Ont överallt!

Träningsvärk i hela kroppen är vad jag har. Var och gymmade igår också och då tränades det biceps och bröstmusklerna! Är grymt kul att vara igång igen :)

Idag måste jag nämne ett så gulligt ord som en liten tjej på förskolan säger....vi fick pasta och pastasås till lunch idag och när hon skulle be om mera mat så ber hon så snällt om pastaroner! Det är ju så smart...hon vet att det är pasta och att makaroner är pasta så hon mixar ihop de orden så fint! Mycket smart tycker jag =) Även en liten pojke gjorde något så gulligt idag. Det hela började i förra veckan då min kollega frågade pojken om han var  en gullunge. Nä, svarade pojken och efter de sa han Gubbe. Idag då vi var i skogen och jag frågade pojken om han var en gullunge så svarade han Nä. Ivar. Va? sa jag och tittade på min kollega. Men jodå han sa mkt väl Ivar. Så när hans mamma kom för att hämta honom så berättade vi detta för henne och hon avslöjade då att pojken har det som mellannamn. Han har alltså lärt sig det o sa därför att han var Ivar. Det är ju så gulligt =)

Annars har det idag varit en enormt lång dag. Jobbade mellan 8-15.10 rusade hem en vända och slängde i mig lite mat sen var det iväg på föreläsning med jobbet mellan 16.30-19.30. Tyvärr så var föreläsningen ingen höjdare, kände inte att den gav så väldigt mkt. Men men nu har jag varit på den iaf.

Nu blir det en stor kopp te o slappa i soffan! Och så klart invänta att älsklingen ska komma hem. Han är hos Oscar och kollar på Västerås-Leksand i hockeyallsvenskan. Hejja hejja LIF så min älskling är glad när han kommer hem!

*kärlek*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0