Gäsp!

Jag är inte pigg.
Idag så skulle Magnus till kontoret i Stockholm så hans väckarklocka ringde runt halv sju. Jag var inte vid medvetande då så har inge bra koll på klockan. Duktiga Melvin har sovit hela natten som han brukar men det innebär dock att han är mer lätt att väcka på morgonen. O de i kombination med att Magnus är trött på morgonen o hans väckarklocka fick ringa fyra gånger = en Melvin som vaknar. Hur löser man detta, att få maken mer morgonpigg o sonen att inte vakna av väckarklockan?!
Lite välling till Melvin och jag har hoppats att han ska somna om, men så verkar det inte bli. Trots att han är trött än lillskrutt. Han ligger i sin säng o drar i sin speldosa och jag ligger kvar i min säng o skulle gärna sova en timme eller två till. Blir en lååååång dag detta.


Intensiv dag!

Ja, jösses vilken dag detta varit =)
Vi hämtade ju min kusin Hanna igår kväll på arlanda. Blåsigt o regnigt var det, inte alls trevligt. Men det hade gått så bra att flyga. Hem här och spanade lite tv o babbla innan sängen ropa!

Idag så vaknade jag o Hanna först. Hörde henne precis efter att jag öppnat ögonen. Men då sov båda grabbarna ännu. När klockan var ett par minuter över 9 så gick jag upp o tog en dusch...o när jag duschat klart o kom ut i vardagsrummet satt Melvin & Hanna där o morgonmyste och titta på babblarna!!! Super mysigt hade de =) Frukost var nästa punkt på agendan. Och därefter bestämde vi oss att ta en tur till stan. Då kidnappa Hanna Melvin en sväng upp på övervåningen. O när de kom ner hade Melvin fått super snygga kläder! Jeans, skjorta och tröja! Såå fint! Bussen mot stan och vi hittade det vi åkte in för plus moms! En trevlig tur i stan och Melvin skötte sig utmärkt. När vi kom hem strax innan halv 4 i eftermiddag så satte jag fart o baka morotsbröd! Åt upp det sista imorse och Hanna önska det till frukost imorn. O vad gör man inte för sin "lilla"kusin?! Samtidigt satte vi fart o laga middag! Allt i högt tempo idag.
Efter middagen åkte Magnus på jobb o vi andra tre lekte i Melvins rum innan han decka fem i sju!!!
Men inte tog jag & Hanna det lugnt nu...nejdå, nu tog vi o baka jordgubbsmacarons!!! Nu är två bröd klara samt 30 macaroner och vi sitter som två utslagna hjältar i soffan. Inte ett dugg mer tänker vi göra idag...mer än borsta tänderna o gå o lägga oss. En intensiv dag men väldigt mysig!

Imorn tar vi nog ett lite lugnare tempo =) Hanna har framför en önskan om att låta Melvin måla med fingerfärg!


Melvins träd!

Ja så lider helgen mot sitt slut. Maten är i magen, sonen sover och jag hoppas att mannen snart har jobbat klart för den här helgen. 
   Hade ju en ledig förmiddag idag innan Magnus vid halv3 skulle iväg på jobb. Dagen startade med att Magnus & Melvin steg upp då Melvin vakna och jag låg kvar i sängen en timme till och halvslumra. Det är så mysigt...även om jag oftast inte somnar om riktigt så ligger jag o halvsover och halvt lyssnar på alla glada skratt o bus som man hör från Melvins rum på morgonen då det busas för fullt. Vid kvart över 9, vintertid, så tog vi och mumsade en härlig familjefrukost med rådjuren som sällskap mitt emot huset. Efter frukost och vi gjort oss iordning så brummade vi en tur till stan, tvättade o tanka bilen och tog en tur på rusta för inköp av lite rengöringsprylar! 

