by, läs här -->  http://sv.wikipedia.org/wiki/Porrarp

Midsommarafton! Var en trött dag! Efter enbart ca 5h sömn. Vi började med att åka med Pappa och Eva till Backåkra och kika!!! Sedan begav vi oss till min kusin Petra och hennes familj och ett fång andra! Det bjöds på god mat och ett toppen väder :o) Så kubbspelande och dansade kring midsommarstången, det var en super toppen kväll!! Lovar att bjuda på lite bilder så snart jag kollat igenom dem!!

   Idag lördag, ska vi till bror o Nettan i Sövestad och käka middag!! Ska bli toppen mysigt! Och imorgon blir det middag hos pappa och Eva med systrarna!!

Vi hörs alla!! Ta hand om er och åk inte bil dagen innan midsommar!

Snabb update

Jaha det är sent onsdagkväll. Hög tid att sova eftersom jobbet väntar imorn också. Sista dagen innan det är dags för semester! 

Imorn eftermiddag bär det av ner till Ystad.Vet inte hur mkt bloggande det kommer bli därifrån, men får jag tillfälle och har en dator till hands så lovar jag att uppdatera om hur jag har det nere i min hemstad. Kommer antagligen bli där nere ca 9 dagar. Dvs kommer hem nästa lördag eller söndag igen.

Det var allt för nu, är alldeles för trött för att orka tänka o skriva mera, började tidigt imorse.

Kram o hej!

Ta delugnt med nubben i midsommar =)

Update till examen!

Har fått ett par bilder av Fia som jag känner att jag måste dela med mig av =) Tycker de är så himla fina!!!



Jag & Fia



Jag & Fia i våra fina klänningar!



Linn, Jag, Emily och Fia. Fyra glada examensstudenter!

Regnet det bara öser ner....tra la la la.

Detta är ju helt galet. Det har nu regnat non stop sedan i fredags efter lunch. Mer eller mindre iallafall. Idag spöregnar det verkligen samt att det verkar blåsa en hel del. Det är ju så tråkigt. Jag tänker då inte gå ut genom ytterdörren mer än om det blir ett måste. Funderar på att istället vara hemma o baka nya mandelskorpor för de andra är slut.... vi får väl se vad det blir av dagen.

Gårdagen blev toppen!! Jag och Magnus tog 17.09 tåget till Stockholm och på stationen mötte min bror Marcus o Nettan upp oss. Vi gick då ner till tunnelbanan och tog den grönan linjen till Broncos. Marcus, Nettan & Magnus beställde in två "Pitch" eller vad det nu heter. Det var en av de största "saftkannor" med öl jag skådat (gissar på ca 2liter). Men visst gick de båda ner, samt att Marcus och Nettan fick testa ölet Staropramen. Det gick hem även hos dem!! Magnus gillar den sedan tidigare! Jag själv höll mig till päroncider =)
   Dags att beställa mat, där fanns en hel del olika typer av kött som man då fick beställa i vilken storlek man ville ha, mycket smart. De andra tre käkade bittstek (nötkött) och jag åt fläskfilé eftersom jag inte äter nötkött. Till blev det för min del; stekt potatis, bearnaisesås och vitlökssmör. Jösses vad gott det var. Man njöt verkligen av varje tugga mat!! Hehe då maten var slut o Staropramen också var slut så testade Magnus och Marcus nå Libanesisk öl. Den såg ut som äppeljuice och betyget till den var väl ungefär att den inte smakade något alls. Iallafall smakade den inte öl. Så det rekomenderar de inte vidare till några öldrickare! Men många plus till Broncos! Det enda som var en besvikelse var vår första servitris. Hon gjorde bannemej inte många rätt, hon började med att servera de tre öldrickarna Falcon istället för "Staro". Sen glömde hon bort mitt vitlökssmör. Så efter dessa två incidenter bytte de servitris vid vårt bord och vi fick världens bästa istället =) Haha, dock hade hon lite svårigheter med min brors skånska så tillslut använde min bror kvittot för att skriva och tacka för den goda maten och servicen, haha!!! ( Självklart fick vi in vitlökssmör och ölen byttes ut till "Staro") En riktigt lyckad kväll och jag kan rekomendera alla att fara till Stockholm och äta på Broncos! http://broncos.se/

   
En "pitch" med Staropramen.


Älskade storebror och hans Nettan!! <3



Den libanesiska ölen som Marcus & Magnus inte rekommenderar.

