Veckans BVC-besök.

Jahopp då var veckans BVC-besök avklarat!!
   Melvin är idag tre veckor gammal, är 53,5cm lång och väger 3985g!! Han har växt 3,5cm sedan han föddes och gått upp 665g (varav 390g den senaste veckan!). Att han får i sig tillräckligt med käk är det inga tvivel om!!! En go' o gla' kille som gillar käk o mys =)

Funderar på att dra igång ett nytt pärlprojekt! Göra en tavla med en bild på lilleman. Ska spana bland våra bilder och se om där är någon som kan tänkas passa till att bli en pärltavla :o) Det får bli dagens projekt + att tvätta en maskin tvätt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fint att lilleman växer och frodas. Har du riktigt tur kanske du får vara med om det spännande att han krympt mellan besöken, vi är ett gäng som varit med om det :D Kan bero på att det där med mätningen kan vara lite olika. Ibland ligger huvudet tryckt mot och ibland med luft emellan och ibland drar de benet väldigt rakt och ibland inte. Förstå min väninnans förvåning när hennes dotter hade krympt 2,5 cm på en månad! Med tanke på att dottern hade vuxit ur alla kläder trodde hon kanske inte riktigt på resultatet...

2011-09-20 @ 17:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0