Inte som tänkt...

Dagen idag blev inte som tänkt. Vi skulle ju infinna hos på barnspecialistmottagningen kl 8,45 imorse med Melvin. Tänkte att det tar väl cirkus 45 min man ack så fel man kunde ha.....det tog 2h o 45 min. Det togs prover på Melvin mot de fem stora ämnena mjölk, gluten, fisk, ägg och soja samt jordnötter. Så nu får vi vänta i 2-3 veckor och se vad proverna visar och sen utifrån det gå vidare med vad vi ska göra med Melvins kost :) En sak är säker att han var jätte duktig trots att det tog sån tid, o vi hade ju inte packat ner nå mat mer än lite frukt då vi inte hade en aning om den långa tiden. Han lekte så fint i väntrummet när vi satt där och charma både läkare och sköterskor :) De mätte och vägde lillskrutt idag också....hela 12 kilo tung och långa 80 cm mäter nu Melvin!! Galet så lång han är, men han följer sin egen kurva utmärkt o det är ju det viktiga! Men nu känns 10-månaders besöket på bvc på torsdag lite överskattat men vi får åka dit o säga hej!! :)
 
För o fixa till dagen lite extra idag så testade Melvin även hårdheten i golvet med sin panna. 1 - 0 till golvet. Melvin blev lite ledsen direkt men fortsatte leka snabbt igen. Så jag märkte inget från vid middagen att han fått en blå/lila bula i pannan. Men vi fick ta på den utan att han sa nåt och han var på gott humör så säkert ingen fara :) Men han kommer väl vara ännu snyggare imorn när han vaknar än vad han var när han somnade ikväll :P
 
Imorn blir en mysig dag :) De mammor som hade tid från mammagruppen kommer och hälsar på här hemma hos mig och Melvin imorn!! Så hoppas på fint väder så vi kan vara ute i trädgården och mysa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0