  
Jag och Magnus kom hem till Uppsala vid 23 snåret. Då traskade vi en liten tur ner om på stan för att morsa på Magnus goda vän Ronni! Trevligt trevligt! (Vid det här laget hade man slutat bry sig om allt regn som föll från himmeln.) Men blev ingen långvarig stund på stan, 23.45 tog vi bussen hem. Kokade lite korv och tog ett litet nattmål innan sängen kallade.

Idag öppnade jag ögnen vid tjugo i elva....och hörde åter hur regnet smattrade på fönsterna. Så som jag skrev tidigare blir det en hemmadag!

Hej svejs i lingonskogen.

Personalfest och träffa bror!

Lördag!! Underbart, tog sovmorgon deluxe idag, vaknade strax innan 11 men klev inte ur sängen från strax efter 12 :) Så himlans skönt att bara ha en lugn och skön morgon :o)

Igår var det personalfest! Var en trevlig tillställning även om jag blev helt täppt i näsan och mest kippade efter luft sista 1,5h timmen. Under kvällens gång fick ett papper med tenkenötter på, det var diverse oliks ord o meningar som man skulle komma på vilken fågel som passade in. Detta fick man en stund på sig att grubbla på. Jag, Sara och Pernilla var nog gruppen som skrattade mest. Jag vet inte vart vi fick allt ifrån...hittade nog på ett antal nya fågelarter tror jag!!! Som pris i denna lilla tankenötstävling fick vi en liten påse med; plåster, en plackers, en tandborstskydd och en våtservett! Jag förstår inte riktigt vad de som ordnade det hade för baktanke i det! Men det är ju ting som alltid är bra att ha =)

Tankenötspappret som gav många skratt.

 
Den fina lilla presentpåsen.

Då vi avslutade tillställningen med övriga kollegor så hängde Jenny samt Pernilla och hennes kille Ivan med hem till oss :) Det blev buzz och Singstar till halv3 inatt. Var himlans trevligt...undra om grannarna också tyckte de?! Men en trevlig kväll var det iallafall! Och som grädde på moset på en så trevlig fredags kväll så ska jag få träffa min älskade bror ikväll. Jag och Magnus ska ta tåget till Stockholm för att gå ut och äta på Broncos med bror och hans tjej Nettan! Ska bli super trevlig, jag ser verkligen fram emot det! Ska åka hemifrån 16.43 och ta tåget från stationen här i Uppsala 17.09. Mer rapporter om middagen och betyg om restaurangen återkommer jag med under morgondagen!

Fortsatt fram tills vi ska ta bussen ner till stationen så ska jag göra så lite som möjligt! Ska bara ta det lugnt och ta hand om min förkylning, skönt känner jag!

Hej svejs!

Lärarexamen 2009-06-06!!

Yeeeahhhhh =) Nu är det klart. Pluggandet är över för all framtid, jag har tagit min lärarexamen! Detta gjorde jag i lördags, den 6 juni 2009! Det hela började med att alla studenter samlades på Snerikes nation klockan 16 för att skåla i champagne. Det var verkligen kallt, jag frös som en liten tok där på uteserveringen. Men skåla gjorde vi och sen tågade vi alla 147 studenter upp tll universitetsaulan där alla nära och kära var på plats. Över 1000 personer var där, helt tokigt. Lite sång, tal och såklart diplomutdelning var det på programmet i aulan. Det hela tog cirka 1h 20min, så runt halv7 på kvällen kom vi ut ur aulan till ett spöregnande Uppsala. Det var inte direkt vad jag hade beställt, men just då var det inget som kunde förstöra humöret.
   Hade hela min närmsta familj från Ystad på besök så vi gick alla till bilarna och åkte ut till Magnus föräldrars hus på landet. Vi var där ute då det är gott om plats samt att min bror är allergisk mot våra katter här hemma. Kallskuret i form av kalkon och rostbiff med potatisgratäng, rosenbröd och sallad var det på menyn. Jösses så gott det var med mat vid halv9. Då var vi alla så himlans hungriga. Maten åkte i magen och sen var det några som så gärna ville se fotboll och i köket hade vi tjejsnack. Jag, mamma, Monica, Eva och Nettan Satt där o babbla! Lite senare blev det en kanonmumsig jordgubbstårta som Eva bakat :o) Och nästintill hela gick åt!! Massor av fina presenter fick jag, Upplandsringen, en ny laptop och ett fång med nya smycken. Jag är så himlans nöjd med min Examensdag =) Tack alla underbara som förgyllde den!!!!


