I Halmstad

Befinner mig just nu i Halmstad hos bästaste bästisen!
   En liten snabbrapport; igår var Fians hela familj här och vi åt påskmiddag tillsammans, så mysigt så!!!
Idag har jag, Fian, Sebbe & Magnus varit till Ge-kås och shoppat!!! Just nu sitter vi alla i sofforna och tar det lite piano. Killarna ska strax ut och tända grillen medans jag och Fian ska plocka fram här inne. Kommer bli smaskigt och mysigt att bara få umgås vi 4 ikväll!!

Imorn ska vi till Fians föräldrar och äta lunch innan vi framåt sena eftermiddagen ska bege oss hem mot Uppsala igen så vi har måndagen hemma och ta hand om huset innan det är dags att jobba på måndag igen.

En längre rapport kommer när vi är hemma i Uppsala igen =)

puss & kram
skumbanan!


Pysen är en....

Ojoj vilken händelserik helg det var, den som var!
 Fredagen tillbringades här hemma med fina Sara & Erik samt deras lilla sötnos Wille =) Var en himlans mysig kväll!!!
   Lördagen gick i 80-talets tecken! det var personalfest med tema disco á la 80-tal!! Jag kände mig som en clown och busschauffören kunde knappt hålla sig för skratt då jag och ytterligare tre kollegor klev på. En himlans trevlig kväll och fantastiskt god mat!! Tippen toppen!!
   Söndagen tillbringades bara här hemma....sol och avkoppling i solen på altanen tillsammans med Pernilla & Ivan som kom på besök!
   Det var helgen i lite snabba ord! Nu till den här veckans höjdpunkt, Rutinultraljudet i går. Äntligen var dagen här då vi skulle få se på våran lilla "pysen". Se om allt såg bra ut och få ett fast datum för BF (beräknad födsel) Datumet blev flyttat en ynka dag så nytt datum är numer den 10/9-2011!! Den som vill får gissa på vilken dag Pysen behagar att titta ut :) Allting var i stort sett bra med Pysen. Den visade sig från sina bästa sidor under hela ultraljudet och det var ganska omöjligt att missa vad det var för en buse....en liten kille är det allt som sprattlar runt där inne! Fick tom en bild på snoppen så inte tror jag vi behöva tveka nåt även om de aldrig garanterar till 100%. jätte fina bilder fick vi...ska lägga in några här i bloggen så fort Magnus har scannat in dem =)
   Vi ska tillbaka på fredag i nästa vecka för att en läkare ska göra ett ultraljud och se på pysen. Detta då ledaren mellan ena njuren och urinblåsan var lite stor. Det kan bero på att fostret nyligen hade kissat alternativt så är det bara så. Det är tydligen helt ofarligt och inget man gör något åt men de vill ändå för rutinens skull att vi skulle komma och träffa en läkare. De vill ju inte lämna något åt slumpen! Så det känns bra att de verkligen kollar....vi är iaf lugna!!

Idag har det varit ett nytt besök hos sjukgymnasten. Det gick bra de med. Ska fortsätta med mina träningsövningar jag fick senast jag var där och fortsätta använda min TENS-apparat!

Två dagar kvar att jobba den här veckan. Sen på torsdag då jag slutat jobba så tar vi bilen och far till Halmstad för att påsk-mysa med Fian,Sebbe och deras lilla vovve Buster! Ska bli otroligt kul att ses och att se deras hus!

Det var allt för just nu!
Puss o Kram skumbanan!


Den utlovade nya bilden..

Ja som jag skrev igår så kommer här den utlovade magbilden! Tar bilden från v15 också så man kan se skillnaden!

     
v.15                          v.19

Vågen visar nu 3,6kg plus sedan nyår och magen den ser man ju med blotta ögat att den växt massor!!

Helgen har varit alldeles underbar! Vi har hunnit med massor här hemma.
   Igår hade vi en fantastisk kväll med härliga vänner! Det blev grillning och sedan jordgubbar och glass till efterrätt =) Det var så himla gott. Sen avslutade vi kvällen med att spela Alias. Vi hade så himlans trevligt och hade våra fina vänner på besök här hemma tills ca kl 01 inatt!!! Tack Pernilla, Johan, Peter och Caroline för ert mysiga sällskap!