Då vi kom hem igen strax efter 11 så hade Pelle kommit hit. Han strosa runt i trädgården och förberedde för plantering av träd. Ja nu äntligen förstår ni så har Melvins träd kommit hem till oss! Det träd som tagit över ett halvår att få hem....o fråga mig inte hur det kan ta sååååå lång tid. Men nu är det hemma och planterat och det blev super fint, en vitbrokig skogslönn är det som är Melvins! Vi fick även ett träd till...ett som Magnus syster egentligen skulle ha...men det var alldeles för stort för att få in i en personbil så även det fick vi då de kom och lämnade Melvins träd (som är typ 3m högt!) Även det planterade vi idag och även det blev riktigt bra!!! Jag är helnöjd. Ska se om jag kan få til o a en bild på hur det ser ut imorn =) Detta har jag dock inte en aning om vad det är för nåt. Nåt med röda blad på :P 
   Då träden var planterade och Magnus åkt iväg på jobb så kom fina Anna in på lite lekmys med mig & Melvin. Melvin kämpade på tappert med att leka men han har haft en ganska jobbig dag. Det blev väl lite knas att både ändra klockan och ha en hörntand till som håller på att spricka igenom. Får hoppas att lillskrutt får en lättare dag i munnen imorn och inatt ska vi ju inte ändra nå klocka. 

Ikväll blir det soffmys för hela slanten. Ska dricka en stooooor kopp te, var nyss ute med sopor o jäklar vad kallt det var...är säkert närmare minus 8-10 grader.

Imorn äre måndag och då får vi myyyyyyysigt besök på kvällningen!!!

Underbar lördag!!

Ja idag är det lördag och det har nästintill varit helt perfekt!! Det enda som inte varit på topp var natten till idag, Melvin hade jätte ont i sin mun inatt så Magnus var vaken mitt i natten och sen jag på morgonen. Så det är två lite trötta föräldrar här hemma ikväll.
Men det har varit full fart! Vi åkte intill stan allihop vid halv 11. Magnus åkte o bytte däck på bilen och sen på fotboll. Jag & Melvin åkte till stan för att träffa på Malou & Alexander =) en lekdejt på stadsbiblioteket var på agendan och givetvis en fika/lunch. Grabbarna lekte för fullt och verkade ha riktigt skoj!!! Efter bibblan tog vi en riktigt skön promenad till Årsta där jag & M vek av medans våra vänner fortsatte hem till sig!!! En superduper mysig lekdejt som Melvin avsluta med att sova hela promenaden! Tack för idag Malou & Alexander!
När vi kom fram till fotbollensom Magnus var på så var det drygt 1,5h kvar. Suck, Trååååk. Så jag chansade o ringde min fina kollega Sara som bor nära där. Jag hade sån tur att hon var hemma så jag & Melvin gick dit o lekte en sväng =)
Men efter det har dagens äventyr varit slut. Då har vi bara varit hemma o lekt! Just nu njuter jag av en cider och halvligger i soffan med en filt runt benen! Får se vad vi hittar på med för familjemys imorn förmiddag innanMagnus ska jobba på eftermiddagen.

Tjipp!!!!


Pump-fixare!

Fredagskvällen är här!!! Jag tillbringar den men raggsockor på, en stor kopp te samt salta pinnar att smaska på :) Magnus jobbar ännu och är väl inte klar på typ 45 minuter till.
Och som pricken över i:et denna fredag så har vär pump haft fnatt så det är lite kallt här hemma..därav raggsockor o te och inte ordentligt med varmvatten. Men jag tror att jag lyckats fixa det...ska snart gå o kolla!! *håller tummarna*
Idag har jag o Melvin varit i stan hela dagen och myst med Sarah o flickorna!!! En mysig dag med lite bra shopping. Hittade fodrade gummistövlar åt Melvin, en ny mössa och nya vantar =) Det var en super trött liten kille ikväll som somnade som vanligt vid 19! Idag har dessutom ena hörntanden i överkäken kommit igenom tandköttet ordentligt så lite mindre ont när det bara är den andra kvar som oxå är på G. Om det nu inte är ännu fler som tänker titta fram när vi håller på liksom.

Imorn ska jag & Melvin tilm stan igen!! Vi ska ses några från mamma gruppen så barnen får leka o vi mammor babbla :) ska bli mysigt!!! Annars har vi inga planer imorn...Magnus ska ta o se om han kan byta däcken på bilen medans vi är på stan! Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Nu, en koll på pumpen och en varm dusch om varmvattnet återvänt ordentligt!


Målarverksta'

Ja nu äntligen är projektet med Melvins lilla möblemang klart :) det har ju varit en massa målande o torkande och så lite lathet vissa kvällar som gjort att det tagit sin tid!!!! Men igår kväll blev det då klart och jag är faktiskt super nöjd med resultatet!!!!!
Nu hade jag verkligen önskat att Magnus morfar hade fått se det =) Jag får hoppas att han skulle tycka det blev fint!!!

