Juldagen

Igår var en underbar dag! Vi var i Tullinge hos Fians moster och man. Fian & Sebbe var där med sin Buster, även Fians föräldrar var där. En kanonmysig dag som börjades med fika när vi kom dit vid 14. Sen satt vi bara o slöa lite o snacka strunt. Efter ett tag tyckte Buster att det var dags att gå på en promenad. Sagt och gjort. killarna hängde med en sväng och sen gick de in med Buster medans jag och Fian tog en sväng till i Tullinge som ingen av oss känner till :oP Utan mobiltelefoner och allt så promenerade vi på! Men det gick fint...vi gick längs med strandpromenaden som var så mysigt för att avsluta promenaden med en värstingbacke som var hemsk att ta sig upp för.
   Väl hemma igen så var det middag på menyn! Helstekt kalkon med kokt potatis o tillbehör! Det var helt fantastiskt gott =) Till efterätt var det mandelmusslor med sylt o grädde och rocky roads!!!!
   Kvällen fortsattes i soffan för att titta på fångarna på fortet. Sagt och gjort. När det var slut så tacka jag och Magnus för oss och begav oss hem till Uppsala igen. Det var verkligen en kanon mysig dag, helt klart den bästa den här julen!

Idag är det annandagjul. Vi ska en vända in till stan o greja lite men även hinna en vända till svärföräldrarna för att säga god jul till Magnus syster Annicka med familj. 
  Imorn är det tillbaka till verkligheten som gäller och jobba.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0