Sista piffet!

Ja, äntligen är jag nöjd :) Nu tycker jag att Melvin har ett såååå fint barnrum. Det enda jag har saknat där inne var ngt fint på väggarna, dvs nå färg/tapet. I övrigt tycker vi har gjort det fint där inne men det har känts så trist på väggarna eftersom de "bara" är vita. O så har han vita möbler. Ja det har varit vääääldigt vitt o tråkigt. Förutom att vi satt färg där inne med hjälp av gardiner och en jäääätte stor matta över hela golvet.
Men idag så hände det! Idag fick jag upp så kallade "wall deco" på två av Melvins väggar!!! Magnus var så söt och hade åkt o köpt dem i onsdags när han ändå var i stan. Vi såg dem nämligen för ett tag sedan men då blev det inte av att vi köpte dem för vi hade lite andra saker att prioritera då. Men nu så =)

Det är väl ungefär det roliga jag gjort idag. Annars har det mest varit lite matlagning till Melvin och vila. Det känns som att jag inte sovit på evigheter så inte haft så mkt ork att göra nåt! Ikväll blir det en lugn fredagsmys-kväll.

Måste ju tacka kusin Helen!!! Vi ska få två biljetter av henne till hockey-vm matchen mellan Sverige - Norge i globen nästa fredag =) Tack tack kusin!!

Nu bildbombning!!!


Morotsdryck, mums!      Mys med farfar!     Kvällsmys <3

Melvins rum före;


Det hängde dock en tavla på väggen, som nu får hänga ovanför sängen!

Melvins rum efter;


Väggen bredvid fönstret!


Långa väggen!!!

Är extra nöjd med mitt påhitt med aporna i palmerna =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0