Morotsbröd.

Fick förfrågan efter receptet på bröden jag bakade igår. Så håll till godo, här är det!!

5 dl mjölk

50g jäst

25g rumsvarmt smör/margarin

2tsk salt

2msk honung eller sirap

3dl finrivna morötter

13-14dl lantvetemjöl eller rågsikt

1ägg


Värm mjölken till fingervärme.


Smula jästen i en bunke och häll över mjölken. Rör om tills jästen löst sig.


Tillsätt smör/margarin, salt, honung/sirap, morötter och det mesta av mjölet. Arbeta degen kraftigt tills den känns smidig. Jäs under bakduk ca 30 minuter.

Sätt ugnen på 225 grader.


Arbeta degen smidig på mjölat bakbord och dela den i 2 delar. Forma till bröd.


Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. (Eller i brödformar.) Låt jäsa 20 minuter.

Pensla med uppvispat ägg.

Grädda i mitten av ugnen i 15-20 minuter.


Låt bröden svalna!

(Receptet är beräknat till 3 bröd men jag tycker det blir bäst om man bara gör två bröd av de!!!)

Mums!!!


Ny vecka imorn.

Imorn är det måndag igen och  en ny vecka med praktik i 5 dagar! Jag ser verkligen fram emot det och hoppas på att klara hela veckan utan incidenter!! Annars är det inte så värst mycket planer i veckan, kommer vara på praktiken till kl 19 imorn då det är möte efter att vi stängt förskolan. På torsdag ska vi träffa Madde o Jonas, blir säkert super trevligt =)

I helgen har jag inte gjort många knop. Har nästan bara varit hemma både lördag och söndag, förutom idag på förmiddagen då vi var på kvantum och storhandla. Dock har jag varit väldigt effektiv ikväll....har både bakat (morotsbröd) och stått o rullat 50 köttbullar!! Så nu finns det båda delar i frysen. Alltid bra!! 

 *MUMS*


Efter att allt var klart i köket kände jag att det var dags för en dusch. Jag tyckte bara att jag luktade stekos från köttbullarna....så jag går ini badrummet och är på väg att slänga mina mysbyxor i tvättkorgen. Men precis när jag tittar mot tvättkorgen var där två ögon som tittade på mig! Hehe, där låg lilla Skuttan och myste. Fast hon hade ju lagt sig i fel fack...



här ser man nu att det står "lights" och "darks" på de två facken. Snövit som Skuttan är borde hon ligga i lights, men de gjorde hon ju inte!!! Hon verkade gilla darks bättre!!! Men lika söt är hon för de =)

Nu äre filmtajm!

Tjingelong!

Lite gnäll :S

AJJJJJJJJJJJJ.

Det är nog ordet jag använt flest gånger idag. Hur kan man ha så ont i sin näsa? Efter att en 2:åring skallat en? Det har blivit värre o värre under dagen. Nu låter jag som en visselpipa om jag bara andas genom näsan....är så svullen. Ska ta o droga ner mig lite nu med Ipren o Alvedon så hoppas jag på att få mer sömn inatt än vad jag fick natten till idag.

Dagens tips!
Undvik att bli skallad av en 2åring på näsan :P

Nu har jag fått gnälla av mig lite. Kände att jag behövde det.

Natti natti!

Flashbacks till barndomen!

Jag tog mig tiden att försöka leta upp Tigerjakt med mora träsk!! Och så klart hittar man allt på "tuben". Det är ju inte konstigt att man är som man är när man tittar på hur de håller på....jag bodde ju framför tv:n o tittade på mitt videoband som pappa hade spelat in åt mig när det var dåligt väder ute!!! Kolla in klippet o få er ett gott skratt =)


http://se.youtube.com/watch?v=_yoZjNvUIOk

AJ, min näsa.

Det är lördag, snön faller utanför fönstret och jag kunde inte sova länge idag.

