Värmande ord.

Tänk så värmande ord man bara kan få så där helt plötsligt. Just nu sitter jag och bara ler framför datorn och blev oerhört rörd och smickrad. Min fantastiskt fina vän MILLA sa till mig nyss på msn;
 

Milla Kanske, kanske... Vad har jag att förlora? säger:

Du är min förebild vet du det?

Jag menar, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Men hon är så tacksam för att jag är jag och ser upp till mig för att jag aldrig gav upp i alla motgångar. Jag kämpade o kämpade för att komma dit jag är idag, fri från de där gröna monsterna på mina axlar.
Milla är en person som jag lärde känna i April 2008. Hon är fylld av glädje. Har tre barn som är helt fantastiska och inte nog med det, kvinnan tar helt fantastiska fotografier! Man blir glad i hennes närhet lika gärna som att man bara kan få be om en kram om man är ledsen eller gråta ut mot hennes axel. Jag har gjort alltsammans och hon har verkligen förgyllt mitt liv.

Många varma kramar till dig Milla <3

Tänk på detta kära vänner, glöm inte att säga till era vänner och familjemedlemar vad de betyder för er. Det värmer så oerhört mycket!


Kommentarer
Postat av: Milla

Älskade ängel...



Jag är mållös inför dina vackra ord!



Stum... av beundran och hänförelse, just för att allt det du skriver, är också <b>DU<b/> för mig!



Det är trygghet, att finna en vän som du, Sara!



Fick just veta, på Msn, att du tar examen den 5 juni, om allt går som det ska - och du kan bara ana hur mycket jag ska JUBLA över dina framsteg!



Du är VÄRD allt det fina som LIVET har att ge!



Kramar i fång, till världens bästa Sara, från Camila



2009-01-18 @ 21:09:11
URL: http://deninrehungern.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0