Magen vääääääxer!

Har haft en riktig dunderförkylning nu...men tack och lov så börjar den släppa det värsta greppet om mig nu. skönt!!!

Annars är allt kanon! Ser fram emot en ny vecka full av diverse aktiviteter. imorn är det åter måndag och öppning på jobbet. på eftermiddagen ska vi på möte på försäkringskassan. Ska på ett infomöte och alla papper och blanketter som ska fyllas i i diverse olika skeden av graviditeten/föräldraskapet! Det kan man säkert inte höra för många gånger...är ju en djungel av alla papper. Efter mötet som även vännerna C & P ska på så kilar vi hem till dem och käkar lite mat, umgås och pratar om att bygga hus!! Kommer säkert bli himlans trevligt =)

Har utlovat min kära svägis i skånelandet en bild på den snabbväxande magen!



hmm, börjar bli lite svårt att första att den här magen hade rutor i sommras :P men njuter nu också!!!!


Första kommentaren...

Igår kom det då äntligen. Ja faktiskt äntligen, känns som att jag har väntat ett tag på att någon modig förälder skulle våga säga något om mage min!
   Igår så kom en mamma för att hämta sitt barn. Barnet var på andra sidan mig och jag visste inte om mamma tilltalade mig eller sitt barn, hon sa; - Jag ser att du har börjat ändra utseende! dumma jag frågade, - pratar du med mig eller *biip*? Med dig och så klappa hos sig själv på magen!!! Ja svarade jag och log lite snällt. Grattis grattis sa hon och såg glad ut!!! Så det var en positiv första reaktion från en förälder!!

Idag var jag så trött på jobbet. Sov dåligt inatt..vaknade klockan 02 och var säker på att jag hade försovit mig och efter det var det precis som att kroppen inte vågade somna om ordenligt av rädsla för att försova sig. Tur som var då att jag har en så snäll man som var i stan då jag slutade jobba så jag fick skjuts hem. Hemma vid halv5 och jag somnade på studs och sov 2h!!!! Underbart.

Just nu sitter jag ensam i soffan en fredagskväll. Det är nog första gången någonsin det händer.....åtminstone då Magnus faktiskt är hemma. Men stackars älsklingen började må dåligt efter middagen så han har redan somnat. Har en Bamse som sällskap här i soffan nu och så hoppas jag att älsklingen mår bättre imorn när han vaknar!!

Nu blir det strax till att se utröstningen i Let's dance och sen skulle jag tro att även jag kommer att somna gott =)

Natti natti!


I tisdagsmorse...

.... letade jag och Magnus osm tokar efter Bamse. Eftersom han numer inte får vara i sovrummet då vi inte är hemma så var det viktigt att vi visste vart han var innan vi båda skulle åka hemifrån. Vi ropa o ropa och försökte locka honom med mat o ja, jag vet inte allt vi pysslade med. Tillslut efter många om och men samt turer upp och ner i trappan så gick jag in i "pysens" blivande rum. Där står fina vagnen, som vi faktiskt redan köt för att vi gjorde värsta kapet och tjänade 5000:- på en sprillans ny Brio kombi. O vad låg i vagnen om inte söta Bamse!



Annars så flyter veckan på som vanligt! Allt är kanoners förutom den förbaskade ryggen som blev arg på mig redan i måndags då jag började arbetsveckan med en 12h's dag.


Trumvirvel

Nästan 3 veckor sedan jag skrev något i bloggen.

Förra helgen så var vi nere i Ystad och hälsade på familjen! Det blev en kort och intensiv helg men ändå så hann vi med att träffa de som vi hade tänkt träffa! Mamma, pappa, bror med respektive. Kusin & moster från tomelilla samt kusin Petra med familj! Det var en himlans mysig helg även om jag var helt slut i måndags på jobbet. Det är inte så bra uppladdning att komma hem 22.30 på söndagskvällen och börja jobba 07 på måndagen. Jag var segare än en seg råtta! Annars flyter veckorna på i 180.

Däremot så har det hänt något som kommer sätta stor prägel på min blogg framöver.....*trumvirvel* Jag och Magnus ska nämligen bli föräldrar i September!!!!! Allt är underbart och vi är så himla lyckliga! Jag mår alldeles utmärkt förutom att jag är tröttare än vanligt. Fredagskvällarna är jag mer död än levande. Lite värk i ryggen är den enda fysiska krämpa jag har. Har inte mått illa eller nåt under de inledande 15 veckorna. Men ryggen det räcker enligt mig. Vissa dagar vill jag bara gömma mig under täcket och hoppas att det är en ny dag väldans fort. Men i slutändan kommer det garanterat att ha varit värt att stå ut med värk i ryggen. Arbetsnamnet på den lilla krabaten är ”Pysen”. Så när jag skriver om Pysen så menar jag bebisen som bor i min mage just nu!
   Vi börjar väl på en gång.....! 
I måndags var vi på ultraljud och allt var utmärkt. Det var redan en lång liten krabat som sparka och hade cirkus!! Var riktigt häftigt att se allt....allt från bara själva barnet till att kunna se käkar och ryggrad. Jag tyckte det var riktigt häftigt och i och med ultraljudet blev allt lite mer verkligt för Magnus också!
Det blir till att jobba fram till sommaren för mig och sen så blir det sommarsemetser innan det är dags för Pysen att se dagens ljus! Så gott folk detta är vad min blogg kommer att präglas av =) våran bebislycka <3


Pysen!!

Nu ska jag ta och förbereda lite mat! Magnus är iväg och jobbar. Ikväll kommer grannarna över och ser på melodifestivalen :)

Ta hand om varandra!


RSS 2.0