Just nu så leker Melvin förfullt o jag bara tar det lite lugnt o njuter över att sonen roar sig själv :)
Har haft en tokig natt inatt. Melvin har haft tandsprockning så pass att hälfen av en tand tittat fram! Men ändå sov han som en tok hela natten, inte från halv 9 vakna han! Senast han fick tänder hade han ju det super jobbigt. Bara o tacka o ta emot =)

Här kommer en före och efter bild på möblerna;


Fullproppad helg!

Jag hinner inte riktigt med bloggen som jag vill just nu!!! Det är full fart på Melvin hela tiden förutom den cirka timmen han sover efter lunch :)

Helgensom gick var en fullproppad historia! På fredagen vid 14 så påbörjade jag min resa mot Stockholm och Maddes jobb :) Jag var sådär lite lagom orolig över om jag skulle hitta rätt i tunnelbanedjungeln. Men det gjorde jag och det var inte från jag skulle promenera från tunnelbananjagfick ringa o fråga en liten grej!!! Jag lyckades hitta fram :)
Hem till Madde o piffa oss lite innan vi for till en kollega till henne o käka mat o drack vin:) Kvällen fortsatte med "we love the 90's" showen i globen! Tillgång till VIP loge o allt :) showen var väl inge höjdare....dr Bombay var rolig och E-type var bra men i övrigt var det dåligt. Men det spela ingen roll för vi hade en super trevlig och rolig kväll ändå!
Kvällen avslutade vi på Mc'donalds fridhemsplan innan vi tillslut kom hem till Madde :) klockan 03 decka denna småbarnsmorsan på ett ögonblick!

Lördag morgon o trött som en tok! Upp o hoppa, duscha och äta frukost innan det var dags att först åka lite tunnelbana och sen tåget hem till Uppsala. Köpa mellis åt Melvin och stadsbussen till flogsta där Magnus & Melvin hämta upp mig! Bytte kläder i bilen och vips hade jag bytt Stockholm mot dop i Örsundsbro! Ett jätte mysigt dop för lilla Amanda :) Melvin han snacka hela dopet igenom i kyrkan och lekte hela tiden under fikat! Han skötte sig strålande!
Kom hem vid 17, då fixade vi tacos till middag och sen gjorde jag inte många fler knop! Decka vid 22, pensionärsvarning :P
Söndagen inledde vi med att åka till kvantum och storhandla! På eftermiddagen lekte jag o lilleman här nere medans Magnus välte upp o ner på ovanvåningen i form av storstäd :)
Kvällen tillbringades en liten stund med Anna & Tomas! Innan det igen blev en tidig kväll för mig :)
En superbra helg på alla sätt o vis!

Igår var det måndag o ny vecka! Jag & Melvin storstädade här nere...ja Melvin gjorde sitt bästa genom att skjuta på dammsugaren och sätta sig på moppen. Det tog verkligen hela dagen, tvättade också....så klockan 22,20 igår kväll vek jag sista tvätten o gick o lade mig. Var dock grymt besviken på en sk vän igår så jag kunde inte somna o sen sov jag super dåligt hela natten. Så idag har jag & Melvin lekt hemma och vi tog o sov middag tillsammans efter lunch :)
Ikväll har jag äntligen blivit klar med målandet av Melvin lilla möblemang! Ska ta en bild imorn när det är riktigt torrt så ska ni få se....nu finns iaf inte ett spår av den skrikiga julröda färgen!!!

Oj, detta blev långt! Men nu ska jag sluta för nu ska jag ha en knäckemacka och en kopp te innan sängen ropar om ett tag!

Tjipp!!!


Sovtuta

Måste ju lägga ut en bild påmin söta lillaskrutt :)
Den är från igår kväll hemma his Frida & Henrik då han sov så sött i soffan i söta pyjamasen han fick låna av Meja! Min duktiga lilla kille som sover vart vi än kommer :)


Hemmadag!

En lugn hemmadag blev det idag. Ja det fick bli så då jag märkte att det var mycket intryck för Melvin igår och han var väldigt trött idag. Efter lunch somnade lilleman som en klubbad säl och sov i 2h, detta trots att han sov till 9 imorse. Jobbigt att hinna besöka många ställen och mycket folk på en o samma dag :) Efter lunchvilan var Melvin dock på topp och sen var det fullt ös fram till precis innan 19 då jag lade honom.

