Halvvägs.

Ja då var det söndag igen. Vilket innebär att halva Magnus semester nu har passerat. Trist att veckorna går så fort då man äntligen har tid att umgås med hela familjen. Men men, det är ju så det är och den tiden kommer alltid gå i hundraåttio. 
   Igår så åkte Madde hem från oss. Har varit såååå mysigt att få skämma bort henne lite :) Är så fantastiskt glad att Magnus har henne som en så fantastiskt fin vän!!! Dock blev det ju som vanligt ngt mpulsivt igår ändå! Grannarna undrade om vi ville komma över lite spontant o grilla hamburgare. Det var bara ett problem, vi kände att Melvin behövde få somna och sova i lugn o ro i sin säng inatt eftersom gårdagsnatten var som den var. Men med fantastiska vänner som Anna & Tomas så löste det sig genom att de kom hit o grilla istället :) Så det blev en ny super smarrig middag igår med trevligt sällskap. O lilleman han vakna o drömmde en gång under kvällen igår annars har natten varit toppen!!! Så skönt så :) 
 
Just nu ligger grabbarna och sover!!! Magnus fick sovmorgon då jag steg upp med Melvin, och Melvin tar sin förmiddagsnap. Vet inte riktigt vad dagen idag erbjuder....vet att Magnus behöver klippa gräset annars är det en oplanerad dag än så länge. Får se vad vi hittar på med när grabbarna vaknar :) solen skiner iaf, dock blåser det väldigt mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0