Igår fredag så var det första dagen på praktiken!!! HELT UNDERBART =) Jag kommer verkligen trivas som fisken i vattnet där och känner helt och hållet att det är rätt jag utbildat mig till! Nu vill man bara att tiden ska gå ännu snabbare så man verkligen får börja jobba! Barnen och personalen på förskolan där jag är är helt fantastiska. Igår var det mycket bus med barnen. Så mycket att en liten pojke skallade mig på näsan. Det var en ren olyckshändelse när vi höll på o leka, men jag har förbaskat ont och en fin liten bula. Så jag kunde inte sova nå bra inatt heller för att det gör onnnnnnnnnnnt. Jaja, nu ska jag inte klaga. För jag trivs ju där ändå och en lite olycka kan hända var som helst!

Igår kväll så kom Fia och Oscar på besök :o) Det blev en riktigt trevlig kväll!!! Killarna satt och kollade på hockey: Leksand - Mora. Detta för att båda två är leksingar! Men de var inte så glada för Mora vann i förlängningen. Medans killarna kollade på hockeyn så kollade jag och Fia på Let's dance och drack lite vin!! Mycket trevligt =) Efter hockey o let's dance så hade vi en buzz-kamp här hemma, dock vann Oscar alla 3 omgångarna. *grrrr* Jag tror det var nybörjar tur, hihi!!! Fia och Oscar är fantastiska...så himla trevliga och det är sååå skoj att umgås med dem!!!! Kram till er mina vänner! Dock en extra kram till stackars Fia som ska jobba mellan 11.00-21.00 idag.

Idag blir det nog en hemmadag :o) Skidor nu på dagen och sen handboll ikväll!!!

Kram o Hej!

Spunk.

Ja spunk är ett bra ord för hur mitt senaste dygn har varit. Eller iallafall sedan jag kom hem från skolan igår.

Punkt 1, Jag kommer hem och behöver verkligen ladda min mobil för batteriet håller på att dö. Går in i sovrummet och tar tag i laddaren. Hoppsan sa vart är den delen av laddaren som man sätter i själva mobiltelefonen? Jag tittar tillbaka bakom kistan där jag hade gömt laddaren för Bamse och hittar mycket riktigt den andra delen där. Så denna lilla charmiga katt har bitit sönder sladden. GAHHH då fick jag ett mindre utbrott. Fy på Bamse att bita sönder mina sladdar.

Punkt 2, Fick min praktikplats igår kväll. Dock så sent att jag inte kunde komma i kontakt med dem igår kväll. Så fick ta o be Magnus ringa hem o väcka mig imorse så jag kom upp o försöka jaga tag i förskolan. (Min mobil var ju död så kunde inte ställa alarmet där, därför jag fick använda Magnus som väckarklocka!) Men när jag väl fick tag i dem idag så hade min handledare gått ut i skogen med barnen på utflykt. Så hon skulle ringa upp mig när hon kom tillbaka. Vid 14 ringde hon upp och jag ska komma dit vid halv9 imorgon bitti! Men spunk på att jag inte kunde vara på min praktik idag :(

Punkt 3, Jaha, ja. Som om det inte vore nog med bekymmer nu så tickar klockan mot 16. Går in och kollar min studentmail för att se om det kommit något skoj från min skrivarkompis till examensarbetet. Visst, ett mail var där. Men så skoj var det inte. Han HOPPA AV o skriva. Så där i ett litet kick vart man ensam och skolan rekomenderar att man ska skriva två o två. Har man inte bestämt ämne och handledare tills imorgon bitti klockan 8.15 så måste man på ett uppsamlingsseminarium på skolan och därmed förlora ytterligare en dag på praktiken :( Så jag jagade tag i Elina, en god vän som tog sin lärarexamen för 1år sedan för att kunna diskutera lite exarbete med henne. Så nu har jag bestämt ämne och skickat mail till den lärare jag vill ha som handledare *hoppas hoppas*

Punkt 4, Sverige förlora mot Kroatien i handbollen ikväll, attans banangurka!!