Snart är det dags att börja fundera på att krypa in till sängen och sova. Ny arbetsvecka startar imorn. Den startar dessutom med APT så slutar inte från 19.15 imorn kväll.

Ha en skön vecka gott folk så ser vi om det blir nå bloggande i veckan eller om ni får vänta tills nästa helg!!!

Kram på er alla!!!


Veckoblogg.

Det verkar lite som att min blogg har blivit en veckoblogg. Det är så intensivt i veckorna att vi oftast gör ngt varje kväll så jag verken hinner eller orkar blogga när jag väl kommer hem. den här veckan har typ varit kaos, om de ordet räcker. Översvämmning är förnamnet. Vi har dock hittat vart allt vatten kommer ifrån...på granntomten så finns det ett tjärr eller vad man kallar det som svämmade över och då det inte verkar finnas nå dränering på granntomten så tyckte vattnet att det skulle bosätta sig hos oss. Så vi hade en morgon vatten ända in under trappan till husets ytterdörr. Det har varit kaos, vi har inte kunnat åka hemifrån båda två om inte någon snäll själ varit vattenvakter här hemma. Inatt är första natten som vi båda kunnat sova och jag gjorde det med besked...11h sömn inatt!!! *loveli* och vattenfaran är över. Det har backat och vi kan vara lugna trots att det finns lite vatten kvar vid tomtgränsen till granntomten.

Ang. graviditeten så är det v 19 idag! Bara en vecka kvar sen är halva tiden avklarad =) Och det är bara 9 dagar tills det är dags för ultraljud, *wiho*. Fick tid hos sjukgymnast i tisdags för attt få hjälp med ryggen. Fick bekräftat att det är ländryggen och bäckenlederna som spökar. Så lite nya övningar fick jag för att träna just de partierna samt en TENS-apparat med mig hem som jag får ha till i juli. Den är underbar. Hade inte alls lika ont i ryggen igår fredag på jobbet som jag haft tidigare!!! Hoppas hoppas det hjälper hela vägen i mål! Är ju väga och fotografera dag idag med, vågen visar nu 3,6kg upp och magen har jag inte hunnit mäta än! Bilder kommer!

Blir en fartfylld dag detta! Städning idag på förmiddagen innan Magnus ska iväg och jobba. Sen blir det hockey på tv i eftermiddag innan fina vänner kommer och grillar framåt kvällen :)
   Imorn blir det en tur in till plantagen och köpa häck som vi ska plantera på framsidan av huset. Bjärklinge energi var ju inte så smarta när vi var i Thailand. De drog el till våra nya grannar och då tyckte de att det var smart att dumpa all snö på häcken vi sådde i höstas. Muppar. Så den verkar inte må på topp direkt så nu får de sponsra oss med en ny häck där de har sabbat! Så hoppas på sol imorn med så vi kan dona ute lite!!

Hörs o ses!

Puss & Kram Skumbanan!


v.18

Veckorna rusar iväg och jag hinner inte med. Idag har vi bestämt gått in i v.18 av graviditeten och det firade vi lite fint redan igår med att jag blev moster till en liten tjej!!!! Wiho, första flickan!!! hon kommer nog inte få det lätt med bara killar i sin omgivning!
   Jag själv mår bra. Det är ryggen som inte alls varit nöjd den här veckan då det varit veckan från helvetet på jobbet. Massa folk borta och inte tillräckligt med vikarier. Jaja, nu är äntligen veckan över och jag tänker njuta av att det är lördag =) Tror bestämt att jag ska ta o baka lite kärleksmums idag!! Se om ryggen även tillåter lite städning....Magnus och grannen ska ta fram sin leksak, motorsågen, och gå lös i backen bakom våra hus! För att avrunda kvällen lite int så ska vi ta o grilla honungsglazerade spareribs!! *mumms*

Drygt två veckor kvar till Ultrljudet...så spännande!!! och om 3v är vi i Halmstad och firar påsk o myser med Sebbe & Fian!!! Det ser jag verkligen fram emot!!
   idag ringde mamma också..och hon kommer på besök sista helgen i Maj! Trevligt trevligt =)

Nu blir det frukost!


RSS 2.0