Veterinärbesöket avklarat...nu väntar vi.

Men varför är det som så att när man väntar på besked av något slag så går tiden i snigelfart....
   Tycker det är evigheter sedan vi kom hem, men det är ynka 1h o 20 min sedan. Melvin sover dessutom så ingen som håller låda här. Vad väntar jag på då? Jo väntar på att veterinären ska ringa upp och berätta om Bamses blodprov visar något eller ej. Veterinären trodde inte det var ngt medicinskt på honom eftersom han är en så glad o pigg kissemiss. Han försökte hoppa upp i fönstret i undersökningsrummet för att titta ut...problemet var bara att där fanns ingen fönsterbräda..så det sa dunk ner i golvet direkt.Tokkatt!!
   Hehe den knäppkatten gjorde det inte lätt hos veterinären...hon skulle lyssna på hans hjärta men det var inte det lättaste då Bamse bara spann hela tiden!!! Andra bullar blev det dock när han blev fasthållen o de rakade av pälsen på benet på honomför o ta blodprov. Då var han arg som ett bi. Men det gick bra! Som sagt än så länge har de inte hittat ngt fel på vår lilla Bamse. Både skönt o inte. Man vill ju veta vad det är som gör att han kissar och skriker. Däremot verkar det finnas en anledning....alla katter som stryker runt vårt hus och står och jäklas i våra fönster med Skuttan & Bamse. Så finns inte så många alternativ nu på vad vi kan göra....avliva den lille skrutten eller låta honom (och Skuttan om hon vill!) få lov att både vara ute och inne. Detta för att se om problemet försvinner. Det är väl mest jag och lite Magnus som tycker det är pest att släppa ut dem....Tänk om de råkar illa ut liksom. Visst nu får jag ju tänka som så att ger vi honom inte den här chansen så är det ju somna in som gäller för Bamse, om nu inte provsvaren visar något. För det är ju helt ohållbart att ha det som det är nu. Så högst troligast kommer de får undersöka världen utanför husets fyra väggar. Tänker dock vänta tills det inte är en regnigdag och lite finare väder! Detta för att man kan låta dem gå lite i koppel på tomten först för att stärka deras vetskap att här bor vi, här får vi mat och trygghet. Men usch vad det skär i mitt hjärta att manska släppa ut dem...mina små fyrbenta godingar som varit vid min sida i 6,5 respektive 6 år. Men får ju hålla tummarna för att det hjälper Bamse iaf!

Men detta är ju om blodproverna på Bamse inte visar något. Visar de att han faktiskt är sjuk på något sätt så får vi ju ta tag i problemet därifrån. Så vi fortsätter helt enkelt vänta på blodprovsresultaten som ger oss svar på levervärde, njurvärde och röda/vita blodkroppar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0