PAUS


Bloggen får stå på PAUS.



Känner att jag inte har den tiden jag önskar för att hinna med och blogga på det sätt jag hade som tanka då jag startade bloggen för drygt 2,5 år sedan. Så därför tar jag en paus och så får vi se vad som händer o fötter så småningom. Istället så kör jag en enklare variant via dayview.com. Där ni som vill kan följa mig! Skriv ett sms eller mail eller helt enkelt fråga efter gästlösenordet då vi ses =)

Webadress; http://dayviews.com
Sök efter; sakl84
Gästlösenordet får ni fråga efter!

Kram på er!!!


Funderingar på bloggen...

Halmstads helgen var alldeles underbar!!!! Förutom en liten detalj och det var all björkpollen i luften! Men en tur till apoteket det första vi gjorde på fredagsmorgonen gjorde att jag åtminstone levde under helgen och även nu i veckan som varit. Snälla låt det minska snart. TACK Fian & Sebbe för allt!!

Veckan som varit har det varit fullt ös. Enda kvällen som vi bara satt hemma och tiog det piano var i tisdags annars var det fullt ös med besök hos fina vänner. Onsdagen tillbringades tex hos Helene & Matthias i deras mysiga hus. Så härligt att ses igen efter en lång tid då vi inte träffats. Torsdagen tillbringades på jobbet tiill kl 20. Var föräldramötestajm.
   Igår var det valborg och vi var faktiskt enbart här hemma! Kubb, 5-kamp och goda vänner gjorde dagen helt perfekt!

Idag har vi haft en himlans skön dag.....vila samt lugn o ro i soffan i stort hela dagen. Iaf fram till klockan 16.30. Då äntligen fick vi tummarna loss och fixade oss lite middag...Magnus gick ut och greja på tomten och jag har storstädat hela köket. Tagit ut allt i skåpen - torkat av - ställt in allt i skåpen igen. Det är så fantastiskt tråkigt men himlans skönt nu när det är gjort!!!!

V.22 har vi gått in i, i graviditeten!!! Fantastiskt =)

Hmm, har faktiskt börjat fundera på att lägga ner bloggen. känner att jag inte riktigt har tiden att skriva så ofta som jag kanske skulle vilja. Eller så sätter jag den på paus ett litet tag. Har en liten fundering på att ha bilddagboken istället....där kan man ju skriva en liten kort mening om kort som kan säga ganska mkt mer än bara text. Hmm ja det tål att tänkas på....är ganska tråkigt o skriva blogg när man inte får så mkt respons.  ser ju att det är ett 20 tal personer som följer bloggen men sällan att det är några kommentarer.

Kram på er.




RSS 2.0