Söndag

Söndag igen. Tiden den springer iväg precis som vanligt!!!

Onsdagens besök hos frisören resulterade i mörkt hår (som förut) med röda slingor =) Blev riktigt coolt och jag är helnöjd!! Har dock inte lykats få till någon bra bild på det. Så ni får helt enkelt se det när vi ses kära vänner och familj!

Idag får det allt bli en hemmadag. Var iofs hemma på dagen igår men känner att jag verkligen vill ha en hel hemmadag. Är något planerat varenda vardag i nästa vecka så kan behöva en dag hemma idag! Det får bli en städning av tvättstugan idag...Magnus var så duktig och bar ut alla verktyg o annat bråte till förrådet igår så nu ekar det istället i tvättstugan. Nu får det bli till att vänta tills pappa kommer om två veckor. Han har lovat att hjälpa oss få upp nå bra hyllsystem o arbetsbänk där! 

Satt dessutom nyss o titta i reklamen som kom i fredags. O hittade så ett så snyggt köksmöbelset. Ekbord och läderklädda stolar. VILL HA!!! Så less på vårt förbaskade glasbord som blir skitigt bara man tittar på det. Men vi får väl se när det kan bli verklighet att byta ut köksmöblerna...får väl ta en sak i taget!

Nu, frulletajm!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0