Melvin 1 vecka.

Tiden rusar på och Melvin är nu en vecka. Måste vara den mest omtumlande veckan i mitt liv.

Livet som en familj och den bestående av  tre familjemedlemmar är alldeles underbart. Vi myser tillsammans så mycket som vi bara kan nu medans Magnus är pappaledig. Dock har han blivit sjuk, dunderförkyld, febrig och väldans hostig. Men vi får hoppas att det vänder snart och att han inte smittar ner mig o lillen. Så vi kan fortsätta hinna ha familjemys innan han börjar jobba igen!

Fram till att Magnus blev sjuk så har det faktiskt varit ganska högt tempo här hemma. Det har varit besök från en hel del folk som så gärna vill se vårt lilla mirakel! Kul med besök är det absolut! Så länge det är i lagom dos, man måste hinna med att koppla av också! Det har jag gjort nu när Magnus varit sjuk. Igår så skulle jag bara låta Melvin rapa då han hade ätit men det slutade (först med att han rapa) men sen att han och jag somnade tillsammans på soffan, vår väckarklocka blev Pernilla som ringde!!! Hon håller på att undersöka när hon kan komma och hälsa på *wiiii* mys på hög nivå!!!

Igår var vi på återbesök på BB. Det gick nästan bra. hans vikt var toppen....3300g, han hade gått ner ynka 20g sedan han föddes. Även hörseltestet gick helt utan anmärkning. Dock var det sedan den förbaskade bansköterskan som skulle sticka Melvin i handen. De ville ta ett blodprov för att se gulsots-värdet på honom. Men det häxan kunde då verkligen inte sticka barn, två gånger stack hon fel....då försökte hon "rucka" nålen rätt medans de satt på Melvin. Han stackarn vart ju helt hysterisk. 3e gången hon stack så lyckades hon träffa rätt men då var han ju redan så ledsen. Personer som inte kan ta blodprov ska inte vara sköterskor o ha just provtagning som en del av sitt jobb. till historien hör att de 2 gånger de stuckit Melvin tidigare så har han inte sagt ett pip. Värdet var iaf lite högt igår så vi fick komma tillbaka idag för att ta ett nytt prov. Jag var lite nervös i morse över det efter gårdagen. Men idag gick det super...en jätte rar sköterska som stack strålande på Melvin. Han sa inte ett pip!!! Plus att värdet hade gått ner så nu behöver vi inte åka och göra flera sådana prover. Nu kan vi bara njuta här hemma =)

Ikväll blir det mys här hemma och hopp om att Magnus piggnar på sig ännu mera! Lite fotboll på tv gör säkert susen för honom! Melvin ska också få hejja, i sin Sverige-pyjamas han fått av Carro & Peter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0