Lite förkylt ännu.

En vecka till är snart till ända. En vecka som har varit både lugn och innehållsrik! Det har varit mys med fina vänner, restaurangbesök med Melvin och massor av mys i hemmets vrå.
   Melvin är fortsatt lite småförkyld. Så blir en till lugn dag hemma imorgon. Allt för att han ska få vila ordentligt och bli av med snuvan.

Veckan som kommer har en del att se fram emot den också =) På tisdag är det dags för nytt BVC-besök. Då är Melvin 4v gammal. Sen tror jag inte att besöken där bli lika täta. Tror det blir lite fler dagar emellan.
   På onsdag kommer Sara & Wille o hälsar på om inget oförutsett händer!
   O på torsdag ska Magnus till kontoret i Stockholm, det blir första långa dagen själv hemma med Melvin. Men det kommer gå så bra så!! Han är ju så go' vår lille son!!

Känns just nu lite jobbigt att bo så långt ifrån Fian & Sebbe!!! Vill ju att de ska få träffa Melvin och vi vill såklart träffa deras lilla Agnes. Menmen, så är det och det är bara och acceptera att vi har sisådär en 50 mil emellan oss eller vad det nu är. Men roligt är det att jag och Fian har känt varandra i dryga 26 år, alltid hållt ihop och nu har vi fått barn med 23 dagars mellanrum.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0