GeKås!

Så har vi tillbringat 1,5 dygn här i fina Halmstad och fina familjen Persson/Hofvander!!! Gårdagen gick i grinighetens tecken hos Melvin....han var så trött efter bilresan och komma till ett helt nytt ställe med nya människor o allt! Men så kan det vara och han somnade duktigt i "sin" säng igår kväll!! Dock så vaknade han halv ett inatt och var kall som en isbit. Men det löste vi med dubbla täcken och mamma o pappa på vars en sida om Melvin i vår stora säng som vi har här. Så när han blivit varm igen så somna han som en stock :) Agnes och Melvin spanar på varandra men har inte hunnit leka så mycket eftersom igår var de tröttmössor båda två och idag har de suttit i sin vagnar på GeKås. Mer bus på schemat imorn innan det bär av hem till Helen & Thomas på påskmiddag.

Jahaja! Så var Melvins premiärtur till GeKås avklarad som sagt :) Han bjöd på alla humör från glad till grinig och vaken till sovandes!! Men det gick bra! Vi hittade det som vi hade på vår lista plus moms!!!
Ikväll så har vi mumsat tacos, Melvin tokdecka klockan halv7 medan Agnes var pigg som en lärka ikväll och somnade för sisådär en tjugo minuter sedan! Men nu sover båda kidsen och Buster!!!

Glad påsk på er alla!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0