Förutom att det varit ett mindre kaos i livet det senaste dygnet, så mår jag finfint!!! Andrea var här och hälsade på idag, vilket var jätte trevligt för det var jätte länge sedan vi träffades!!! Sedan en mycket trevlig fika med mycket skratt hos Elina nu ikväll =) Imorn blir de praktikstart och kvällen står för hemlagad pizza av min älskling och Fia o Oscar på besök!!!

Tjillevippen!!

I skolan

Sitter just nu i skolan och har tråkigt till max!!! Men det är ju tur att man har Fia.....Hon har sin underbara lilla mini rosa dator med sig. Så den har jag just nu abonnerat. Detta för att hon och två till är hos deras handledare för examensarbetet...så vad jag gör är sitter o surfar runt lite och är förste väsk-vakt! Ser ut som ett smärre krig här runt mig...ska se om vi kan fixa en liten bild på det att visa er ikväll!

65minuter kvar tills sista föreläsningen för idag skall börja....

tjipp!!

Tillbaks i skolbänken.

Jahoppsan! Då var man tillbaka i skolbänken igen efter nästan ett års uppehåll. Det är examensterminen som är på schemat. Går i skolan på onsdag mellan 8-16 sen på torsdag är det dags för praktik!!! Ska bli riktigt skoj att få vara ute på låååång praktik...ska vara ute på det till och med den 25 mars. Det som dock just nu är lite jobbigt är att jag inte har en aning om vart jag ska göra min praktik, terminen började ju idag. O inte från Studievägledarna har registrerat oss på kursen kan de som ger oss praktikplatser börja med detta. Så har jag tur så vet jag iallafall på torsdag morgon vart jag ska =)
   Efter praktiken som är slut den 25 mars är det bara examensarbetet kvar som ska skrivas! Ska skriva tillsammans med en kompis vid namn Daniel som jag läst ihop med i 1,5år :o) Så det kommer säkert gå galant!!! Är inlämning för examensarbetet (som ska vara på ca 40sidor) den 25 maj!!

Var i skolan till klockan 17 idag, så jag ska ju helt klart erkänna att jag är ganska seg nu ikväll!!! Men måste ju ändå passa på att gratulera Karro som klarade  sin byggmek tenta!! Weee, grattis grattis =)

Just nu är det soffläge och kollar på handboll, är Sverige - Spanien i VM. Står 25-18 till Sverige *heja heja* Efter handbollen är det idrottsgalan, så blir en riktig soffkväll detta!!! Kan vara skönt efter nystarten i skolan!

Tjillevippen!

Värmande ord.

Tänk så värmande ord man bara kan få så där helt plötsligt. Just nu sitter jag och bara ler framför datorn och blev oerhört rörd och smickrad. Min fantastiskt fina vän MILLA sa till mig nyss på msn;
 

Milla Kanske, kanske... Vad har jag att förlora? säger:

Du är min förebild vet du det?

Jag menar, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Men hon är så tacksam för att jag är jag och ser upp till mig för att jag aldrig gav upp i alla motgångar. Jag kämpade o kämpade för att komma dit jag är idag, fri från de där gröna monsterna på mina axlar.
Milla är en person som jag lärde känna i April 2008. Hon är fylld av glädje. Har tre barn som är helt fantastiska och inte nog med det, kvinnan tar helt fantastiska fotografier! Man blir glad i hennes närhet lika gärna som att man bara kan få be om en kram om man är ledsen eller gråta ut mot hennes axel. Jag har gjort alltsammans och hon har verkligen förgyllt mitt liv.

Många varma kramar till dig Milla <3

Tänk på detta kära vänner, glöm inte att säga till era vänner och familjemedlemar vad de betyder för er. Det värmer så oerhört mycket!


5år :o)

Ajjemän, idag är det 5 år sedan jag flyttade från Ystad till Uppsala!!! Det är ju galet vad tiden går fort.
   Vad skulle jag gjort utan min bror och pappa som var så snälla och körde bil med släp hela vägen upp med mina möbler =) De är verkligen bäst!!! De satt fram, och minns jag inte fel så körde pappa hela vägen upp och Marcus satt i passagerarsätet. Lilla jag låg i baksättet med täcke o kudde, var iofs vaken större delen av tiden men slumrade till en liten stund då o då!!
   Efter dessa 5 år säger jag samma sak som jag gjorde när jag flyttade, jag ska aldrig mer bo i Ystad, Möjligtvis ha en liten sommarstuga eller nåt!