Har gått cirkus 1 dygn nu sedan mötet med chefen och jag har hunnit prata med en vän om vad som är tänkt till våren och det gör mig bara mer säker på att jag gjort rätt val och att det kommer bli toppen!! Så hejhopp jobbet i januari kommer jag tillbaka full av energi :)

Ikväll blir det en lugn kväll i soffan för mig. Magnus jobbar och Melvin sover.
Jag ska vila upp mig med en stor kopp te inför morgondagens bravader i Stockholm med fina Madde :)


Dagens möte....

...blev en tolv timmars dag i stan!!
   Ja idag så blev det en riktigt stadsdag för mig o Melvin! Det började med en trevlig lunch och långpromenad med Carro & Emilia!!!! Härligt med lite gott i magen från café 018 och sen två som skruttar som sov gott i vagnarna då vi promenerade! En promenad som för mig och M slutade på jobbet. Japp för idag var det ju mötesdags med chefen....det blev som jag misstänkte vilket betyder en :S sådan smiley. Men då vi fortsatte prata så kändes det bättre och jag vet precis vad jag har för stöd av min chef osv. Så på det stora hela gick jag där ifrån nöjd och har goda förhoppningar inför våren =) Extra kul när föräldrarna på avdelningen dessutom bett om att jag ska komma till just den här avdelningen!!! Mer än så tänker jag inte skriva nu då allt runt om inte är helt officiellt ännu. Vet att chefen ska prata med några kollegor till innan det blir helt officiellt för föräldrarna, som jag förstod det iaf!!! En sak är säker....jag tyckte det var mysigt att komma till jobbet idag...få krama om goa kollegor och vår underbara kock!!! Kommer bli strålande att börja jobba i januari.
   Under tiden då jag var på mötet så kom Bengt och tog hand om Melvin! Så de gick ut till en lekpark och skojade en stund innan regnet kom då de gick hem till Bengt o busa istället =) Mycket skojjigare för Melvin än o sitta på ett möte!!!! Tack snälla för hjälpen :)

Dagen fortsatte i ett strålande sällskap!!!! Jag och Melvin hängde på Frida hem från jobbet!!! Vi åkte o hämta Meja på förskolan och handlade middag för att sen bege oss hem till dem och äta middag där och helt enkelt tillbringa kvällen med dem =) Hur mysigt som helst!! Melvin somnade så gott i Mejas säng och Meja fick somna i mamma & pappas säng!!! Dock vaknade Melvin av en mardröm så då tog jag ut honom till soffan där han fortsatte sova...ville inte att han skulle väcka Meja. Riktigt stolt är jag över Melvin som somnade så gott =)
   Vid 21.40 kom Magnus och hämtade oss då han slutat jobba! Så nu är vi hemma sedan snart en timme tillbaka och Melvin somnade så snällt om i sin säng efter bilturen hem. Jag ska ta o gå o lägga mig jag med och Magnus ska skriva klart sin artikel om basketmatchen han var på ikväll. En alldeles fantastisk dag är till ända och imorn har vi inga planer alls! Vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på.

Kramellikram!!!

Envägskommunikation = Energitjuvar.

Ja som jag skrev igår så lyckades jag inte riktigt få ihop det jag hade i huvudet i ord svart - på - vitt.
   Har ju varit hemma nu i två veckor i sjukstugan jumjum. Det har varit hur drygt som helst och förra veckan kände man sig verkligen liten själv när man inte kunde göra mer för Melvin än det man gjorde, men att han trots allt ändå hade ont och var så himla ledsen. Tack o lov verkar sjukorna lämnat oss alla nu! Min mun mår åter bra , Melvin är en liten piggelin igen med undantag för lite snuva kvar och även Magnus är på benen igen. Skööönt, nu har vi haft vår dos av höstsjukor här hemma. Nu klarar vi oss fram tills  det att jag börjar jobba igen och Melvin börjar hos dagmamman, för då är jag helt övertygad om att vi kommer få hem ett gäng bacilusker.
 
