365 dagar har gått.

Nu ska väl livet ta o slå ner på takten ett litet tag innan det kommer en lite kotte som förgyller våra dagar!

Marcus och Nettan har åkt hem till Skåne. Bröllopet som Magnus skulle vara toastmaster på är avklarat och i och med det så kan han koppla av. Pricken över i:et på detta är att Magnus nu har 2v semester kvar så vi kan få umgås tillsammans utan tvång att fixa det ena eller det andra! Visst har det varit jätte mysigt att vara i Ystad en vecka och det var helt fantastiskt att få ha bror här i en hel vecka. Jag och brorsan har ju en så himlans bra relation så jag tror nog vi skulle kunna bo ihop utan problem! Vi håller jämt sams vi även om vi kan ha olika åsikter!!!! Det var verkligen mys att få umgås med älskade bror i en hel vecka!!!! Men man får inte glömma bort att det är himla härligt att bara kunna umgås på tu man hand ibland....det har det inte vart gott om senaste 5-6 veckorna då Magnus jobbat som en tok + planerat bröllop. Nu kommer det bli 2 mysveckor då vi bara gör det vi vill =)

Dagen idag är himlans speciell, det är min och Magnus första bröllopsdag, bomullsbröllop! Tänk att det är ett helt år sedan vi stod där på stranden i Ystad och sa ja till varandra. UNDERBART <3 Och nu väntar vi vårt första kärleksbarn som är beräknat att titta ut till oss om 6v. Det är fantastiskt, älskar dig Magnus<3<3<3 
   Nu ska vi ta och äta lite frukost och sen får vi se vad dagen erbjuder, inget speciellt planerat då det verkligen varit fullt upp. Vädret är inte heller på topp idag. Det blir bra oavsett, vi får ju vara med varandra!!!



Kärlek.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0