Helg...

Den sista tentan för hela min utbildning är gjord, weeey!!! Nu är det praktik i 9v kvar samt att skriva ett examensarbete, och ett o annat seminarium för att få lite info inför praktik och skrivande!! Det känns ju alldeles fantastiskt. Går allt som det ska nu så tar jag examen den 5e juni 2009 =) Efter detta konstaterande så blev det en kväll hemma hos goda vänner i går kväll...killarna kollade på hockey o drack öl medans jag och min tjejkompis öppnade vars en flaska vin!! Strax innan 23 tog vi en taxi och åkte ner till stan, vi kilade till terrassen där även Magnus kompis slöt upp med oss andra. Vi drack lite mera alkoholhaltiga drycker och spelade biljard, hihi!! Det blev en mycket trevlig kväll =)

  
   Trött var man idag, vaknade strax efter 8 imorse med en väldans huvudvärk. Så upp o hoppa och tog en ipren o sen somnade jag såååå gott igen! Nästa gång jag tittade på klockan var den 12.35, *oups* där var halva dagen borta. Sen har hela denna lördagen nästan bestått i att ligga i soffan o dega! Kollat på skidskytte, hockey och handboll!!! En riktig sportdag =)

  
   Nu är klockan snart halv 11 på kvällen och vi sitter och tittar på någon knäpp komedi på tv4.


   Höll ju på att glömma en grej, igår medans killarna kollade hockey och vi tjejer drack vårt vin så kollade vi på let's dance. Hua, hur kunde Kitty få vara kvar, hon är ju så dålig och ser förfärlig ut. Detta satt vi och diskuterade och när de visade hennes pojkvän i bild i tv (som inte heller var nåt o hänga i julgranen) så kläckte jag ur mig: - Han ser ju nästan bra ut jämfört med henne! Det säger inte lite de! Jag håller tummarna för att hon ska åka ut nästa vecka.


Tjipp o hej


Att tillaga fisk...

...på ett lite udda sätt.

Var hemma hos ett par goda vänner idag på eftermiddagen!! Timmar gick lite och det blev dags för dem att laga middag. Fisk med citronsås var det menyn idag.
Medans jag och min väninna stod och hade en hård kamp i pilkastning så fick mannen i huset sätta fart med maten :P Snäll och duktig som han är så gjorde han det. Pilkastningen tog slut och vi gick mot köket för att vara lite sociala med dagens kock. Min väninna gick på toaletten och då kommer kocken till mig och frågar vilken konsistens fiskbuljong ska ha? Nja, den ska vara som annan buljong (klokt svar...hmm) men vi kommer fram till att den inte ska vara så hård i konsistensen som den vi håller i är. Sanningen var den att fiskbuljongen hade ett bäst före datum som inföll under år 2005. Tro det eller ej, men den åkte i soporna! Nåja, matlagningen fortsätter. Då tar mannen, dagens kock, fram ett fiskpaket ur frysen och ska lägga det direkt i den sås som gjort i en traktörpanna. Vad gör du ropar jag, inte ska du väl lägga i den fryst? Men jodå så skulle det vara, det stod klart och tydligt i receptet. Hmm, okej tänkte jag. (Väninna är nu även hon i köket!) Nu måste jag ju ta och läsa detta något udda recept. När man lagt i det frysta fiskblocket i grytan så skulle det dessutom bara vara i några minuter innan man skulle ta upp det igen. Sagt o gjort. Nu skulle man hälla i en rejäl skvätt med citron och klippa över dill. För att sedan lägga i fisken igen och låta puttra några minuter.