Jag tycker en grej är super tråkig som jag funderat mkt på och det är envägskommunikation i vänskapsrelationer. Har saknat min bästaste vän väldigt mkt under ett litet tag nu då vi inte riktigt hördes av som vi brukar....jag blev ledsen över en grej, men vi har pratat om det och allt är strålande igen :) 
   Men det är ju inte där grejen är....vi hör ju av oss båda två på ett eller annat sätt...haha stup i kvarten för den delen :P Så kan det ju vara när båda är förläldralediga och har vars en liten kotte som är födda med 3 veckors mellanrum. 
Men så har jag insett nu när jag varit hemma mycket och inte mått nå vidare först jag själv och sen att man kände sig ganska så oduglig som förälder när man inte kunde hjälpa sitt barn så mkt som man ville... att i några av mina vänskapsrelationer så är det bara jag som hör av mig, tar intiativ till att ses osv. Så även om det kanske kommer kosta mig mkt så tänker jag inte vara den som jämt hör av mig nu utan även se om den andra parten hör av sig om jag inte gör det. Gör de inte det så är det ju mer som en energitjuv än en riktig vän. Så får helt enkelt se vad som händer.....Men en sak är säker. Och det är att jag har inte den ergin att lägga på folk som inte bryr sig tillbaka!!!! Då tar jag den energin till mina nära och riktiga vänner samt familj istället =)

Appropå energi!! Så ska den tanken fyllas på riktigt rejält om cirkus 5,5v!!! Då åker jag och mina grabbar till Thailand i 15 dagar. Vi ska bara få vara vår fina familj och njuta tillsammans utan jobb och utan hemma-måsten, det ska bli helt underbart!!! Julen börjar sakta också falla på plats, vilket känns skönt då jag tycker det är jobbigt när alla bara drar o sliter i en för att man inte har ett bra svar att ge någon. Imorn får vi se om mit möte med chefen kommer att ge eller ta energi, det beror väl på med vad hon har för idéer tills i januari när det är dags att börja jobba igen....jag har förhoppningar på lite olika alternativ och hoppas att hon också har tänkt på något av dem! Så håll tummarna imorn alla glada, klockan 14! 

Ikväll har jag äntligen fått tummarna loss o målat Melvins möblemang i den färg som det ska vara. En blank historia som inte alls luktade gott. Men det ser ut att bli riktigt riktigt bra!!! Nu ska den få torka och härda i ca 2 dygn, sen ska jag måla en dekoration på bordet innan alltsammans är klart!!! Hehe har tagit ett bra tag o få dem klara...ren o skär lathet. Melvin somna som en klubbad säl ikväll efter att ha traskat runt runt runt här på bottenvåningen precis heeeeela dagen, nu finns det inget annat som duger än o gå gå gå. Tro de efter att han knappt orkat krypa medans han var dålig. Det har bara varit famnen som dugit nästan. Underbart att se vår lillskrutt så himla pigg o glad igen och nyfiken på allt =) Det enda som inte är på topp är Skuttan som är väldigt gnällig ikväll....vet inte vad det är med henne. Tror hon försöker få lite mer uppmärksamhet än hon får. Så hon ska ta o få det...Magnus är upptagen med att titta på tråkfotbollen. Så jag får ta o sluta skriva och gosa lite med henne! 

Kramellikram! 

Klurar

Ja just nu är jag väldigt duktig på att fundera. Håller på o klura på dagens inlägg men blir liksom inte klar och nu har John Blund börjat ropa. Så jag får be om att återkomma imorn:)

Nattis!


Sömn =)

Ja så kom då äntligen natten när hela familjen fick sova!
   Har ju varit ganska ont om den varan på nätterna sedan Melvin blev dålig förra helgen. Men så inatt verkar det som om enicillinen börjat verka ordentligt på lilleman. Han somnade kl 19 igår kväll och vi hörde inte honom mer än nån ynka gång under kvällen att han hosta till lite. Jag och Magnus hade pensionärsvarning igår...vi somnade halv 11 resp 11 :P Sen fick vi faktiskt sova till 06 innan Melvin vakna för en vällingpåfyllnad. Är ju inte konstigt att han vaknar för lite välling när han knappt ätit nå lagad mat på en vecka....han har ju liksom inte haft någon speciell matlust. Men vi hade sådan tur att lilleman tyckte att vi behövde sova lite till så inte från 8.30 vakna jag av att han drog i sin speldosa som hänger på hans säng. Han har aldrig brytt sig om den men nu när han varit sjuk så verkar han ha tyckte det varit mysigt att kunna dra upp den själv o ligga o morna sig i sängen innan vi stiger upp =) O det är faktiskt himla mysigt ljud att själv också vakna till. Dagen har fortsatt bra för Melvin. Det har varit ett helt annat go i honom idag än tidigare....så en natt med god sömn till och en sista lugn hemmadag imorn så är vi säkert på G ordentligt sen!
   Jag kommer antagligen inte kunna röra mig imorn :P Jag & Pelle har idag grävt en grop i gräsmattan som är 1m bred och drygt 65cm djup. Detta för att Melvins doppresent från Magnus sida äntligen är på ingång. Han har nämligen fått ett träd....det beställdes i maj och fråga mig inte vad hon som beställt de pysslat med för det har inte kommit från nu. Så vi hoppas på att det dyker upp under morgondagen så vi slipper ha en stor o ful grop mitt i grässmattan bara! Men, haha, jag lär väl ha träningsärk i både armar o rygg!