Den pampiga aulan!


Söta vännen Fia som också är färdig lärare nu! (Och som fått jobb, Grattis!)


Maten!


Den mumsiga jordgubbstårtan!


En nyexaminerad lärare! (med lite reflektion av blixten i en spegel)


Min frisyr, dagen till ära!

I övrigt så har pappa & Eva farit hem. De gjorde det i måndags. Jag har gått o blivit förkyld, inte alls lika skoj. Men jag kämpar på med min förkylning och jobbar ändå.

Ikväll så har jag varit på Café Linné och fikat med Anna, Fia & Linn. Var mycket trevligt även om jag kände mig lite trött. Började jobba 7 imorse och så förkyld på det då är man inte riktigt pigg på kvällningen! Jag, Linn & Fia tog examen tillsammans i lördags och Anna tog sin för ett år sedan! Nu är Anna gravid och hon är så himlans fin :o) Finaste mamman tror jag allt! Kram till er alla!

Nu är det dags att lata sig i soffan en vända innan det är sovdags. Nu dag på jobbet imorn och jag hoppas att min förkylning blir lite bättre. Ska jobba 9-17 imorn.

Morsning!

Helt slut

Trött. Ja det är bara förnamnet. Är helt slut efter denna veckan. Har varit jobba och samtidigt fixa o greja o dona inför min examen som var igår. Även idag har det varit fullt upp med mer gratulationer.

Lovar att det kommer ett inlägg om min stora dag! Antingen imorn eller på tisdag. Ska vara på jobbet 12h imorn så är inte helt säker på att jag orkar skriva så mkt imorn.

Natti natti!

Lite av varje....

Hoppsan sa vad tiden går fort när man har skoj! :o)

Pappa & Eva har varit här nu sedan i onsdags och vi har hunnit med en hel del saker! Varit på Gränby centrum o kilat rundor, även en sväng till Tun's har vi hunnit med! Där fann jag ett super fint regnställ för endast 349:- som hittat då det var av märket didriksson. Magnus hittade 2 par jeans,1 skjorta, 1 pikétröja och 1 par lite finare shorts och fick allt detta för 1000:-, och alla kläder kom ifrån Jack & Jones som är hans favvobutik! Det kunde ju inte blivit bättre!!!
   Pappa är just nu vår lilla hustomte! Han har fixat en persienn som var trasig, satt upp kattnät på balkongen (mad hjälp av Magnus), fixat avloppet i handfatet i badrummet så de slutat läcka, bytt kontakter i två fönsterlampor, fixat en dörr så den inte tar i dörrkarmen när man ska stänga den och hans nuvarande projekt är att lyckas få bukt på våran sovrumsdörr som bara åker igen hela tiden OM det inte är så att man lägger en strumpa ivägen. Vi får väl se hur det går med det projektet. Det är iallafall helt klart mysigt att ha pappa & Eva här!

    Idag så jobbade jag fram till 15 sen for jag hem o duschade! Efter de blev det till att fara ut på landet och lämna en massa ting inför imorgon. Mat, snacks, dricka osv. En fika med jordgubbar blev det också =) Mums mums!! Vid 19.40 ringde min bror och sa att han och mamma med respektive hade checkat in på hotellet i Uppsala så då började vi  packa ihop oss ute på landet för att fara in till stan igen och träffa de andra skåningarna som hittat hit nu!
   Cirka 21.15 kom vi till deras hotell. Då fick jag följa med mamma upp på hennes hotellrum och då fick jag en ring av henne. En ring som varit morfars vigselring. Så glad jag blev, samtidigt som jag blev ledsen för att morfar inte finns med oss i livet längre. Morfar var som en andra pappa för mig. Den ringen kommer betyda massor för mig i resten av mitt liv. Sedan blev det en runda på hotellets minigolfbanor (9st). Det blev himlans trevligt, tror nog allt att det var första gången i mitt liv som hela familjen gjorde något tillsammans!

Resultat från minigolfen; Familjemästerskapen:
1)
 Nettan (Min brors fästmö)
2) Jag & Pappa
3) Marcus (Min bror)
4) Magnus & Sven-Erik (Mammas karl)
5) Eva ( Pappas sambo)
Mamma var inte med o spela då hon har inflammation i ett lillfinger.