När kocken och min väninna kommit så här långt var det dags för mig att åka hem och äta middag...så jag vet inte riktigt hur det gick med det där "puttra några minuter" för fisken var fortfarande fryst när jag kilade iväg, och om jag ska vara riktigt ärlig så såg det inte så värst gott ut. Men det kanske det var, jag hoppas på att få en recension imorn! Rätten var hämtad ur en väldigt rolig kokbok som jag tyvärr har glömt vad den heter. Men jag lovar att återkomma med namnet på den!


Så här såg fisken ut...undra om den tinade upp?!


Tjillevippen!


GAHHH

Idag måste jag få gnälla lite...

På måndag börjar examensterminen för mig. Men jag vet fortfarande nästan ingenting, vet att jag ska vara i skolan klockan 11.15 sen är det inte mycket mera jag vet. Sitter schemaläggarna bara o spelar datorspel hela dagarna eller vad pysslar det med. Lite framförhållning skulle ju vara trevligt o ha. Jag tycker i alla fall att man kan få sitt schema en vecka innan kursen/terminen startar så man kan planera nåt om det är något speciellt som man vet ska hända....men nädå här får man inget veta från in i det sista. Man får väl vara glad om man får sitt schema på måndag när man kommer till skolan. GAHHH!!

Så nu har jag fått avreagera mig lite på detta med scheman i skolan! Annars har allt rullat på idag. Väldigt trött för jag kom i säng alldeles för sent i förhållande till vilken tid jag skulle stiga upp idag.


Min älskling Extra mycket kärlek till min älskling idag, puss puss <3


Blogg till katterna?

Hoppsan sa, dagarna går så fort att jag visst glömde bort att skriva något igår. Det var en ganska så vanlig dag i mitt liv igår, i alla fall vanlig om man ser till hur livet har sett ut sedan den 27 april 2008. Stiger upp sådär runt halv 8 på morgonen. Vilket enligt mig är alldeles för tidigt för mänskligheten. Åker till min behandling mot anorexian (sista veckan den här!) är där till klockan 15 och sen far jag hem! Vila lite o sen middagstajm o baka en hallonpaj J På kvällen kom Elina på besök..det blev te och hallonpaj med vaniljsås och som vanligt en massa snackande! Mycket bebisprat eftersom hon ska bli mamma om ca 2månader.


Idag var en knasig dag! Den blev inte alls som jag hade planerat. Jag började med att försova mig, när klockan ringde så tänkte jag "varför ringer klockan jag ska inte stiga upp" och så stängde jag av den o somnade om. Vaknade igen kl 9, och jag skulle ju vara på min behandling 8.30 *oups* så jag ringde dit o prata med min kontaktperson o vi bestämde att jag kunde vara hemma idag! Så jag lade mig ner på kudden igen o fortsatte sova!!! Min lunch med Millan på stan blev inte heller av för hon mådde inge bra alls idag. Så kort o gott har jag legat i soffan hela dagen o vilat o kollat film. En riktigt lat dag från min sida. Gick dock en sväng till Kim vid 20 ikväll tog en kopp te med henne o lämna värmeljus som var förbrukade! Hon skulle ha de till sin klass =)


Vad tror ni om att skaffa en blogg åt Skuttan o Bamse? Skriva om alla deras hyss o se deras utveckling!!
Missarna ville hjälpa till o städa ugnen :P