På onsdag är det då dags för möte med chefen på jobbet =) Ser fram emot att höra vad hon har för tankar om våren! Se om jag tycker som henne eller om jag inte alls håller med...vi får väl se! Annars har jag o lillskrutt en väldigt oplanerad vecka framför oss. Har ju inte vetat när lillskrutt skulle svara på penicillinen så har inte vågat boka så mkt. Ska försöka få till en dejt med Melvins kompis Max o hans fina mamma i veckan men även de är sjuka. Dum årstid den här hösten. Så mycket "sjukor" som går då!

Men nu tänker jag inte sitta här vid datorn o blajja en massa! Jag ska göra mig en kopp te och krypa ner under en filt i soffan o ladda för solsidan om sisådär 11 minuter =)

3h på närakuten.

Som om det inte vore nog med sjuk Melvin nu så blev det pannkaka allt ihop. Han har ju varit dålig nu i en vecka och jag hoppades ju att han var på bättringsvägen. Men shi fick både jag & Magnus. För inatt braka det loss rejält. Vi har sovit typ 3h i streck inatt o annars har vi försökt hjälpa Melvin. Han rossla ngt fruktansvärt och bara dregla hela tiden. O lite förkyld på de. Så iförmiddags när vi tillslut fått lite sömn och Melvin hade över 38 graders feber trots alvedon i kroppen ringde jag vårdcentralen igen. Tyvärr hade de inga tider men de ville att vi skulle ta lillskrutt till närakuten. Sagt o gjort....efter tre timmar på närakuten bekräftades åter öroninflammation på vänster öra samt en rejäl halsfluss. Stackars lillskrutt. Inte undra på att han varit ledsen när alvedonen gått ur kroppen på honom, han måste ju ha super ont. Nu fick vi iaf penicillin att ta tre gånger om dagen i tio dagar. Vore väl fan om baciluskerna inte lämnar honom nu.
Lilleman sover i sin säng nu och jag hoppas på en bättre natt än de två som varit här senast. Blir tidig kväll för mig oxå då jag är super trött!!!


Hemifrån

Ja idag när vi vakna så var febern åter på topp hos lilleman och jag fällde en stor suck. Jag håller på att klättra på väggarna här hemma....
   Så jag gjorde en chansning och frågade Pelle om han hade tid att komma o ta hand om Melvin en stund så kunde jag själv åka in till stan och köpa färg till hans möbler. Sagt o gjort...Pelle kom och jag tog bussen till stan. Traska till Uppsala färg och hittade färg som jag behövde samt två miniburkar som jag ska måla dekoren på bordskivan med. Sen en tur in på hemköp för att handla det som saknades här hemma för att kunna göra lasagne til middag ikväll =) Det var verkligen super skönt att komma hemifrån en stund. Älskar såklart min son över allt annat, men att efter i stort sett varit hemma bara i 1,5 vecka så blir man lite knasig. Men visst var det skönt att komma hem till lilla sjuklingen igen efter ett tag på stan. Idag har faktiskt varit värsta dagen hittills för Melvin, gnälligt och hög feber i stort sett hela dagen. Annars har han ju nästan alla dagar varit feberfri någon gång på dagen....men icke idag. Pratade med vårdcentralen på eftermiddagen och har han kvar febern på fredagsmorgon så ska jag ringa så får vi en akuttid direkt, fick vänta ytterligare eftersom han nu inte är så värst påverkad. Visst gnällig och extra mkt för o vara nära när febern är på topp men annars leker han mellan varven o äter som han ska. Stackars lillskrutt som inte blir kry. Men är det någon gullig själ i min omgivning som inte är rädd för Melvins feber så är ni givetvis välkomna o snacka lite strunt på dagarna! För man får inte så vettiga samtal med Melvin :P

Melvin har somnat för natten och jag ska se om han sover gott eller om det är en ny orolig natt (sover oroligt då han har massa feber) Är allt lugnt nu en stund så ska jag ta o gå upp o sätta fart o måla Melvins möbler! Vill så gärna få dem klara...!!!  

