Förlovning 3/7-2009 <3

Torsdag ca kl 22.30. Magnus avslöjar att jag skall få en överraskning! Vi började med att sätta oss på balkongen med en öl/cider och tända ljus! Super mysigt var det! Ca 23.40 sa han åt mig att vi skulle klä på oss och gå ut. Då kom en taxi o hämtade oss o körde oss till Slottet. Väl uppe vid Gunilla klockan, en fantastisk utsikt och så, så friade min älskling! Domkyrkoklockan slog för 12-slaget precis när vi gick upp för trappen till Gunilla klockan, så från och med den 3/7-2009 är jag och Magnus förlovade <3 Var så klart en massa andra mysiga o fina detaljer runt alltihopa, men de behåller jag för mig själv =)
   I fredags på dagen var vi i Öregrund och myste på klipporna med jordgubbar o annat gott! Det var där ute Magnus hade tänkt fria i fredagskväll men då han såg väderprognoserna improvisera han lite på torsdagsnatten! Tur var det, för regn o åska var vädret i fredagskväll.

Allt var helt underbart.

Älskar dig min älsking <3

       
          Våra ringar!                                                     Puss, älskling <3


Kommentarer
Postat av: Anna Fredriksson

Gratulerar för tusende gången, så romantiskt och fint. Sitter här och läser med glädjetårarna rinnandes utmed kinderna. Ni är så fina!

2009-07-05 @ 20:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0