När vi kom hem ikväll vid 24 så blev det nästan på att göra sig iordning för sängen direkt. Dock fixade Magnus lite välkomstbål tills imorn först =) Blev riktigt gott! Sedan så tog jag en titt på våra tomatplantor som just nu bor i vardagsrummet eftersom det blåste o regnade så mkt igår. O jo men visst, en liten tomat har det börjat bli :oD Tyckte jag var jätte skojigt!!!! Hehe krävs inte så mkt för att påverka humöret när man varit uppe sedan strax efter 6 imorse.

Men nu lite bilder och sen blir det och besöka John Blund! En lång men fantastiskt rolig dag imorgon!!! Jag ska äntligen ta min lärarexamen!!!


Morfars ring <3


Vinnaren av minigolfen!


Minimini tomaten!


Bålen, som skall få lite kiwifrukt o jordgubbar i sig imorn!

NATTI NATTI!


cirka 1 timmes väntan kvar...

Ja så är det. Pratade nyligen med Eva i telefon. Hon och pappa var på väg ut ur Stockholm nu så om cirka en timme borde de vara här hos oss =) Tänkte efter härom kvällen, det är ganska exakt 10 månader sedan jag träffade pappa & Eva samt min bror och Nettan och nu i helgen får jag träffa allesammans!!! Bror & Nettan kommer ju upp på fredag. Men närmast är alltså pappa.

Fick gå hem 1h tidigare från jobbet idag. Var väldans skönt. Har hunnit duscha o lata mig lite på soffan nu innan vi får storfrämande!!

Ska fortsätta ta det lite lugnt nu...kommer ju bli fullt ös resten av denna veckan. med EXAMEN på lördag :oD

Adjöken!

Hatar just nu comhem

Ja det var ju knappast igår som jag bloggade. Varför detta då? Jo för att vårt jäkla bredband fungerar lika bra som en halvmöglig citron. Dvs ganska katastorfalt. Det som fungerar nästan hela tiden är min msn, annars fungerar internet sisådär 10 minuter / timme eller något i den stilen. Sitter just nu vid Magnus dator med hans "dongel" (mobilt bredband).

Sedan senast här i bloggen har det gått en vecka. Arbetsveckan flöt på som vanligt förra veckan och avslutades med löneöl med kollegorna i fredags! En kväll som blev fantastiskt rolig :o) Den startades i sala backe tillsammans med Pernilla, 1liter jodgubbar samt en flaska rosé vin och strålande solsken! Fortsatt vidare till åkanten för att möta upp fler kollegor och äta en god bit mat för att senare avsluta kvällen på Flustret =) Ojojoj vilken skojig kväll. Tack alla; Jenny, Sara, Pernilla, Terese, Josefine och Maggan :) Magnus kom även han och joinade oss vis 21.30 på kvällen!
    Bakis till max i lördags men bangolfträning på schemat var det så det var bara o bita ihop och fara till kap o träna lite, hade nämligen tävling i söndags som ändå gick okej. Med mera träning så ska det säkert kunna bli bra!! För ca 3 veckor sedan skrev jag om min interna tävling med Patrik då vi var i Sundbyberg och tävlade. Jag vann då över honom. Men i söndags fick jag se mig besegrad. Så nu står det 1-1. 3e avgörande tävling blir i Tyresö då deras banor är klara!!!

Igår var det måndag
och ny arbetsvecka! Jobbade till 15.45 och sen var det bara hem en snabb vända innan det var dags att fara till universitets aulan för "gå-träning". Vi skulle öva inför examenscermonin som är på lördag =) Alldeles tokigt, på lördag är skolan över!!! Helt underbart!!!

Imorn kommer pappa & Eva =) Och de kommer stanna här hos mig och Magnus ända tills måndagmorgon!!! Jippie! Men först ska det sovas en natt, börjar nämligen klockan 07 imorn och jobbar till 15.30, så får väl se om pappa & Eva hinner komma till stan innan jag slutar eller om jag hinner hem.
   På fredag kommer även min bror och hans Nettan samt mamma och Sven-Erik hit till Uppsala för att fira min examen med mig!

Morsning korsning! Hoppas vårt bredband börjar fungera ordentligt snart igen! Då ska jag dela med mig av lite bilder från löneölen och tävlingen i söndags =)

RSS 2.0