Ja dessvärre så har jag väl inte så mkt vettigt att skriva eftersom vi bara är hemma o hänger i sjukstugan!!! Men kram på er alla fina vänner där ute =)



Sjukstuga.

Hoppsan. Det har visst gått en hel vecka sedan jag senast skrev något. Jag hade liksom inget vettigt att skriva i förra veckan då jag bara hade jävligt ont i munnen efter tandläkarn så jag kände att det kommer bara bli massor av gnäll....och lagom tills jag inte hade så värst ont längre så var det Melvins tur att bli dålig. Ja vi vette fasen varför han fortfarande har feber men det har han iaf. Vi får väl se.....släpper det inte imorn så blir det o ringa till vårdcentralen. Dock var dagen idag ganska så bra....lite feber imorse då han vakna och sen feberfri mitt på dagen för att på eftermiddagen/kvällen åter vara över 38 grader. Stackars Melvin som normalt har en temp på strax under 37. Just nu sover han. Blev tidig kväll då han var helt slut. =(

Som sagt det har ju inte hänt så mkt på en vecka eftersom det varit eländigt alltsammans. Idag hade vi dock ett litet besök av Carro & Emilia! Skönt var det.....att få prata med någon mer på dagarna än bara Melvin, hihi man får ju inte så mkt svar av honom :P
   Fast förresten någon nytta har jag ju gjort....jag har målat Melvins lilla möblemang två gånger nu med häftgrund. Så är Melvin hyfsat okej imorn med inte allt för hög feber så får han nog allt åka en tur i vagnen med bussen in till stan o köpa färg så jag kan måla klart möblerna!!!!! Vi får se hur morgondagen blir.....


Ikväll har jag inte några planer. Kan ju inte måla utan färg.....får bli soffläge o spana på tv!!

Tjipp.

&€"/€(&"(#!)

Som om inte jag hade tandläkarskräck innan igår så blir det ju inte bättre av den smärta man får efter ett besök där. 
   Ja igår var dagen D då mina två sista visdomständer skulle ut. Var det sagt iaf. Men så blev det inte, de hann bara ta ut den första (som var mest akut) och inse att det blödde alldeles för mkt för att de vågade ta den sista också. Så de avbröt tanken på att ta båda och låter nu det läka i munnen för att sedan göra om samma procedur en gång till. Dvs jag ska behöva vara som ett skakande asplöv en gång till :( Men själva borttagandet gick jätte bra annars. Det gick fort o smidigt förutom att jag då blev väldans yr av blodförlusten. Är ju inte så bra att jag förlorar blod då jag redan har blodanemi...det är nästan ett skämt bara därför. Fick smärtstillande med mig hem och en blodröd munskölj som ska se till att hålla rent i munnen. Än så länge känns det som att det är rent iaf...även om det gör så in i €#&%&"# ont. Ja, det är väl lite bättre ikväll än igårkväll/natt och idag på dagen. Men nääää jag vill fasen inte behöva gå igenom det här en gång till. *suck* Tur det finns smärtstillande!!!! Är ju ganska bra att man har en liten grabb med två tänder bara....det innebär ju att man delar maten ganska mkt....hihi är bara o göra samma sak åt mig plus att se till att det är väldans mjuk mat! Idag har jag levt på kokt lax o kokt potatis med lite sås :) 

När Magnus kom hem från Stockholm idag så blev det Melvin-rekond! Hihi den där lilla Skrutten är ju så enormt intresserad av att äta själv...och gärna allt! Från smörgås till yoghurt! Så idag var det dags för Melvin att badas och även nagelklippning! Det blev även en liten frisering i badet. Jag fattar inte hur fort Melvins hår växer....galet! Nästa klipp får åter bli hos frisören :) 

Nu ligger Magnus o sover o lite från o till i soffan och jag spanar på det nya programmet på kanal 5 med Johnnie och Mattias från Roomservice =) Får väl se om det är nåt o se på annars får man väl hitta på nåt annat en liten stund innan det är hollywoodfruarna och efter det sooooova! Hoppas på mindre ont i munnen inatt och därmed bättre sömn =)

RSS 2.0