Grattis mamma!!

Sagt och gjort. Skruvat kök har det gjorts till förbannelse. Fick massor av hjälp av Pernilla & Ivan igår. Tack snälla vänner är hjälp är guld värd, och idag har det satts på lådfronter och såna där skenor i skåpen som lådorna ska åka på. Så idag har jag i stort sett bara gjort samma sak om och om igen. Men men, nu är det klart iaf...alla bänkskåp står på golvet där de hör hemma så snickarna bara kan sätta fart och mentera ihop dem och fästa dem i väggarna imorn bitti. De ska börja klockan 7 imorgon.
Medans snickarna sätter upp köket så är planen att Magnus och han pappa ska börja lägga golvet i vardagsrummet. Så snart är allt klart på bottenvåningen och än så håller planen om att flytta in till helgen!!!

I övrigt så har ju äntligen våren kommit! Det är helt underbart att solen och värmen har kommit. Det kändes ett tag som att den aldrig skulle dyka upp. Men det har den och även pollensäsongen, men det är bara o hålla ut.

Sist men inte minst får detta inlägg ägnas åt mamma!!

Idag fyller mammsen år =)
Hipp hipp hurra på din födelsedag!!!!!

(mamma, nu hade du tur att jag sitter vid Magnus dator och inte hittar bland hans bilder så det blir ett grattis utan foto :P )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0