Kalasbyxor och Pantalonger

Igår var jag ute med några goda vänner på en krog i centrala Uppsala. Väl ute så hade vi mycket mycket trevligt, tack ni som var med för denna roliga kväll =) (Thanks to Ginger also) Men så kom vi in på detta roliga lilla ämne där vi inte riktigt förstod varandra, ämnet om kalasbyxor.
Det hela började för min egen del redan hemma när jag gjorde mig iordning för att åka ner till krogen.....Tog på mig vita kalasbyxor och min klänning utanpå och frågade pojkvännen om det funkade att ha det så. Nja sisådär blev det faktiskt, och det tyckte jag själv också. Så då gick jag tillbaka till min garderob och tog fram ett par svarta leggings för att testa o se hur det skulle se ut. Grejen var bara att jag orkade inte ta mig kalasbyxorna när jag skulle testa leggingsen så jag drog dem utanpå!!! Resultatet blev kanon =) Dock kom jag på den briljanta idén sen att jag har båda delarna på mig för då blir det ju lite varmare om benen, sagt o gjort! Busshållplatsen nästa! 
   När sedan jag och en av mina kära vänner blev ensamma vid bordet så kom vi in på att prata just om kalasbyxor/leggings/strumpbyxor. (Ni vet tjejer kan diskutera lite vad som helst!) Jag sa till min vän "-jag har kalasbyxor på mig under mina leggings...bla bla bla" min vän tittade lite knasigt på mig o sa -vad? Jag svarade småskrattandes -kalasbyxor! Efter en kort lite förklaring så kom vi fram till att kalasbyxor är ett skånsk ord för tjocka strumpbyxor, dvs strumpyxor som man inte ser igenom! Så då hade vi löst det dialektala problemet *hehe*
   Vidare in på kvällen så blev det en avslutande måltid på max. Jag och samma vän som ovan står framme vid kassan och väntar på att få maten som blivit beställd. Då kläcker hon helt plötsligt ur sig "-Pantalonger, använde jag jämt när jag var liten!" (Vi kom fram till att detta rör sig om tidigt 90-tal) Då var det istället min tur att fråga -vad? Snabbt fick jag ett bra svar på min fråga; det är sådana tights som man jämt hade på sig när man var sisådär 7-9 år om man är född runt mitten på 80-talet.  Ungefär som det vi idag kallar för leggings.
  Så helgens nya ord är; Kalasbyxor = tjocka strumpbyxor och Pantalonger = tights/leggings.

Tänk vad olika benämning det finns i vårt avlånga land, detta var jag som är skåning och min vän som är från Norrköping.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kalasbyxor

Hihi, kalasbyxor fanns tom med i Wikipedia :P

Veckans konstanterande

Nu ikväll kom jag o en kompis verkligen fram till att en viss grej stämmer....och det är att killar ibland bara tänker dit näsan räcker. Komigen nu killar, lär er tänka lite längre!!! (Det gäller så klart inte alltid o inte alla killar)

Marcus.

Marcus.

Det är killen som har en enormt stor plats i mitt hjärta. Han är född 1981 på Ystads BB är tre år äldre än mig och är min fantastiska storebror. Jag skulle aldrig någonsin byta om honom mot någon eller något annan/annat. Han är killen som funnit i hela mitt liv, om jag så behövde hjälp med mina matteläxor i skolan eller om det har varit kärleksproblem nu i mitt vuxna liv så har jag alltid kunnat be honom om hjälp! Fast jag tror nog allt att han bra gärna skulle vilja att hans lilla syster flytta tillbaka ner till Ystad så jag inte är så långt bort. Eller? Är ju sisådär en 69 mil mellan oss nu.
 Men det kom en dag då jag inte vart helt överlycklig... det var när min bror berättade att han hade träffat en tjej. Jag tänkte, nämen ska någon komma o ta min bror ifrån mig. Han är ju MIN. Men Marcus lät mig så snabbt som det bara gick se till att jag fick träffa Annette, och vilken tjej! Hon är precis lika underbar som min bror och henne skulle jag heller aldrig vilja byta bort ur min familj. <3 O så klart har min bror aldrig någonsin glömt bort mig trots att han idag är kär o galen i sin Annette!!! O lillasyster Sara är ju så klart jätte glad för deras skull.

Men massor av kärlek till världens bästa bror, Marcus!!!

Återkommer lite senare med lite tycke o tankar om kvällens premiär av Let's dance!

Min fantastiska bror!


Dagens tips!

Det var inte bara en dröm jag fick igår...om att jag är så där galet lycklig och känner mig fri från monsterna! Nejdå, känslan fanns kvar idag när jag vaknade!!! Livet är bara så underbart nu!!

