Sista dagen imorgon :o(

Jaha ja! Det är måndag kväll och jag har varit en slarver på att skriva här i bloggen :( FY på mig!!! Lite update här nedan...

Tårtan blev mycket uppskattad av alla kollegorna i fredags! Alla kom o fråga om jag fyllde år eller liknande, nej svarade jag och sade glatt att jag verkligen gillar att baka!! Men det såg ut som att många tyckte det var lite knasigt att man gillar att baka så pass mycket att man bakar till en hel förskolas personal :oP Nåja, glada var de iaf!!

Fredagskvällen tillbringades hemma hos Fia framför let's dance med godis inom lagom räckhåll för handen!! hehe, man ska ju inte ha godiset för långt bort. Då måste man ju röra på sig för att nå det! Det var en precis lagom kväll efter en hel vecka med jobb! Oscar skulle iväg på tentafest och Magnus jobbade så vi hade en lite tjejkväll =)

Lördag gick i städningens tecken!! Jag var riktigt duktig om jag får säga det själv. Städa min garderob, tog ner balkongmöblerna från vinden (ja, jag vill ha sommar!) dammsugade och torkade golv, dammade lekte rörmockare ja jag var helt enkelt super flitig!!! För att inte glömma att jag var på ö&b och köpte toalett papper!!

Söndag var det igår och det var en ren dag med plugg, gjorde klart hela min vfu-portfolio samt lite annat smått o gott pysslade jag med inför kommande examens-arbete!!

Jaha ja, nu till realtid! Det är bara en enda dag kvar på praktiken och det känns väldigt jobbigt. Man är så fäst i barnen, personalen alla rutiner man har där nu. Vad ska jag göra om dagarna känns det nästan som när jag tänker att halv4 imorn eftermiddag är det slut. Visst jag har ju mitt examensarbete att skriva men vart ska jag göra av min energi somman får utlopp för närman leker med barnen och hittar på aktiviteter med dem? Jaja, jag ska nog överleva men det kommer säkert fällas en tår eller två imorn om någon säger nåt om att det är sista dagen.
   Den 11 Maj är det dock dags att återvända till barnen, fast inte exakt de 15 barn jag haft nu i 10v. Utan de 20 barn som går på Kristallens förskola. Det är där jag ska börja jobba!! Det ser jag verkligen fram emot!! Ska bli roligt, spännande och en utmaning att bli inskickad i yrkeslivet så fort!!

Som pricken över i:et måste jag ju säga att FBK leder med 1-0 över SAIK i hockeyslutspelet! Visst tycker vi om det bror?!?!

Kommentarer
Postat av: Lalle

Absolut :D

2009-03-23 @ 19:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0