En ny dag....

...är till ända snart!!! 
   Det har varit en super härlig dag!!! Det började lugnt som en familjedag där vi hann med säkert 1,5h sandlådelek hela familjen tillsammans :) Samt annan lek och mys!

På eftermiddagen så kom fina familjen Ö till oss!!! Lilla "Hugge" är en modig liten kille och hoppade i poolen direkt trots att det inte var tokvarmt i luften!! Men han verkade gillade det, då han till och med hoppade i en gång till på kvällningen!!! Han var dock den enda modiga baddaren idag!!! Dock hade nog Melvin gärna sällskapat med Hugge men verken jag eller Magnus var nå sugna på att bada så han fick hoppa över det idag. 
   Sen blev det hamburgar grillning till middag och äta ute på trädecket innan vi hoppade in i paviljongen och myste!!! Papporna i sällskaper hängde mest i vardagsrummet o kollade OS medans vi mammor satt o babbla tjejsnack ute :) En alldeles underbart mysig dag!!!!! 
   Pricken över i:et denna dag var att fina Madde hörde av sig vid fjorton. Vi spejjade lite efter en ny plånbok åt mig när vi var på gränby i veckan, men detta utan något bra resultat. Sen visade Madde mig en hemsida med massa roliga och fina plånböcker (jag har dock glömt vad hemsidan hette!) och där, där såg jag en super fin plånbok som jag tänkt mycket på sedan dess. O då hände det, Madde mms'a en bild på denna underbara plånbok idag :) Hon hade hittat den i en butik i stockholm och snälla hon har köpt den och skulle skicka den imorn!!! Wiiiii, TACK TACK TACK!!!!! 

Lite bilder från veckan =)
 
      
Kalasdax!!          Premiärbad!!            Såpbubblelek!!
   
Mera såpbubblelek!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0