Idag har det varit en väldigt lugn och harmonisk dag, har mest varit hemma! Kom däremot på en grej till som jag vill uppmana alla människor till - kanske framför allt tjejer- glöm inte bort att ta hand om er själva mellan allt annat som ska göras i vardagen. Det behöver inte ta speciellt lång tid för att man ska känna sig piggare, här kommer lite tips:

*ansiktsmask
*fotbad
*kroppspeeling
*manikyr - predikyr

Ja detta är några snabba tips!! Som faktiskt gör att man känner sig piggare!! Jag har gjort alla dessa idag och ikvällkänner jag mig riktigt fräsch :) Testa vettja!!


Hon klarade det!!

Jaaa, jag fick nu klockan 16.00 få veta att Karro klarade sin uppkörning =)

Ett STORT GRATTIS till ditt körkort tjejen!!!
Gå in och gratta henne på; http://www.karolinekarlsson.blogspot.com/

Kraaam

Heja Karro

Imorn ska alla klockan 14.45 heja på Karro för då har hon uppkörning!!!

Heja heja!!


Den 7 januari 2009 - då hände nåt....

Det är onsdag kväll och jag sitter själv hemma i soffan. Katterna ligger på var sin sida om mig och sover...Skuttan på höger sida och Bamse på vänster.

Det var under mitt andra år i gymnasiet, jag bodde kvar i Ystad. Jag satte högre o högre krav på mig själv i skolan, jag hade fått sluta med det som betydde mest för mig gymnastik och volleyboll pga. att mitt förbaskade knä inte ville vara med längre. Månaderna gick och jag klarade mig igenom skolan. Ingen märkte egentligen något. Studentdagen kom och jag var inte alls glad över den...jag hade inte de betyg jag lovat mig själv att jag skulle ha. Men jobb på h&m i Malmö hade jag fått, (detta för att jag gjorde min slutpraktik i gymnasiet där)...perfekt tänkte jag. Jag tog över mer o mer nu var jag stark!!! Jag skulle klara vad som helst ingen kunde sätta sig på mig. Men något hände hösten efter studenten, nu var det 2003 jag tappade greppet för ett tag och tänkte att jag måste härifrån. Det fixade sig det också så jag vann igen...

Flyttade till Uppsala och blev återigen stark som en oxe. I Uppsala var allt kanon här märkte ingen något alls, inte många som kände mig här. Trots att jag tyckte att jag blivit så stark, att jag tog mig i kragen och flyttade till Uppsala så fanns det tre vänner som verkligen brydde sig. De märkte mig....de märkte mig ordentligt i december 2007. Efter detta blev det en massa besök hos läkare till höger och vänster men jag behövde inte deras hjälp jag klarade allt fint själv. Jag kände hur jag sakta sakta blev svagare för varje månad som gick...Nu är det den 7 Januari 2009 och jag är borta.


Det tog 7 år....men nu är det som benämns som  "jag" här ovan borta. De gröna monstrerna som suttit på mina axlar i drygt 2500 dagar borta. Jag pratar om ätstörningen som förföljt mig, den anorexia som gjort att jag plågat mig själv något så fruktansvärt mycket. Men nu är den borta, jag insåg det idag!!! Jag hoppar runt på moln och känner en lycka som jag inte kan minnas när jag senast kände. I fortsättningsvis i min blogg står "jag" enbart för den Sara som jag idag är, en 24 årig lycklig tjej som har besegrat sin ätstörning!!!

Välkomna till min blogg, en blogg där ni kan följa mig i mitt nya super lyckliga liv, som består av en underbar familj, fantastiska vänner o lite annat tok!!
 
Många varma kramar
Sara!


Välkommen till min nya blogg!

Nu äntligen har jag fått tummarna loss och skapat en blogg! Skapat den av Lycka!! En bättre förklaring till min lycka kommeri mitt första ordentliga blogginlägg som kommer ikväll/natt eller imorn!!

Välkomna hit ni som vill läsa, hoppas jag kommer ge er ett par goda skratt eller åtminstone ett par minuters tidsfördriv när det kommit något nytt i bloggen!!

Många varma Kramar
Flugis!

RSS 2.0