Home sweet home.

Hemma i jumjum igen!

Helgen (torsdag - söndag) i Halmstad har varit hur mysig och trevlig som helst! Torsdagen gjorde vi iofs inte så många knop då det var en seg familjen Klarin som kom fram vid halv2 på dagen! Fredagen har jag ju skrivit om tidigare...den tillbringades i ett kaos på GeKås :)
   Igår var det påskafton! Vi hade en lugn start på dagen....Papporna fick agera lekkompisar till Agnes medans jag och Fian gickut på en prommis med Melvin i förhoppning om att han skulle sova lite. Men det blev inte så mkt sömn då det storma ute så hanblev nog mest förblåst i sin vagn. Men istället så åkte vi ner till havet lite o spejja lite så då sovlillskrutt i bilen!!! Runt 16 kom vi hem till Fians föräldrar Helen och Thomas dit vi var bjudna på påskmiddag! Det var en super trevlig eftermidag och kväll. Melvin vissade upp sin bästa sida och lekte o hade skoj:) Och för att sysselsätta barnen medans vi skulle äta middag så fickde mumsa gurka. Det var första gången som Agnes fick testa det och så de båda små trollen mummsa!! De är ju så söta :)

Idag klockan 10 lämnade vi Halmstad och kom hem här vid halv fem i eftermiddag. Det har varit sååååå kul att träffa min älskade Fian igen och självklart var det underbart att träffa lilla Agnes (självklart trevlkigt att träffa Seb också :) )!! En så go liten tjej Agnes är! Ser redan fram emot sommaren då vi allihop ses igen =)

Kommer lite bilder imorn från helgen! Känner mig mer död än levande just nu. Är så sanslöst trött :S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0